Home / Educativ / Ziua Mâniei se apropie

Ziua Mâniei se apropie

Incorect Politic
Ianuarie 15, 2022

Ziua Mâniei se apropie

Via Trenduri:

Urmăresc o duzină de senzori sociali. Și nu doar de la noi, ci de peste tot din țările importante. În acest moment are loc o schimbare profundă: lumea începe să se trezească din somn. De fapt nu e somn, ci o stare de hipnoză indusă la nivel colectiv. Surprinși?

Aparatele de radio au devenit populare datorită capacității lor de manipulare. Odată cu aterizarea lor în casele oamenilor, seara s-a trecut de la ritualurile casnice obișnuite la ritualul ascultării radioului. Brusc, la o oră fixă, aproape întreaga populație a unei țări, avea un nou ritual, el al prosternării în fața cutiei cu difuzor. Cei care înțelegeau ce e de văzut, au văzut începând experimentele. Primele doze de hipnoză colectivă datează de atunci.

Televiziunea a venit cu numeroase opțiuni suplimentare, făcând jocul nu doar mai eficient, ci și mult mai granular. Deja societatea era împărțită pe felii din ce în ce mai fine, iar jocul hipnotic se putea juca extrem de eficient. În plus, eficiența era mult mai mare.

Tehnica de calcul aproape că a personalizat jocul. Ce e ciudat e că, în ciuda faptului că totul pare deosebit de complex, în realitate se folosesc tot aceleași tehnici din secolul XIX, cu doar câteva îmbunătățiri minore.

Ceea ce am trăit în acești doi ani a fost cea mai mare, mai puternică și mai lungă stare de hipnoză indusă colectiv. S-au desfășurat cele mai multe experimente psihologice la scară globală din întreaga istorie a omenirii. Nu exagerez! Tehnica a făcut posibil lucrul la o asemenea scară.

V-am spus toate acestea ca să înțelegeți ceea ce urmează: după marea adormire vine marea trezire. Treptat, segmente importante de populație ies din „adormire”, se trezesc din visul care le tot este indus de doi ani de zile. Ieșire înseamnă ceva mai mult decât ceea ce vă gândiți. Ieșirea în contextul de față înseamnă „ruperea vrăjii”, demolarea întregii retorici care până acum ne-a fost vândută ca „adevăr științific”. Ce vreau să spun este că sugestia subconștientă indusă în pasele hipnotice nu mai reușește să treacă prin starea de conștiență. Fără acest element, atât comportamentul conștient cât și capacitatea ulterioară de influențare pică. Cei care știu despre ce vorbesc îmi vor da dreptate.

Problema este că, după letargia în care a fost cufundată întreaga specie umană, trezirea îi va găsi pe mulți într-o formă extrem de proastă: imunocompromiși, cu boli cronice, cu afecțiuni grave în dezvoltare s.a.m.d. Asta strict de la vaccin și de la modul aberant de viață dus până acum. Tuturor acestora li se vor adăuga toate nevrozele acumulate ca urmare a traiului prelungit într-o severă disonanță cognitivă. Fără doar și poate asta va conduce la mânie, o mare mânie colectivă. Băieții din spate știu asta și fiecare zi a lor este una în care caută să-și ia tălpășița sau să se pună la adăpost. Și de tremurat le tremură fundul inclusiv ălora din față care au ceva mai mult creier în cap. Știu că nu mai durează mult, că mânia va ieși în stradă, iar la această ieșire ei vor fi cei care trebuie să dea socoteala.

Până acum i-ați văzut protestând pe așa-zișii antivacciniști, adică oamenii care au reușit să-și păstreze țiglele pe casă. Să vedeți ce va fi în momentul în care foștii vacciniști vor inunda străzile. Personal nu cred că mai există vreo forță pe lumea asta care să mai poată potoli valul de mânie dacă el se va declanșa. Absolut nimic nu va mai fi exagerat atunci. Cum adică absolut nimic? Spre exemplu nu va fi exagerat să-l vedeți pe Trudeu ars pe rug în centrul orașului, pe Fauci tras pe roată sau pe Arafat spânzurat în uralele mulțimii. Nimic nu va fi considerat excesiv! Nici măcar desființarea prin lege a companiei Pfizer! În fața furiei populare absolut nimic nu e „prea mult”. Naiba știe cum vor reuși să calmeze întreaga nebunie. Înainte de a trece mai departe am un sfat pentru cei care mă citesc: nu vă lăsați duși de acest val! Mențineți-vă limpezi la creier și lăsați-i pe vacciniști să-și rezolve singuri problemele cu călăii lor. Nu-i meciul vostru, astfel încât nu lăsați psihicul colectiv să vă invadeze.

Înțeleg că o variantă luată în calcul pentru evitarea marii nemulțumiri este declararea încheierii pandemiei. Inițial se propusese termenul în aprilie, dar probabil va fi devansat. De asemenea, se încearcă „deraierea” spre probleme secundare precum prețul energiei sau inflația. Schimbând registrul se speră că vor putea redirecționa mulțimile, care spre alte probleme, fragmentând opinia publică. Rămâne să vedem ce se va întâmpla.

Ce trebuie să înțelegem de aici? Sunt doi ani în care s-a experimentat la greu pe noi. Doi ani în care s-au trecut prin absolut toate tehnicile posibile pentru a menține la un nivel maxim de încordare întreaga planetă. S-a ajuns până la demența de a face experimente medicale pe indivizii hipnotizați. Ce vor vedea toți aceștia când se vor trezi? Ce vor înțelege ei? Partea interesantă însă nu e că întreaga vrajă se rupe iremediabil, ci că au existat oameni care au rezistat vrăjii. De-abia de-aici poate începe o discuție despre ceea ce e omul normal. Și, ținând cont de această realitate, nu trebuie să le dăm iertarea celor care vor veni s-o ceară. Probabil, în perioada următoare, va fi o epidemie de „am fost un dobitoc”. Poate c-ai fost, dar trebuie să plătești pentru faptele tale! Asta trebuie să fie mantra și mânia noastră.

*

Citește și Ajută! În patru ani de când există Incorect Politic v-am furnizat gratuit cărți interzise, satire tăioase, adevăruri necenzurate și românism neapologetic în cea mai pură formă, fără reclame. Site-ul crește, odată cu el cresc problemele, costurile și provocările. Pentru a menține formatul fără reclame apelăm la bunăvoința cititorilor care pot să ne sprijine și îi rugăm să o facă prin PayPal  sau prin BTC la adresa  3CkvWJwbTCLat1Y9J7JAqxrhFMQhfAZEHo

11 comments

 1. Toate bune și frumoase, până la:

  “nu trebuie să le dăm iertarea celor care vor veni s-o ceară. Probabil, în perioada următoare, va fi o epidemie de ‘am fost un dobitoc’. Poate c-ai fost, dar trebuie să plătești pentru faptele tale!”

  Și cu semnul exclamării. Domnu’ Politic, dumneata vrei să se rezolve niște probleme, sau… adică la ce-ți folosește că te-ai răzbunat pe niște oameni despre care recunoști că au acționat în necunoștință de cauză și care au deja destule probleme? Asta face Dumnezeu și eu cel puțin nu vreau să fiu ca el. Sunt de acord ca cei care au produs pagube cu bună știință să plătească, dar la propriu, cu banii sau resursele necesare pentru remedierea pagubelor (restul e treaba lui Dumnezeu), însă mă îndoiesc că o să se întâmple așa ceva pentru că ar fi pentru prima dată în istoria omenirii. Cam de fiecare dată au plătit cei care n-aveau nici o treabă cu subiectul.

 2. Toate bune si frumoase insa… NU CRED , NU MAI CRED in vorbe frumoase si DATATOARE DE SPERANTE !!! Pana si ce faceti dv.stra tot manipulare este , fireste in sens pozitiv din punctul meu d e vedere . Sperantze , asteptari…de unde , de la cine de la tradatorii si vanzatorii credintei stramosesti ? NICIODATA !

 3. Corect ! Nimeni nu merita iertarea noastra.Cei vaccinati i-au ajutat pe papusarii covid sa mentina teroarea doi ani de zile.

 4. Vad ca i-ai rezolvat pe cei mai mici vinovati de plandemie (Fauci, Trudeau, Arahat, etc.) dar cu sefii lor (Gates, Macron, Bideu, Gebreyesus, Ghiolbanis, etc.) ce facem: sushi, pasta de mici..?

  • dar cu șefii șefilor (adevărații emisari ai Iadului) gen ScutulRosu, Rockefeller, Wartburg, Oppenheimer, Morgan &co ce facem..

 5. Măi, ia nu vă mai legați de oamenii care doar s-au vaccinat și n-au făcut altceva, că doar n-o să mă lăsați fără dentist și cunosc destui oameni cumsecade vaccinați care n-au nimic cu cei nevaccinați și dintre ei nimeni nu mi-a cerut să-mi pun mască sau să mă vaccinez sau alte chestii, deci eu zic să nu exagerăm.

 6. Maica Pelaghia CIOBOTEA

  Mai întâi, de ce spunem ”VIA TRENDURI” și nu ”VIA TENDINȚE”? Până când , băi Incorecților politici, insuficient închegați românește și omenește, vom pupa în fund Occidentul și limbile occidentale, în care suntem analfabeți. Ca și în română? Până când vom pupa între fese toți căcănarii lumii? Nu cumva pentru că Incorecții politic, precum burebistanii și alții, sunt și ei cam tăiați împrejur la creier, între altele de mizerabila idolatrie anti-românească cretin-ortodoxă? După două mii de ani, iudeo-cretinismul piere în frunte cu Vaticanul. Slavă Domnului! Piară întocmirea satanică! S-ar putea face loc adevăratului creștinism! Ceva mai rău, decât minciuna iudeo-creștină, n-a existat niciodată pe lume. Dacă președintele academiei este un Neica Nimeni, ce s-a lăsat otrăvit prin vaccinare, ce să spunem despre oamenii de rând, fără multă carte, care poartă pe umeri omenia românească, nu maimuțăreala istoricilor-mercenari, ai tovarășilor Ion-Aurel Pop, Mihai ROLLER, Andrei PIPPIDIS alți mercenari ai minciunii. Pe Ion-Aurel Pop, AUR l-ar vrea în fruntea țării… pe fotoliul nulității românești și intelectuale, tovarășa canalie Șase Case… Cei de la Aur ar face bine să deschidă ochii, mai ales cel de al treilea ochi, ochiul minții!
  Apropo de IERTARE. Ce însemnă iertare? La iudei, din care a răsărit creștinismul ipocrit și tembel, nu există iertare. Cel mult după de șapte ori câte șapte generații… La creștinii tembeli care suntem, șarpele Rafila, ieșit din neamul de vipere iudeo-securiste din Arad. Abia acum, după ce este strâns cu ușa, canalia asta se gândește să aducă medicamente adevărate în farmacii. Să nu uităm poezia LA ARME!
  Așadar, LA ARME FRAȚI ROMÂNI! Nu va fierbe, în inimi, răzvrătirea, cum zice Internaționala khazaro-iudaică, dar ar putea zbura pietre și cărămizi, apă fiartă și mânie românească, din înaltul blocurilor bucureștene și de pretutindeni! De la căldicei ca Ion-Aurel Pop, ce nu-i în stare nici de blana lui, nu avem nimic de așteptat. I-o spunem cu anticipație: Să-ți fie țărâna ușoară! Ca buric al codoșilor bășinoși, din fosta Academie Română, el este un Zero cu Moț. A avut destul timp pentru a convoca o sesiune specială a Academiei, pe tema imposturii holocaustice, minciună pentru care poporul român este înrobit. Dacă nu poate să demaște minciunile respective, să-și dea demisia, se ducă în aia mă-sii! Să nu ne oblige pe noi să-l băgăm de unde a ieșit handicapat românește, istoricește și chiar omenește. Nu a cerut dezbaterea cinstită a minciunii hhholocaustice. De ce? Nu pentru că ar crede în adevărul hhhhhhholocaustului, ci pentru că este un handicapat omenesc, un mercenar fricos, o bășină academică! Jos cu intelectualii neterminați! Jos cu aceste caricaturi omenești. Să sperăm că cele trei doze de fals vaccin îl duc direct în fața lui Scaraoțki sau a fratelui său geamăn, tovarășul sfânt sicar-cuțitar Petrică, fratele numărul trei din banda iudaică a lui Isus din Gamala. Încă odată îndmnul eminescian: LA ARME FRAȚI ROMÂNI. Cu mânie, desigur, dar nu fără chibzuință și socoteală.

  • eh, daca scriem “jos” sau “rușine să vă fie” pe interneturi sau ii amenințăm cu “apa fiarta și bolovani” precis ăștia amintiți de tine o sa și dea demisia, ba chiar au sa și facă seppuku…

  • Este vorba de pagina de internet “Trenduri economice” ( https://trenduri.blogspot.com ) de unde “Incorect Politic” a preluat articolul, cu citarea sursei. Nu sunt ei vinovati pentru denumirea unei pagini care nu le apartine.

 7. “Primele doze de hipnoză colectivă datează de atunci.”-mai este ceva,mai ascuns:ca o traditie intr-o anume zi(….) evreii intindeau pestre strada,simbolic,o sforicica,de la casa lor peste strada,na,pai azi undele Hertziene se propaga peste toti,prin toti,nimeni nu tzipa VIOL!

Leave a Reply

Your email address will not be published.