Home / Actualitate / Nicolae Bacalbașa il face Untermensch pe USR-istul Stelian Ion

Nicolae Bacalbașa il face Untermensch pe USR-istul Stelian Ion

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 6, 2019

Stelian Ion

După ce deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a dat o geană peste Mein Kampf, acesta a recunoscut imediat tipologia untermensch-ului într-un membru USR.

Via G4Media:

Nicolae Bacalbașa a fost amendat atât pentru că i-a spus la finalul lunii august deputatului USR Stelian Ion că este un „untermensch”, termen nazist pentru „non-arieni”, cât și pentru alte afirmații similare făcute la o televiziune din Galați.

Așa arată Stelian Ion deputatul USR:

Stelian Ion

Putem spune cu tărie că Nicolae Bacalbașa nu a greșit cu afirmația sa.

În cadrul dezbaterilor din Camera Deputaţilor pe tema abrogării Legii recursului compensatoriu, Bacalbaşa a spus că pentru el deputatul USR Stelian Ion reprezintă un „untermensch”, pentru ca mai apoi să adauge că „tot avem un preşedinte german”.

Mare troll acest Bacalbașa.

Odată a venit cu nasul rupt în Parlament, probabil untermensch-ul Stelian Pop și-ar fi luat concediu medical pentru o lună.

Altă dată a obligat niște țigani să citească ziarul cât timp au așteptat în spitalul unde acesta este medic.

Din păcate ce am scris despre țigani nu e confirmat, însă poza rămâne extraordinară.

Bacalbașa este cunoscut pentru desele sale derapaje.

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) depusese în 17 septembrie o sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) prin care a cerut sancționarea deputatului PSD Nicolae Bacalbașa.

Fiind vorba de o persoană publică, tovarășilor inchizitor le place să dea un exemplu.

Oare va fi destul încât să-i determine pe restul să se autocenzureze?

4 comments

 1. Genisl domnule doctor !

 2. Nu sint derapaje, nu a gresit cu nimic.
  A exorima realitate facand DISTINCTIE intre diferite aspecte este normalitate mentala si psihica si se numeste discriminare. Inseamna ca faci dovada discernantului necesar ratiunii.
  Institutia CNCD este oficina anti-gandire iar regulile – ca nu au valoare de lege – care impiedica atat exprimarea realitatii cat si marturisirea Adevarului sint facute de idioti pusi in sluga jidanilor.

  • Bai gheorghe (cu g mic)! Stiu ca ai impresia ca adevarul nu este decat la doamne-doamne, care ti-l trimite numai tie, direct, prin firul rosu. Am vazut ca de-a lungul timpului multi au avut de comentat critic la comentariile tale. Sa stii ca ei au dreptate! Ca urmare, spune-mi ce tragi pe nas, că nu e fum de tamaie ? Desi vrei sa arati ca stai la biserica 98% din timp si mananci evanghelii la sandwich cu foi de scriptura, invelite in biblie (ca o saorma cu “detoate”), mereu ai cate o chestie care dovedeste ca nu ai mintea in cap. Ia zi-ne si noua de unde ai auzit de “a exorima” ??????? Nu de alta, dar asta nu e cuvant din dictionarul roman. Pot spune că am inteles ca “discernantului” sau “pusi in sluga jidanului” e de la tastatura, ca ea e proasta – vreau sa spun ca e proasta rau, dar ce vina are cine o utilizeaza ?
   Pana la urma, ai ceva de comentat ?
   Că aprobarea unui articol nu este necesară si nu-ti este nimeni dator si nici nu te-a numit nimeni ca sa certifici tu ce e adevarat sau nu.

   PS. Apropos, tu murdaresti cu comentarii si articolele de pe fluierul.ro ?

 3. Azi nemtii folosesc cuvantul ANTI-MENSCH in literatura lor cea mai patriotica !!!
  Sper sa-i placa expresia domnului doctor, si s-o preia ! Caci noi il citim cu multa placere !
  Acest calificativ pentru jidanul globalisto-kalergist este cel mai elocvent !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *