Home / Educativ / Nevaccinații: Teroriștii noștri cei de toate zilele

Nevaccinații: Teroriștii noștri cei de toate zilele

Ioan Sperling
Incorect Politic
Decembrie 6, 2021

Nevaccinații: Teroriștii noștri cei de toate zilele

Teroriștii noștri cei de toate zilele

Via Vrăbiuțe:

 

În”avalanșa” de informatii în care ne găsim, este greu, dacă nu imposibil, să ne mai dăm seama de adevăr!

Cei pro „vaccinare” pun toate relele pământului în responsabilitatea celor ne-„vaccinați” ca atare este „legal” să ni se calce toate drepturile în picioare, odată cu constituția!

Cei anti „vaccinare” fac și ei valuri, mai mărunțele, încercând să arate lumii minciunile propagandei pro, de multe ori grosolane de-a dreptul!

În esență o „luptă” absurdă, pe care cei ne- „vaccinați„, au pierdut-o de când majoritatea lor a început să scadă dramatic!

De neînțeles este, pentru mine cel puțin, de ce statul nu ne „vaccinează” cu forța, sau ne izolează în lagăre de exterminare și mai joacă teatrul ăsta ieftin: „noi nu am vrea, dar altfel nu se poate!”? Suntem deja prea puțini pentru a ne putea împotrivi cu succes, lăsând la o parte că „adversarii” noștrii cei mai aprigi ar fi propriile noastre neamuri, prieteni, colegi, vecini!

Care sunt adevărurile de necontestat?

 1. Se moare „vaccinat” ca și „ne-vaccinat„!
 2. Se ajunge la ATI și cu o doză, două, sau mai ales trei, de „vaccin” dar și fără niciuna!
 3. Trecerea prin boală nu dă imunitate de durată, cum nu dă nici „vaccinarea„!
 4. Se moare și cu ivermectină și cu „vaccin„!
 5. Fiecare nou „val” aduce o îngrădire mai puternică a drepturilor și libertăților, nu doar a celor refractari la primele „vaccinări„, ci si a „vaccinaților„, care sunt restrictionați ca și noi!

Practic dacă ne uităm la punctele de mai sus față de un ne-vaccinat” cel „vaccinat” are dezavantajul de a muri și din „vaccin nu doar din boală! Riscul ăsta în plus, este pentru niște „avantaje” ce dispar cu fiecare zi; trebuie să se testeze și ei tot mai des, sau să intre la fel ca noi în carantină, prin alte țări, cu tot certificatul lor verde! Libertatea promisă lor ține pâna la următorul lockdown!
Din cauza noastră a „nevaccinatilor„?

Să fim serioși!

Gibraltarul nu are asa ceva, Israelul e mai tot „vaccinat” și e mai rău la ei, de când nu mai au „ne-vaccinați„!
Și á propos Israel, ați fost vreodată acolo?

Eu am fost! Cu greu îti poți închipui să faci gripă într-o țară așa uscată, cu atât de mult soare, cu temperaturi constante din jurul la 40°C!

Cum poate rezista virusul în condițiile astea? Nu poate!

Deci cineva îl „aduce” continuu în țară! Dar cum când în țara se intră și in vremuri de pace foarte greu iar mai nou ba e închisă pentru străini, ba se intră numai cu pașaport verde, cod QR și „vaccinat” măcar de două trei ori?

Înseamnă ca virusul se „produce„, „răspândește” din interior!

Dar de data asta nu sunt teroriștii palestinienii musulmani de vină! Nu ar avea posibilitatea să o facă! Plus ca ei sunt teroriști mai rudimentari, ca să zic așa; o bombă în rucsac, in portbagaj, mai un cuțit și neaparat „Allah akbar”! Dar cine? Nu știu! Mossad-ul însă o știe cu siguranță, așa cum o știe la rândul lor, fiecare serviciu de informații, din fiecare țară! De ce nu-i arestează, lichidează?

Poate nu vor, poate nu pot, poate le convine ca lumea să fie strict supravegheată, lipsită de drepturi și libertăți…

Poate când e vorba de experimente pe oameni mai dau si ei rateuri; nici pe Mengele nu au reușit, la urma urmei, să-l prindă!

Interesant ce idei îți trec prin cap când ești ținut în casă atâta timp, lipsit de alte preocupări și sătul de televizorul care „vorbește” ca pe vremea lui Ceausescu, pe o singură temă, cu diferența că acum o face 24 de ore din 24!

Dacă am fi gândit și înainte în loc să ne „trăim” viața, nu am fi cunoscut probabil nici-o „pandemie„!

Bucurați-vă de ce încă mai puteți, mâine nu va mai fi poate posibil!

Nota editorului: “Teroriștii” palestinieni luptă pentru libertatea și neatîrnarea patriei lor, împotriva unui agresor ocupant ce urmăreste colonizarea totală a Palestinei, iar Mengele a fost un doctor de renume în jurul căruia au apărut mituri de groază și propagandă de atrocitate.

2 comments

 1. ROMANI REFUZATI VACCINAREA ASTA NENOROCITA SA SE VACCINEZE ARAHAT CU TOTI BORATII LUI DIN ISRAEL ACOLO CU SEFII LUI DE LA MOSSAD .SI DACA SE POATE SA SE CARE SI DIN ROMANIA LA MA-SA ACOLO LA SIRIA SAU IN DESERTURILE ALEA PLINE DE CAMILE VIOLATE . NU ,MA VACCINEZ . IN ROMANIA SA SE VACCINEZE CU TOT NEAMUL GOLANII SI CRIMINALII DIN SRI ., ARMATA , JEGDARMERIE , MILITIE SI ALTI HABARNISTI NENOROCITI . NU MA VACCINEZ NICIODATA

 2. Autorul e adept al teoriei bolii datorate …. virusului.
  Cand “crezi”, orice tentativa de analiza se compromite prin folosirea eronaata a termenilor si datelor (frauduloase) – e greu sa vezi cum iese un adevar din increngatura de minciuni.

  As vrea sa vad de unde trage concluzia 4., cu ivermectina:
  – a vorbit cu japonezii
  https://imgur.com/7fH0rUb
  sau
  – a vorbit cu indienii din Uttar Pradesh
  Explosive!
  India State of 241 MILLION People Declared COVID-Free After Government Promotes Ivermectin

  Poate se uita aici:
  https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/indias-ivermectin-blackout/article_e3db8f46-f942-11eb-9eea-77d5e2519364.html

  … today, the data from India shows that Ivermectin is effective, much more so than the vaccines.
  It not only prevents death, but it also prevents COVID infections, and it also is effective against the Delta Variant.
  =====
  Ati inteles?
  “prevents death” – impiedica moartea.
  ======================
  Foarte pertinenta observatia despre Dr. Mengele, – medic subordonat al carui sef a fost laudat ce i-a ingrijit bine pe detinuti; desigur ca nu a facut nimic de capul lui. De asta, povestea si demonizarea lui apar ca inventie dupa cativa ani cand talmudistii aveau nevoie sa umfle scenariul mincinos holo-vaxist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.