Home / Internațional / Oamenii de știință recunosc: Botnițele favorizează apariția cancerului

Oamenii de știință recunosc: Botnițele favorizează apariția cancerului

Caroline Gunderode
Incorect Politic
Decembrie 4, 2022

Oamenii de știință recunosc: Botnițele favorizează apariția cancerului

Oamenii de știință recunosc: Botnițele favorizează apariția cancerului

 

Măștile de față pe care omenirea a fost forțată să le poarte pentru a se apăra împotriva Covid-19 pot ajunge să fie foarte dăunătoare sănătății lor, deoarece cercetările recente indică faptul că fibrele acestor măști conțin substanțe cancerigene.

Dioxidul de titan  este o astfel de toxină care se găsește în măștile de față, despre care oamenii de știință spun că este cancerigen pentru om atunci când este inhalat.

Childrenshealthdefense.org relatează: Nu numai că adulții au fost expuși fără să vrea la această substanță care poate cauza cancer din cauza mandatelor larg răspândite de mască puse în aplicare în timpul pandemiei, dar la fel au fost și copiii, ale căror corpuri sunt deosebit de vulnerabile la influențele toxice.

Împreună cu dovezile care sugerează că  mandatele  și utilizarea măștilor nu au redus răspândirea COVID-19, mandatele forțate pentru măști devin cu atât mai atroce.

Carcinogen din grupa 2B detectat în măști

Agenția Internațională pentru Cercetare a Cancerului clasifică  dioxidul de titan drept cancerigen din Grupa 2B , ceea ce înseamnă că este „posibil cancerigen pentru oameni” prin inhalare. Înainte de pandemie, acest lucru a avut loc în primul rând în medii profesionale în timpul producției de pulberi de dioxid de titan sau în fabricarea produselor care conțin substanța.

Au existat, de asemenea, unele îngrijorări cu privire la cremele solare spray-on (aerosolizate), spray-urile pentru culoarea părului și pulberile cosmetice care conțin particule microscopice de dioxid de titan care ar putea fi inhalate.

Mai exact, statul California include dioxidul de titan sub formă de particule aeropurtate care măsoară 10 micrometri sau mai puțin pe  lista Propoziției 65 , afirmând că „dioxidul de titan (particule aeropurtate, nelegate de dimensiuni respirabile) este pe lista Propoziției 65, deoarece poate provoca cancer. Expunerea la dioxid de titan poate crește riscul de cancer.”

În ciuda faptului că carcinogenitatea dioxidului de titan atunci când este inhalat este binecunoscută, compusul este utilizat în mod obișnuit în textilele măștilor de față pentru a îmbunătăți stabilitatea la lumina ultravioletă și pentru utilizare ca colorant alb și agent de mată.

Tehnologia nanoparticulelor este, de asemenea, utilizată în măștile de față, iar  nanofibrele care conțin dioxid de titan  au fost folosite pentru a face filtre antimicrobiene, adesea în combinație cu argint și grafen, în timp ce acoperirile cu nanoparticule de dioxid de titan pot fi aplicate și pe țesăturile de bumbac pentru a îmbunătăți proprietățile antibacteriene.

Nu numai că au fost raportate efecte adverse în studiile pe animale care implică inhalarea  particulelor de dioxid de titan , dar o echipă de cercetători a avertizat despre „posibile consecințe viitoare cauzate de o utilizare prost reglementată a nanotehnologiei în textile”, extinzându-se asupra potențialelor efecte asupra sănătății umane și asupra mediului.

Cercetătorii au  declarat:

„Deși inițial a fost clasificată drept inertă din punct de vedere biologic, există un număr tot mai mare de dovezi privind toxicitatea TiO2 [dioxid de titan] pentru oameni și organismele nețintă… Transpirația artificială a fost, de asemenea, folosită pentru a testa concentrația de argint și TiO2 eliberate din țesături. S-a descoperit că rata de eliberare depinde de concentrația de nanomateriale din țesătură și de pH-ul transpirației.”

O meta-analiză publicată în revista  Small , care se concentrează pe știință la scară nano și micro, a cerut, de asemenea, o regândire a siguranței nano-TiO2, invocând numeroase efecte toxice asupra oamenilor și animalelor acvatice:

„Genotoxicitatea, deteriorarea membranelor, inflamația și stresul oxidativ apar ca principalele mecanisme ale toxicității nano-TiO2. În plus, nano-TiO2 se poate lega cu radicalii liberi și moleculele semnal și poate interfera cu reacțiile biochimice de pe plasmalema [membrana celulară].

„La nivel organizațional superior, toxicitatea nano-TiO2 se manifestă ca efecte negative asupra trăsăturilor organismelor legate de fitness, inclusiv hrănirea, reproducerea și imunitatea în organismele acvatice.”

TiO2 din măști depășește nivelul de expunere „acceptabil”.

Într-un studiu publicat în  Scientific Reports , cercetătorii au testat cantitatea de titan – folosită ca proxy pentru particulele de TiO2 – în 12 măști de față menite a fi purtate de public, inclusiv soiuri de unică folosință, precum și măști reutilizabile. Măștile au fost realizate din diverse materiale, inclusiv fibre sintetice precum poliesterul și fibre naturale, cum ar fi bumbacul.

Fiecare mască conținea particule de dioxid de titan în cel puțin un strat, deși nu se găseau în fibrele de bumbac sau țesăturile nețesute suflate prin topire.

În general, cantitatea de particule de dioxid de titan din țesăturile nețesute a fost mai mică – cu un factor de 10 – decât în ​​fibrele de poliester și poliamidă. În plus, toate măștile, cu excepția uneia, conțineau nanoparticule de TiO2, care prezintă un pericol crescut de inhalare.

Particulele nanozizate sunt de obicei descrise ca fiind mai mici de 100 nanometri (nm). Dimensiunea medie a particulelor de dioxid de titan din măști a variat între 89 și 184 nm.

Pe baza unui model în care măștile de față sunt „purtate intensiv”, studiul a constatat că expunerea la dioxid de titan „a depășit în mod sistematic nivelul acceptabil de expunere la TiO2 prin inhalare (3,6 µg).”

Pe Twitter,  Federico Andres Lois  a împărtășit: „Cea mai bună (cel mai scăzută contaminare) are de peste 5 ori limita acceptabilă. Oh, și apropo, îți forțezi copilul să respire prin ea.”

Acest lucru,  au concluzionat cercetătorii , necesită cercetări aprofundate pentru a evita efectele adverse:

„[Aceste rezultate îndeamnă la cercetarea aprofundată a aplicațiilor (nano)tehnologiei în textile pentru a evita posibilele consecințe viitoare cauzate de o utilizare prost reglementată și pentru a implementa standarde de reglementare care să elimine treptat sau să limiteze cantitatea de particule de TiO2, ca urmare a siguranței de către -principiul de proiectare.”

Cum te îmbolnăvesc măștile

Consecințele potențiale ale inhalării particulelor cancerigene din măștile de față purtate în timpul pandemiei de COVID-19 nu vor fi cunoscute de ani de zile, dar semnalele roșii au fost ridicate încă de la început că utilizarea măștilor de față are consecințe, fără niciun beneficiu semnificativ.

Dr. Zacharias Fögen a efectuat un studiu pentru a afla dacă folosirea obligatorie a măștilor a influențat  rata de mortalitate a cazurilor de COVID-19  în Kansas, între 1 august și 15 octombrie 2020. El a ales statul Kansas deoarece, deși a emis un mandat de mască, județelor li s-a permis fie să participe sau să renunțe la el.

Analiza sa a arătat că județele cu mandat de mască au avut rate semnificativ mai mari de mortalitate a cazurilor decât județele fără mandat de mască.

„Aceste constatări sugerează că utilizarea măștii ar putea reprezenta o amenințare încă necunoscută pentru utilizator, în loc să-l protejeze, făcând mandatele de mască o intervenție epidemiologică discutabilă”, a concluzionat el.

Această amenințare, a explicat el, poate fi ceva numit „efectul Foegen” – ideea că reinhalarea profundă a picăturilor și virioniilor prinse pe măștile faciale ar putea face infecția cu COVID-19 mai probabilă sau mai gravă.

Fögen a explicat că purtarea măștilor ar putea duce la creșterea încărcăturii virale generale, deoarece, în loc să expirați virionii din tractul respirator și să vă eliberați corpul de ei, acești virioni sunt prinși în mască și returnați. Acest lucru ar putea avea, de asemenea, efectul de a crește numărul de virioni care trec prin mască, astfel încât să devină mai mult decât numărul care ar fi fost vărsat fără mască.

Potrivit lui  Fögen :

„Elementele fundamentale ale acestui efect sunt ușor de demonstrat atunci când purtați o mască facială și ochelari în același timp, trăgând marginea superioară a măștii peste marginea inferioară a ochelarilor. Picăturile apar pe mască atunci când expiră și dispar când inspiră.

„În „efectul Foegen”, virionii se răspândesc (din cauza dimensiunilor lor mai mici) mai adânc în tractul respirator. Ele ocolesc bronhiile și sunt inhalate adânc în alveole, unde pot provoca pneumonie în loc de bronșită, care ar fi tipică unei infecții cu virus.

„În plus, acești virioni ocolesc peretele epitelial scuamos multistrat pe care nu pot trece în in vitro și, cel mai probabil, nu pot trece în in vivo. Prin urmare, singura modalitate probabilă prin care virionii pot pătrunde în vasele de sânge este prin alveole.”

Un  raport din 2021  axat pe sănătatea, siguranța și bunăstarea utilizării măștii de față a menționat în continuare potențialele daune fizice permanente ale plămânilor cauzate de fibroză din inhalarea nanoparticulelor fibroase.

„Există pericole reale și semnificative de infecție respiratorie, deteriorare a sănătății bucale și leziuni pulmonare, cum ar fi pneumotoraxul, din cauza acumulării de umiditate și, de asemenea, a expunerii la niveluri potențial dăunătoare ale unui gaz asfixiant (dioxid de carbon [CO2]) care poate provoca vătămare gravă a sănătății”,  au  explicat autorii .

Măștile au o taxă psihologică extremă

Repercusiunile fizice sunt doar un aspect de luat în considerare, întrucât și consecințele psihologice ale mandatelor de mască sunt severe. Jurnalul  Pediatrics  a evidențiat recent povara resimțită de părinți, clinicieni și pacienții din secțiile de cancer pediatric atunci când au fost forțați să poarte măști.

Ascunși de măștile de față, clinicienii s-au simțit neputincioși să manifeste empatie și compasiune în timpul celor mai dificile conversații cu pacienții și familiile lor.

A scris un clinician , care a trebuit să ofere știri devastatoare despre sănătatea copilului unui prieten:

„Masca mi-a acoperit expresia. Poate că singurul mod în care ar fi putut ști cât de devastată am fost să aflu această veste a fost prin lacrimile care îmi curgeau din ochi. Răspunsul meu firesc a fost să-mi încolesc brațele prietenei mele și să-i spun că totul va fi în regulă. ‘Te voi ajuta, o voi repara, voi face tot ce-mi stă în putere pentru ca asta să dispară.’

„Dar cum să-ți arăt când cuvintele mele sunt înăbușite de mască? Cum pot să-mi împărtășesc încet cuvintele de condoleanțe când mă străduiesc să prind eu suficient aer prin cele 3 straturi de material? Cum poate cineva să spună acest tip de vești îngrozitoare cu echipament de protecție personală care creează o barieră între medic și pacient?

De asemenea, copiii au fost afectați, deoarece nu le-au putut vedea fețele părinților într-o perioadă în care aveau cea mai mare nevoie de ei.

A scris un părinte :

„Când o schimbare a politicii a impus ca părinții să fie mascați 24/7 în timp ce erau în spital, copilul meu a fost furios. Ea îmi smulgea masca de pe față și, dacă era o mască de hârtie, smulgea sforile ca să nu poată fi purtată din nou. „Trebuie să-mi văd pe mama”, mi-a spus ea, împreună cu „Am nevoie de săruturi pentru a mă face să mă simt mai bine și nu poți să mă săruți cu o mască”.

Un  raport psihologic din 2021  a afirmat, de asemenea, că este posibil ca măștile să provoace  daune psihologice copiilor  și să interfereze cu dezvoltarea.

„Amploarea vătămării psihologice aduse tinerilor este necunoscută”, se arată în  raport  , „datorită naturii unice a „experimentului social” care se desfășoară în prezent în școli și în societatea în general.”

YouTube acum vă permite să spuneți că măștile nu funcționează

Vă amintiți că nenumărate personalități publice au fost dezplatformate de mai multe rețele de socializare și alte canale online pentru a vorbi împotriva narațiunii, inclusiv noțiunea greșită că  măștile  au fost utile pentru reducerea cazurilor de COVID-19.

Într-adevăr, nu a trecut cu mult timp în urmă că chiar și medicii care au vorbit împotriva  măștilor obligatorii  au fost vânați ca o vânătoare de vrăjitoare din zilele noastre.

Acum, se pare,  YouTube  și-a schimbat tonul, deoarece și-a actualizat politicile cu privire la ceea ce constituie „dezinformare”. Afirmarea că „măștile nu joacă un rol în prevenirea contracției sau transmiterii COVID-19” sau că „purtarea unei măști este periculoasă sau provoacă efecte negative asupra sănătății fizice”, a fost anterior o încălcare a politicii lor, dar acest verb a fost de atunci a fost eliminat din exemplele sale de dezinformare.

Alte declarații legate de mască care au fost eliminate din  definiția YouTube a dezinformării  includ:

 • Susține că purtarea unei măști face ca nivelul de oxigen să scadă la niveluri periculoase
 • Afirmații că măștile provoacă cancer pulmonar sau leziuni ale creierului
 • Susține că purtarea unei măști vă dă COVID-19

În mod curios, în timp ce YouTube nu mai clasifică „afirmațiile conform cărora vaccinurile împotriva COVID-19 nu sunt eficiente în prevenirea răspândirii  COVID-19 drept dezinformare ”, „afirmațiile despre vaccinările împotriva COVID-19 care contrazic consensul experților din partea autorităților locale de sănătate sau ale OMS” sunt încă nerezolvate. limite.

Este, de asemenea, împotriva regulilor YouTube de a posta „conținut care susține că vaccinurile provoacă efecte secundare cronice” sau „conținut care susține că vaccinurile nu reduc transmiterea sau contracția bolii”, acesta din urmă fiind o contradicție flagrantă cu termenii vaccinului împotriva COVID-19.

Deci, în timp ce YouTube vă permite acum să spuneți că măștile nu funcționează, tot nu puteți contrazice OMS cu privire la vaccinuri. Încetul cu încetul, însă, adevărul va apărea, așa cum se întâmplă deja cu măștile de față și conținutul lor cancerigen.

2 comments

 1. Din pacate, asa este….

  Cel mai grav este faptul ca jidovii au îngenunchiat miliarde de oameni punându-le botnita pe fatza, i-au supus unui ritual satanic – talmudic. Iar Biserica tace…..!!! Unii au purtat botnita si în Biserica, episcopi , preoti, enoriasi…. Blasfemie la adresa Duhului Sfânt !
  Ce faci Daniele Prea Nefericitule! Si “Sfântule Sinod”?!?!
  De ce nu vorbiti ?!?!? Tradatorilor, ce sunteti ! De ce nu spuneti oamenilor Adevarul in legatura cu vaccinul, ca acesta este pecetluirea cu cifra fiarei ( 666) de care vorbeste Sfântul Ioan in Apocalipsa? Ce-ati facut la “Sinodul” tâlharesc din Creta, ticalosilor ? L-ati vândut pe HRISTOS. Pedeapsa Mare va asteapta, daca nu va retrageti semnaturile de pe documentele eretice din 06.06.2016 ( 666).
  Vine vremea , în curând, când sinagoga satanei va va impune sa cununati homesexualii. Atunci sa va vad !!!

 2. Și îi vor trage la răspundere pe acești criminali? Inclusiv pe idioții de la YouTube și pe criminalul de Zuckerberg? Vor plăti în vreun fel că au chinuit miliarde de oameni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *