Home / Actualitate / O Femeie Neînarmată, veterană Air Force, a fost ucisă în timpul protestelor din Washington DC. Numele său e Ashli Babbit

O Femeie Neînarmată, veterană Air Force, a fost ucisă în timpul protestelor din Washington DC. Numele său e Ashli Babbit

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 7, 2021

Ashli Babbit, veterană Air Force, a fost ucisă cu brutalitate și executată de către bodyguardul unui congressman  în timp ce încerca să-și recupereze țara din ghiarele globaliștilor care au tâlhărit alegerile prezidențiale. Femeia a petrecut 14 ani în US Air Force, servindu-și țara cu onoare și loialitate. Era neînarmată. Acest act insidios de violență împotriva poporului care își exercita dreptul la protest este condamnabil în ochii oamenilor și ai lui Dumnezeu.

Femeia neînarmată care a murit pentru țara ei, pentru viitorul copiilor ei și pentru Libertate. 

Videoclipul cu asasinatul AICI. Atenție, scene grafice!

Indiferent de cât de politicoși sau nu au fost suporterii lui Trump la acest protest, ei nu au tras focuri de armă, nu au pornit cu rea intenție, ci au vrut să apere constituționalitatea democrației lor, să-și susțină președintele ales și să asigure o analiză dreaptă a rezultatelor alegerilor prezidențiale.

Deznodământul a fost crunt.

S-a vărsat sânge nevinovat.

O Femeie Neînarmată veterană Air Force a fost ucisă în timpul protestelor din Washington DC

O mamă, o veterană, o femeie care credea cu toată inima în dreptate, adevăr și libertate a fost ucisă cu sânge rece.

Dintre toți protestatarii, ea a fost considerată cea mai amenințătoare pentru trădătorii baricadați în Congres. Diavolul nu suferă inimile curate.

 

O Femeie Neînarmată veterană Air Force a fost ucisă în timpul protestelor din Washington DC

 

Controverse privind protestatarii

Unele voci spun că au fost membri Antifa infiltrați care au pătruns în clădire. Or fi fost printre ei, dar cu siguranță au fost și mulți patrioți de bună credință care n-au vrut să accepte tâlhăria alegerilor prezidențiale în “cea mai puternică democrație din lume”.

Urmările acestei trădări sunt grave, este posibil să ne îndreptăm cu toții spre un Comunism 2.0.

ActiveNews promovează narativa conform căreia cei care au intrat în clădire au fost susținători Antifa deghizați ca suporteri Trump.

ActiveNews, fiți mai atenți, tipul ăsta era într-adevăr la un miting BLM, dar era suporter Trump și acolo. Dacă lărgiți imaginea vedeți că era un Qanon. Indiferent de legitimitatea mișcării Q, care ar merita un articol în sine, acest individ era limpede pro-Trump.

Un alt protestatar e acuzat că ar fi avut un tatuaj comunist.

Mai degrabă arată ca tatuajul din jocul video Dishonored, destul de penibil, dar de aici și până la acuzația ca este antifar este ceva distanță de parcurs.

DH] Dishonored by Roxslon on DeviantArt | Gaming tattoo, Video game tattoos, Dishonored tattoo

Există informatii mai credibile care confirmă că într-adevăr au fost infiltrați printre manifestanți.

Image

Infiltrarea antifa e totuși secundară

Principala știre e martiriul veteranei Ashli Babbitt 

Durerea  este enormă, evenimentele de aseară au marcat istoria Statelor Unite și a lumii, demonstrând că o așa-zisă democrație puternică poate fi îngenunchiată împotriva voinței poporului și atunci când se întâmplă așa ceva, sufletele cele mai curate sunt sacrificate de uzurpatorii sângeroși.

Spuneți-i numele, răspândiți știrea.

O cheamă Ashli Babbitt, era neînarmată și a fost ucisă pentru că avea un vis. Credea în libertate, voia dreptate pentru țară și un viitor mai bun pentru copiii ei.

Dumnezeu s-o odihnească pe Ashli Babbitt.

13 comments

 1. toate revolutiile sunt la fel

 2. ZOG a acționat în consecință. Nu s-a urmărit răsturnarea alegerilor. Totul a fost o regie.
  Se pare că agentul care a tras îl avea pe Pence în spate… Lui Pence îi este frică de patrioți?! E clară situația, Trump a făcut mișto de americani!
  Iar Veterana nu trebuia să pătrundă mai departe, nu trebuia să vadă că în spatele ușilor închise nu mai există antagonismul de la TV. Cei 80 de milioane de patrioți din US să ridice frontiere cu ZOG, să iasă din sistem cu totul.
  Și noi la fel, mai devreme sau mai târziu, românii de bine trebuie să facă secesiune, pregătiți să moară pentru apărarea comunităților organizate.

 3. Capitoliul a devenit un simbol al coruptiei si a diletantismului, a mizeriei politice si a tradarii. Alegerile erau terminate inainte sa inceapa. Acest simulacru a fost coordonat de o coalitie internationala formata din toti cei care profitasera de incompetenta administratiilor US de pina acum. Trump nu avea nicio sansa cu atit mai mult cu cit coalitia cuprindea si majoritatea liderilor republicani. Cu toate astea ramin la parerea ca Trump, prin ce a realizat, nu neaparat prin conduita, va ramine in istorie ca unul dintre cei mai buni Presedinti pe care i-a avut US vreodata.

 4. sunt tare curios ce se intampla daca era omorata o persoana de culoare, nu iesea cu proteste? aici nu este vorba de politia coruptie, numai cand masele lui Biden ies in strada?

 5. fetele celor care au intrat in Capitoliu erau de la panoul de onoare al antifa. membri ai pcr american si ai templului lui satan. agitatori de meserie, cine a citit manualul agitatorului comunist stie treaba. eu care am crescut printre tigani stiu cum gandesc astia dinainte, se ataca intre ei si te acuza pe tine, toti sunt la fel, tigani corciti, la fel ca asa zisii evrei.
  actiunea haiduceasca condusa cu walky talky….baaa, aia nu e casa lui ceausescu!

 6. Active News are dreptate.A fost un STEAG FALS.
  Uitati un videoclip explicativ chiar de pe site-ul Qanon

  https://www.brighteon.com/22375a2f-1f93-44fe-8fb5-4a2d0b27298c

 7. “The Rasmussen poll, one of the most accurate polls of the 2020 election, finds President Trump’s approval is actually rising after Wednesday‘s protests.

  As Democrats move to impeachment and some establishment Republicans call for the 25th Amendment to remove Trump, the poll finds 48% approve of the President’s job performance.

  A source close to the polling firm tells Newsmax that the rolling survey saw Trump’s approval soar to 51% on Thursday night. ”

  Sondajul Rasmussen, unul dintre cele mai de încredere pentru alegerile din 2020, a descoperit că de fapt popularitatea lui Trump e în creștere după evenimentele de miercuri.
  Joi seară popularitatea lui a crescut la 51%.

 8. demonstratia de la washington povestita de martori, nu a intrat in Capitoliu decat un grup restrans si nelinistit.

  https://www.theoccidentalobserver.net/2021/01/08/i-was-at-the-washington-d-c-save-america-rally/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *