Home / Actualitate / Presa Oficială Spălătoare de Creiere primește 40 de miloane de euro de la guvern

Presa Oficială Spălătoare de Creiere primește 40 de miloane de euro de la guvern

Incorect Politic
Mai 3, 2020

Presa Oficială Spălătoare de Creiere

Via LupulDacic:

Când faci un sitcom ai nevoie de regizori, scenariști, actori, figuranți, aplaudaci, bocitoare, costume, decoruri etc. Toate astea înghit bani așa că guvernul alocă 40 milioane de euro pentru sitcom în timp ce fraierii pot să mănânce cozonac muiat în magiunul expirat de la TV.

De unde sare guvernul cu suma asta? Pe 20 martie, Comisia Europeană a direcționat către România 1 MILIARD DE EURO pentru “criza” de c0r0navirus cu toate că România nu se confrunta nici în martie și nu se confruntă nici acum cu o situație pandemică, nici măcar în statisticile oficiale bazate pe cifre false.

Comisia Europeană, tovarășă bună cu OMS care este finanțată de Bo$$ii industriei farmac€utice, are buzunarul gros așa că a avut de unde să dea banii de mită pentru sponsorizarea pandemiei de înșelătorie.

De ce?

Pentru că 0MS i-a ordonat deja guvernului României să ne va©©ineze ca pe vite, în ultimul acord de colaborare semnat pe 7 aprilie de Nelu Tătaru. Altfel, nu pupau ei 1 miliard de euro doar pe ochi frumoși. Miliardul este șpaga primită de interlopii din fruntea țării ca să-i prostească pe românii să urle isteric după va©©inuri și să aibă Big [email protected] cui să i le vândă în curând.

Cei care au de pus în scenă toată piesa cu C0V1D-ul și va©©inarea – adică trepădușii industriei farmac€utice, massmedia, influencerii, bloggerii, agențiile de PR, copywriterii, art directorii și alte personaje sinistre care participă la show-ul din România, înghit mult cașcaval. Așa că, cineva trebuie să le umple gușele iar banii trebuie să-i primească și ei înainte de show, așa cum se face la bordel.

Klauschwitz și aghiotanții lui principali și-au luat deja partea.

Acum, din miliardul ăla se-aruncă 40 de milioane de ciosvârte și la executanți.

Medicii trebuie să mintă și să facă acte la comandă în continuare iar șpagă nu mai au de unde lua „săracii” că li s-a dat ordin să refuze pacienții cu probleme reale, pe motiv de pseudopandemie. Influencerii trebuie să fluture statistici din burtă și să nască bullshit-uri motivaționale de impresionat instabilii emoțional. Massmedia trebuie să behăie a panică în continuare, să dea știri din burtă și să facă reportaje fictive despre „dezastrul” c0r0navirusului.

Nu „muncește” nimeni pe gratis.

Așadar, din miliardul de Euro de la Big [email protected], 40 de milioane merg la goarnele interlopilor din fruntea miorițelor. Goarne care au misiunea de a continua să spele creierele ipohondrilor și paranoicilor care #STAUÎNCASĂ, poartă măști ca proștii și zbiară după va©©inuri pentru un virus pe care nu-l găsim decât în statistici imaginare sau în știrile ălora care-și așteaptă acum ciolanul, cu balele scurse până la genunchi.

Bravo, române! Bine că mori de foame-n casă, te zgâiești ca un ratat la același film prost pe toate posturile TV și online, mai ai un pic și te speli pe mâini cu săpun de rufe, în timp ce guvernul învârte cu milioanele de euro ca să te ia la mișto în continuare. Probabil că o parte din sumă e luată chiar din buzunarul tău de contribuabil și din donațiile venite de la adepții teleghidați ai c0vidului.

Cere și tu măcar 2000 de Euro de căciulă din miliardul ăla dar vezi că nu iei banii ăștia decât dacă ai vreo rudă pe care s-o declari moartă de C0V1DI9.

Articol 1: https://tinyurl.com/spagapentrucirculcovid

Wall-Street ne spune că este vorba de 200 milioane RON pentru susținerea campaniei de Fake News: https://www.wall-street.ro/…/guvernul-plateste-200-mil-lei-…

Articol 2: https://tinyurl.com/spagacomisiaeuropeana

Gabriela Naneş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *