Home / Internațional / Capitularea lui Trump, o trădare amară

Capitularea lui Trump, o trădare amară

LJR
Incorect Politic
Ianuarie 8, 2021

A fost cel mai viclean și repulsiv discurs pe care l-am auzit vreodată. Pe scurt, Donald Trump i-a înjunghiat în spate, din nou!, pe Eroii patrioți americani care au intrat pașnic în Parlamentul Statelor Unite, pe 6 ianuarie, pentru a protesta împotriva celor mai frauduloase alegeri din istoria americană, mergând până la a declara: “aceste alegeri nu ne reprezintă țara”.

Trump a auzit disperarea acestor oameni și, precum toți rentierii dependenți de bunăvoința lui David, a anunțat că protestatarii „urmau să plătească pentru ce au făcut”.

https://youtu.be/I3WrTLv9klc

Acesta este modul în care Trump le mulțumește oamenilor pentru sprijinul acordat în urma unui discurs în care, să nu uităm, președintele în funcție i-a invitat pe susținătorii săi în mod explicit să facă o “vizită pe la instituții…”

Ceea ce rezultă în continuarea acestui discurs mârșav, sunt cei 4 patrioți americani neînarmați care au murit executați de către gardienii ZOG.

Printre victime se află o patriotă care a servit 14 ani în Air Force, o femeie și o mamă care, din păcate, a murit cu numele de acum blestemat al lui Donald J. Trump pe buze.

La 75 de ani, Trump a avut de ales între a face istorie sau a capitula ca un laș – în zadar oricum – în încercarea de a scăpa scuipând abundent pe cadavrele susținătorilor săi în schimbul unei morți liniștite – peste vreo 20 de ani – în turnul său de fildeș din NY, alături de prostituata de lux ce-i servește de nevastă.

Trump a ales să devină figura definitivă a trădătorului Iuda, în varianta capilară portocalie, cod nuanță: 2021.

Nu sunt surprins să-l văd pe Trump căzând atât de jos, trădându-și bazele populare, în speranța de a-și salva capul și cel al familiei sale. Mai ales capul fiicei sale căsătorită cu jidanul Kushner. Dacă un patriot și o mamă din clasa mijlocie pot muri sub gloanțele ZOG, atunci și Trump se poate confrunta personal cu represaliile pe care i le rezervă Sistemul.

Trump și familia lui vor fi zdrobiți fără milă de învingătorii cărora le predă acum cheile puterii, semnând cea mai mare trădare de după Războiul de Secesiune. Sper ca drumul său spre infern să fie cât mai lung și cât mai dureros.

Revoluția populară nu se oprește aici, dimpotrivă. Având în vedere agenda pe care elita globalistă o pregătește pentru SUA și lumea occidentală, popoarele vor trebui în curând să reacționeze. Trădarea lui Trump clarifică totul și permite clasei mijlocii albe americane să consolideze o adevărată mișcare revoluționară, să producă prima secesiune modernă față de sistemul cosmopolit global, dând exemplul de urmat celorlalți deținuți din Europa.

Până atunci, numele lui Trump va fi blestemat pentru eternitate, fie de inamicii săi, fie de foștii săi susținători. Până la urmă “Make America Great Again” a fost un mesaj în două grile de lectură, una pentru popor: Make America Great Again (for fake!), și una pentru paraziții milenari și slugile lor interne: Make America Great for Jews (for real and for fucking ever!).

Sursă: DemocratieParticipative, Franța, traducere pentru Incorect Politic: Light Jurnalist România.

26 comments

 1. Ce uşor se dezvăluie imaturitatea acestei redacţii…
  Mai ieri nu mai ştiaţi cum să-l lăudaţi pe Trump, iar acum, FĂRĂ SĂ VĂ INFORMAŢI, citând dintr-o singură ((sursă))* aţi început să aruncaţi cu mizerii.

  Oare (?) puteţi înţelege imaginile astea: http://www.brighteon.com/fc6da51b-02d3-4b05-878f-29302cd4f541

  Dar pe cele din scena care a urmat imediat: http://www.brighteon.com/2f5a4f1a-ef37-4e65-8b1c-4fa2872380a9

  Sau, ce puteţi spune de actorul care apare costumat identic la protestele BLM şi apoi în Capitoliu: http://www.naturalnews.com/wp-content/uploads/2021/01/Viking-blm.png

  ____________
  * Observaţi că vă folosesc sintaxa !

  • Politistii erau doar 3, evident ca s-a vrut ca poporul sa intre in Capitoliu, probabil pt distrugeri si ca presa sa-i picteze in teroristi.
   Costumatul era Qanon si la protestul BLM.
   Consultați https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2021/01/high-res.png și vedeți planul. Faptul că Trump, care putea să meargă până la capăt, n-a ales să facă asta, întorcându-se împotriva patrioților care erau pregătiți să intre în pânzele albe (nu-mi spuneți că toți erau Antifa deghizați, teza e absolut retardată), cum s-o numim dacă nu trădare?
   Să îi critici pe cei prezenți la mitingul Save America din orice motiv e stupid. https://dailystormer.su/the-day-america-finally-fell-apart/ Eu au fost , sunt și rămân patrioți de bună credință care nu voiau să-și lase țara tâlhărită. Punct.

  • Redacția s-a intors după ce porcul de Trump a scuipat pe cadavrele patrioților asasinați. Redacția a rămas pe linia ei originală, întotdeauna de partea revoluției populare, de omul simplu în chetă de adevăr și dreptate. Niciodată alături de dominanți. Cretinii în genul tău, fără logică, dependenți de mecanismele pavloviene, nu trebuie neapărat să ne citească pe noi, există Activenews…

  • Uite am si eu niste intrebari pentru tine. Cand Trump a amenintat ca o baga pe Hillary la inchisoare si pe urma a zis ca ea si sotul ei sunt “good people” (oameni de treaba) si n-a mai facut nimic nu ti-ai pus nici o intrebare? Cand a zis ca face zidul si pe urma n-a facut nimic, nu ti-ai pus nici o intrebare? Cand Trump n-a facut nimic contra lui Soros in timp de patru ani desi avea destule ca sa-l infunde, nu ti-ai pus nici o intrebare? Cand in timpul mandatului lui Romania a pierdut controlul asupra resurselor din Marea Neagra, nu ti-ai pus nici o intrebare? Cand avea 4 ani de zile sa faca ceva cu cenzura FB si Google si n-a facut NIMIC, nu ti-ai pus nici o intrebare? Tocmai i-au suspendat contul pe Twitter, dupa ce i-a fost suspendat cel de pe Facebook.

   SI ca raspuns la clip-urile postate de time. TOCMAI pentru ca nu a fost o “gloata” violenta, (aia s-a vazut chiar si la DIGI24), daramite in ce-ai postat tu, faptul ca Trump a sarit sa-i atace IMPREUNA CU COPIII LUI pe cei care venisera acolo PENTRU EL si LA CHEMAREA LUI si sa spuna ca vor plati e cu atat mai reprobabil. Daca erau Antfa sau BLM, Capitoliul ar fi fost devastat. Astia se PLIMBAU pe culoare si nici macar nu aveau arme..Deci mai e si mincinos. La ce i-a chemat pe oamenii aia acolo? Numai ca sa le spuna sa plece acasa?

 2. Trump e sionist. Toti sionistii actioneaza pt guvern mondial. Asa cer profetiile.

  Before the term “sustainability” was in vogue, the late UN Deputy Secretary General Robert Muller, the architect of UNESCO’s “World Core Curriculum,” also offered some insight into the purpose of UN-led, globalized pseudo-education.

  The goals:
  “Assisting the child in becoming an integrated individual who can deal with personal experience while seeing himself as a part of ‘the greater whole.’

  In other words, promote growth of the group idea, so that group good, group understanding, group interrelations and group goodwill replace all limited, self-centered objectives, leading to group consciousness.”
  Put another way, smash individualism and notions of individual rights, replacing them with collectivism.

  Meanwhile, actually educating children in the traditional sense – teaching them reading, writing, critical thinking, math, real history, actual science, and more – is on its way out, as globalists openly admit in official documents and all across UN websites.

 3. Tot ce s-a intamplat acum in SUA imi aminteste interpretarea unor fapte biblice ale unui personaj (internat intr-un ospiciu) din romanul “Veronica se hotaraste sa moara” a lui Paulo Coelho, printre care: “de la Adam incoace inclusiv, naivii au platit intotdeauna oalele sparte” (citez cu aproximatie). Mergand mai departe insa cu propriul rationament, sunt convins ca naivii (si aici ma refer la cei cu inima curata, care lupta in numele Binelui) platesc doar aici, pe pamantul acum sub Apocalipsa. Pentru ca mai stiu un citat care mi-a mers la suflet, din “Minima Moralia” a lui Andrei Plesu (n.b: nu sunt nicidecum un admirator al lui A.P, brosura de altfel e o culegere de citate despre viata si Credinta): “sa nu-ti pierzi niciodata naivitatea luptatorului”. Adica, sa fii ca Ashli Babbit. Pe care o asteapta o binemeritata rasplata in Cer. Si nu ca Donald Trump. Care de-acum incolo isi va duce viata in iadul interior al celor “destepti” si “lasi”.

 4. Trump nu e la prima tradare sau cedare in fata monstrului globalist! Si-a tradat poporul cand a vrut sa desecretizeze dosarul asasinarii lui Kennedy dar s-a opus Deep State si a cedat.. Cand nu a dus-o in instanta pe Hillary, pe Biden, dar mai ale pe Soros.. cel care a finantat Antifa si toate actiunile violente de strada incepand cu 2016 si pana in prezent. Au fost nenumarate petitii la Casa Alba pentru punerea sub invinuire a lui Soros si Bill Gates..Nu a facut nimic! A infierat actiunile pasnice ale patriotilor care au intrat in Capitoliu, dar in ceea ce priveste Antifa lui Soros este foarte timid..Cum noi stim ca Soros reprezinta de fapt Deep State-ul este evidenta retinerea, lasitatea in a ataca aceasta structura sau mai degraba coniventa cu aceasta!
  Mai departe si-a tradat poporul cand a promis dezvaluiri despre afacerile murdare ale actualului presedinte Biden si ale fiului sau Hunter Biden in Ucraina si Romania pe care nu le-a mai facut! Poporul american avea dreptul sa afle cine le va fi presedinte! Si poporul roman avea dreptul sa afle cum a fost jefuit!
  A tradat toata lumea cu mascarada Covid-19, unde a facut jocul fortelor oculte sataniste cu exagerat de multa daruire(!!), adica plandemia criminalilor care actioneaza impotriva intregii omenirii, inclusiv a poporului american!
  In continuare si-a tradat poporul fara sa intreprinda nici o actiune serioasa pentru a preintampina fraudarea alegerilor si apoi pentru dovedirea furtului!
  Il vedem pe Trump in acesta umilitoare si nedemna pozitie in care isi ataca proprii sustinatori, chiar pe cei care au crezut in el si in patrie, mai mult decat atat, si-au dat chiar viata pentru patrie si pentru libertate! Femeia care a fost ucisa de un sclerozat de la security este o EROINA! Si Trump avea datoria sa o omagieze asa cum se cuvine! Dar spre rusinea lui n-a facut-o!
  Imi pare rau pentru poporul american, am prieteni in SUA care s-au implicat benevol pentru Trump, pentru a-si apara tara, imi pare rau pentru intreaga omenire! Urmeza prapadul globalist satanist.

 5. nu-l mai “blagosloviti” pe Trump atat, ca dc nu era el era altul mai rau. Trump a plecat de buna voie, ca putea sa ramana daca interesele cabalistilor o cereau.
  Trump e agentul sionistilor si crede sincer in ce face, altfel nu ar avea popularitate, prefacutii nu au popularitate, nu merg la inimile oamenilor. Daca pana acum nu i-au facut felul satanistii lui Pence, Trump se va intoarce cu alt plan, poate cine stie, va fi numit prededinte la ONU sau cere cetatenie in israel si candideaza acolo ca e iubit…

  stiu un lucru, ca evreii din SUA trebuie sa se intoarca in Israel ca sa vina mesia, iar cu Trump nu s-ar fi intamplat. De acum va incepe prigoana, ii vor asmuti pe toti impotriva evreilor bulibasele banchere cum au facut in al doilea razboi, la ei e ceva normal sa-si sacrifice o parte din popor pentru a castiga apoi de zece ori mai mult.

  Acum guvernul mondial al vaticanului satanist isi vede visul, o hindusa va conduce cea mai puternica tara crestina spre comunism si ecologism, poate si spre conflictul cu china, ca mult se iubesc india si china.

  de cand m-a nascut mama si am vazut cum arata tiganii m-am gandit ca astia din india sunt cauza raului in lume, cu a lor kali,redenumita Isis cand au ajuns in egipt si pe care o indrageste iezuitul francis amazonianul…apropos, amazonia e tinutul femeilor sangeroase, pe vremuri isi aruncau copiiii in foc…nu degeaba promoveaza satanistii egalitatea femeii cu barbatii dand peste nas lui Dumnezeu.

  • America nu e natiune crestina. Daca a fost vreodata, pentru ca vechii crestini din America erau protestanti. Deci sectanti. Iar actualii Evangelicals sunt literalmente sclavii evreilor. Ei cred ca datoria lor e sa serveasca Israelul, Ma intreb de unde le-o fi venit ideea asta.

   • crestin inseamna sa crezi ca Hristios e fiul lui Dumnezeu cel inviat. Nu vorbim de Biserica, ci de crestinism. In afara bisericii sunt multi crestini pe care satana ii tine in ratacire ca are nevoie de ei asa cum sunt.

   • sectele sunt create de criptoevrei sau evrei convertiti. evreul e nascut sa ia camata, iar sectele sunt organizate ca piramide de strans camata….fiecare evreu se crede profet sau mantuitor

 6. Informați-va corect înainte de a posta o știre, chiar și tradusă cum e în speță. Persoanele care au intrat în Capitoliu fac parte din mișcarea Antifa. Pe Antena 3 au dat imagini cum susținătorii lui Trump strigau la vedere actelor de violentă: Fără Antifa. Acțiunea lui Trump a fost deturnată de aceea a condamnat aceste acțiuni violente. Dacă veți continua să amestecați informațiile fără a avea o logică în ceea ce spuneți, vă veți pierde încrederea celor care vă urmăresc. Și în mod sigur nu vă doriți asta. Deschideți ochii mari pentru că trăim vremuri istorice. Vă urez succes.

  • Da, intr-adevar Antifa a fost amestecata printre protestatarii pasnici. Intr-adevar cordoanele de politisti s-au dat la o parte, intr-adevar s-au montat geamuri nesecurizate despre care stiau baietii de la Antifa care au venit pregatiti si cu ciocan! Totul a fost aranjat! Trebuiau sa-i atraga pe patrioti inauntru ca sa-i discrediteze – toata mass-media ii numeste acum teroristi!
   DAR ASTA CU CU COMPLICITATEA LUI TRUMP, CARE STIA TOTUL SI SI-A PREGATIT IN MOD JOSNIC IESIREA DIN SCENA! S-a prefacut ca se bate pentru poporul care si-a pus toate sperantele in el! Urat!
   Si eu nu ma mai uit la “Vaccina 3” afiliata jegosilor de la CNN. In zilele astea m-am uitat direct la Infowars a lui Alex Jones

  • Demetra, în primul rând cititorul de rând incorect politic are discernământul superior celui ce stă cu ochii pe Antena 3. În doilea rând, Atena3 aparține grupului CNN, care a fost cel mai înverșunat adversar Trump în ultimii 4 ani, adică adversar al poporului care a crezut în el. Antena3 și orice TV din Romania este radical antipopular! Despre cititorii acestui blog nu trebuie să-ți faci griji, din câte am observat sunt oameni maturi, inteligenți și “vaccinați” împotriva manipulărilor…

 7. O trezire la realitate cam tarzie pentru cei care au crezut ca un mascarici corcit cu jidani va schimba Jewnited States of Amerika.Modelul american de “democracy”nu degeaba e dualist(minimal democratic)o reducere a costurilor pentru poporul ales tinand cont ca ambii candidati impreuna cu partidele lor au fost,sunt si vor fi proprietatea jidovilor.

  • Sa stii ca n-am avut de ales. La vremea respectiva individul parea autentic. Si de altfel alternativa era Hillary. Plus ca o perioada, chiar a parut ca are de gand sa faca ceva concret.

 8. am zis in ziua alegerilor ca jocurile erau facute, in sinagogile cu centre de vot din sua, observatorii nu au fost lasati sa intre.
  ca in orice alegeri, castiaga cel care numara voturile, nu conteaza cine cu cine voteaza.

  cum au spus profetiile, satanismu/comunismul/centralizarea inceputa in rusia se va incheia in america.
  de acum vor incepe sa bage imigranti, tiani si africani in casele chiaburilor americani, vor incepe arestarile opozantilor saocialismului mondial.
  DUmnezeu sa aiba mila de noi toti si de americani!

 9. Legea neprevăzutului?
  “The Rasmussen poll, one of the most accurate polls of the 2020 election, finds President Trump’s approval is actually rising after Wednesday‘s protests.

  As Democrats move to impeachment and some establishment Republicans call for the 25th Amendment to remove Trump, the poll finds 48% approve of the President’s job performance.

  A source close to the polling firm tells Newsmax that the rolling survey saw Trump’s approval soar to 51% on Thursday night. ”

  Sondajul Rasmussen, unul dintre cele mai de încredere pentru alegerile din 2020, a descoperit că de fapt popularitatea lui Trump e în creștere după evenimentele de miercuri.
  Joi seară popularitatea lui a crescut la 51%.

  • Alt Incorect politic

   Am fost culmea de partea lui Trump in ciuda instinctului care urla la mine ca e la fel ca ceilalti politicieni. Acum avem si confirmarea si sper ca e clar pt toata lumea ca si in România lucrurile cu Aur stau lafel. Nu există opoziția Aur. E doar o supapă de refulare a frustrarilor poporului controlată si manipulată din interiorul puterii ascunse. Daca vrei sa faci ceva pt țară faci cu arma in mana nu prin politică. Daca vrei sa schimbi ceva prin intermediul politicii cu siguranță nu vei schimba in favoarea poporului ci doar in interes personal si de grup organizat. Stimati români, de cand “incorectul Politic” este obligat sa va traduca si sa va filtreze informația? Partea cu oferta este de la redacție dar partea cu filtratul si gânditul este datoria voastră si deasemenea optiunea va aparține.

 10. De unde le-a venit ideea ? Dintr-o interpretare greșită a unor pasaje din Biblie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *