Home / Chestiunea Jidănească / PROFANARE! Muzeul Țăranului Român a fost pângărit cu “Zilele Filmului – Memoria Holocaustului”

PROFANARE! Muzeul Țăranului Român a fost pângărit cu “Zilele Filmului – Memoria Holocaustului”

Incorect Politic
Februarie 12, 2024

PROFANARE! Muzeul Țăranului Român a fost pângărit cu “Zilele Filmului – Memoria Holocaustului”

Via INSHREW:

„Zilele Filmului-Memoria Holocaustului” a început aseară la Cinema Muzeul Țăranului.

Ne-am bucurat să fim alături de un public numeros, curios să descopere istoria dintr-o perspectivă diferită, alături de partenerii și invitații noștri, într-un dialog despre rolul memoriei.
Despre memorie și despre cât și de ce este important să cunoaștem istoria au transmis un mesaj:

Dragoș Hotea, Secretat de stat la Cancelaria Prim-Ministrului, din partea Șefului Cancelariei.

 

E.S. Dl. Peer Gebauer, ambasadorul Republicii Federale Germania, Dl. Rami Teplitskiy, Șef Adjunct al Misiunii, din partea ambasadei statului Israel, Alexandru Florian, directorul general al Institutului „Elie Wiesel”.

𝐇𝐞𝐫𝐫 𝐙𝐰𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐅𝐫𝐚𝐮 𝐙𝐮𝐜𝐤𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐧 – documentarul realizat de Volker Koepp, ne-a introdus aseară în lumea ultimilor doi supraviețuitori ai Holocaustului, născuți în Cernăuți, prezentându-ne fragmente din viața comunității evreilor din oraș, înainte de cel de-al Doilea Război Mondial, mărturii despre viața în perioada Holocaustului, deportarea în Transnistria, exterminări, supraviețuire.

Proiecția a fost posibilă cu sprijinul Ambasada Germaniei București și a Goethe-Institut Bucuresti, parteneri în organizarea proiectului cultural, alături de Muzeul Național al Țăranului Român, Independența Film.

Vă așteptăm și week-end-ul acesta la Cinema pentru o serie de producții artistice și documentare emoționante și surprinzătoare.

Via INSHREW:

Încă o seară din #zilelefilmului #memoriaHolocaustului s-a încheiat. Ne-am bucurat de prezența unui public numeros, căruia îi mulțumim pentru deschidere și curiozitatea de a descoperi istoria dintr-o perspectivă diferită.

“…toți ar trebui să vedem aceste filme. Indiferent de ce auzi din alte surse, rămâi cu un sentiment pe care nu îl poți uita!” – Ioana, spectator în această seară la “Zilele Filmului- Memoria Holocaustului”

*

Nu toate reacțiile au fost pozitive însă.

“Mi s-a părut un gest dezgustător de profanare a Muzeului Țăranului Român, de pângărire a simbolurilor românești. A fost dificil să rezist la tot spectacolul. Ne-au mânjit istoria cu minciunile holocaustice, încercând să ne facă să ne simțim vinovați, ceea ce le-a cam ieșit cu mulți dintre cei prezenți la eveniment…” – Sterie Ciumetti, spectator deghizat, prezent incognito în sala Muzeului Țăranului Român.

“Abia m-am abținut să nu izbucnesc în râs, au fost momente caricaturale, exagerate, absolut delirante pe care tovarășii iudei le prezintă de parcă chiar s-au întâmplat” – Oana Popescu, spectatoare la “Zilele Filmului – Memoria Holocaustului”.

“Au fost aceleași clișee de rahat despre cât de răi sunt românii și cât de nevinovați sunt iudeii. O prostie plictisitoare. Mai bine mă uitam la Barbie.” – Dana, spectatoare.

“Nu-mi explic cum serviciile permit astfel de gesturi din partea jidanilor. România i-a tratat cel mai bine din toată Europa, aici au fost cei mai mulți, aici Antonescu i-a salvat de la deportări și tot noi suntem acuzați? Asta este chutzpah!” – Bogdan, zoomer.

6 comments

 1. Dar ce cautau acești iudei în Europa și în România ? Dacă au fost atât de oprimați și persecutați de ce nu s-au întors în Israel, mai bine zis Palestina și au stat aici ascunși prin lojile masonice, prin organizații secrete sa comploteze împotriva europenilor, a romanilor, sa facă revoluții și alte atacuri mârșave prin care ne-au furat bogățiile, ne-au distrus cultura și credinta, iar acum vin și plâng cu lacrimi de crocodil ca au fost holocaustizati în România, în Germania sau cine mai știe pe unde… E chiar revoltător acest comportament obraznic și lipsit de cel mai elementar bun simt al acestor invadatori fără tara, rătăcitori și inamici ai romanilor și ai europenilor. Noi ce sa mai spunem de holocaustul produs aici de ei, în Rusia și de dezastrele produse în Franța prin revoluția franceza, în Germania din cauza războiului, deci e ridicol sa pretinzi ca ai fost oprimat în tari în care ai întrat fraudulos, le – ai atacat, le – ai produs pagube și distrugeri imense, iar apoi sa falsifice istoria și sa apară pe post de victime !!! Plus monopolul financiar creat de ei asupra băncilor din Europa și mai târziu din toată lumea !!!! Ăștia ne-au luat de probați și își bat joc de noi !! Ar trebui dați afară din România și din Europa și demascați ca și invadatori și criminali ai europenilor !!!

  • Excelent comentariul! Ar trebui dar cine o sa faca? La conducere sint tot ei. Sint instalati cam in toate domeniile, si sint de o obraznicie crasa si un sadism de neinchipuit. Ne-au alungat pe noi cu milioanele dupa ce l-au omorit pe Ceausescu, si au venit milioane ale acestor funduri basoldine in locul nostru.

  • Nu sint iudei si nu e legitim sa mearga acool de unde nu au plecat, deci nu este aplicabila eticheta “intoarcere”.

   Nu, nu ne-au luat de prosti – ne folosesc findca ii lasam sa faca ce vor ceea ce denota ca chiar traim intr-o masa de prosti care le inghite minciunile si-i idolatrizeaza (de fapt) crezand ca aia sint mai destepti si ca nu ai ce sa le faci, ca “ei conduc lumea”.

 2. Duplicitatea acestui neam l-a indus în eroare pînă și pe Martin Luther, reformatorul protestant.
  Lucrarea sa ” On the Jews and Their Lies” ( Despre jidani și minciunile lor ) este grăitoare în acest sens.
  Problema este că acesta si-a dat seama prea tîrziu, răul fusese deja făcut ( Reforma ).

 3. Zuckerman e ruda cu ambasadorul ala american, adrian Zuckerman???

 4. Va fi din ce in ce mai rau, o sa ne bage la mizerii jidanii pe gat..holocoase, din astai ca Gelu Duminica care isi dau cu parerea pe toate posturile, garoii de ultima speta Gelu Duminica si Ciprian Necula fiind doar primi doi “specialisti” tiqani care isi dau cu parerea….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *