Home / Actualitate / Magazinul naționalist DEUS YOUTH – Doar pentru bazați

Magazinul naționalist DEUS YOUTH – Doar pentru bazați

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 26, 2023

Haine cu simboluri și mesaje bazate - Magazinul DEUS YOUTH

https://deusyouth.com

Magazinul naționalist DEUS YOUTH 

“Doar pentru bazați”

 

A apărut un nou magazin naționalist – DEUS YOUTH.

În loc de plictisitoarele tricouri și hanorace din mall-uri, cu simbolistică materialista, comercială si îndobitocitoare, avem alternativa DEUS YOUTH.

Haine naționaliste, mesaje puternice și iconografie radicală pentru bărbați adevărați. Nu-ți pierde zâmbetul. Viitorul ne aparține.

Cu aceste tricouri este garantat să stârnești priviri de admirație din partea camarazilor și priviri de nemulțumire și disconfort din partea stângiștilor care nu vor avea tupeul să-ți comenteze în față.

O vestimentație potrivită pentru concerte naționaliste, activism și manifestații publice. Se pot purta chiar și la mesele în familie, fiind un bun declanșator de conversații. Nu uitați, câtă vreme mesajul vostru nu rezonează cu familia, nu insistați asupra lui. Dumnezeu ne spune că nimeni nu este profet în țara lui. Nu merită să ne certăm cu familia dacă nu pricep anumite lucruri, mai bine să ne înțelegem și să-i iubim pentru cine sunt, înghițând în suflet durerea care apare când îi vedem prinși în matrix.

Fiți înțelepți și cu discernământ. Fiți curajoși, fără frică. Fiți bărbații de care Neamul are nevoie pentru a birui.

La secțiunea Accesorii există inclusiv iconografie pentru telefoanele celulare.

Vremea cocălarilor a trecut.

Epoca tineretului binecuvântat de Dumnezeu este aici!

DEUS YOUTH

P.S.: Când băgați tricou cu INCORECT POLITIC?

Sterie CIUMETTI

8 comments

 1. Absolut splendide ! Bravo vouă !

 2. Suntem nationalisti dar ne rugam la dumnezeu jidanilor ? Calcaiul lui Ahile al miscarii legionare a fost crestinismul , unealta a jidanilor de prostire a goyimilor.
  Cum poti sa fii impotriva jidanilor , dar in acelasi timp sa permiti sa fii programat mental de religia lor care te vrea bland ca o oaie , ca sa poata ei sa praduiasca goyimii ca lupii ?
  Orice miscare care se declara crestina este opozitie controlata de jidani.
  Trezirea !

  • sa aruncam la cos toata istoria si toate bataliile purtate de Mircea cel Batran, Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mihai Viteazul etc, etc, sub semnul crucii? a Aceluia care a spus evreilor din vremea Lui ca-s sinagoga satanei, iar talmudul jidovesc il batjocoreste? reamintesc asa numitilor “noi pagani” ca dacii/proto-romanii s-au convertit la “cultul Rastignitului” de bunavoie si in timp..

  • Da, Isus te vrea blând cu frații rai creștini și ccu dușmanii sa fii iertător, dar vrea sa fii necruțător cu păcatul. Te vrea blând cu cel păcătos, sa te rogi pentru îndreptarea lui, dar împotriva păcatului l și a diavolului sa lupți ca un luptător cu armura lui Dumnezeu. Din păcate noi nu înțelegem ce lupta spirituala se d între Isus, Dumnezeu Tatăl și satan și nu știm sa luptam lupta cea dreapta. Iar jidanii nu sunt prietenii lui Isus sunt dușmanii lui de moarte, l au respins, l au batjocorit și l au omorât, pentru ca Isus a vrut ca să le arate calea cea dreapta , împărăția lui Dumnezeu este spirituala nu materiala și jidanii nu au acceptat acest lucru.

  • Partea cea mai slaba a creștinilor este ca sunt dezbinați și s au lăsat cumpărați de jidani. În loc sa se apere și sa fie uniți ei sunt dezbinați și corupți de jidani. Asta s a întâmplat și cu elitele noastre și cu oamenii de rand, iar elitele creștinilor care au luptat împotriva jidanilor au fost distruse.

  • Din momentul in care Legea Veche, Vechiul Testament, a fost schimbat prin Intruparea, activitatea mesianica, moartea pe cruce, Invierea si Inaltarea Domnului si Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, jidanii sunt ramasi in afara Legii. Dumnezeul lor nu poate fi Dumnezeul nostru!
   De altfel, ei il asteapta pe mesia al lor, adica antihristul. Asadar noi nu ne rugam la dumnezeul jidanilor.
   Asta daca sunteti crestin ortodox.

  • “Suntem nationalisti dar ne rugam la dumnezeu jidanilor ? Calcaiul lui Ahile al miscarii legionare a fost crestinismul , unealta a jidanilor de prostire a goyimilor.
   Cum poti sa fii impotriva jidanilor , dar in acelasi timp sa permiti sa fii programat mental de religia lor care te vrea bland ca o oaie , ca sa poata ei sa praduiasca goyimii ca lupii ?
   Orice miscare care se declara crestina este opozitie controlata de jidani.
   Trezirea !”

   Absolut corect ! Treaba e ca oile jidanite sint incurabile. Vor abera cu tot felul de aiurisme si sofisme pt a-i adula in continuare pe Yahweh si Yeshua. Mandri ignoranti care nu vad padurea de copaci. De aia nationalismul crestin nu va reusi niciodata. E ridicol prin conflictul dintre interese. Pe de o parte ai nationalismul care este rasial, etnic si cultural, pe de alta ai crestinismul care este global, relativist rasial si asteapta alt Pamant, guvernat de un jidian cosmic. Crestinismul este o secta iudaica globalista fabricata in laboratoarele romane de texte sacre. Desigur, crestinii habar nu au de asta.

 3. Sunt serioși oamenii ăaștia cu tricourile?!Am facut comandă acum 2 săptămâni, baniiau gost luați, dar nici un semn!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *