Home / Actualitate / Pentru cei ce au impresia că învingerea Ucrainei va însemna că ne trezim cu rușii la ușă

Pentru cei ce au impresia că învingerea Ucrainei va însemna că ne trezim cu rușii la ușă

Incorect Politic
Septembrie 27, 2023

Pentru cei ce au impresia că învingerea Ucrainei va însemna că ne trezim cu rușii la ușă

Via Art-Emis:

Am o veste foarte proastă pentru voi! Rușii au fost întotdeauna la ușa noastră! Am trăit cu ei în coaste și vom trăi cu ei în coaste cât timp vom mai exista ca țară!

Voi, ăștia care visați ca Ucraina să câștige războiul și rușii să se retragă cu coada între picioare și să își ceară scuze! Voi ați terminat vreo școală pe bune?! Ați făcut istorie?! Rușii nu s-au retras cu adevărat niciodată, de nicăieri!

Când a fost vreodată Rusia judecată, când a plătit Rusia daune cuiva?! Când vreodată Rusia a fost pusă în genunchi?! Când?!

Nu și-au cerut scuze niciodată pentru ce au facut! Dimpotrivă, au primit și despăgubiri pentru nenorocirile pe care le-au lăsat în urmă pe unde au fost!

Pe ruși nu îi înjuri, nu îi calci în picioare și după aia beți împreună, vă pupați la primărie, dansați, vă faceți frați de cruce și rămâneți prieteni pe vecie! Cu rușii trebuie să fii atent. Să păstrezi relații de bună vecinătate. Nu spune nimeni să îi pupăm în fund. Ci că trebuie să avem o politică deșteaptă și relații diplomatice cordiale!

Să arătăm că îi respectăm și că merităm să fim respectați.

Relații cordiale, mă, istericilor!

Că războiul se termină, dar Rusia rămâne lângă noi! Ce, nu v-a mai vândut Vestul rușilor?!

Pactul Ribbentrop-Molotov vă spune ceva?! Expresia „sferă de influență” nu vă pare cunoscută?! Credeți că s-ar da înapoi să ne facă cadou rușilor acum dacă ar avea vreun avantaj promis și garantat de Kremlin din asta?!

Rusia nu a jucat bambilici niciodată în istorie! Asta am făcut-o noi! Noi ne-am furat și ne furăm singuri căciulile!

Pe planeta noastră Rusia este, totuși, o superputere. Și o superputere nucleară, cu resurse naturale pentru care Vestul ar da nu doar o mână și un picior să se înfrupte, ci ar sacrifica țări întregi. Cum face acum cu Ucraina.

Visul cu înfrângerea Rusiei este foarte, foarte frumos, dar în prezent este o utopie – ca să nu spun că e pura demagogie politică occidentală, care vă aruncă praf în ochi!

Cât timp Putin trăiește, va fi tătucul lor.

Lăsați gogorițele și truismele sforăitoare și priviți realitatea în față: nu există șanse ca Rusia să fie îngenunchiată decât prin declanșarea unui Al Treilea Război Mondial și sacrificarea întregii planete pentru un rezultat incert.

Pentru că un Al Treilea Razboi Mondial va fi un război cu arme neconvenționale, cu arme chimice, biologice, nucleare. Și cum Putin e dement, cum spuneți chiar voi, nu se va sfii să le folosească. Iar răspunsurile N.A.T.O. vor fi în oglindă.

Chiar și așa, nu e sigur că va exista o Rusie înfrântă! Mai bine vă gândiți foarte bine ce faceți cu politicienii țării asteia și cât îi mai lăsați să își bată joc de noi! Mai bine îi întrebati pe guvernanți, parlamentari și președinte ce poziție ar trebui să aibă România în contextul actual. Pentru că războiul se va încheia la un moment dat și rușii vor rămâne ca un cui în talpa noastră, că așa au fost mereu. Și să vă gândiți și la care ar trebui să fie poziția noastră în fața unei posibile alianțe a Rusiei cu China.

Amintiți-le tuturor demagogilor și visătorilor că NATO nu va veni să ne apere pe noi dacă va avea ținte mai importante de apărat! Și va avea! Între apărarea peninsulei Alaska și a României, ce credeți că va apăra N.A.T.O.?! Spuneți-le idioților noștri de politicieni că B.R.I.C.S. se poate transforma oricând și într-o alianță militară pe față! Și România va fi așa cum a fost cu adevărat mereu: pe cont propriu!

Pentru că indiferent de alianțele semnate, mereu am fost singuri! Nimeni nu ne-a susținut interesele pentru că așa era corect! Totul a avut și are un preț! Un preț extrem de greu pentru națiunea română care acum doarme în papuci și care a lasat și lasă toți hoții, lingăii, corupții, incompetenții, scârnăviile, trădătorii de neam și de țară să o conducă!

Gen. Mircea CHELARU

3 comments

  1. Cu mici excepții reprezentate de români care se neliniștesc văzând mersul lucrurilor, restul poporului nostru cu adevărat doarme în papuci, așa este , fiindu-i absolut indiferent ce i se va întâmpla, atâta timp cât are ce mânca . La atât se reduce acum existența terestră a multora, precum și rostul vieții.

  2. sa-si aminteasca si generalul (pensionat) ca Stalin a fost georgian, Yagoda si Frenkel ovrei, Hrusciov polono/ukrainian, iar sefii armatei ruse in timpul invaziei lui Napoleon au fost germani
    sau francezi Benningsen, Barclay deTolly, etc. (cu exceptia lui Kutuzov)

  3. Razboil este fals , este un razboi pe verticala , adica evreii din guvernul rus si ucrainean ii extermina cu dronele pe albii rusi si ucraineni intr-o zona limitata de exterminare , numita de ei “front”.
    Aceasta exterminare este prezentata de stapanirea mondiala evreiasca in media controlata de ei ca fiind un razboi pe orizontala intre doua state vecine , rusia si ucraina… in timp ce mafia economica evreiasca foloseste acest “razboi” ca scuza pentru a scumpi toate produsele din lumea asta ” pentru ca …ucraina ! ”
    Ei suteaza , ei apara , goyimii mor , jidanii se imbogatesc , ucrainenii sunt alungati din tara lor si primesc chirie moka in Europa , iar jidanii aduc jidani sa-i inlocuiasca si construiesc un nou isra-hell…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *