Home / Știrea zilei / Generalul Radu Theodoru numește dușmanul: “Dacă nu suntem fermi, dacă nu punem picioru-n prag, anul viitor nu ne mai adunăm aici. O să ne ducă Mossad-ul acolo unde vrea el!”

Generalul Radu Theodoru numește dușmanul: “Dacă nu suntem fermi, dacă nu punem picioru-n prag, anul viitor nu ne mai adunăm aici. O să ne ducă Mossad-ul acolo unde vrea el!”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Decembrie 6, 2021

Via IonCoja:

D-asta îl iubesc pe Generalul Radu Theodoru! Că-i direct și nu se sfiește să nominalizeze dușmanul:

„Dacă nu suntem fermi, dacă nu punem picioru-n prag, anul viitor nu ne mai adunăm aici. O să ne ducă Mossad-ul acolo unde vrea el.”

Citat din discursul ținut pe 1 Decembrie 2021 în Piața Universității.

5 comments

  1. Este un îndemn ce vine de peste 2000 de ani pentru acest neam, cum spuneau și istoricii antici despre traci: UNIȚI-VĂ, NUMAI UNIȚI VEȚI RĂZBI !!!

    L-ați mai văzut pe Dl. General Theodoru pe vreun canal tv ??? Românismul este interzis pe cele mai „patrioate” canale (de lături informatice)…

  2. Apreciez acest patriot general.De aşa ceva are nevoie ţara acum.Îi aşteptăm şi pe cei care sunt în plină activitate.Doamne ajută!

  3. Are și niște cărți foarte bune: “România ca o pradă”, “Mareșalul”, “Nazismul sionist”, “Învierea lui Iuda”

  4. Mossadul Jidanesc sa il retraga pe Arahat si pe chiorul de basescu si alti jidani care sunt in Romania si sa se care din Romania in Israelul lor acolo . Ne-am saturat de atata jidanime in Romania . Acuma au bagat istoria ,,holocaustul ,, jidanesc in Scolile din Romania .??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *