Home / Educativ / Plandemia este o operațiune fără întoarcere – Avem destul oxigen pentru răspândirea flăcărilor unei răscoale

Plandemia este o operațiune fără întoarcere – Avem destul oxigen pentru răspândirea flăcărilor unei răscoale

Vlad Voicu
Incorect Politic
Decembrie 3, 2021

 

Plandemia este o operațiune fără întoarcere - Avem destul oxigen pentru răspândirea flăcărilor unei răscoale

Plandemia este o operațiune fără întoarcere – Avem destul oxigen pentru răspândirea flăcărilor unei răscoale

Via Iulian Rotaru:

Dacă șefii la lume ar fi dorit, puteau să instaleze guvernul lor mondial și din punct de vedere juridic, puteau să formalizeze și să “legalizeze” realitatea care există în fapt. Și o vor face, doar că nu a sosit momentul potrivit. Dacă deja ar fost oficializat guvernul mondial, cum puteau să mai declanșeze un conflict între “țări”? Acest război nu va fi războiul unor națiuni împotriva altora.

Va fi doar o uriașă luptă între miliarde de gladiatori. Întreaga planetă va fi transformată în “arene romane” în care gladiatorii vor fi doar carne de tun și se vor căsăpi reciproc, totul pentru satisfacția orgasmică a păpușarilor. Diferențele între “țări” sunt date de mărimea și puterea legiunilor de gladiatori. Putin comandă o legiune mai mare și mai bine echipată, probabil și mai eficientă.

După “încheierea conflictului” și finalizarea măcelului planetar, guvernul mondial se va instala oficial și va zdrobi orice urmă de rezistență a unor eventuali gladiatori rămași întâmplător în viață. Apoi se va instaura “pacea” prin teroare asupra puținilor lăsați în viață pentru a servi stăpânilor drept sclavi.

Din păcate, coloniei noastre mioritice i-a fost rezervat un destin cumplit de tragic. Din acest motiv toată “conducerea” coloniei a fost blindată cu cei mai imbecili și ticăloși fanarioți. Misiunea lor va fi să ne adune și să ne trimită să stârnim ursul rusesc, cu scopul ca acesta să ne sfâșie, și astfel, să se creeze motivul întrării în arenă și a “aliaților”.

Probabil că asemenea “scântei” vor mai fi provocate în alte câteva locuri simultan, probabil prin Asia. De aici până la măcelul mondial nu mai este decât un singur pas. E ca și cum ai da foc unei grămezi de lemne din mai multe puncte simultan. Știu că sunt foarte mulți optimiști ce speră că plandemia se va încheia în curând. Îmi pare rău să-i dezamăgesc, așa ceva nu mai este posibil.

Plandemia este o operațiune fără întoarcere. Păpușarii au sacrificat aproape toate instituțiile “lumii libere și democratice”, construite cu multă migală pe parcursul atâtor generații. Instituțiile astea, fie că erau politice, juridice, științifice, medicale, militare, diplomatice religioase, toate erau doar niște butaforii ce imitau destul de credibil ceea ce ar fi trebuit să fie. Dar erau frumoase și lumea a crezut în ele. Acum au fost demolate.

Lumea întreagă a văzut cu proprii ochi păpușarii mondiali și intențiile lor criminale. Plandemia ne-a revelat asta. De văzut am văzut toți, dar nu toți au înțeles. Foarte mulți au încă ceață pe ochi sau pe creier. Sau poate doar refuză să se trezească din visul frumos. Nu mai contează, păpușarii știu că sunt prea mulți martori la crimele lor și nu mai au cum să se oprească, trebuie să meargă până la capăt. Altfel, îi paște un nou Nuremberg, de data asta autentic, nu o mascaradă ca cea organizată de ei după WW2. Ne aflăm în situația cuiva ajuns din întâmplare să fie martorul unei crime.

Chiar dacă a ajuns să asiste la crimă fără nici o intenție, va avea ghinion, pentru că s-a aflat în locul nepotrivit în momentul nepotrivit. Criminalul nu va sta mult pe gânduri, îl va lichida și pe martorul incomod. Cam asta-i soarta care ne așteaptă pe noi. Ce speranțe mai putem avea? În afară de ajutorul divin venit de la Dumnezeu, poate că mai există ceva fisuri în planurile aparent perfecte ale acestor asasini.

Concret, s-ar putea ca într-una din legiunile de gladiatori să existe un Spartacus, un om providențial ce ar putea să insufle curaj celorlalți gladiatori și să reușească o răscoală. Ar fi suficient ca acei gladiatori să-și aresteze comandanții trădători, paraziții ce-i trimit cu nonșalanță la moarte sigură. Din acel moment răscoalele s-ar întinde precum incendiile sălbatice în întreaga lume. O asemenea răscoală ar fi chiar rezultatul misterios al intervenției divine. Dacă o asemenea răscoală sau un eveniment major care să dea planurile păpușarilor peste cap nu se produce, omenirea este condamnată la extincție nemiloasă.

4 comments

 1. Oxigenul nu arde , doar intretzine arderea deci… De fapt ,daca-i venita din partea lui Puya aceasta parere chiar nu ma mira .

 2. Articolul “Plandemia este o operațiune fără întoarcere” este o preluare dintr-un text scris de mine. Foarte ciudat!
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10160018196799235&id=849119234

  • Articolul este foarte bun, l-am citit in intregime pe activenews.ro unde a fost publicat pe 3 decembrie.
   Totusi trebuie sa remarc ca pe 28-noiembrie-2021 Iurie Rosca a inregistrat un material cu exact aceleasi idei,expuse magistral:

   Urmeaza un suicid colectiv sau o revolta planetara a popoarelor captive?

   bitchute.com/video/KkbUoz9crcUP

   Oricum nu conteaza paternitatea ideilor, nu e vorba de vreun orgoliu personal, ci de faptul ca ADEVARUL trebuie rostit cat mai des pentru a ajunge la cat mai multa lume.
   Felicitari pentru articol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *