Home / Actualitate / O corporație elvețiană va investi 300.000.000 de euro în invențiile lui IULIEAN HORNET. Contractul a fost semnat miercuri, 18 mai 2022

O corporație elvețiană va investi 300.000.000 de euro în invențiile lui IULIEAN HORNET. Contractul a fost semnat miercuri, 18 mai 2022

Incorect Politic
Mai 28, 2022

O corporație elvețiană va investi 300.000.000 de euro în invențiile lui IULIEAN HORNET

Via Daniel-Roxin.ro:

Iată că ceea ce am așteptat de mult s-a materializat: invențiile de excepție ale inventatorului Iuliean Horneț, invenții care pot, la propriu, să salveze planeta, au primit o finanțare masivă din partea unei corporații elvețiene: 300 sute de milioane de euro într-o primă fază, investiția finală putând ajunge la câteva miliarde de euro.

Și nu, Iuliean Horneț nu și-a vândut licențele, pur și simplu, cum s-ar aștepta unii. Este CEO-ul noii companii înființate și deține un pachet consistent din aceasta. Mai mult decât atât, prima fabrică care va produce tehnologiile lui Iuliean Horneț (invenții despre care veți afla mai multe urmărind emisiunea de mai jos în care l-am avut invitat) se va construi în România, întreaga investiție de 300.000.000 de euro fiind destinată acesteia. De ce în România? Pentru că asta a fost o condiție pusă de inventator pentru ca înțelegerea să poată funcționa iar contractul să poată fi semnat. Înțelegeți ce vă spun aici?!?

Cu oră înaintea publicării acestui articol am vorbit la telefon cu domnia sa și mi-a promis un interviu video consistent pe marginea acestei investiții, cu toate detaliile care pot fi spuse publicului larg, la puțin timp după întoarcerea sa în țară, așa că vă invit să rămâneți aproape.

Poate vă întrebați care a fost rolul statului român în această tranzacție? NICIUNUL, după cum bănuiți deja! Și asta cu toate că Iulian Horneț a vorbit personal cu toți miniștrii energiei din ultimii ani, cu mai toți premierii și cu alți factori politici, prezentându-le soluțiile unice pe plan mondial pe care le are în domeniul energiei, soluții care ar fi asigurat DEJA independența energetică a țării și ar fi produs miliarde și miliarde de euro pentru statul român. Asta DACĂ statul român ar fi investit în aceste invenții, spre folosul românilor și a bugetului de stat. Dar cum să facă așa ceva acest stat mafiot, aservit intereselor străine, plin de politruci fără minte și fără scrupule?

Din fericire, alții au înțeles potențialul imens al unei astfel de investiții și s-au angajat să îl facă. Cu beneficii uriașe pentru ei, dar și pentru România. Pentru că investiția de 300.000.000 de euro va aduce multe locuri de muncă în țară, contracte uriașe cu exteriorul și, în consecință, mulți bani la bugetul de stat.

Dacă în ceasul al 12-lea, actualul ministru al energiei și guvernul PNL-PSD-UDMR ar înțelege valoarea acestor invenții pentru România și ar face modificări la PNRR pentru a orienta o parte din banii europeni care vor fi primiți de la UE către dezvoltarea tehnologiilor ecologice de produs energie marca Iuliean Horneț, țara noastră ar câștiga enorm.

Pentru că dacă nici acum, când acest contract uriaș este deja semnat, confirmând la nivel global valoarea invențiilor despre care vorbesc, politicienii români nu vor face nimic, va deveni clar pentru toată lumea că ori au un IQ sub 80, ori sunt slugi ale intereselor anti-românești.

Rămâne, așadar, să vedem care vor fi reacțiile mediului politic și de afaceri din România la investiția STRĂINĂ de 300.000.000 de euro în invențiile lui Iuliean Horneț.

Vizionați mai jos una dintre emisiunile pe care le-am făcut împreună cu inventatorul Iuliean Horneț, emisiune în care vorbim despre invenția care… POATE SALVA PLANETA:

Daniel Roxin

P.S. 1 Presa străină vorbește deja despre această investiție de 300 de milioane de euro: thefinancialcapital.com

P.S. 2 Un lucru interesant – Contractul a fost semnat exact în ziua în care inventatorul a împlinit 72 de ani…

 

4 comments

 1. https://thefinancialcapital.com/news/smart-green-energy-holding-ag-announces-the-strategic-partnership-for-a-green-planet-with-romanian-technologies/381832

  “Earth, population, biodiversity… which will benefit from an accelerated depollution of water, soil, and air, cheap thermal comfort, sufficient and healthy food without the contribution of fossil fuels.”

  Combustibili fosili se folosesc la greu și aici, în afară de cazul în care se folosesc “biocombustibili”, care prezintă avantaje doar din punctul de vedere al publicității care li se poate face, altfel sunt mai dăunători decât ăia fosili (cu excepția celor produși din uleiul de la cartofii prăjiții, cu care oricum nu se putea face altceva, dar cantitatea e nesemnificativă), deci nu poate fi vorba despre nici un fel de “depollution” și am mai văzut o minciună de genul ăsta și la wikipedia:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Pyrolysis#Methane_pyrolysis_for_hydrogen

  “Methane pyrolysis is a non-polluting industrial process for ‘turquoise’ hydrogen production from methane by removing solid carbon from natural gas. This one-step process produces non-polluting hydrogen in high volume at low cost”

  Procesul industrial nu e nici pe departe nepoluant ci doar hidrogenul care se obține și “low cost” se referă doar în comparație cu alte medode de producere a hidrogenului, pentru că e mult mai ieftin și mai puțin poluant să iei metanul și să-l arzi direct ca să obții energie, caz în care există însă dezavantajul că nu mai poți să păcălești lumea:

  https://stallman.org/archives/2021-may-aug.html

  “the Tories’ hydrogen project is basically a plan to help fossil fuel companies greenwash. It presents hydrogen as a way of reducing greenhouse emissions, focusing on the ‘green’ hydrogen made from renewable energy, then invests in ‘blue’ hydrogen made by burning fossil fuels.”

  “Turquoise” nu e chiar “blue” dar e tot pe-acolo și “renewable energy” e altă gargară însă nu intru în detalii că scriu până mâine; din nou de la thefinancialcapital.com:

  “Biomass is the only real source of green energy and together with the energy given by the sun, water, wind, geothermal, but also unused solid and liquid waste can replace fossil fuels in the energy sectors listed.”

  Dacă “biomass is the only real source of green energy” înseamnă că am încurcat-o, că deja mâncarea s-a cam scumpit iar problema nu se rezolvă cultivând plante din care să se facă biocombustibil. Și:

  “Contact Info:
  Name: Dragos Ionut Onescu
  Organization: ODAS ENERGY GROUP
  Website: https://www.odas.energy

 2. Statul National Legionar

  E o veste bună, dar în același timp mă întristează este că nu s-a găsit niciun om de afaceri român care să investească în invențiile acestui om……

 3. … “va deveni clar pentru toată lumea că ori au un IQ sub 80, ori sunt slugi ale intereselor anti-românești” ….. De ce ori-ori, nu se poate și-și???

 4. DESIGUR,SLUGILE RAMAN SLUGI,MARELE OM BINECUVANTAT DE DUMNEZEU,PRIN GENIALITATEA,BUN SIMT SI IUBITOR DE TARA,VA SALVA PLANETA. RESPECTUL SI MULTUMIREA NOASTRA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *