Home / Actualitate / Paleologu Susține Crearea Statelor Unite ale Europei

Paleologu Susține Crearea Statelor Unite ale Europei

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 24, 2019

Paleologu Susține Crearea Statelor Unite ale Europei

14 comments

 1. Bai, in principiu, omu are dreptate!
  Si eu gandesc la fel, daca tot suntem in UE, hai sa avem o singura Constitutie, state perfect, dar perfect egale, salariu minim si taxe peste tot aceleasi! Un opt euro pe ora cum ar suna in Romania??
  Si inca ceva, DNA la noi, DNA peste tot sau niciunde, MCV la noi, atunci sa fie peste tot, fara Schengenuri si alte balarii, vize free pt. USA pt. toti europenii, nu doua sau trei viteze, aceeasi justitie si marfuri peste tot, fara dublu standard!!
  Io stiu ca dobitocul spune asta doar pt. ca-i in campanie si nici el nu crede in asta , dar ca idee de lucru e insa valabila.
  Toti ar trebui sa cerem urmatorului presedinte asta!

  • Am eu una mai bună: Hai să nu.
   Hai să nu mai fim în UE, să nu mai existe MCV, să nu ni se mai aplice dublu standard și nici să ni se știrbească suveranitatea, să nu importăm legi antidemocratice și să nu cedăm resursele străinilor. Ce zici de asta?

   • Eu am una si mai buna: explica-mi cum faci asta?
    Britanicii se chinuie de vreo 18 luni sa iasa din UE si tot nu reusesc , cat sunt iei de fosti mari stapanitori ai lumii si primii care-au avut un Parlament! Bai, deci nu reusesc pur si simplu, votul exprimat de cetateni chiar e calcat in picioare de interesele transnationalelor hraparete si de bursele jidanesti.
    Daca astia se screm atata, putem noi, niste pulifrici condusi de alogeni si vanduti serviciilor secrete externe sa facem mai mult??
    Nici macar ca gluma nu e buna, deci hai sa fim cat putem de smecheri si sa pedalam pe ideea asta de mai sus, singura salvare pt. Romania!

    • Pai se chinuie pentru ca Parlamentul nu-i lasa. In caz ca n-ai observat. Si nici UE nu-i lasa. Pentru ca daca se da drumul la robinet, le mai vin si altora idei similare. Deja italienii nu par prea incantati. Si faza cu “trebuie sa ne platiti nu stiu cate miliarde de Euro ca sa va lasam sa iesiti” e o alta mizerie. Pe de o parte pentru ca celebrul articol 50 nu cuprinde nici o prevedere de sume datorate daca vrei sa te cari, si chiar daca ar include vreuna, odata ce nu mai vrei sa fii membru de ce ar trebui sa mai cotizezi? Si inca evhivalentul cotizatiei pe mai multi ani?

     • Amice, esti prost?
      Tocmai am zis ca votul exprimat de cetateni e calcat in picioare din interese pecuniare, asa cum si votul anti-Machitor din Romania a fost tratat cu curul de UE, deci sa-mi explice cineva zdravan la cap cum o amarata de tarisoara ca a noastra ar putea iesi din Mafia Europeana denumita UE, daca nici macar Marea Britanie nu poate?
      Hai, Sterie Ciumetti, te bagi??
      Ideea mea e urmatoarea: hai sa-i fraierim cat mai mult, hai sa le luam fonduri cat mai multe, hai sa cotizam cat mai putin, hai sa le-ntoarcem portofelul, asa cum si merita, dar parca ai cu cine!
      Cehia, Polonia, Ungaria, tari conduse de adevarati patrioti, fac asta de ani de zile, noi o sugem prin batista!
      Nu mai avem nicio speranta, Secu ne-a belit definitiv, de ce niciun politician nu propune demilitarizarea serviciilor secrete, asa cum exista in toate tarile democrate???
      Raspuns precis: pt. ca toti politicienii de varf sunt acoperiti ai acelor servicii……..

     • N-o să ieșim veci dacă pornim din start cu ideea că ieșirea din UE e imposibilă. Faptul că britanicii au votat să iasă înseamnă că visul uniunii europene s-a sfârșit. Prima cărămidă din fundație a fost înlăturată, este o chestiune de timp până întreaga clădire se prăbușește. Ce spun eu este să normalizăm în spațiul public ideea de RoExit pentru ca pe măsură ce trece timpul să devină tot mai populară. Politicienii nu vor mișca un deget, de sus în jos nu va veni salvarea, trebuie acționat pe plan cultural. Adică video-uri pe youtube, podcasturi, articole, discuții cu taximetriști, cu colegii, de la firul ierbii, de jos în sus.

    • Mai este o variantă: tămbălăul din Anglia este orchestrat tocmai pentru ca alţii să vadă că ”e foarte greu să ieşi din UE”, şi să nu mai încerce … dăunezi regina a dat ”ordin” să fie amânată reînceperea sesiunii parlamentare, dar Curtea Constituţională de la ei a zis că ordinul este ilegal … Deci mesajul poate fi acesta: nici măcar regina nu are putere să ajute la Brexit.
     În realitate sunt mai multe variante. Numai Dumnezeu ştie care-i adevărul adânc al lucrurilor. De multe ori nici omul însuşi care face un lucru nu înţelege până la capăt adevărul situaţiei în care se află.

 2. Un globalist si asta. Ptiu!

 3. Globalism cu fata de plastic, viziune de cur in sus, asta-i Paleologul de serviciu. Toti catindatii sunt oamenii sistemului, manevrati de aceleasi gheare. Astia pe sticle se ataca si in spatele sticlei stau la sampanii si-si impart Romania. Sictir!

 4. La nivel global, în ciuda propagandei mass media, axa Luciferiană își trăiește cel mult ultimul deceniu! U.E., această ultima cetate a lui Solomon, încearcă să se izoleze de acest deznodământ, forțând limitele procesului de integrare europeană spre Est. Însă tot degeaba, când Rusia o ia decizia finală, Europa va fi ocupată în câteva zile, în aplauzele adevăratei rezistențe, care o să întoarcă armele împotriva propriilor guverne iudeo-masonice. Poate avem noroc și de un proces “Nuremberg” inversat. Doamne ajută!

  • Esti sigur ca Rusia nu-i tot o unealta? Si de cand a adus Rusia ceva bun Romaniei, vecinul cel mai apropiat?

   • Din păcate nu te pot ajuta de la acest nivel, ești la nivel “pavlovian”. Ce să zic, încearcă să studiezi eșichierul geopolitic global și, dacă reușești o pătrundere analitică, vei vedea că următorul cerc de înțelegere e chiar mai interesant decât precedentul. Citește articolul lui Thierry Meyssan de pe I.P., adâncește studiul pe această filieră și mai vorbim! Numai bine, Gigi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *