Home / Chestiunea Jidănească / Iată compoziția guvernului Biden, “Great Reset” poate începe cu o compoziție mărită a primului guvern bolșevic, care avea în componență doar 87 la sută de “martori a lui David”…

Iată compoziția guvernului Biden, “Great Reset” poate începe cu o compoziție mărită a primului guvern bolșevic, care avea în componență doar 87 la sută de “martori a lui David”…

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Ianuarie 8, 2021

Great Reset poate să înceapă cu compoziția actualizată a primului guvern bolșevic, în care 85 la sută din membrii erau din secta criminală “Martorii lui David”

Nu mai este loc de aproximări într-un moment atât de critic, toate ministerele strategice din SUA o să fie dirijate de Israel.

Ministrul Justiției este jidanul Merrick Garland (Horwitz) care o să-i succedeze jidanului William Barr. Acesta o să ducă cea mai mare epurare împotriva albilor din istoria SUA.

Ministerul Finanțelor o să fie în mâinile jidancăi poloneze Janet Yellen, care o să-i succedeze bancherului jidan Steven Mnuchin. Aceasta o să fie responsabilă cu distrugerea finală e economiei reale (economia productivă și încă independentă) în profitul giga-monopolului digital 2.0 (GAFAM) controlat de jidani. Această distrugere finală o să înceapă puțin după 20 ianuarie, când o să fie decretată cea mai brutală carantină din istoria omenirii.

Ministrerul Afacerilor Externe (Secretary of State) îi revine jidanului Anthony Blinken. Partizan imperialist, nu e jidan degeaba, o să se folosească de Armata SUA pentru a impune dictatura jidovilor la scară planetară. Dorește de asemenea o invazie în Siria pentru a instala un regim djihadist în slujba Israëlului.

Ministerul de Interne (Secretary of Homeland Security) o să-i revină jidanului Alejandro Mayorkas, care o să aibă ca misiune distrugerea tuturor organizațiilor patriotice din SUA succeptibile să producă opoziție Partidului Central sau următoarelor alegeri.

Direcția Informațiilor Interne (Director of National Intelligence) o să fie ocupat de jidanca Avril Haines, a cărui misiune se va desfășura în jurul spionării organizațiilor albe în vederea distrugerii lor sub supervizarea atentă a jidanului Alejandro Mayorkas.

Joe Biden fiind senil, operațiunile de la Casa Albă vor fi coordonate de jidanul  Ron Klain. Acesta o să ia toate deciziile oficiale și strategice în contul Israelului, iar Biden o să le semneze fără stres, între două pastile.

După cum știu cititorii noștri, revoluția marxistă aflată în desfășurare sub masca unei urgențe sanitare este asociată cu înșelăciunea climatică pentru stabilirea colectivismului „verde”, ceea ce o să le permită jidanilor să realizeze cel mai mare transfer de avere din istoria omenirii. Jidanul John Kerry a fost numit să coordoneze această politică economică sub acoperire „verde”.

Pentru a ne asigura că nimeni nu va numi acest articol un „delir conspirativ”, trebuie doar să cităm cea mai autorizată presă de stânga din SUA în această privință, care recunoaște că este o politică revendicată de democrații din lumea întreagă, fiind descrisă de presă drept „radicală”, dar necesară (jidanilor proprietari ai giga-monopolului GAFAM).

Care este următoarea acțiune majoră a ZOG (Guvernul Mondial) care va fi preluată imediat de ATGOR: vaccinare obligatorie pentru toți și, până atunci, o să fie decretat al patrulea val de Covid-19 și cea mai radicală carantinare cunoscută până acum.

Goi, circulă, ești complotist și antisemit.

8 comments

 1. https://www.brighteon.com/c9bac8e5-407a-4e60-b869-78256ab1d6ab
  Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie:
  “Profesorul Charles Morgan susține o conferință la West Point soldaților americani din Divizia de informații vizuale despre cea mai recentă tehnologie din domeniul Bio-războiului, reprogramării ADN și exploatării celulelor umane .
  VACCINUL va putea schimba nu numai ADN-ul uman, dar poate permite, de asemenea, gândurilor și acțiunilor unei persoane să fie influențate de controlul de la distanță. Tehnologia există absolut și va fi utilizată în masă prin implementarea CV19 vaxi..
  Dacă urmăriți acest videoclip, îl veți vedea pe profesor confirmând că acum este posibil să controlați mintea altei persoane prin telecomandă și, de asemenea, să controlați mișcările fizice ale corpului, gânduri și funcții .. Aceasta NU este o teorie a conspirației, acesta este un FAPT absolut !! Vreau, de asemenea, să spun că chiar și această tehnologie este încă departe de ultimele progrese care sunt păstrate din domeniul public și sunt adesea utilizate împotriva publicului larg. (…)”

 2. Avem macar dreptul sa stim cum o sa ne omoare Deep-Stateul globalist?
  Ca resursele ni le-au luat, alegerile ni le-au luat, guvenul ni l-au luat, justitia ne-au luat-o, libertatea ne-au luat-o, ne-au imbolnavit cu virusul creat tot de ei, sau si mai ingrozitor (!!) ne-au pus sa ne prefacem ca ne-am imbolnavit! Acum ne vaccineaza ca pe vite!
  Deci tovarasi, ati transformat Romania intr-un gulag. Cum ne veti termina:
  Prin vaccinare?
  Prin iradiere?
  Prin infometare?
  Ne trimiteti la razboi in Rusia ca sa le luati si lor resursele?
  Ii provocati pe rusi sa ne arunce ghiuleaua atomica?

 3. taticul radicalilor americani din kazaria mongoloindianadiana

  https://www.openculture.com/2017/02/13-rules-for-radicals.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *