Home / Actualitate / Primăria lui Fritz ASEDIATĂ de George Simion și Florin Măneanu

Primăria lui Fritz ASEDIATĂ de George Simion și Florin Măneanu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 15, 2021

Primăria lui Fritz ASEDIATĂ de George Simion și Florin Măneanu

VIDEO:

Commando-ul de șoc, în frunte cu George Simion, a pătruns în primăria lui Fritz, unde primarul Timișoarei nu mai primește cetățeni în audiență de două săptămâni.

Protestatarii au scandat “Rușine! Rușine! Rușine să vă fie!” și după demonstrația de forță au părăsit incinta.

Alături de George Simion s-a aflat și Florin Măneanu, un tânăr cu bun simț și un activist naționalist pro-libertate care a organizat multiple proteste și mitinguri în Timișoara. Acesta a participat anul trecut la o manifestație la Cluj-Napoca, unde a îndemnat în mod deschis la asediu asupra instituțiilor publice și pedepsirea fizică a primarilor și prefecților trădători.

Un fior rece apare pe șira spinării angajaților de la primăria Timișoara, realizând cât de ușor este să se ajungă la ei.

Un reprezentant de bază al comunității evreiești din România a avut următorul comentariu de făcut, comparând protestul cu o manifestație legionară: “Astfel de scene sunt rupte parcă din vremea legionarilor, singura diferență este că astăzi nu mai poartă revolvere la ei.” ( Sterian David Bruckman Shekelsteinberg )

6 comments

 1. Intrebare : daca PRIMARII ALESI se vede si fara binoclu ca nu-si fac treaba pentru care au fost votati de cetateni…chiar nu exista nici o parghie , in afara acelui referendum de kakat , pentru ai matura din acele posturi ocupate prin minciuna { Fritz a pretins c-a locuit in Timisoara in ultimii 5 ani } si unde se comporta de parca a fi pe feuda parintilor ? Va multumesc pentru lamuriri .

 2. ias raspunde eu ,,reprezentantului de varza,,al comunitatii evreiesti. ai vazut bre manifestatiile usr pana sa ajunga la ciolan? nu de alta ,dar acola gasesti adevaratii nazisti. si apropos,ai vazut tu vreo manifestatie LEGIONARA? Ca vad ca ai tupeu

 3. Bai Sechela (Sterian David Bruckman Shekelsteinberg), nu cu pistolul ci cu belitorul de jidani trebuie sa umblam la noi ca sa va scurtam din nou “organul” cu care ginditi.

 4. Pentru personajele din filmul “Tarzan and King Kong” (https://www.imdb.com/title/tt0176220/) care au postat mai sus:

  https://www.skillsyouneed.com/ps/developing-humour.html

  Să continuăm:

  https://romania.europalibera.org/a/scandal-%C3%AEn-aur-diana-%C8%99o%C8%99oac%C4%83-totul-a-pornit-de-la-bani-apare-aur-2-din-cauza-neamului-rom%C3%A2nesc-/31098079.html

  “‘Un comportament dizgrațios, de mahalagioaică’, o versiune feminină din punct de vedere comportamental a lui Corneliu Vadim Tudor. Cuvintele dure aparțin senatorului AUR, Sorin Lavric, după excluderea Dianei Șoșoacă.”

  Uite cine vorbește. Eu nu mai înțeleg nimic iar George Simion să zicem că e parlamentar, dar Florin Măneanu? Pentru că:

  https://www.incorectpolitic.com/cum-iti-programeaza-hollywood-mintea-partea-a-ii-a/#comment-19181

  “Tocmai a fost arestat un amic de-al meu pentru o mema antisemita postat pe Minds…”

  ?!?

 5. În mod normal, comportarea și eficiența aleșilor locali se poate analiza/amenda prin mijloacele specifice societății civice: ong-uri dedicate, grupuri de lobby, grupuri din justiție care pot deschide procese, având probele concludente, pichetarea primăriilor, etc.

  În cazul Cimișoarei, ca în multe alte situații similare în Transilvania, inclusiv înainte de 1918, românii de bună-credință și de bun-simț n-au reușit să se coaguleze și impună publicului un candidat serios ! Cine-i de vină ??

  Pe de altă parte, în comisia/comitetul de pregătire a viitoarei capitale culturale europene la Cimișoara, din același motiv, conducerea acestui grup centrifug a ajuns pe mâna unora dintre cei „plăcuți” de comentatorii kong/bali…

Leave a Reply

Your email address will not be published.