Home / Actualitate / Patru minori și un băiat de 18 ani amendați la Cluj-Napoca pentru afișarea icoanelor pe traseul marșului gay

Patru minori și un băiat de 18 ani amendați la Cluj-Napoca pentru afișarea icoanelor pe traseul marșului gay

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 16, 2024

Patru minori și un băiat de 18 ani amendați la Cluj-Napoca pentru afișarea icoanelor pe traseul marșului gay

 

În timpul paradei de poponari din Cluj-Napoca, câțiva tineri curajoși s-au organizat să afișeze un steag cu Iisus Hristos, un steag anticomunist și două icoane pe traseul sodomiților. Acești tineri, patru dintre ei minori, au refuzat să stea deoparte în timp ce străzile orașului lor erau spurcate de manifestări perverse și degenerate.

În timp ce mulți români au stat acasă, acești copii au luat inițiativă și au dat un exemplu de demnitate românească.

CasusBelli:

“Au afișat icoane și se mani festau verbal..”

Un grup de tineri naționaliști, creștini, format din 4 minori și un băiat de 18 ani, a afișat 2 icoane, un steag anticomunist și un banner cu Hristos, în Cluj-Napoca, pașnic, fără scandări, pe trotuar, în timp ce pe stradă avea loc foarte vocalul marș gay cu mii de persoane.

Un “erou” jandarm, a intervenit prompt și a amendat toți copiii din grup pe motive halucinante. Orice om întreg la minte ar fi dat maxim un avertisment, și așa o măsură exagerată.

Ce fel de oameni reprezintă autoritatea în acest stat?

Într-o țară profund ortodoxă, cu peste 95% creștini, un tânăr pașnic poate fi amendat pentru afișarea Chipului Mântuitorului Iisus Hristos.

 

Să înțelegem că creștinismul nu mai e legal în orașul lui Boc?

8 comments

 1. Cinste lor și părinților lor! Bravo, puilor de români!
  Un cont în care să le trimitem copiilor niște bănuți pentru amendă, se poate?
  Ca de obicei, aparatul represiv, plătit prea gras din banii noștri pentru lipsa de creier, nu se dezminte și amendează băbuțele care vând pătrunjel, femeile și copiii!
  Domnu’ Becali, vă rugăm să mergeți și la Cluj pentru deratizare!!! Să vedem dacă tov. jandarm mai îndrăznește să vă amendeze!!!

 2. Păi se întâmplă peste tot. Nu e nimic special. Doar că la noi a început să devină vizibil. Au fost o mulțime de cazuri de persoane amendate sau chiar arestate pentru că se rugau lângă clinicile de avort în public.
  https://wibc.com/359679/joe-bidens-doj-just-sentenced-75-year-old-grandmother-to-2-years-in-prison-for-peacefully-praying-outside-an-abortion-facility/

  Joe Biden’s DOJ just sentenced 75 year old grandmother to 2 years in prison for peacefully praying outside an abortion facility.
  If you were a part of the George Floyd riots, you don’t go to jail. If you were a part of just stealing from the local store, you don’t go to jail. If you punch people on the street for being Jewish or being women, you don’t go to jail. But you protest at an abortion clinic, you go to jail.

  Femeie de 75 de ani condamnată la 2 ani de închisoare pentru că s-a rugat lângă o clinică de avort.

 3. Apropo. 95% creștimi? Vă mai îmbătați mult cu apă rece cu chestia asta? Nici măcar nu discut dacă e bun sau rău, dar nu mai e de mult adevărat. Poate vreo 70% și încă și aia cu indulgență. Iar printre ăia sunt o grămadă care habar n-au de Biblie și zic că “evreii ni l-au dat pe Isus”, “poporul ales”, etc… Deci dacăi scădem si pe ăia, cu ce mai rămânem?

  • Alexandru Balcu

   Ba asta e, Biblia nu minte, iar un preot ca Emanuel Ganciu chiar știe ce zice. Că Hristos a fost evreu. Tocmai de aceea a fost și blestemul pe capul lor așa de mare, că au ucis unul de-al lor.
   De altfel și Prohodul necenzurat vorbește de acest lucru.
   Iar Iisus așa se scrie, nu Isus.
   Oricum, susții teorii interesante, de ce nu ieși și tu în public, cum am făcut eu și alții chiar mai bazați să ne legăm de jidovi chiar și îb fața institutului Elie Wiesel? Pe 14 mai anul viitor, când sigur condițiile vor fi mai grele, că tot e ziua prieteniei (adică a blasfemiei) româno – israeliene, poți veni și susține cu curaj tot ce spui aici. Cu nume, prenume, așa fac bazații. Care respectă și Adevărul biblic, că ăsta e, vrem nu vrem

 4. Nu era o „paradă de p…..”, ci o manifestație a ONG-urilor și ambasadelor străine la care participă și figuranții servicii secrete, pe care îi vedem peste tot, ca de ex.: „băile de mulțime” înconjurate de SPP, mitingurile electorale ale partidelor politice, protestele soroșiste/neomarxiste, protestele „diasporei”, votul „diasporei” falsificat grosolan, etc.. Efectiv, politrucii bolșevici care ne conduc țara nu iau niciodată contact cu românii care i-ar huidui copios(cum s-a întâmplat la Alba Iulia și Țebea de câteva ori), ci numai cu figuranții plătiți să-i aplaude, să protesteze sau să se deghizeze în LGBT-iști.

 5. “Eroii” jandarmi i-au înconjurat pe “derbedeii” care amenințau liniștea Clujului. Desigur sunt ironic. În orașul progresismului absolut, orice manifestare anti progresism este considerată un act de discriminare și chiar agresiune împotriva “umanității”!
  Mi-e silă dar și milă de toți nemernicii ăia, în frunte cu bravii jandarmi. Aș vrea ca și Lui Dumnezeu să i se facă milă de ei, dar nu sunt prea sigur că va fi așa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *