Home / Internațional / REVELAȚII Despre Planul lui Trump și Regimul Militar Provizoriu din Statele Unite ale Americii

REVELAȚII Despre Planul lui Trump și Regimul Militar Provizoriu din Statele Unite ale Americii

Redacția Internațională
Incorect Politic
Ianuarie 15, 2021

 

D O V E Z I L E  S U N T  A D E V Ă R A T E

 R E V E L A Ț I I

 

Donald Trump:

Să ne unim pentru binele nostru comun,

pentru libertatea noastră…

 

Evenimentele actuale din Statele Unite sunt mult mai importante decât tot ce se petrece în restul lumii. Dacă Statele Unite vor deveni într-adevăr Statul Națiunii Americane, întreaga lume va scăpa din cătușele mondialismului ITS.

 

DERULAREA  PRINCIPALELOR  EVENIMENTE

 

3 noiembrie 2020: Alegeri prezidențiale americane, scrutin indirect. Desfășurarea scutinului a fost tâlhărească, iar

TÂLHĂRIA ELECTORALĂ ESTE ACUM DOVEDITĂ!

7 noiembrie 2020, mass-mediile americane anunță victoria lui Joe Biden, care ar fi obținut 306 Mari Electori, în vreme ce președintele Trump ar fi obținut numai 232. În următoarele două luni, până la 6 ianuarie 2021, s-a confirmat că

TÂLHĂRIA ELECTORALĂ ESTE PE DEPLIN DOVEDITĂ!

7 noiembrie 2020: Potrivit rezultatului anunțat de mass-media, Trump ar fi pierdut alegerile din cele patru ”swing states” (Pennsylvania, Michigan, Wisconsin și Georgia), pe care le câștigase cu patru ani în urmă. Trump refuză să se recunoască învins, calificând rezultatul anunțat drept o hoție electorală. Cei interesați consideră că hoția electorală este incredibilă,

TOTUȘI TÂLHĂRIA ELECTORALĂ VA FI ȘI MAI DOVEDITĂ!

 

23 noiembrie 2020: Administrația oficială lansează tranziția prezidențială, dar președintele Trump afirmă că el este adevăratul câștigător și că va stopa această tranziție.

8 decembrie 2020:  Cele 50 de State americane certifică alegerile, repartizând cei 538 de Mari electori.

14 decembrie 2020: Cele 50 de State desemnează Marii Electori, ce vor alege președintele USA. Desemnarea Marilor Electori are loc și în Statele-cheie, ale căror Curți Supreme refuză examinarea reclamațiilor electorale ale lui Trump, confirmând într-un fel tâlhăria electorală și tendița diverselor autorități de a o masca sau considera ca minoră.

14 decembrie 2020: Colegiul Marilor Electori alege ca președinte USA pe Joe Biden. Alegerea aceasta nu este recunoscută de echipa electorală a președintelui Trump, ale cărei reclamații și argumente sunt nesocotite sau minimalizate de către diversele autorități. Justiția refuză să examineze reclamațiile și dovezile prezentate, deci:

DEȘI DOVEDITĂ, TÂLHĂRIA ELECTORALĂ ESTE CONSOLIDATĂ ÎN STIL MAFIOT

6 ianuarie 2021: În condițiile cunoscute de lumea întreagă, sub președenția regulamentară a vice-președintelui Statelor Unite, Mike Pence, Camera Reprezentanților certifică valabilitatea alegerii lui Joe Biden, de către Marii Electori, ca președinte al Statelor Unite ale Americii.

TÂLHĂRIA ELECTORALĂ ESTE CERTIFICATĂ DE CONGRESUL USA.

 

Generalități: La alegerile din 3 noiembrie ar fi participat 66, 9% dintre alegătorii înscriși pe listele electorale, procentul cel mai mare de după 1900. Totalul voturilor ar fi fost de peste 155 de milioane, dintre care 81 de milioane pentru Joe Biden și 74 milioane pentru Donald Trump. Ambii candidați ar fi obținut cel mai mare număr de voturi din întreaga istorie a alegerilor prezidențiale americane, întrecându-l pe Barak Obama, până atunci deținătorul celui mai mare număr de voturi (69, 5 milioane), obținute la alegerile prezidențiale din 2008. Cifra exactă a alegătorilor ce s-au prezentat la urne este aproape imposibil de estimat, din cauza celor aproximativ două milioane de morți ce și-ar fi părăsit mormintele pentru a vota. Unii dintre acești decedați erau morți și îngropați de peste un secol.

 

EVIDENTĂ ȘI DOVEDITĂ, TÂLHĂRIA ELECTORALĂ PARE DEFINITIV CONSOLIDATĂ  ȘI CERTIFICATĂ, DEȘI CONTESTATĂ ÎN CONTINUARE

 

La 6 ianuarie 2021, pe când Congresul American era pe cale de a certifica voturile Marilor Electori, o mulțime de suporteri de-ai președintelui Trump și un anumit număr de ”revoluționari profesioniști ANTIFA-BLM” invadează Capitoliul (numit și CASA POPORULUI), întrerupând procesul în curs, care va fi reluat după câteva ore, în care, putem spune, mulțimea populară a găsit de cuviință să pășească și ea, măcar odată, în clădirea intitulată, ca și la București, ”CASA POPORULUI”! Întrerupt de vizita zgomotoasă și pitorească a poporului, în propria sa ”Casă”, procesul de certificare a votului Marilor Electori, de către Congresul Statelor Unite, se încheie prin anunțarea de către vice-președintele USA, și președintele ședinței respective, Mike Pence, a alegerii lui Joe Biden ca al 46-lea președinte USA.

 

TÂLHĂRIA ESTE DOVEDITĂ CEL PUȚIN PARȚIAL. IGNORAREA EI DE CĂTRE JUSTIȚIE, APOI CERTIFICAREA DE CĂTRE CONGRES AVEA SĂ CONDUCĂ, ÎN CÂTEVA ZILE, LA INSTAURAREA LEGII MARȚIALE, RETRAGEREA LUI TRUMP ȘI PRODUCEREA GRAVELOR EVENIMENTE ÎN CURS, DESPRE CARE MASS-MEDIILE OFICIALE REFUZĂ SĂ VORBEASCĂ. ACESTE EVENIMENTE NU POT FI ASCUNSE ȘI LE VOM VEDEA CU TOȚII! O BUNĂ PARTE A CASTEI POLITICE DIN PRETINSELE ȚĂRI CIVILIZATE SE DOVEDEȘTE BANDĂ DE INTERLOPI, MAFIOȚI ȘI TÂLHARI DE DRUMUL MARE. PENTRU POLITRUCII CORUPȚI DE GUVERNE ȘI DEGHIZAȚI ÎN ZIARIȘTI AVEM EXACT ACELEAȘI CUVINTE.

ÎNGHIȚITĂ NEMESTECATĂ DE CĂTRE JUSTIȚIE ȘI CERTIFICATĂ DE CĂTRE O DEMOCRAȚIE BOLȘEVIZATĂ, TÂLHĂRIA ELECTORALĂ DE LA ALEGERILE DIN 3 NOIEMBRIE 2020 A DEVENIT  ASTFEL OBIECT AL ISTORIEI ȘI ISTORICILOR.

 

Derularea acestor evenimente l-a condus pe președintele Trump la instituirea stării actuale (ce poate fi numită ”marțială”, ”excepțională” sau de ”urgență”), care există fără ca mass-mediile să ne anunțe și fără ca președintele USA, sabotat de ele, să ne poată anunța. În câteva zile, guvernul american va avea la dispoziție alte mijloace și canale de comunicație, cu propriul popor și cu lumea întreagă, astfel că vom putea cunoaște punctul de vedere oficial al regimului militar provizoriu, instituit pe întreg teritoriul al Statelor Unite, pe baza   ORDINULUI EXECUTIV ADOPTAT DE GUVERNUL STATELOR UNITE, ÎNCĂ DIN 12 SEPTEMBRIE 2018.

 

Analiștii politici nu au ajuns încă la o concluzie precisă, cu privire la cele petrecute în clădirea Congresului USA, în zilele de 6 și apoi 7 ianurie 2021. Potrivit corespondentului Incorect Politic, la fața locului, în deplin acord cu președintele Trump, vice-președintele Mike Pence nu s-a împotrivit majorității ”democrate” a Congresului, permițând acesteia certificarea unui fals evident, ÎNCĂLCAREA CONSTITUȚIEI ȘI ÎNALTA TRĂDARE A STATULUI AMERICAN.

SUBLINIEM: TRĂDAREA TREBUIA SĂ FIE SĂVÂRȘITĂ PE DEPLIN, AMESTECUL UNOR PUTERI STRĂINE ÎN MECANISMUL ELECTORAL AMERICAN TREBUIA CERTIFICAT DE ÎNSUȘI CONGRESUL AMERICAN, PENTRU CA ORDINUL EXECUTIV DIN 12 SEPTEMBRIE 2018  SĂ POATĂ FI PUS ÎN APLICARE.

 

Ca urmare a celor petrecute, cele ce au urmat nu sunt de mirare:

1). demisia precipitată și derutantă a doi sau trei membri ai guvernului,

2). intervenția președintei Congresului, Nancy Pelosy, pe lângă vice-președintele Mike Pence, pentru declanșarea de către acesta, în calitatea sa de vice-președinte, a procedurii de destituire a președintelui, potrivit Amendamentului 25 al Constituției americane,

3). demersurile aceleiași Nancy Pelosy, pe lângă Marele Stat Major American, pentru împiedicarea președintelui în exercițiu de a-și îndeplini atribuțiile sale militare (sub pretext de iresponsabilitate !),

4). închiderea conturilor Casei Albe și ale președintelui Trump pe canalele mess-media (Facebook, Twitter, etc.).

5). Alte demersuri de acest gen s-au produs zilele următoare, unele sunt în curs chiar acum, când Garda Națională americană a ocupat capitala Washington și toate marile orașe americane, unde grupările neo-bolșevice Antifa, BLM și altele plănuiau declanșarea unor evenimente asemănătoare celor de după uciderea cetățeanului de culoare George FLOYD, de către un polițist ce acționa la ordinele autorităților ”democrate” din Mineapolis.

Sabotat de către rețelele private de comunicare, președintele Trump a lansat un apel general pentru menținerea ordinii sociale și evitarea oricăror violențe de stradă. Marck Zuckerberg însuși, proprietarul Facebook, a anunțat suspendarea definitivă a contului președintelui Statelor Unite, până ce tranziția pașnică a puterii se va încheia!  Acest lucru reprezintă ceva nemaivăzut de peste un secol, ceva inimaginabil după consumarea măcelului bolșevic din anii 1917- 1924, intrat în istorie sub numele de REVOLUȚIA DIN OCTOMBRIE ȘI RĂZBOIUL CIVIL DIN RUSIA, ASASINAREA FAMILIEI IMPERIALE ÎN ÎNTREGUL EI, ASASINAREA, DE CĂTRE BOLȘEVICI, A CÂTORVA MILIOANE DE ȚĂRANI, PREOȚI, OFIȚERI, NOBILI, ETC.  Cu ocazia conspirației revoluționare din 1917 și de după acest an, țarul Nicolae al II-lea nu s-a mai putut adresa poporului rus, care, după aproape un secol, l-a sanctificat. Rețelele Facebook, Twitter, și celelalte GAFA au îndrăznit să pună botniță președintelui USA, rezervându-i probabil soarta familiei imperiale rusești, asasinată din ordinul lui Lenin și a altor dictatori iudeo-bolșevici. Oricum, Statele Unite ale Americii riscau să cunoască soarta Rusiei țariste, devenită URSS.

 

Lucrurile sunt clare. Nu trebuie să uităm că președintele actual, până la 20 ianuarie curent, este același Donald Trump, care a depus jurământul de președinte USA în ianuarie 2017. GAFA și samsarii din mass-mediile americane și europene, inclusiv politrucii bolșevizați din televiziunea și diversele Foi bucureștene, ale Vitelor de Pripas, se comportă precum ziariștii-politruci de la PRAVDA, ISKRA, SCÂNTEIA, DIN VREMEA BOLȘEVISMULUI TRIUMFANT. MULȚI ANALIȘTI ȘI COMENTATORI SUBLINIAZĂ CĂ FACEBOOK BAGĂ PUMNUL ÎN GURA PREȘEDINTELUI STATELOR UNITE, ABUZ, OBRĂZNICIE ȘI TUPEU CE VOR RĂMÂNE ÎN ISTORIA PRESEI AJUNSĂ MACULATURĂ ȘI A ZIARIȘTILOR CE NU SUNT DEMNI SĂ ATINGĂ DECÂT HÂRTIA IGIENICĂ.

 

Fata președintelui Trump a mărturisit pe Dan Scavino – Twitter: Tatăl meu, Donald Trump,  m-a rugat să transmit următorul mesaj : ”Chiar dacă sunt într-un total dezacord cu rezultatul alegerilor și faptele concrete de după acestea, la 20 ianuarie va avea loc o tranziție în deplină ordine”. Subliniem: Trump nu a vorbit de o transmitere a puterii supreme, ci de ”tranziție în deplină ordine”, ceea ce nu exclude o tranziție între el și el însuși, de la primul mandat de președinte USA, la cel de al doilea mandat, tot de președinte USA. Cu aceeași ocazie, Trump continuă: ”Totdeauna am spus că vom continua lupta pentru ca numai voturile legale să fie numărate. Deși asta reprezintă sfârșitul celui mai important prim mandat din istoria prezidențială, suntem abia la începutul luptei noastre, pentru a reda Statelor Unite poziția lor formidabilă, printre puterile lumii”. Președintele Trump a vorbit numai de sfârșitul unui prim mandat și de începutul unui nou mandat, a unei noi lupte, pentru a face din Statele Unite o țară și mai formidabilă ca până acum.

 

Conturile GAFA ale lui Lin WOOD, avocatul poporului american și al președintelui Trump, au fost și ele suspendate. De asemenea, Facebook a suspendat videoclipul în care Trump îndeamnă suporterii săi și manifestanții să respecte polițiștii și forțele de ordine, să se întoarcă în bună ordine la casele lor.

 

Biroul de aplicare a legilor reamintește participanților  SAE (Sistem de alarmă urgentă) ) obligațiile lor de conformitate .

Legat de pătrunderea poporului în clădirea Congresului american, unii comentatori au subliniat că actualmente este mai greu să intri fără botniță într-un magazin, decât în clădirea Congresului American, în care s-a intrat ca pe un teren de fotbal dela marginea satului… Poporul a intrat în clădirea Congresului pentru că însăși poliția Capitoliului a deschis ușile acestuia în fața sa, invitând manifestanții să se simtă, probabil, ca acasă! De altfel, era vorba de Casa Poporului…

Dezordinea din Capitoliu s-a terminat cu cinci morți: patru manifestanți și un polițist, ultimul fiind lovit în cap cu un extinctor. În vreme ce niciun manifestant nu a folosit vreo armă de foc, poliția Congresului a împușcat mortal patru persoane. Nu se cunoaște încă numărul manifestanților răniți. Întrucât manifestanții nu au tras nici măcar un foc de armă, nu se poate pretinde că aceștia au fost cu adevărat înarmați, nici că ar fi fost vorba de o insurecție, în genul asaltului bolșevic al Palatului de Iarnă din Sankt Petersburg sau al platului Tuileries din Paris.

 

Legat de acestea, iată twitterul ministerului rus al Afacerilor Externe: ”Evenimentele din Washington DC au arătat că sistemul electoral american este depășit și nu corespunde normelor vieții moderne”. Efectiv, sistemul electoral american este  aproape medieval, corupt și ușor de tâlhărit, practic în văzul lumii ce nu vrea să vadă, cazul nu numai al Bucureștenilor și al așa numiților magistrați și judecători ai Tribunalului București, nu mai puțin corpuți, decât cei din Statele Unite. Nu vom vorbi nici de John Sullivan prezent la evenimentele de la Capitoliu, manifestant BLM și fondatorul asociației “INSURGENCE USA”, care s-a remarcat de-a lungul activității sale ca fiind împotriva lui Trump.

Nu putem vorbi nici de diversele luări de poziție ale președinților și șefilor de State europene. Între acestea, discursul francezului  Emmanuel Macron ar merita să fie examinat cu lupa. Președintele Franței și-a ținut discursul pe fondul drapelelor Franței, Europei și al Statelor Unite, nu însă într-un cadrul oficial al actualei Republici Franceze,  a V-a.

Subliniem graba lui Emmanuel Macron de a vorbi de revolta poporului din Statele Unite, deși nimeni, niciunde, nu vorbește despre asta, nici măcar tovarășa Nancy Pelosy, cunoscuta adversară a președintelui Trump. Cele petrecute la Capitoliu, în ziua de 6 ianuarie 2021, au fost o invazie pașnică. Aceasta a degenerat pentru că unii dintre ciracii și complicii lui Biden aveau tot interesul să transforme invazia pașnică a poporului, dezorientat dar pitoresc, în insurecție revoluționară. Manifestația pro-Trump din Washington  a fost calmă, extrem de calmă, în comparație cu zecile de manifestații ale ”VESTELOR GALBENE” din Paris. Se știe că Emmanuel Macron este un cunoscut adversar al președintelui Trump. Iată cele declarate de președintele Macron:

În acest 6 ianuarie, în timpul sesiunii Congresului american, ce urna să confirme victoria președintelui Biden la alegerile din noiembrie, câțiva indivizi violenți au pătruns în templul secular al democrației americane, Capitoliul. O femeie a fost ucisă. Când într-una dintre cele mai vechi democrații din lume, partizanii unui președinte, ce și-a încheiat mandatul, contestă cu armele rezultatul legitim al alegerilor, această înseamnă contestarea ideii universale, că un om reprezintă un vot. Încă din secolul al XVIII-lea, Statele Unite și Franța sunt legate printr-un pact al libertăților și al democrației.  Prin La Fayette, Franța a sprijinit demersul de libertate și independență al Statelor Unite. Prin Alexis de Toqueville, Franța a recunoscut Statele Unite ale Americii ca emblemă a democrației. În secolul XX, cu ocazia celor două Războaie mondiale, Statele Unite au fost alături de Franța. De fiecare dată când independența și libertatea Franței au fost amenințate, Statele Unite au fost alături de ea. La rândul ei, cu toată forța și convingerea ei, Franța de azi este alături de poporul american, alături de toate popoarele ce aspiră să își desemneze conducătorii, destinul, existența și libertatea lor, prin alegere liberă și democratică. De aceea, noi nu vom ceda în fața violenței câtorva… Nu vom ceda nimic în fața celor câțiva, care pun în cauză toate acestea. Aceasta este alegerea noastră”.

 

Ne putem întreba: de cine vorbește Macron când spune ”aceasta este alegerea noastră?”. Americanii își aleg președintele lor, nu Macron, Iohannis, Merkel, poponarul papă de la Roma sau pedofilii din banda Rockfeller-Soroș-Bill Gates.

 

De mai multe secole, continuă Macron, ”demnitatea oamenilor, pacea și respectul celorlalți, recunoașterea libertății este amenințată astăzi, în cadrul democrațiilor noastre”. Foarte interesant: Macron pretinde că nu mai poate de dragul libertății omenirii, în vreme ce își închide milioanele de compatrioți în pușcăriile domiciliare… ”De aceea, încheie Macron, în seara asta vreau să afirm încrederea noastră în forța democrației americane, vreau să afirm prietenia noastră față de poporul și democrația americană. Vorbesc despre lupta noastră comună pentru ca democrația să iasă mai puternică”.

 

Vorbe și vorbulițe, cunoscutul bla-bla-bla al Francezilor corciți și bastardizați, ca urmare a nefericitelor lor aventuri coloniale din secolele trecute. Ca președinte al Franței, Macron nu are niciun drept să spună cele pe care le-a spus. De fapt, el a vorbit în numele conspiratorilor mondiali, în numele mafiei iudeo-khazare, ceea ce explică nu numai verbiajul lui ci și pe al altora, inclusiv al mondialo-politrucilor de la București.

 

Evident, Macron a confirmat victoria lui Biden, pe care îl numește președinte, deși acesta nu este încă decât ”președintele” de fațadă al complicilor și tâlharilor, alături de care va răspunde în fața unui tribunal militar american.

Cuvintele lui Macron sunt importante pentru a înțelege despre cine și despre ce vorbește el.

Chipurile, Franța ar fi alături de poporul american… Dacă socotim cele peste 75 de milioane de Americani, care au votat pentru Trump, nu putem spune că Franța este alături de poporul american – cel mult doar de o parte a acestuia.

 

Macron a mai spus că ”noi” nu vom ceda în fața violenței câtorva… Cine este însă tovarășul Macron pentru a vorbi astfel despre Americani? Cine este el pentru a spune că ”noi, francezii” nu vom ceda în fața violenței câtorva… Spunând ”noi, nous”, Macron nu vorbește despre Francezi, ci despre mafia mondialistă ”Deep State”, căreia îi aparține, alături de alți și alți aparenți șefi de State. Spunând că nu cedează nimic, Macron spune că ei, banda lui de mondialiști, nu pot pierde Statele Unite, pentru că astfel ar pierde întreaga lume… De fapt, destinul, existența și viața Americanilor nu este treaba unui președinte francez. Dacă totuși Macron spune ceea ce spune, este pentru că el însuși face parte din conspirația mondială, Deep State. Față de cele ce se petrec, pe fondul pandemiei inventate, organizate și impuse cu mijloace polițienești, o pandemie mai slabă, mai firavă decât orice gripă din ultimii ani, este foarte important să înțelegem dedesubturile tuturor cuvintelor și aluziilor diverșilor actori ce urcă pe scena conspiratorilor contra omenirii, contra popoarelor și a Statelor suverane.

 

Pe diversele medii sociale circulă diverse fotografii ale Gărzii Naționale americane, a cărei sosire la Capitoliu a corespuns cu plecarea poporului pătruns pentru câteva ore în propria lui casă. De altfel, cei mai mulți dintre ocupanții Capitoliului s-au fotografiat alături de statuile sau tablourile ”Părinților fondatori” ai Statelor Unite, la fel de apreciați, printre Americani, precum ”Părinții Bisericii” printre creștini.

 

Într-una dintre fotografii  îl vedem pe vice-președintele Mike Pence primind cadou o medalie, de la un ”Reprezentant”, pe când strângea mâna acestuia într-un stil masonic…  (minutul 32,30 – 32,39)… Strângerea mâinii celor doi este și ea un gest masonic, asupra căruia cunoscătorii și curioșii nu vor întârzia să se pronunțe (minutele 32,43 – 32,46 și 33,08 – 33,26).

Între analiștii intrigați de jocul subtil al lui Mike Pence, canadianul Alexis Cosette  consideră, nu fără argumente, că vice-președintele american și-a servit președintele în mod corect și impecabil. Președintele Trump i-ar fi cerut să își joace rolul constituțional, confirmând voința Congresului pe care, de fapt, nu avea puterea să o conteste. Dacă ar fi avut această putere, în urmă cu patru ani, vice-președintele lui Obama, Joe Biden, nu l-ar fi confirmat pentru nimic în lume, ca președinte al Statelor Unite, pe Donald Trump!

 

Între știrile curioase și neașteptate, de după cele din Capitoliu, lui Marc SHORT, directorul de cabinet al vicepreședintelui Mike Pence, i s-a interzis accesul la Casa Albă, probabil, cred unii, din cauza sfaturilor anti-Trump, pe care i le-ar fi dat șefului său, vice-președintele Pence (sursă Henry RODGERS, minutul 34,17 – 34,20; 34, 36).

De altfel, pentru ziua de 7 ianuarie,  Agenda vice-președintelui Mike PENCE nu prevede absolut nimic (34, 45 – 34, 52), semn că totul a fost stabilit bine și din timp, în ce privește privește prestația lui Mike Pence în fața Congresului american.

La minutul 35,06- 36,10 vedem veterana forțelor aeriene ucise în Capitoliu, doamna ASHLI BABBIT. Cine anume a ucis-o pe Ashli Babbit? După toate probabilitățile, ucigașul nu poate fi decât unul dintre polițiștii Capitoliului. Examinarea atentă a fotografiilor existente va lămuri acest aspect.

Potrivit Mediavenir (minutul 36,19 – 36,30), un grup de domocrați i-au cerut vice-președintelui Mike Pence, printr-o scrisoare, să invoce Amendamentul 25 pentru destituirea lui Donald Trump, din toate funcțiile, ”ca inapt să conducă țara”. Foarte interesant! ”Democrații” lui Biden, adică Rockfeller, Soroș, Bill Gates și ceilalți mondialiști vor să îl destituie pe președintele Trump cu câteva zile înaintea expirării legale a primului său mandat prezidențial. Evident, cei în cauză se tem de consecințele actelor lor, de care vor trebui să dea socoteală, zilele și săptămânile următoare, în fața tribunalelor militare americane. Între democrați, Jack SCHUMER cere ca Trump să fie ”suprimat imediat” din Biroul Oval de la Casa Albă (37,25 – 37,27).

 

 

CONCLUZIE: PREȘEDINTELE DONALD TRUMP A UTILIZAT TOATE MECANISMELE CONSTITUȚIONALE ȘI DEMOCRATICE POSIBILE. DOVEDITĂ DAR IGNORATĂ DE JUSTIȚIE ȘI ONORABILIZATĂ DE CONGRESUL AMERICAN, TÂLHĂRIA ELECTORALĂ A FOST CERTIFICATĂ, CA ȘI CUM,  DE ACUM ÎNCOLO, AȘA VA TREBUI SĂ FUNCȚIONEZE DEMOCRAȚIA AMERICANĂ ȘI MONDIALĂ.

Subliniem că președintele Trump trebuia să epuizeze toate posibilitățile constituționale de recurs, pentru a pregăti astfel calea legii marțiale și a tribunalelor militare. În următoarele opt sau zece săptămâni, vom vedea cum se vor termina toate acestea.

Reamintim procedurile demarate de dușmanii lui Trump, pentru a-l destitui pe acesta încă din 2017, primul an al mandatului prezidențial ce se va încheia pe 20 ianuarie:

 

1). Invenția că Trump ar fi agent secret al Rusiei, de unde prima procedură de

2). IMPEACHMENT, urmată de

3). Fake news în fiecare zi din cei patru ani (2017-2021), care au trecut;

4). Cenzură din partea Big Tech;

5). Diverse procese și tentative absurde de procese, inclusiv pe tema

6). BLM, George FLOYD și mai ales

7). Antifa, organizație de revoluționari profesioniști;

8). Coruperea și deturnarea GOP-ului (Partidul Republican);

9). Pandemia mondială și drăguțul Covid-19, prin care s-a sperat răsturnarea lui Trump, dizabilizarea Americii și pregătirea Americanilor pentru noul comunism mondialist;

10). Schimbări electorale de ultimă oră, în scopul tâlhăriei electorale plănuite;

11). Tâlhărie electorală masivă, condusă din Italia, Germania, Elveția, Canada, Vatican, Venezuela, Serbia, probabil și alte țări, inclusiv unii politruci din România.

 

Ținând cont de diversele tentative de asasinat, dușmanii președintelui Trump au încercat toate căile posibile, legale și ilegale, pentru a-l demite din funcția prezidnțială și chiar pentru a-l ucide, rețetă conspiraționisto-mondialistă ce a funcționat perfect în cazul lui John Fitzgerald Kennedy și a altor președinți americani.

În cele două luni și jumătate, de după alegerile de la 3 noiembrie 2020, dorința, nevoia de ADEVĂR s-a dovedit mai puternică decât orice (39,15 –  ). În consecință, președintele Donald Trump va rămâne în fruntea Statelor Unite încă patru ani (39,24 – 39, 25).

 

Convinși de înțelepciunea și vrednicia lui Trump, de puterea lui de a pătrunde orice probleme, analiștii politici nu uită să amintească sfaturile Chinezului Sun Tzu, în Arta Războiului:  între care: ”Nu întrerupeți niciodată inamicul ce este pe cale să se distrugă singur!”. Deep State este pe cale să cadă în cursa pe care i-a întins-o înțeleptul președinte american Donald Trump, ce se dovedește un strălucit discipol, poate chiar continuator al lui Sun Tzu.

 

Vom vedea ce se va petrece în continuare. Știrile din seara de 7 ianuarie anunțau că Joe Biden a fost certificat de Congresul american ca învingător al alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie 2020, și că președintele Trump mai are de stat numai două săptămâni în fruntea Statelor Unite. După invadarea populară a clădirii Casei Poporului, Capitoliului sau Congresului american, comentatorii se întrebau ce mai poate face președintele Trump, nu pentru a demasca tâlharii electorali, trădători ai Statelor Unite și ai democrației americane, care deși demascați, s-au bucurat de protecția masonică a coruptei justiții americane, ce nu a vrut să examineze fraudele, hoțiile și tâlhăriile de care niciun om de bună credință nu se îndoiește astăzi.

 

Iată ce a mărturisit Președintele Trump unuia dintre colaboratorii săi (40,32 – 41,08): ”Practic, e limpede că i-am învins pe toți: mass-mediile mincinoase,  GAFA, guvernele, politicienii americani și din alte State. Pe toți i-am prins cu mâța în sac. Niciunul nu știe cum s-o scoată de pe mânecă. Trebuie să golesc, să curăț mlaștina de crocodili. Trebuie să îmi duc misiunea la bun sfârșit”.

 

Zilele următoare va deveni tot mai evident că președintele Trump nu s-a înșelat și nu a exagerat întru nimic. Într-adevăr i-a demascat și prins cu ”mâța în sac” pe toți falșii filantropi din banda Rockfeller-Soroș-Bill Gates, pe ceilalți interlopi și bandiți care vor trebui să răspundă în fața justiției. Grație președintelui american Trump, diversele tâlhării electorale riscă să fie repuse pe tapet, nu în ultimul rând aceea a tâlharilor electorali USR-iști, din Sectoruil I, București, care au beneficiat de ”complezența interlopo-masonică” a judecătorilor de la Tribunalul București.

Totul se va petrece în cadrul OPERAȚIUNII CU NUMELE DE COD RED STORM.

Iată ce citim despre fazele Operațiunii RED STORM, într-un document datat cu peste șase luni în urmă (drop-ul 4414 din 4 iunie 2020, minutul  41,46 și în continuare):

1). Suprimarea și cenzurarea  lui Potus (Trump), pe Twitter, începută pe 7 ianuarie;

2). Pană generală de comunicații, pe continentul american, mai întâi, apoi după necesități;

3). Mișcare CLAS, PELOSI sau PENCE…

4). Deplasarea de unități militare…

5). Restabilirea ordinii de către armată, legea marțială, tribunalele militare…

6). Castelul de Piatră, adică închisoarea pentru conspiratori, trădători și tâlhari electorali.

 

Explicații:

 

RED STORM 2 înseamnă: împiedicarea inamicilor de a comunica între ei. Acest blackout va fi lansat de Centrul de Comandament al Războiului Spațial NSA. Un alt organism, NMCC, are  misiunea să genereze mesaje de acțiune urgentă (EAM) pentru centrele de control ale lansării rachetelor, submarinelor nucleare, al avioanelor de recunoaștere și al comandanților diverselor câmpuri de bătălie.

RED STORM 3 înseamnă : vicepreședintele Mike Pence ”trădează la derută” pe Trump, lucru prevăzut și ținut strict secret de importanță deosebită, în cadrul Operațiunii RED STORM (Rol similar cu cel al lui GARBO, Operațiunea FORTITUDE, din cadrul celui de al II-lea Război mondial).

RED STORM 4 înseamnă: Deplasarea în spațiu a forțelor militare, printre care a DIVIZIEI 10 COMANDOURI DE MUNTE (Soldați de elită ai Armatei de Uscat).

Apoi, deplasarea în spațiu a DIVIZIEI 1 MARINĂ (a 10-a flotă Mountain, 1st Marină CPSD Marină QVIR), parte din FLOTA a VI-a, Escadra Atlanticului, staționată la 20 km de Washington și compusă dintr-un port-avion și 40 de nave de luptă, între care două de debarcare, totul cuprinzând 17% din puterea de foc a marinei americane.

S-a decis din timp că planul președintelui Trump, pentru dejucarea acțiunii teroriste sub formă de LOVITURĂ DE STAT, A ”DEMOCRAȚILOR”, PE CALE ELECTORALĂ, MEDIATICĂ ȘI POLITICĂ, LOVITURĂ ÎNDREPTATĂ CONTRA REPUBLICII AMERICANE, POATE DEMARA ÎN ORICE MOMENT, CEL MAI DEVREME ÎN NOAPTEA DE 7 SPRE 8 IANUARIE, SAU ÎN CELE DOUĂ-TREI ZILE URMĂTOARE.

În realitate, Operațiunea RED STORM ar fi demarat în noaptea de 10 spre 11 ianuarie 2021, având următoarele obiective principale de bătaie:

În cepând cu orele 4 dimineața, e. s. t. (eastern standard time), 9 dimineața în Româmia, 60 % din totalitatea Forțelor Militare Americane au preluat controlul marilor orașe din Statele Unite, sub pretextul prevenirii eventualelor tulburări la Washington și în alte părți, cu ocazia ceremoniei investiturii solemne din 20 ianuarie 2021.

Demararea Operațiunii RED STORM a necesitat închiderea tuturor frontierelor și suspendarea automată a tuturor legilor civile.

Această desfășurare a Forțelor Armate va face posibilă cea mai mare operație de arestări de persoane din istoria Statelor Unite. Din cauza unor întârzieri de ultimă oră, OPERAȚIUNEA RED STORM A DEMARAT PE 11 IANUARIE 2021, ORLE 1300, ORA ROMÂNIEI (6 dimineața la Washington).

În momentul de față,  RED STORM ESTE ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE. ÎNTREAGA LUME ESTE ÎN PLINĂ FURTUNĂ POPULAR-SUVERANĂ, NAȚIONALĂ, ANTIMONDIALISTĂ ȘI ANTISATANICĂ.

În încheiere, iată întrebarea pe care și-o pun mulți analiști politici și chiar simpli internauți: ”Dacă ați fi președintele Trump și ați avea puterea de a promulga toate decretele executive actuale, cum ați utiliza această putere??

Iată răspunsul generalului FLYNN:

”TREBUIE SĂ RESTABILIM ADEVĂRUL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE DIN 3 NOIEMBRIE 2020, SĂ FACEM O ANCHETĂ SERIOASĂ ȘI PROFUNDĂ”.

 

O  altă piesă din imensul puzzle al alegerilor prezidențiale americane constă în amestecul grosolan și intolerabil al unor puteri străine în buna desfășurare a scrutinului.

În fața unui tribunal al țării sale, Italianul ARTURO D‘ELIA a recunoscut, că a participat la tâlhărirea alegerilor prezidențiale americane din 3 noiembrie 2020.

Iată cum începe Decretul executiv din 12 septembrie 2018, privind impunerea anumitor sancțiuni în caz de amestec străin în alegerile americane:

”Prin autoritatea ce îmi este conferită, în calitate de președinte al Statelor Unite, de către Constituția și legile Statelor Unite ale Americii, inclusiv International Emergency Economic Powers Act (50 USC 1701  și următoarele) (IEEPA), National Emergencies Act (50 USC 1601 și urm.) (NEA, articolul 212 (f) și articolul 301, titlul 3, din United States Code,

 

Eu, Donald J. Trump, președinte al Statelor Unite ale Americii, consider că unele persoane, locuind partial sau total în afara Statelor Unite, s-au amestecat ori au sabotat încrederea publicului în alegerile electorale americane”…. etc….

Se pune o foarte delicată problemă. Statele Unite și mare parte din opinia publică mondială știu că țări ca Germania, Serbia, Spania, Franța, Italia, Elveția, Canada și altele s-au amestecat în alegerile prezidențiale americane din 3 noiembrie 2020.

Așadar, operațiunea RED STORM implică și un aspect extern, internațional. Operațiunea RED STORM nu are loc doar în Statele Unite ci și în alte țări ale lumii. Să nu uităm: ca ”Jandarm al lumii”, Statele Unite s-au obișnuit de mult cu anumite operațiuni în țările din Pactul Militar NATO și în altele. Arestările vor avea loc simultan, atât în Statele Unite cât și în țările amintite, posibil și în altele.

Suntem în plină furtună. Nu chiar Hellstorm sau Furtuna Iadului, pe care niciun intelectual român nu a solicitat-o sitului Incorect Politic. Totuși ar fi vorba de o furtună cel puțin a Purgatoriului, pentru a rămâne în termeni creștini.

Se înțelege că tâlhăria electorală trebuia lăsată să fie dusă până la capăt, până la confirmarea lui Biden, ca președinte al Statelor Unite, de către Marii Electori, apoi certificarea impostorului democrat de către banda de interlopi ce a avut tupeul să se creadă și să se prezinte drept Cameră a Reprezentanților poporului american, pe care de fapt l-a trădat, pe care îl umilește și îl disprețuiește, așa cum președintele României și guvernul pretins românesc au disprețuit și adus poporul român la sapă de lemn.

Judecătorii americani s-au dovedit la fel de interlopi, mafioți și lacomi de bani nemunciți ca mai toți magistrații și judecătorii din caricatura de justiție a României, colonie a hoților și a politrucilor ce au nenorocit România ultimilor 31 de ani.

De acum, cel puțin în Statele Unite și țările implicate, Armata americană și numai ea are cuvântul. Lumea va răsufla ușurată că a scăpat de mafia interlopă iudeo-khazară și pseudo-medicală, de după luna martie 2020. În același timp, omenirea va scăpa de banditescul și criminalul Deep State, Statul celor mai întunecate, inimaginabile și incredibile vicii omenești. Nu mai puțin, lumea va scăpa și de Deep Virus Covid-19, la fel de sublim ca industria lui Caragiale…

Noi Românii, ca și alte popoare incapabile să se elibereze din sclavia interlopă, în fața căreia am avut slăbiciunea și nefericirea să ne plecăm grumazul, noi, Românii, ca și alte popoare doritoare de libertate, independență națională și bunăstare, avem datoria să fim recunoscători actualului președinte american Donald J. Trump, care în cei patru ani următori, cu voia lui Dumnezeu, va dovedi în continuare înalta lui capacitate de mare om de Stat al vremii noastre, probabil cel mai de seamă președinte al Statelor Unite ale Americii, de după generația ”Părinților fondatori” ai acestora.

33 comments

 1. Iluzii. Suntem pe 15 ianuarie si nimic. Nu mai e nimic de sperrat de la Trump, ci doar de la Trumpism. Ca sa castigi in fata deep state trebuie sa joci dur, la risc. Eu nu vad decat un Trump incoltit de inamici. Armata nu se misca in favoarea lui. Probabil si generalii au fost cumparati de democrati. Lui Trump ii lipsete o echipa de incredere si curajul la momentul hotaritor. Dupa parerea mea nu mai poate rasturna nimic.

 2. deci, printre randuri.. Trump un balon spart..urmatorul “prezident” Bideu urmat de camilaharris. hai cu NWO si “great-reset” ca de astea vechi ne-am saturat (IRONIE AMARA) Dumnezeu cu mila!

 3. Excelent articol!
  Multumiri cordiale !

  Ba da, Trump va castiga !
  Langsam, langsam aber sicher !(Incet incet dar sigur !, vorba neamtului .)

  L-am privit eu cand se ruga si mi-am dat seama ca era sincer si se ruga cu toata fiinta lui !
  Va invinge !
  E mai destept decat il crede lumea .

  • nu, doamna Caroline .Trump nu “va castga”, pariez.. eventual il scapa de puscaria politica cei din spatele lui..secta Chabad a lu’ ginerica Kushner..

  • Nu mai e nimic de așteptat de la Trump. Singura lui preocupare e să facă tot ce poate pentru Israel. Nu mai are rost să ne îmbătăm cu apă rece. Sper că nu ai pretenția că povestea cu QAnon are ceva valabil. Mai rămâne să ne spui că de fapt Iohannis e antiglobalist.

  • Și apropo, dacă se întâmplă ceva radical în cele câteva zile care au mai rămas până la inaugurarea lui lui Robinette si Kabalah, deși nu prea văd ce s-ar putea întâmpla (toată planeta o să vadă Hellstorm și o să înțeleagă dintr-o dată influenta evreiască, sau ce?), o să admit aici că ați avut dreptate. Nu-i neg inteligența, dar nu sunt convins că cavalerul alb.

 4. Băi nene, de unde le scoți? Poate n-ai aflat, dar DOD (ministerul apărării al SUA) a anunțat că nu se bagă. Dar poate și asta e un plan secret, să ne facă să credem că…. bla, bla. Mai bine te apuci să scrii scenarii de film.

 5. O analiza EXCEPTIONALA !
  Ceea ce , poate a fos omis,este faptul ca Trump a “profitat” de invazia salbaticilor de la ANTIFA si BLM in Capitoliu, trimitand trupe speciale, cam aceleasi care au confiscat serverele de la Frankfurt, care au confiscat din nou laptopurile odioasei nancy pelosy.De aceea , aceasta clona a feminismului marxist este disperata si incearca inlaturarea lui Trump.
  Armaghedon adevarat!

 6. Pentru cei care ori se fac ca nu pricep (serviciile straine de acest neam CRESTIN SI STAPAN PE ACEST PAMANT), ori chiar nu pricep (“armata spalatilor pe creier “),pentru hoardele de tradatori ai NEAMULUI ROMANES, va spun ” veti disparea precum ati aparut : ca o pleava urat mirositoare venita din puroiul TRADARII!

 7. Chiar daca Trump serveste anumite interese si e sprijinit in mare masura de o minoritate bine cunoscuta, este un semn ca , si in interiorul acestei elite oculte exista disensiuni.
  Daca este sa ne luam dupa avertismentele Scripturii, celemai clare si mai adevarate, aceste disensiuni se vor concretiza intr-un al treilea razboi mondial, devastator.
  Solutia va fi venirea “salvatorului omenirii”, antihjrist, care va instaura sclavagismul total,
  Nimic bun nu se intrevede, oricum .
  Sper sa ne intarim sufleteste si sa ne pregatim pentru ce e mai rau’criza ecoomica uriasa, foamete, insturarea sclavagismului digital.

 8. Eu unul cred ca Trump a tradat. Si-a tradat sustinatorii, a tradat America, a tradat intreaga lume care si-a pus speranta in el. El era singura putere politica care ar mai fi putut stopa valul nimicitor satanist-globalist. O sa primeasca exact ce-a primit si Dragnea care n-a inteles ca daca intri in hora trebuie sa joci si daca intri in ring trebuie sa te bati! Si bataie pe bune, nu “wrestling american pentru entertainment”.

  Stia ca retelele de socializare sunt in mana globalistilor, de ce nu si-a facut reteaua proprie de la inceput? A anuntat ca-si face reteaua abia in ultimele zile ale mandatului?

  Stia ca Soros a declarat ca Trump nu trebuie sa mai continue la Casa Alba, stia cine e individul! Nu l-am auzit pe Trump niciodata rostindu-i numele! De ce? Adica speculatorul financiar Soros sterge pe jos cu presedintele SUA si acesta tace? Cum vine asta?

  Stia cine e in spatele BLM si Antifa si nimic! Nici o actiune concreta, nicio punere sub acuzare! William Barr facea joc de glezne? De ce nu l-a schimbat inca din vara?

  Coronavirus! Stia ca pandemia e o cacealma,stia unde a fost fabricat sars-cov-2. De ce n-a dat cartile pe fata inca de la inceput? De ce l-a tinut pe Fauci pe langa el? De ce face propaganda pro-vaccinare?

  Alegeri! Stia ca deep-stateul impreuna cu democratii planuiesc o frauda de proportii! De ce n-a facut nimic? De ce nu si-a luat masuri de contracarare? De ce nu si-a fabricat dovezi irefutabile ale fraudei pe care sa le expuna public?

  Da, prea multe nu se leaga si sunt foarte incurcat cum oameni exceptionali precum prof. Corvin Lupu, Calin Georgescu si altii n-au vazut ca Trump de fapt tradeaza!!!
  Apropo de domnul Corvin Lupu, salut interviurile extraordinare aparute de curand pe aceasta publlicatie! Si singurul aspect asupra caruia nu sunt de acord cu domnul profesor este subiectul Trump.

  • soros a ajuns miliardar cu acceptul windsorilor cand a speculat pe lira sterlina, gasca care conduce e bine merci in orice situatie, si cu trump si fara.

   eu aveam informatii din sua din 2 nov. ca alegerile vor fi furate, si lumea isi imagineaza ca saracu trump nu stia? sau macar armata lui secreta?
   alegerile astea de circ mondial au fost regizate imediat dupa ce a luat primul mandat…nu v ati prins deloc cum se gandeste la nivelul asta…sunt niste interlopi mai rafinati si mai mistici decat aia de cartier, dar tot cu aceleasi obicieiuri vin din adn ul lor comun cand s-au despartit acum 3500 de ani.
   Acest razboi politic are un singur scop: impartirea echitabila a puterii financiare la nivel mondial.

   adica sa ramana tot la ei, dar digital si criptat, ca sa nu se stie cine si cata avere are si ce teritorii conduce. in acest fel ei masele vor crede ca au scapat de marele dusman, proprietarii de bani care au devenit monstrii in ultimele decenii…
   tot spectacolul asta e pentru bulversarea vechiului sistem finainciar si crearea altuia nou, mai discret si mai puternic, dar totodata si mai usor de distrus prin scoaterea din priza a vietii paralele virtuale pe care o ducem toti ca prostii.

   daca corporatia DC il vedea pe trump un pericol l-ar fi impuscat de 3 ori pana acum s-au il otraveau. E nevoie de Trump pentru ca energizeaza masele, iar satanistii s-au hranit mereu din energia maselor pe care le-au trimis la lupsa in numele lui pacii lui satan.

   Trump va fi ultimul presedinte al sua, mort sau viu. Israelul are nevoie de trump, orientul mijlociu are nevoie de trump, marele israel va avea o prablema fara trump.

   pentru ce e acest razboi ideologic ? pentru ca sunt doua forte oculte foarte mari care vor sa-si impuna fiecare anticristul ei.

 9. @
  Malus Dacus
  Foarte corect ce ati punctat.
  Cred ca exista doua planuri/strategii ce conduc spre un punct final unic/comun.
  Chiar daca se va lasa cu arestari pe 20 ianuarie (de mentionat este ca ordinul de mobilizare a Garzii nationale a fost dat de Chris Miller, om puternic al operatiunilor speciale si apropiat al lui Trump), nu se va putea evita razboiul civoil, pentru ca nici democratii nu stau cu mainile in san.
  Pe de alta parte, dolarul e in cadere libera, regia prabusirii bursei este perfecta, deci, in mod logoc , ce poate urma?Razboiul civil se va extinde , intreaga lume va fi parte a unui conflict gobal.
  Sper din tot sufletul sa gresesc.

 10. Daca voia sa faca ceva atunci o putea face in primii ani de presedentie. Cel mai usor era sa-si faca aliati ajutandu-i pe suvernistii francezi spre exemplu. Se putea amesteca si Macron n-ar fi fost astazi presedintele Frantei ci Marine le Pen. Il putea ajuta pe Salvini. Il putea ajuta pe Dragnea asa in mod discret. Il putea darama pe Iohanis daca trimitea un ambasador “adevarat”. Acum ar fi fost o multime de voci internationale in sprijinul sau. Nu cred ca serviciile secrete italiene s-ar mai fi amestecat in furtul alegerilor din SUA in aceste conditii. Ce a facut Trump? – A asteptat sa se rezolve totul de la sine. Si-a jecmanit aliatii cu 2% pentru NATO. N-a fost destul de barbat si a asteptat ca Pence sa rezolve problemele in locul lui. Chix! Trebuia sa declanseze Insurrectional Act, dar inainte de asta trebuia sa-i aiba pe generali si armata de partea sa. Are armata de partea sa? Daca pe 19 sau pe 20 ar declansa Insurrectional Act, armata s-ar supune sau l-ar aresta pe Trump? As vrea sa gresesc dar stiu ca e ca la sah – trebuie sa ai mai inati avantajul pozitiei, nu poti castiga din pozitie inferioara decat daca adversarul gresete grav. Vedeti undeva vre-o greseala a deep state? L-au tocat marunt -marunt de la inceputul mandatului si l-au pus in defensiva, i-au spulberat echipa si i-au arestat apropiatii, au aruncat asupra lui toata propaganda mizerabila, apoi armatele BLM si ANTIFA. Are Trump aliati de nadejde? Nu ! Aproape toti l-au parasit sau au fost indepartati de el insusi. Qanon? Ne-au imbatat cu iluzii si s-au imbatat ei insisi cu apa choara. Sa vedem Hitler! Doar Rohm a nutrit gandul de a-i lua locul. Ceilati; Himler, Goebels, Goring,samd, generalii, au ramas laga el de la inceput pana la sfarsit. Marea mostenire a lui Trump consta in ideile despre suveranitate si ca a deschis ochii multor oameni care nici nu stiau ca exista Deep State pana la el. Lupta pentru secarea mlastinii ar putea continua dar se va duce cu grele sacrificii. Nu exista pozitii de putere de care his followers sa se agate dupa plecarea lui de la Casa Alba. Deep state va avea grija sa nu mai ajunga vre-un nationalist economic sau suveranist la Casa Alba.

  • Domnule sau doamna …nu stiu cit ati urmarit dumneavoastra evenimentele ultimilor ani si mai ales ultimelor luni dar , America nu e Albania…daca ar fi incercat ceva de pe pozitie de forta …nu ar fi putut face nimic…..nimeni nu ar fi vrut sa il sprijine vina tuturor acestor nelegiuiti trebuia dovedita cu probe si fapte pentru a se putea actiona…e ca si cum te duci dumneata la BEC si spui ….s-au furat alegerile…am vazut eu…fara nici o dovada…Totul trebuia sa fie legal…si cu probe zdorobitoare care sa nu lase loc de interpretare, nu putea decit in litera legii, ori cind ai in coaste un astfel de sistem canceros …e greu, cind toata media este in slujba Satanei…si cind toata lumea crede ce spune CNN.
   Sa nu uitam ca e foarte greu cind tot in jurul tau este corupt si ai putini aliati. Credeti ca armata nu este corupta? Au fost negocieri dure pentru a avea sprijinul lor…si nu toti …o mica parte ceilalati sint de partea cealalta…si nu stim la ce se vor deda. Iar cel mai mare pericol acum sint agentii chinezi aflati in numar destul de mare in America…sicare sint bineveniti si infiltrati in toate institutiile cheie din America.
   De ce nu a actionat de la inceput? E simplu…Avea nevoie si de o economie solida si sa cistige increderea populatiei in puterile lui…pentru ca economia incepuse sa se revigoreze , pina cind la intilnirea de la Davos …s-a decis ca ne trebuie un Covid…
   Cit despre Q nu stiu citi au inteles ca acest Q …nu e toata lumea care se declara ca e Q …rolul lor a fost unul f mic iar adevaratul Q au fost o mina de oameni si cu citeva actiuni precise, nu cei care s-au batut cu BLM si ANTIFA…lumea a inteles total gresit aceasta miscare…
   Poate ca nu va iesi nimic de aici…dar nu trebuie blamat Trump…a incercat si inca din rasputeri…
   Nu cred ca avem dreptul sa judecam noi de pe canapeaua in care ne-a tintuit elita printre care si satanistii nostri…noi cei care stam in cap daca ne spun guvernantii ca murim de Covid. In loc sa fm in strada si sa ii dam jos…stam si judecam pe Trump…pacat. Probabil ca omenirea isi merita soarta …iar daca credeti ca vom fi scutiti de ce se intimpla in America …asteptati un pic sa depuna John China Biden juramintul…si mai vorbim ….sau poate NU.

 11. Excelenata sinteza a ceea ce se intampla. Lupta este o inclestare de titani, dar Trump are un avantaj militar pe care doar unii il pot citii cu intelepciune: In spatele lui se afla un grup de aproximativ 200 de generali de armata, si nu numai americani , care au vazut ce se intampla de mai mult timp in lume cu acest Deep State. Acestia, in virtutea unei strategii militare bine pusa la punct, nu vor lasa sa se piarda avantajul prezentei lui Trump in frunta SUA. Ei sunt certitudinea ca aceasta actiune , prezentata in sinteza aici, va avea loc. Trump este doar omul potrivit care le va da voie sa actioneze. Ceea ce a si facut deja.

  • Asa e , aveti dreptate, dar lumea ca intotdeauna loveste tot in “boul care trage” cum se zice, tot Tramp este de vina. Sa speram ca vor reusi, nu este deloc usor…dar stiu ca au lucrat de mult la acest plan si sper ca omenirea sa aprecieze aceasta operatiune dar mai ales speram sa nu degenereze in al III razboi cum a declarat generalul McIntyre.

 12. Ca sa faci ceva de pe pozitii de forta trebuie sa ajungi pe pozitii de forta mai intai. Iar trump n-a ajuns pe pozitii de forta. 200 de generali ziceti? Si ce mai asteapta? Mi-as dori sa nu am dreptate. Sunt idealist dar nu ma hranesc cu iluzii. Cand o sa actioneze cei 200, cand nu va mai fi Trump presedinte? Trump a incercat, OK! Nu cred ca a reusit ba chiar poate a abandonat. Continuam lupta de aici, asta-i pozitia, astea sunt piesele. Your move!

 13. Haideti sa mai avem putina rabdare, sa vedem ce se va intampla.
  Din ce am mai citit eu, se vor intampla lucruri tari si periculoase pana pe 20 ianuarie 2021.

 14. Probabil că sunteți mai bine informați decât mine despre ce se întâmplă în America, dar dați-mi voie să vă spun părerea mea. Mesaje de genul ăsta (și chiar mișcarea Q-anon) ar putea fi o operațiune a Deep State, menită să adoarmă vigilența oamenilor. ”Există acolo oameni care se luptă cu Hidra” Chiar și acum, când mai sunt câteva zile până intră Biden, ei în continuare o dau cu astfel de informații. Nu vi se pare suspect ? Apoi Trump a ținut un discurs marți, din Texas. Dacă era ceva cu vreo lege marțială, oare nu vi se pare că ar fi zis ceva ?
  Asta nu înseamnă neapărat că Trump e un pion al Deep State. Mai departe, dacă e șantajat cu ceva, sau amenințat cu ceva, asta nu știu. Ppate că vrea să facă treabă bună, dar hidra e prea adânc infiltrată.

  • Corect! In unele mesaje s-a scris ca armata SUA a pus la dispozitia lui Trump toate posturile de radio Vocea Americii pe care le-au repus in functiune pentru transmisiunea lui din Texas. Iar Trump foarte linistit a laudat zidul pe care l-a construit. Nici vorba de generali in jurul lui – a iesit dic cort, pe camp si nimic! Probabil a vrut sa le adoarma vigilenta – ca eu am adormit la discursul lui lesinat. Si de ce ar amana lovitura tocmai pe 20 – ca sa le dea timp sa se pregateasca. Este batran. Numai un om tanar si energic ar actiona in forta.

 15. Nu ma pot abtine de la asa comentarii. oameni buni treziti-va ca nu conteaza ce va fi in America conteaza doar viata voastra. Eu nu cred povestile astea cu arestari in masa si deep state-ul ca doar nu au muncit globalistii o viata de om ca sa se impiedice acum. Au americanii o vorba “wishfull thinking” cand oamenii incoltiti inca au speranta cand sfarsitul e aproape. Nu va imbatati cu apa rece ca nu ne salveaza nimeni pe noi inafara de NOI. Chiar nimeni nu e curios de sursele informatiilor de unde au aparut si cine le propaga. Toti au preluat vrajala asta cu victoria luminii pe 20 de parca e batuta in cuie si stiut de toata lumea. FALS e doar o intoxicatie fara surse credibile si sperante desarte a oamenilor care stau pe canapea si asteapta sa vada arestari si restabilirea dreptatii in lume fara ca ei sa iasa la lupta si sa miste vreun deget. Stati pe canapea ca va salveaza tatucul TRUMP, mai stati unpic cuminti si nu va revoltati cu cloaca asta din jurul vostru. Atat am avut de comentat PEACE OUT…

  • Conteaza foarte multe ce se intampla in America. Dar ce se intampla nu e de bine. Iar povestea cu cine stie ce minune s-o intampla in cateva zile, e ridicola, avand in vedere ca pana acum nu s-a intamplat nimic timp de patru ani de zile. Decat ca Trump a promovat escrocheria pandemiei, a gratiat escroci evrei (inclusiv un spion), in timp ce suporterii lui care s-au dus la capitoliu la indemnul lui acum sunt arestati sub pretextul terorismului.

 16. trump a fost ales presedinte din 80, de atunci s-a stabilit ca va fi ultimul p. al sua ca sa se ridice israelul, el fiind de copil crescut in respect fata de israel.

  problema care a aparut e ca satanistii nu sunt de acord cu el ca premergator al lui anticrist si vor tot pe cineva care intelege mistica pagana hindusa care sa-l pregateasca pe Maireya, aceasta fiind Kamala, dar chiar si asa nu e un capat de lume pt ei, programul se deruleaza in continuare, miza este ca toti ochii lumii sa fie atintiti pe evenimente si personaje, pe detalii…
  generalii nu fac nimic si nu au avut niciodata putere, puterea e la cei care vin cu banii de salarii la sfarsitul lunii pentru soldati si pentru cheltuielile guvernului, maturizati-va fratilor.
  generalii fara bani pentru salariile soldatilor si cheltuilile militare fluiera la luna.
  ochiul dracului din varful piramidei e mamona.
  daca Hristos nu stia, nu ne lasa apocalipsa.

 17. Maiestate, aiasta nu se poate!
  Prea multe f.. de logică.
  Şi cu Furtuna iadului ce aţi avut , oricine poate să o descarce depe sait fără a vă solicita atenţia,e la liber.

 18. Kamala Kali Harris presedinte neales, Pellosi vice. Trump ultimul presedinte sua cf profetiilor.

  “ce a inceput in rusia se va incheia in america”

 19. Astazi aflam cine are dreptate – daca v-ati facut iluzii degeaba sau nu!(20ian) Cum spuneam – mi-as dori sa n-am dreptate.

 20. FSSSSSSSSSSSSSSSS! Gulgutele securistice americane s-au fasait. Sa vegeti ce prigoana anticrestina si antinationalista va fi. Punem pariu ca pe Trump o sa–l asasineze un “iranian” sau asa ceva si va fi un motiv de atac al Iranului? Asasinul va fi tot atat de iranian ca un eschimos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *