Home / Evenimente / Noua Dreaptă Vă Cheamă în Stradă pe 6 Octombrie 2019 EVENIMENT IMPORTANT

Noua Dreaptă Vă Cheamă în Stradă pe 6 Octombrie 2019 EVENIMENT IMPORTANT

Incorect Politic
Octombrie 5, 2019

https://www.facebook.com/events/572857496587972/

Comunicat Oficial Noua Dreaptă:

În urma semnalelor primite de la mai mulți cetățeni îngrijorați cu privire la siguranța proprie și a copiilor lor, organizația „NOI” a inițiat un marș de protest care va avea loc duminică, 6 octombrie de la ora 16:30, începând de la Arcul de Triumf pe Șoseaua Kiseleff până în Piața Victoriei. Tema protestului este incompetența, pasivitatea și complicitatea statului cu rețelele de crimă organizată interne și internaționale, cu clanurile mafiote care se fac vinovate de trafic de persoane, de droguri, sau de organe, pedofilie, taxe de protecție, bine cunoscute de români și semnalate de mass-media, dar ignorate în mod scandalos de către autorități.

Credem că prin protestul nostru unitar putem ajunge la o inversare de poli în România: deocamdată statul, cu structurile sale, în loc să controleze criminalitatea, este fie depășit fie complice la ea.

Respingem din start specularea acestei teme în scop politic sau electoral. Singura motivație este siguranța cetățenilor și copiilor români care trebuie protejați de instituțiile statului.

Mai multe grupuri, asociații și organizații, din care enumerăm „Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe”, „Noua Dreaptă”, „Garda Neamului” și „Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei”, și-au anunțat adeziunea la acest mesaj, urmând să se alăture organizatorilor.

Toți românii care se regăsesc în acest mesaj sunt așteptați să protesteze împotriva statului care își distruge cu bună știință cetățenii prin tolerarea clanurilor mafiote. Ne vedem duminică 6 octombrie, ora 16:30 la Arcul de Triumf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *