Home / Actualitate / Monstruoasa Coaliție! PSD-PNL vor candida împreună la alegeri ca să oprească naționalismul românesc

Monstruoasa Coaliție! PSD-PNL vor candida împreună la alegeri ca să oprească naționalismul românesc

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 26, 2022

Monstruoasa Coaliție! PSD-PNL vor candida împreună la alegeri ca să oprească naționalismul românesc

Monstruoasa Coaliție! PSD-PNL vor candida împreună la alegeri ca să oprească naționalismul românesc

 

Monstruasa Coaliție, PSD-PNL-UDMR-și-celelalte-partide-antiromânești, are un singur scop, să mențină în Parlament o majoritate slugarnică față de interesele străine.

Când apar patrioți care-și doresc binele țării, li se spune să-și facă partid și să candideze.

Când își fac partid și reușesc să intre în Parlament (cum a fost cu Zorii Aurii în Grecia), toate celelalte partide se coalizează împotriva lor.

De regulă partidele de patrioți, odată ajunse mainstream, fac compromisuri și-și schimbă retorica pentru a face pe plac presei, mai exact pentru a face pe plac puterii profunde, iudaice. Vedem asemenea semne și cu A.U.R., în cadrul căruia a apărut un curent național-sionist și o frică teribilă de a vorbi despre legile antiromânești care sugrumă libertatea de exprimare. Claudiu Târziu și George Simion sunt exponenții principali ai acestui conservatorism căldicel cu valențe național-sioniste.

În aceste condiții, în cine să mai aibă încredere Românii și cum mai pot ei spera la o soluție politică?

Soluție politică nu există câtă vreme naționaliștii sunt fragmentați în zeci de partidulețe, dar nu asta este problema principală. Problema este că orgoliile, concepțiile și părerile personale ne opresc din unire, există aproape peste o sută de mișcări naționaliste în România, asemenea nivel de fragmentare încât fiecare crede că stie mai bine și refuză să colaboreze cu celălalt, ba din anumite suspiciuni că ar fi agenți secreți, ba din alte rațiuni, rațiuni care pun idealul național și interesul comun pe un loc cel puțin secundar.

Ocazii sunt destule. Iată una în Iunie:

Marian Motocu a anunțat un eveniment pe 24-26 iunie, la Mărășești, unde cheamă Românii să revopsească tricolorul profanat. Este un eveniment civic în care toți sunt bineveniți, un eveniment care speră să unească o parte din patrioți și să consolideze relații de camaraderie pentru viitoare acțiuni și manifestații. 

6 comments

  1. De ce le este frica nu o sa scape.

  2. Statul National Legionar

    De vină sunt milioanele de români care după mai bine de trei decenii continuă să voteze cu aceste partide catastrofale. Asta e marea problemă! Dacă 70-80% dintre români ar vota AUR, totul ar fi bine! România s-ar transforma în totalitate.

  3. Statul Național Legionar

    Eterna coaliție iudeo-masonică de stânga-dreapta. Sistemul liberalo-socialist va face tot ce-i stă în putere, legal și ilegal, pentru a se perpetua și pentru a continua să jefuiască România. Trebuie să ne trezim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *