Home / Evenimente / Normalizarea Pedofiliei – Jumătate din personajele Disney ar putea fi gay până la finalul anului

Normalizarea Pedofiliei – Jumătate din personajele Disney ar putea fi gay până la finalul anului

Vlad Voicu
Incorect Politic
Aprilie 4, 2022

Normalizarea Pedofiliei - Jumătate din personajele Disney ar putea fi gay până la finalul anului

Normalizarea Pedofiliei – Jumătate din personajele Disney ar putea fi gay până la finalul anului

În poza de mai sus, cea din stânga este executivul de la Disney care dorește ca 50% din personajele PRINCIPALE să fie degenerați, sodomiți, queer, gay și cum li se mai spune.

Ea explică faptul că este mama a doi copii “queer”, amândoi adolescenți, unul “transgender” și celălalt “pansexual”, zâmbind fericită și anunțând schimbări la Disney. Locul unui astfel de monstru nu este în executivul unei companii care face animații pentru copii, rolul de mamă nu doar că și l-a ratat, dar l-a  satanizat, a inversat valorile și cel mai probabil și-a traumatizat copiii ireversibil. S-ar încadra perfect în tipologia unei vrăjitoare care odinioară ar fi fost arsă pe rug. Pentru mai multe detalii despre acest fenomen vizionați acest stream.

Ce ne spune această știre șocantă? Ca nu mai avem mult până la normalizarea pedofiliei.

4 comments

  1. https://ortodoxinfo.ro/2022/01/19/pederastia-perversiune-si-calcaiul-lui-ahile-al-elitelor/

    “Pederastia și pedofilia, deși sunt termeni care sunt adesea confundați, chiar fiind folosiți ca sinonime, trebuie spus că pedofilia sau pedofilia este înțeleasă ca o atracție și tandrețe deosebită pentru copii, care, în principiu, nu implică întotdeauna un motiv sexual, în timp ce pederastia este un viciu și o perversiune care constă în […]”

  2. Cine dracului se mai uită la Disney?

  3. e doar “iesirea din debara”….

  4. Deja marii marele ,,vedete,, de la Hoolwod sunt poponari , lesbience , travestiti si transgenderi sinistri . Asta-i Occidentul plin de poponari si musulmani borati plus atei , drogati , pedofili , dezacsati mintali , si lista poate continua mult si bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.