Home / Educativ / Pandemia Necesară Pentru Instalarea Guvernului Mondial

Pandemia Necesară Pentru Instalarea Guvernului Mondial

Incorect Politic
Martie 19, 2020

 

     Ediție specială despre conspirația acestei pandemii care este doar una dintre altele Jacques Attali, consilierul prezidențial al câtorva președinti […]
Via Justițiarul:

   Ediție specială despre conspirația acestei pandemii care este doar una dintre altele

Jacques Attali, consilierul prezidențial al câtorva președinti ai Franței, începând cu Mitterrand, explica foarte clar ca „DOAR CU O PANDEMIE PUTEM INSTALA NOUL GUVERN MONDIAL”. Veți vedea spre sfîrșitul articolului de ce nu vor reuși să o facă.

Pe de alta parte diversi medici germani remarca inutilitatea interventiilor pentru a bloca pandemia și explică clar că tot timpul apar virusuri noi de laborator care produc pandemii în mod intenționat .Printre acești medici se află Dr. Kron care nu este în niciun caz singurul medic specialist care descrie întreaga isterie drept o conspirație. Avem deja declarațiile pulmonologului Dr. Wolfgang Wodarg, ale prof. Tom Jefferson, epidemiolog Cockrane Institute Nordic, prof. Dr. Michael Kentsch, medic șef la Clinica Itzehoe și dr. Andreas Gassen, șeful Asociației Naționale a Medicilor Asigurători de Sănătate Statutari, a publicat. Acești medici extrem de specializați au spus-o atât de deschis la televiziunea de sistem ( ZDF, Frontal21 ). Am salvat aceste filme fiindcă se preconizează că vor fi victime ale cenzurii în scurt timp.

Luni, 16 martie 2020 – EDITIE SPECIALĂ

Ministerul de Externe al RFG: „Premisa noastră este să nu-i protejăm pe germani” – Cu toate acestea, sau tocmai din această cauză, autorii  înșiși își aduc sistemul la colaps

Am subliniat în repetate rânduri că așa-numitul „coronavirus pandemic” este folosită de către globaliști ca pârghie pentru a-și aplica guvernul mondial dorit. Încercările de a face acest lucru au fost adesea făcute cu ajutorul scaremongeringului global. În plus față de toate tipurile de gripă , în 2009 a fost tentativa de „gripa aviară” care a fost folosită pentru a se ajunge la situații de urgență, propice pentru a crea guvernul mondial. În același timp, scaremongeringul (în engleză: răspândirea unor zvonuri înfricoșătoare și exagerate ale unui pericol iminent pentru a provoca intenționat frica în scopul manipulări publicului) a fost completat cu isteria climatică. Fie că este vorba de criză financiară, climă sau virus, toată viața de pe glob se presupune că este mereu amenințată dacă nu ajunge la instalarea unui guvern mondial, pentru că numai un astfel de guvern mondial ar putea salva lumea. De altfel, așa-numita criză financiară din 2008 a fost „de lungă durată”

Ca în 1976 cu Rețeaua de film de la Hollywood semnalul de plecare pentru globalism cu guvernul mondial a fost clar că toate mijloacele vor fi utilizate pentru atingerea acestui obiectiv. Globalistul evreu Jacques Attali, care acționează în Franța pentru obiectivul guvern mondial, nu s-a temut să admită deschis în trecut că omenirea  va intra în panică dintr-o pandemie ce va fi creată. Altfel nu ar funcționa. Atali, așa cum este obișnuit, a fost adus pe pozițiile relevante ale puterii de către globaliști ca profesor de economie. Este bine conectat la nivel mondial. Attali a fost nu numai un consilier oficial al președintelui François Mitterrand timp de mai mulți ani și sfătuiește în mod informal toți ceilalți președinți francezi, ca să zic așa.

După ce criza financiară nu a condus la guvernarea mondială dorită în 2008, Attali a declarat fără probleme în mai 2009 că „o mică pandemie” ar permite atingerea acestui obiectiv ambițios. Attali: „De vreme ce accidentul financiar a mers prost, o mică pandemie bună ar putea face ca liderii noștri să accepte formarea unui guvern mondial!” solidariteetprogres.fr , 13 mai 2009 ) În anii care au urmat, Attali a subliniat din nou și din nou public că este necesară o pandemie pentru a crea guvernul mondial. Attali la televizor: „O pandemie va pune bazele unui guvern mondial real”. Sursa ) În 2011 s-a publicat cartea „O scurtă prezentare a viitorului”, Attali repetata formularea aproape identică Film de rețea lecției prescrise, un superholding va conduce lumea. Attali literalmente în cartea sa: „Modul de viață instabil, valorile sale individualiste și idealurile sale narcisiste. Acesta este începutul primei faze a viitorului.” ( Amazon )

Jacques Attali: : „O pandemie va pune bazele unui guvern mondial real”

Dr. în medicină, Rolf Kron a lucrat ca medic generalist și homeopat timp de zeci de ani. El se ocupă de vaccinare și de consecințele sale devastatoare de ani de zile. Este considerat un expert în tratamentul cancerului (oncologie). Într-un interviu cu Sascha Vrecar din 11 martie 2020, el a declarat: „Inventatorii epidemiei pot inventa un nou val de gripă în fiecare an. Dar, practic, este întotdeauna același lucru, același stadiu. Fie MERS, fie el Sars, fie Coronavirus, fie gripa aviară, fie gripa porcină.” Experții OMS și alți virusologi și autorități epidemice au început un scaremonger: „Există o gripă cu virus ucigaș care vine spre noi – Germania se poate aștepta până la 35.000 de decese.”, a spus scaremongerul( Sursa )

Medicul dr. Rolf Kron.

Dar Dr. Kron nu este în niciun caz singurul medic specialist care descrie întreaga isterie drept o conspirație. Avem deja declarațiile pulmonologului Dr. Wolfgang Wodarg, de prof. Tom Jefferson, Epidemiolog Cockrane Institute Nordic , de prof. Dr. Michael Kentsch, medic șef la Clinica Itzehoe, de Dr. Andreas Gassen, șeful Asociației Naționale a Medicilor Asigurători de Sănătate Statutari, a publicat. Acești medici extrem de specializați nu s-au certat din subteran, dar au spus-o atât de deschis la televiziunea de sistem ( ZDF, Frontal21 ). Am salvat aceste filme pentru că se preconizează că vor fi victime ale cenzurii în scurt timp.

Statistica pandemiei coronavirus a fost așa ieri, la 9 dimineața: 156.400 de infectați în întreaga lume, 79.968 dintre ei s-au recuperat și 5.833 au murit. În China au fost 80.995 de persoane infectate, dintre care 67.004 s-au recuperat și 3.203 au murit. În RFG au fost ieri 4.233 infectați și 11 morți ieri. În China, doar 16 cazuri Covid-19 au fost adăugate ieri, dintre care 16 proveneau din străinătate. (LUMEA, 15/03/2020 ) Desigur, știrile ar trebui să raporteze la fiecare oră de noi infectați cu noi, astfel cu atât panica va fi mai mare. Cu toate acestea, nu se menționează niciodată că peste 90 la sută dintre cei decedați sunt bătrâni sau grav bolnavi de dinainte. Mortalitatea prin coronavirus în RFG este în prezent în jur de 0,259 %. Mortalitatea la nivel mondial este de 3,7%. Să comparăm acum pandemia coronavirus cu bolile gripale obișnuite. O estimare prudentă: „Decesele asociate gripei în sezonul gripal 2017/2018 au fost în jur de 25.100 în Germania”. Statista , 11 martie 2020 ) În această perioadă, „aproximativ 182.000 de cazuri de gripă confirmate prin diagnosticul de laborator (conform Legii pentru protecția infecțiilor) au fost transmise către RKI (Institutul Robert Koch este o agenție guvernamentală germană, un institut de cercetare pentru controlul și prevenirea bolilor) din Germania.” Ziar farmacist , 04.10.2019 ) Cu 25.000 de decese de gripă vorbim de o rată a mortalității de 13,7%. Și nu există interdicția de a vizita pacienții cu gripă, nici interdicția de a-i atinge. Nu ești izolat.

Interdicția totală de a ieși din casă pentru oameni are ca scop împiedicarea oamenilor să se întâlnească și să facă schimb de informații, astfel încât sistemul să nu fie pus în pericol prin răspândirea știrilor cenzurate. Doar canalele de știri din sistem cu informații decupate ar trebui să preia mesajele. Se va vedea dacă oamenii manipulați vor reuși să concureze acest lucru în situația de viață din ce în ce mai brutală.

După încercările anterioare eșuate de a crea un guvern mondial (criză financiară, gripa porcină, gripa aviară, MERS, SARS, isterie climatică), cea mai mare ofensivă, actuala „pandemie coronavirus”, se va prăbuși. Nu veți putea instala guvernul mondial. Și mai mult, va fi în cele din urmă o lovitură în genunchi, deoarece ultimele paranteze ale globalismului sunt acum suflate de către însuși globaliștii nebuni prin scufundarea sistemului economic global bolnav.

Să nu ne păcălim pe noi înșine, cu câteva excepții, politicienii ascultători din sistem pun în aplicare în mod voluntar ordinele de panică ale globaliștilor. Ți-e frică. Toate mass-media mondială, toate institutele internaționale, cum ar fi OMS, sunt în mâinile globaliștilor. Și astfel instrumentele pentru panică sunt în mâinile acestei elite mondiale, despre care dr. Kron a spus: „Inventatorii bolii pot inventa un nou val de gripă în fiecare an”.De îndată ce se creează frica morții, politicienii nu mai îndrăznesc să acționeze în mod rezonabil, pentru că altfel ar fi măturați de masele lovite de panică. Și deci există un efect spiral. Odată ce o țară a luat măsuri de nebunie, celelalte țări urmează cu și mai mari măsuri de nebunie pentru a nu fi denunțate ca fiind inactive.

Creierul globalist consideră că un sistem tip GULAG STALINIST ar putea salva construcția lorglobală și să creeze guvernul mondial, făcând abstracție de evidența că nu mai are o bază existențială pentru acest plan în domeniul economic și fiscal. În prezent, isteria controlată sistematic face vizibile toate slăbiciunile nebuniei globaliste. Sistemul cu scaremongingul său non-stop îi conduce pe oameni în supermarketuri să cumpere tot, ceea ce poate duce rapid la colaps. Cert este că astăzi, oferta națională a tuturor produselor de zi cu zi s-a prăbușit. Clanurile migranților ocupă supermarketurile, blochează rafturile pentru oameni lori, sub ochii nemților neputincioși, până când toate mărfurile sunt transportate în cărucioare mari de cumpărături în parcare. Pentru germanii ignorați de migrație, rămân doar rafturile goale.

Mai presus de toate, credibilitatea politicienilor din sistem este complet distrusă, pentru că îi văd pe acești „democrați” la TV, care îi asigură că nu există o urgență de aprovizionare, dar, în realitate, toate rafturile sunt goale. Aceste experiențe vor rămâne în memorie pentru toată lumea după nebunie. Atunci nu va mai exista o politică de migrare care va agrava fatal starea de urgență.

De asemenea, va fi tot mai dificil să se transmită că toate granițele sunt închise, dar potopul străinilor să continue. Ceea ce este sigur, este că taberele din Grecia vor fi golite și toată lumea va fi adusă în RFG. Oficial, vor fi aduși aici doar copii cu părinții lor. Dar știm suficient de bine aceste scuze. Toată lumea este adusă. Oameni buni, precum Florian Westphal, de la organizația „Medici fără frontiere”, sunt conștienți de explozia epidemică care va veni la noi prin importul aproape necontrolat al maselor de migranți. Westphal: „Nu vreau să-mi imaginez ce se întâmplă dacă virusul va izbucni în lagărele din Grecia”. LUMEA astăzi ) Se admite că „Joi, 12 martie, primul deces coronă a fost găsit în Patra. 117 cazuri de coronavirus în lagărele din Lesbos.” ( Reuters , 13.03.2020 ) Dacă propaganda ar fi corectă cu privire la răspândirea exponențială a virusului corona, atunci taberele ar fi 100% la sută contaminate doar în câteva zile.

Dar acest lucru nu mai este surprinzător, deoarece, conform listelor Merkel, protecția prioritară a germanilor împotriva epidemiilor și a altor pericole mortale nu ar trebui să mai existe ca o dovadă a globalismului. După cum se știe, nu ar trebui să mai existe popoare și națiuni în statul mondial dorit (a se vedea Rețeaua Filmpassage) și Jacques Attali (mai sus). Această mărturisire conform căreia germanii nu sunt protejați în primul rând de guvernul lor, deoarece nu ar trebui să mai existe germani în statul mondial, a fost exprimată în mod convingător de purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Rainer Breul, în cadrul unei conferințe de presă din 9 martie 2020. El a fost întrebat dacă RFG nu va pune produsele medicale la dispoziția altor state pentru a-i proteja pe în primul rând nemți. Breul a răspuns indignat că guvernul nu îi va proteja în niciun fel prioritatar pe germani. El a spus textual: „Desigur, premisa noastră nu este în primul rând să îi protejăm pe germani aici.” Sursa )

Mai presus de toate, ordinul de urgență introdus pentru salvarea sistemului va fi un mare deschizător de ochi. Deoarece pierderea vieților oamenilor prin livrarea către nebunia globalistă este deosebit de dureroasă atunci când vine vorba de îngrijiri medicale. Lucrurile existențiale, de care depind viața oamenilor, adică medicamentele, au fost relocate aproape 100 la sută în străinătate. În mare parte în China și India. Cu toate acestea, întrucât India depinde și de aprovizionarea cu antibiotice din China, toate exporturile către UE, în special către RFG, au fost oprite. Președintele indian Narendra Modi, contrar maximului RFG, acționează în conformitate cu datoria statului de a-și proteja proprii indieni ca prioritate.„Problema este agravată de faptul că India a interzis exportul anumitor medicamente și ingrediente pentru a asigura aprovizionarea în propria țară.” (FAZ, 15.03.2020, p. 5)

Cert este că panica mondială generată de globaliști l-a considerat în primul rând pe președintele SUA, Trump, ca dușman al globalismului. Au vrut să-l defăimeze drept persoana responsabilă de coronavirus pentru că nu ar fi făcut sufficient de multe pentru a-i proteja pe americani. După ce toate încercările politice anticonstituționale de răsturnare a lui Trump au eșuat, o panică necontrolată în rândul maselor ar trebui să-l alunge din funcție. Este izbitor faptul că, pe lângă laboratorul militar chinezesc pentru arme biologice (nivelul 4) din Wuhan, unde a fost localizat focarul bolii, un laborator organic Soros funcționează din 2007.„George Soros a creat o companie de holding medicală cu WUXI PHARMATECH (Wuhan, China). WuXi Pharma Tech cercetează și se dezvoltă în zona farmaceutică și bio-tehnologică din China.” ( Gurufocus , 20/11/2007 )

Faptul că China a fost prinsă în panica mondială planificată de mult timp se datorează probabil fricii că puterea economică globală care a fost construită ( Drumul Mătăsii) ar putea fi adusă în colaps de panica mondială. În orice caz, acum a ieșit în evidență faptul că au existat decese prin coronavirus în Statele Unite, într-un moment în care nu exista un caz de coronavirus în China „În timpul unei audieri în Congres despre noul coronavirus, directorul Centrului pentru Controlul Bolilor (CDC), dr. Robert Redfield, a fost întrebat dacă ar putea fi posibil ca pacienții cu gripă decedați să fie diagnosticați greșit. Dr. Redfield a răspuns la întrebarea dacă sunt decese prin coronavirus astfel: «În testele postume, am diagnosticat de fapt unele cazuri din ceea ce este considerat acum coronavirus în Statele Unite.»” ( CNN, 03/11/2020 )

„Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Zhao Lijian, a scris pe Twitter pe 12 martie 2020 că armata americană ar fi putut aduce noul virus coronă (COVID-19) la Wuhan. Centrul american pentru controlul bolilor a fost demascat când a început cu pacient zero în America? Câte persoane au fost infectate? A fost, probabil, armata americană cea care a adus epidemia la Wuhan. Transparență, vă rugăm, faceți publice datele reale. America ne datorează o explicație”. Daily People , Beijing, 13 martie 2020 )

Mai mult, China a amenințat acum America că încetează livrarea de medicamente în Statele Unite, dacă „acuzațiile false” nu sunt soluționate. Cu acest exemplu, fatalismul globalismului iese la iveală. „Tonul dintre Beijing și Washington este din ce în ce mai dur.” Comentariul Xinhua News Agency conținea și amenințarea abia ascunsă că China ar putea opri exportul de medicamente în America. Întrucât America este dependentă de livrările chineze, o astfel de oprire ar însemna „Căderea Americii în iadul pandemiei coronavirus.”, după cum spunea comentariul agenției chineze. Astfel s-a dat apă la moară celor din America, care ar reduce mai degrabă dependența de importurile chineze, adică astăzi, mai bine decât mâine. Ei visează să readucă producția în SUA. Senatorul Marco Rubio din Florida a menționat, de asemenea, comentariul Xinhua News Agency atunci când a criticat dependența Americii de importurile medicale din China, spunând că Beijingul ar putea reduce produsele medicale în cazul unei confruntări între China și Statele Unite. China a suspendat deja exportul de măști de protecție pentru a asigura îngrijirea personalului său medical. După cum a spus Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, criza a cauzat deja o penurie de medicamente „. (FAZ, 15.03.2020, p. 5)

În ciuda respectării orientării globaliste de a crea o panică mondială pentru instituirea stării de urgență, tot mai multe părți ale sistemului se trezesc și își dau seama că nu pot exista fără economie și sănătate. În orice caz, chiar și tabăra Merkel se abate oficial de la doctrina pură a globalismului, cerând naționalizarea companiilor strategice. Până și vasalul lui Merkel, ministrul economiei, Peter Altmaier, pune întrebări despre globalism. „Altmaier are în vedere și participarea guvernului la companii importante din zone extrem de sensibile. Chiar într-o criză ca aceast cauzată de coronavirus, pot apărea întrebări similare cu privire la suveranitatea tehnologică și economică. Este ideea corectă pentru a minimiza dependențele globale și redobândirea suveranității naționale în zonele sensibile .” ( t-online , 13.03.2020 ) Desigur, acest lucru nu se va întâmpla atât timp cât Merkel va fi la putere. Și le-a asigurat cu reglementările stării de urgență, nu există o convenție de partid la care să fie ales un nou președinte CDU. Interzicerea adunării!

Ex-ministrul de finanțe Peer Steinbrück (SPD), fostul ministru Edmund Stoiber (CSU), fostul ministru al economiei Wolfgang Clement (SPD) și fostul comisar bugetar al UE, Günther Öttinger, sunt chiar mai avansați. De facto, numiți politica monetară a BCE anormală. „Solicităm o nouă strategie cu rate ale dobânzii mai mari. Strategia de politică monetară a BCE ar trebui să fie pe termen lung și să creeze o perspectivă de încredere atât pentru depășirea crizei, cât și pentru perioada următoare. În acest context, credem că este necesar să se înceapă schimbarea ratei dobânzii. Este vorba despre semnale pentru o normalizare treptată a politicii monetare. Instrumentele BCE nu au funcționat, dar în același timp efectele secundare negative ale anilor politicii monetare ieftine devin din ce în ce mai evidente.”n-tv, 15.03.2020 )

Lamentațiile celor mai perseverenți vasali Merkel, care au proclamat în fiecare zi mesajul lui Merkel de „prosperitate prin globalism” , au fost și ele grave.  Economistul-șef WELT, Dorothea Siems, care a lucrat anterior ca un globalist de bază, a declarat ieri : „Criza coronavirus: Acum există dezavantajul globalizării. Coronavirusul arată cât de vulnerabilă este Germania la piața mondială. Și face ca deglobalizarea să pară sensibilă în unele domenii. Și deglobalizarea are sens în unele zone, asta va asigura prosperitatea pe termen lung .”

Nici măcar nucleul UE globaliste al lui Merkel, cu granițele deschise, nu mai există. Da, ceea ce a constituit UE cea globalistă este mort, total mort și nu va putea fi reînviat. Chiar și RFG a trebuit să-și închidă granițele. Acum, Merkel nu mai vrea să i se mai reamintească că, pe 7 octombrie 2015, a vorbit „Cuvântul lui Dumnezeu” la televizor: „Nu putem închide granițele”. Anne Will , 10/07/2015 ) Și astăzi?

Cine ar fi crezut că o ideologie mondială va cădea peste noapte. „Luni dimineață, Republica Federală Germania va introduce din nou controale la frontierele sale cu Austria, Elveția, Luxemburg, Danemarca și Franța. Călătorii fără un motiv valabil de călătorie vor fi respinși. Republica Cehă, Polonia și Danemarca și-au închis deja frontierele cu Germania la sfârșitul săptămânii. ( WELT  ) Von der Leyen știe că aceasta va ucide UE. Pe 4 martie, ea a făcut apel la menținerea frontierelor deschise, altfel întregul concept al UE va cădea. „Von der Leyen a luat cuvântul vineri despre oprirea unilaterală de intrare sau controalele la frontieră în UE și a aprobat doar controalele de sănătate la frontiere.” ( Tagesschau , 4 martie 2020) Și cine a avut întotdeauna dreptate? Cine vă rog? Doar naționaliștii, așa-numiții extremiști de dreapta. Vă rog să nu uitați!

Următoarea urgență militară trebuie justificată cu situația de urgență generată. Ei vor ca masele să apeleze la „îngrijire” indiferent de condiții. Și asta va fi ușor de realizat, dar nu va fi durabil. Deoarece urgența planificată se va dinamiza atât de mult prin colapsul economic total, încât controlul în masă nu va mai fi posibil. Pachetele de ajutor așa-numite „Bazooka” ajută doar marile companii globaliste care oricum nu plătesc taxe. Dar întregul stand al întreprinzătorilor mici și mijlocii este falimentat peste noapte. Adică există pierderi fiscale totale pentru sistem. Apoi, nimic nu funcționează în afară de tipărirea banilor (hiperinflație). Asta nu va dura pe termen lung. Ce vor face poliția și forțele armate? În domeniile cheie ale societății, se crede că aceste măsuri au fost puse în aplicare fără a fi nevoie de real Globalistii cred ca, deoarece au implementat masurile la nivel global, acestea ar fi acceptate. Dar rezistența poate deveni ușor și globală.

Cu melodia sa „Sfânta Elena la miezul nopții”, popularul artist Freddy Quinn a cântat povestea cum, cu un împărat puternic, au rămas doar amintiri din acea vreme. Primul verset spune: „Sfânta Elena la miezul nopții / Împăratul s-a trezit din vis / Se gândește la asta / Cât de curând se poate schimba totul”. Iar ultima strofă nu ar putea fi mai simbolică pentru epoca imperială globală de astăzi, unde se spune: „Sfânta Elena, jocul s-a terminat / Un împărat privește spre mare / Se gândește la el / Că nu se poate schimba niciodată”.Această melodie este despre căderea lui Napoleon. Napoleon, ca Mare Împărat, a eșuat din cauza planurilor sale ambițioase de cucerire. Ca și până acum, globalistii – în ciuda anunțării stării de urgență – trebuie să eșueze din cauza planului lor nebun de dominare mondială. Asta a devenit clar.

Pentru a susține această cunoaștere cu titanul spiritual Goethe, trebuie arătat că diavolul se învinge întotdeauna pe sine. În Faustul lui Goethe, Mephisto răspunde la întrebarea cine este: „Eu sunt forța care vrea întotdeauna răul, dar creează întotdeauna binele”. Ei bine, cu sacrificii mari în noua eră. Și așa salutăm astăzi cu cuvintele marelui filosof Immanuel Kant: „Lipsa de judecată este de fapt ceea ce se numește prostie și o astfel de afecțiune nu poate fi remediată”.

Sursa: https://concept-veritas.com/nj/sz/2020/03_Mar/16.03.2020.htm

7 comments

 1. se fabrica respiratoare in Elvetia cu 60.000 euro bucata Se fabrica in ritm lent fata de cerere intrucat aceasta vine din toata Europa dar si din America !
  Va dati seama ca fara respiratoare spitalele nu au ce face .
  Doar daca medici inventivi descopera cate un ajutor hokud-pokus !

 2. se fabrica lunar in Elvetia la societatea Hamilton respiratoare de cea mai buna calitate, 60.000 bucata
  se bat pe ele intreaga Europa plus America caci se produc doar 300 pe luna
  pe langa respiratoare procedura de urgenta implica scoaterea unor cantitati de sange din trup, oxigenarea sangelui apoi reintroducerea lui in trup .

 3. ANTIDOTUL A FOST RECENT DESCOPERIT IN BELGIA – E IN CURS DE TESTARE:
  TRADUCERE MECANICA

  ȘTIRI BELGIA COMPANIE

  Institutul belgian anunță descoperirea unui anticorp capabil să neutralizeze coronavirusul
  Agence Belga , publicată pe 17 martie 2020 la ora 11.31 |
  Institutul belgian anunță descoperirea unui anticorp capabil să neutralizeze coronavirusul
  Cornavirusurile
  Institutul de Cercetări Biotehnologice Flandezi (VIB) a anunțat luni descoperirea unui anticorp capabil să neutralizeze virusul din spatele covidului-19. Cu toate acestea, sunt necesare încă cercetări suplimentare pentru a confirma rezultatele.

  La începutul acestui an, laboratorul lui Xavier Saelens (VIB-UGent) a anunțat descoperirea unui anticorp unic capabil să neutralizeze virusul care provoacă covid-19. VIB a anunțat luni într-o declarație că a stabilit că anticorpul poate neutraliza o variantă de laborator a virusului, „ceea ce reprezintă un pas important înainte în dezvoltarea unui posibil medicament antiviral împotriva noului coronavirus”.

  Preveniți coronavirusul de a infecta celulele umane

  Potrivit laboratorului, „noile rezultate indică faptul că anticorpul ar putea împiedica noul coronavirus să infecteze celulele umane”. În plus, acesta ar putea fi „produs pe scară largă folosind procese de producție comune în industria biofarmaceutică”.

  “Spre deosebire de vaccinuri, un anticorp oferă protecție imediată – deși o durată mai scurtă. Avantajul acestei abordări față de vaccinuri este că pacienții nu trebuie să își producă propriii anticorpi. […] Lucrătorii din domeniul sănătății sau persoanele cu risc crescut de expunere la virus pot beneficia, de asemenea, de protecție imediată ” , se arată în declarație.

  Protecție imediată

  Experimentele pentru confirmarea acestor rezultate folosind tulpina de coronavirus patogen sunt în curs de desfășurare, iar cercetătorii VIB pregătesc, de asemenea, faza de test preclinic pentru tratamentul împotriva coronavirusurilor. Echipa de oameni de știință condusă de Xavier Saelens lucrează la un potențial tratament pentru infecția virală încă de la începutul epidemiei de coronavirus. “Anticorpul a fost dezvoltat în colaborare cu două echipe de cercetare din Statele Unite”, spune VIB-UGent.

  > CORONA BELGIA: vezi cele mai recente știri legate de coronavirus în Belgia

 4. “Mortalitatea la nivel mondial este de 3,7%.” Asta dacă-l credem pe directorul Organizației Mondiale a Sănătății. Există articole care spun că individul ar fi supraestimat mortalitatea bolii. https://www.theepochtimes.com/current-coronavirus-fatality-rates-an-overestimation-experts-say_3265810.html
  O căutare după numele lui dă rezultate interesante. https://ecadforum.com/2018/01/16/ethiopia-tedros-adhanoms-latest-disruptive-move/
  Susținătorii săi spun că Tedros Adhanom Ghebreyesus a promis să reformeze instituția. Criticii, din ce în ce mai încurajați, spun că subminează eficiența Organizației Mondiale a Sănătății și îi pune în pericol finanțarea.

  Fostul ministru al sănătății din Etiopia a ridicat multe sprâncene prin numirea sa a dictatorului din Zimbabwe, Robert Mugabe, ca ambasador al bunăvoinței (goodwill) în octombrie. Între timp, în culise, Tedros – așa cum preferă el să fie numit după tradiția etiopiană – renunță la procesul normal de angajare pentru agențiile U.N., căutând să crească cât mai repede diversitatea geografică și de gen. (Oy vey, muh diversity). Aceste lucruri au creat îngrijorare printre unii dintre membrii de la sediul din Geneva, si printre mulți activiști și cercetători care lucrează cu OMS, care se tem că o abordare excesiv de politicizată aduce o schimbare de cultură dar afectează credibilitatea.

  Individul are “doctorat” și așa cum am spus, vine din Etiopia, țară africană. Și după cum șțim, din Africa ne vor veni o mulțime de ingineri, savanți și medici care ne vor plăti pensiile și ne vor duce pe noi culmi de civilizație și progres.
  V-ați întrebat vreodată cât e IQ-ul în Etiopia? https://new-iq-test.com/ethiopia-average-iq.html
  Average IQ in Ethiopia: 69

  69! Ocupă locul 37 împreună cu Burundi, Coasta de Fildeș Malawi și Niger.

  Shares #37 position with Burundi, Côte d’Ivoire, Malawi and Niger on the World Ranking List

  What is the reason for the low level of intelligence in Ethiopia? For more than 10 years, the growth rate of the economy of Ethiopia is about 10%. At the same time, the country remains among the poorest on the African continent. Parallel to the development of energy and other infrastructure projects, people plow the land with oxen.

  Deci un individ numit (mă rog, ales) evident pe criterii de corectitudine politică (chiar și presupunând că ar fi mult peste media de IQ a țării, e greu de crezut că un alt candidat mai bun nu se găsea), si îndoctrinat cu ea (după cum se vede din deciziile luate), dintr-o țară cu IQ muult sub 100, chiar și dacă media o mai fi crescut între timp cu câteva puncte.
  Yahoo News ne spune că individul a fost Ministrul Sănătății și pe urmă Ministrul de externe. Având în vedere ce știm despre IQ-ul din Etiopia, nu-i de mirare că duc lipsă de oameni pentru posturile de conducere.

  O altă “perlă” din articol: “Am fost aici înainte. [predecesoarea lui] Dr Chan a fost criticată pentru o reactie exagerată la focarul de gripă porcină din 2010, din cauza căruia a declarat o pandemie și a sfătuit țările să cheltuiască milioane pe medicamente de care, cele mai multe nu au avut, până la urmă, nevoie.”

 5. kk besa la odesa. Avem guvern mondial de multe zeci de ani. Ba prin 94-95 au predat si stafeta….Se stie si unde au “sediul”…cu numele e mai greu…

 6. Și bineînțeles la Attali, Early Life and Education de pe Wikipedia e revelatoare Ghici ghicitoarea mea ce etnie are ăsta?… Jacques Attali was born on 1 November 1943 in Algiers (Algeria), with his twin brother Bernard Attali, in a Jewish family. His father, Simon Attali, is a self-educated person who achieved success in perfumery (“Bib et Bab” shop) in Algiers. He married Fernande Abécassis on 27 January 1943. On 11 February 1954, his mother gave birth to his sister, Fabienne. In 1956, two years after the beginning of the Algerian independence war (1954–1962), his father decided to move to Paris with his family.
  Every. Single. Time.

 7. https://www.veteranstoday.com/2020/03/21/look-who-gets-to-make-billions-off-the-coronavirus-by-stephanie-sledge/

  Cine urmează să profite de pe urma coronavirusului în SUA? A se citi cu circumspecție, în multe articole site-ul susține că Soros e o biată victimă nevinovată a unei campanii de defăimare și că nu e zionist (doar ăia sunt răi, etc), dar unele articole sunt bune… ca și la Alex Jones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *