Home / Educativ / PizzaGate: Între Coșmar și Realitate

PizzaGate: Între Coșmar și Realitate

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 23, 2017

PizzaGate, denumit după celebrul scandal Watergate (neavând vreo legătura cu acesta înafara numelui), a început de la emailurile lui John Podesta, managerul de campanie electorală al lui Hillary Clinton, emailuri scurse de către Wikileaks.

În conversațiile lui John Podesta se folosesc cuvinte care nu au legătura logică cu contextul. Persoanele care au investigat aceste emailuri au ajuns la concluzia ca acele cuvinte reprezintă un limbaj codat.

Același limbaj apare în emailurile lui Hillary Clinton și ale unor directori de firme cu legături la CIA.

PizzaGate spune o poveste despre pedofilie la cel mai înalt nivel.

Burebista2012:

Acest scandal denumit PizzaGate (și o să vedeți de ce) care umple media alternativă în prezent se referă la denunțuri și mail-uri ale elitei, la cele mai înalte niveluri despre existența unui cerc de pedofilie, trafic de copii și femei, ritualuri satanice cu sacrificii de copii, inclusiv canibalism. Multe din informații au fost scoase la suprafață de către Julian Assange, creatorul WikiLeaks dar și din multe mărturii al celor ce au participat la aceste acțiuni satanice. Pe subiectul pedofiliei și traficului de copii, vânătoarea de copii (ca distracție), în care sunt implicate familiile regale europene și Vaticanul am publicat materiale scrise de reverentul Kevin Annett la categoria cu același nume din blog.

Scandalul s-a pornit de la descoperirea email-urilor lui Hillary Clinton, cele peste 650.000, acesta fiind defapt vârful aisbergului (despre care am postat un articol luna trecută). Șeful FBI James Comey, a trimis un raport Congresului, prin care se stipula că nu este nimic compromițător și Hillary nu este pusă sub anchetă, ceea ce media coruptă s-a grăbit să anunțe. Dar adevărul este cu totul altul. Probabil că șefului FBI i-a fost amenințată familia, fiind prins între două grupuri oculte și de-asta a avut acea poziție. După 6 noiembrie WikiLeaks a postat un link cu trimitere la un fișier numit DNC2Leak pe Twitter ce nu s-a mai văzut în mass-media. A urmat un atac info al site-ului WikiLeaks, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii ani. Aceasta a fost o acțiune clară de a opri acel fișier de la publicare. WikiLeaks a dezvăluit mai mult de 5 milioane de fișiere care au fost interceptate de o firmă de informații la nivel mondial numită Stratfor. Stratfor a fost numită o umbră a CIA, cu legături strânse cu Hillary Clinton.

De asemenea într-un schimb de mail-uri între doi directori de top ai Stratfor, ei folosesc: “Pregătește-te pentru hot-dogul din Chicago vineri” sau “Dacă vom obține aceleași “chelnerițe” sunt pentru!” Conversația continuă: “…cred că Obama a cheltuit aproximativ 65.000 de dolari din banii contribuabililor să zboare de la pizza / hot-dog din Chicago pentru o petrecere privată la Casa Albă nu cu mult timp în urmă”. Cuvinte cheie similare au fost găsite în dosarele lui Podesta: pizza, hot-dog, paste și brânză, acestea sunt cuvinte recurente care apar și nu au nicio legătură cu contextul textului. Există dovezi convingătoare că aceste cuvinte ar putea fi un cod al traficului de copii.

Codurile erau astfel : hotdog = băiat , pizza = fată , brânză = fetiță , pasta = băiețel , înghețată = bărbat prostituat, nuci = persoană de culoare, map = material seminal, sauce = orgie.

Termenul “pizza” pare a fi codul unui partener sexual, mai ales dacă acesta este minor și apare în mail-urile lui Podesta de 149 de ori. Nuci apare de 47 de ori, hotdog de 73 de ori, brânză de 83 de ori, paste de 78 de ori, sos de 41 de ori, înghețată de 84 de ori. De asemenea mai apar coduri ca “milkshake”, “cartofi prăjiți”, “legume”, “pere”, “avocado”, etc. Ori nu credeți că aceste elite se întâlneau să inventeze noi rețete de pizza…

Nicicând, decând a apărut internetul nu a fost un subiect atât de puternic și rapid mediatizat (pe internet) ca acest scandal oribil al elitelor. Începând cu 1 Decembrie este cel mai viral subiect și asta arată că elita este tot mai amplu deconspirată chiar de cei din interior, care s-au săturat de excesele lor satanice, minciunile și mușamalizarea mass-mediei oficiale, există acum mii de videoclipuri care expun Pizzagate, este uimitor!

Speculațiile cu privire la limbajul codificat ar fi rămas doar speculații dacă în casa lui Tony Podesta, fratele lui John, nu ar fi fost găsite obiecte de artă macabră care afișează copii legați în ipostaze dubioase.

Acum parcă speculațiile capătă…ce fel de om bolnav ține așa ceva în casă?

Podesta frecventa o pizzerie “Comet Ping Pong” unde se organizau în mod regulat seri de activități pentru copii.

Investigațiile au dezvăluit tuneluri care conectează clădirea Comet cu cercul Dupont.

Dupont este un pedofil cunoscut.

underground tunnel connected to Comet Ping Pong from conspiracy

În continuare un videoclip care prezintă “arta” din apartamentul lui Podesta.

Conținutul vă va zdruncina.

Oamenii au discutat despre aceste fapte și au ajuns la concluzia că nu pot fi coincidențe:

[Pizzagate Summary] The verifiable, evidence-driven story. from conspiracy

Un rezumat vizual al tuturor informațiilor adunate de către investigatorii independenți.

PizzaGate nu se termină aici.

Alte legături cu asociații implicate în dispariția copiilor.

Spirit Cooking

De la acest email a început o cercetare care a dezvăluit practici oculte numite “spirit cooking”.

 

Maria Abramovici, “artista” groazei care pictează folosind sânge de porc și alte fluide, este o promotoare a spirit cooking-ului.

Inforwars:

Spirit cooking refers to “a sacrament in the religion of Thelema which was founded by Aleister Crowley” and involves an occult performance during which menstrual blood, breast milk, urine and sperm are used to create a “painting”.

Adică să pictezi cu menstruație, urină și spermă.

Arta modernă în toată splendoarea sa.

Ăștia au reușit performanța de a nu mai fi considerați oameni, ci monștri.

Nebuni de legat al căror loc este în sanatoriu sau 10 metri sub pământ cu un țepuș de lemn înfipt în piept.

Un articol în engleză despre operele Mariei Abramovici și a altor descreierați poate fi accesat aici. Atenție, nu este recomandat să mâncați în timpul ce citiți articolul.

Nu am intrat în foarte multe amănunte pentru ca acestea sunt multe și au generat și mai multe teorii conspiratorii.

Ideea că elitele ar face parte din cercuri de pedofili satanișți a mai fost vehiculată, iar cu cât trece mai mult timp cu atât capătă mai multă veridicitate.

Kit pentru rezolvarea problemei pedofililor sataniști.

Sigur că mass-media s-a întrecut în a denunța întreaga investigație ca fiind știre falsa, o teorie a conspirației. Dar sunt doua motive pentru care nu mai credem ce spune presa mainstream.

Primo, știm că media este mincionasă și părtinitoare, protejând clasa conducătoare.

Secundo, arta din casa lui Podesta, legătura lui cu Maria Abramovici și limbajul codat din emailuri sunt destule conexiuni încât să deducem că nu sunt coincidențe.

În ceea ce privește întregul adevăr și toată povestea din spatele acestor emailuri…s-ar putea să nu aflăm niciodată, sau doar peste mulți, mulți ani.

În ceea ce priveșțe dreptatea…acești oameni vor scăpă de consecințe pe pământ datorită influenței și banilor pe care îi au la dispoziție.

Dar nu vor scăpa de eternitate.

“A Mea este răzbunarea şi răsplătirea când se va poticni piciorul lor; că aproape este ziua pieirii lor şi curând vor veni cele gătite pentru ei.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *