Home / Actualitate / PANDEMITA ne doare cel mai tare – George Simion DEZVĂLUIE tunul dat de PNL de peste un miliard de euro prin Unifarm

PANDEMITA ne doare cel mai tare – George Simion DEZVĂLUIE tunul dat de PNL de peste un miliard de euro prin Unifarm

Vlad Voicu
Incorect Politic
Aprilie 20, 2021

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, parlamentarul George Simion, provoacă USR-ul să-și asume propria lozincă electorală – “Fără corupți în funcții publice”, dezvăluind tunul dat de guvernarea PNL, prin Unifarm, în valoare de peste un miliard de euro.

Declarația de la tribuna Parlamentului:

7 comments

 1. VREAU SA VAD SI EU UN PARLAMENTAR CARE CERE PEDEPSIREA CRIMINALILOR SI RECUPERAREA BANILOR !!!
  DECE NU IESE NIMENI IN STRADA PENTRU PEDEPSIREA TALHARILOR SI RECUPERAREA BANILOR ???

  • pentru ca majoritatea sunt talhari…..

  • Vasilică Bombardierul

   Cred cu sinceritate ca traiesc pe alta lume decat majoritatea. Citind de Presedintele Tanzaniei care a refuzat falsdemia fiind gasit torturat pana la moarte si era în exercițiul funcției mă gândesc ce copilărești sunt majoritatea comenturilor de pe aici. Vorbim de o executie a Cartelului clasica gen Kennedy, publica si fără autori. Fiecare intelege ce vrea din asta.

   • Nu știam că a murit, dar după ce am căutat, cică varianta oficială e că ar fi murit de inimă…Dar cine știe vorba bancului, poate la autopsie a suferit îngrozitor…

 2. Intarata-i drace! hai sa vedem spectacolul!

 3. Ce e un miliard la cate a imprumutat puterea ilegala numai anul trecut? Sa le plateasca cei care le au facut fara aprobarea poporului. Lucrurile evident contra vietii si a tarii nu se trec in constitutie de bun simt. Sa raspunda pt toate faptele de administrare abuziva a tarii si abuz de prerogative. Daca faceau asa intr o corporatie intrau la bulau pt delapidare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *