Home / Actualitate / Ioan Aurel Pop internat în spital cu Covid după trei doze de ser experimental

Ioan Aurel Pop internat în spital cu Covid după trei doze de ser experimental

Incorect Politic
Ianuarie 15, 2022

Ioan Aurel Pop internat în spital cu Covid după trei doze de ser experimental

Via ActiveNews:

Președintele Academiei Române, prof. univ. acad. dr. Ioan Aurel Pop, este internat în spital, după ce s-a infectat cu Covid deși este triplu vaccinat anti-Covid, au dezvăluit surse medicale pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Istoricul s-a internat săptămâna trecută într-un spital din Cluj-Napoca, după ce a fost depistat pozitiv la un test Covid. Cu toate că se află în spital, starea lui de sănătate ar fi una bună, afirmă sursele citate.

Ioan Aurel Pop este vaccinat anti-Covid cu trei doze de ser experimental Covid, potrivit Știri pe Surse.

Va trimit un articol de pe activenews despre Ion Aurel Pop. Nu-i bine sa te bucuri de raul omului, dar prea a tradat si bruma de incredere care o mai avea in randurile Miscarii Nationaliste de la noi din tara. personal ii doresc sanatate, sa se faca bine, si daca ramane in fruntea Academiei sa ia aceasta incercare ca o mustrare a Domnului pentru atitudinea nedemna pe care a avut-o in ultimul an cel putin.

 

Oare așa se explică atitudinea servilă a d-lui Aurel Pop în fața institutului antiromân și anticreștin Elie Wiesel? Cele trei doze i-au înmuiat și bruma de coloană vertebrală pe care o mai avea.

5 comments

 1. Nu mai scapa, dereglarea “apararii” prin otravirea deghizata elimina posibilitatea re-echilibrarii biologice.
  Nu au antidotul…. in situatia dereglarii reproducerii celulare nu exista capacitatea tehnologica de a repara zecile de mii de miliarde de celule si sa le faca sa produca celulele de “dinainte” – nu “merge” asa reproducerea celulara.

  E chestie de timp – cum se topeste gheata in apa, asa se “duce” puterea de reactie, de raspuns a celulelor pentru mentinerea functiilor vitale si nu numai.
  De la un oment dat, distrugerea este atat de extinsa – desi “la scara sub-microscopica” – incat nu va mai reactiona la nici un fel de medicament.

  Ce fel de invatatura ramane in capul unuia atat de citit! – un academician – incat sa nu discearna asupra ipotezelor care stau ca motivatie pentru toata frauda intelectuala a teoriei virusilor si injectarii cu toxine = vaccinare?
  ====================
  PS: pentru toti care s-au oferit sinuciderii asistate nu mai pot avea compasiune: de fapt, ei sint colaboratori ai celor care vor sa ne “termine”, altfel spus – au pactizat cu dusmanul care ni-i arata in procente mari sa ne oblige la otravirea prin injectie.

 2. 3 doze?????????
  vai de capu’ lui!

 3. Spiritul lui Paulescu te bintuie Ionele !

 4. Pai reprezinta CACADEMIA, nuuuuuu era normal sa se sinucida ???

  Ce doriti exemplu mai elocvent decat acest aiurit, las ca un purice ?

  DACA STIA SA ZICA NU , N-O PATEA !!!

  • LOL, ăsta nu e internat cu Covid, s-ar putea să fie internat cu probleme cauzate de “vaccin”. Să vezi jale la (((Active News))) acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.