Home / Internațional / NEDREPTATE! Revizionistul Vincent Reynouard va fi extrădat în Franța!

NEDREPTATE! Revizionistul Vincent Reynouard va fi extrădat în Franța!

Carolina Gunderode
Incorect Politic

Februarie 10, 2024

NEDREPTATE! Revizionistul Vincent Reynouard va fi extrădat în Franța!

NEDREPTATE! Revizionistul Vincent Reynouard va fi extrădat în Franța!

SENTINȚA este de data aceasta executorie. Curtea de Apel din Edinburgh, vineri, 26 ianuarie, a dat undă verde extrădării lui Vincent Reynouard. În câteva zile, cu excepția surprizelor de ultimă oră, activistul revizionist ar trebui așadar să pună din nou piciorul pe pământul natal. În primă instanță, la 12 octombrie 2023, instanța din Edinburgh se pronunțase deja în favoarea extrădării autorului cărții despre Oradour, dând astfel un răspuns pozitiv solicitării autorităților franceze. După cum permite legea, Vincent a contestat această decizie. Curtea de apel a menținut în mod nesurprinzător decizia luată în primă instanță.

Chiar dacă Vincent ar putea, teoretic, să depună recurs la Înalta Curte a Regatului Unit, un fel de curte britanică de casatie, în afară de faptul că procedura ar fi lungă și foarte probabil sortită eșecului, această abordare nu ar fi în principiu de suspendare. Pentru ca extrădarea lui să nu fie împiedicată sau amânată. Această decizie a judecătorilor scoțieni are în orice caz consecințe grave deoarece tinde să incrimineze revizionismul istoric în Regatul Unit, ceea ce nu era cazul până atunci. Cei care au crezut că pot publica și edita lucrări revizioniste în deplină pace peste Canal, vor trebui să caute o altă destinație pentru că revizionismul nu mai este tolerat acolo.

Oh, cu siguranță, nu este oficial, nu este spus într-o manieră atât de clară, clară, dar exact asta înseamnă extrădarea lui Vincent Reynouard. Lord Carloway, cel mai înalt magistrat scoțian, așa cum a fost cazul în primă instanță, și deja pentru afacerea Alison Chabloz, — această cântăreață și muzician revizionistă care fusese condamnată în Marea Britanie pentru producțiile ei artistice incorecte din punct de vedere istoric și politic, care era și în spatele barelor  de câteva luni și căruia, în 2019, ceva ridicol, i s-a interzis chiar de justiția britanică să vină în Franța, timp de patruzeci de ani (da, patruzeci de ani!) , a folosit și a folosit greșit o secțiune a Actului British Communications pentru a restricționa și suprima cercetare istorică gratuită.

Curtea de Apel din Edinburgh a susținut, de fapt, în hotărârea pronunțată vineri, 26 ianuarie – deși decizia urma să fie cunoscută inițial joi, 1 februarie -, cu doar câteva ore înainte de ziua anuală (27 ianuarie) de „comemorare a eliberării”. de la Auschwitz” și „în memoria genocidelor” (este o coincidență?) și, în mod ironic, chiar în ziua în care Curtea Penală Internațională de la Haga avertizează Israelul împotriva unui „risc de genocid” al poporului palestinian din Fâșia Gaza, că publicațiile online ale lui Vincent Reynouard (justiția franceză acuză șapte dintre videoclipurile sale revizioniste) constituie infracțiuni care pot fi extrădate, deoarece pot fi considerate „grav ofensatoare” în conformitate cu secțiunea 127 din Legea privind decența în comunicații, 2007.

Merită subliniat că aceasta este o actualizare pentru web a unei legi concepute inițial pentru a criminaliza apelurile telefonice obscene. Cu alte cuvinte, folosim greșit o lege menită să sancționeze autorii comunicărilor telefonice obscene pentru a reprima penal revizionismul istoric, pentru a preveni cercetarea, editarea, publicarea unor lucrări și poziții care nu corespund doxei, adevărului oficial. Nu există nicio lege Fabius-Gayssot în Marea Britanie, dar indiferent, această deturnare a legii este un atac serios la adresa libertății de exprimare, de gândire și de publicare. Lordul Carloway dă dovadă de o mare ipocrizie în argumentele pe care le dezvoltă pentru a-și justifica decizia.

Citindu-l, Vincent ar avea dreptul de a fi revizionist, dar cu condiția de a păstra asta pentru el, de a nu-și exprima public pozițiile. Pentru  ce este acuzat este de a-și expune argumentul pe rețelele de socializare.

PENTRU A JUSTIFICA o legătură pe care unii ar putea-o considera aventuroasă între o convorbire telefonică scandaloasă și studiul critic al celui de-al Doilea Război Mondial în general și al lagărelor de concentrare în special, Lordul Carloway îndrăznește să scrie:

„În acest caz, legea a fost extinsă pentru a acoperi infracțiunea împotriva membrilor comunității jidovești și a altor comunități ai căror membri au pierit la Auschwitz și Birkenau. Același lucru este valabil și pentru cei care trăiesc cu amintirea lui Oradour. Nu trebuie să fii membru al comunităților în cauză pentru a fi grav jignit de astfel de comentarii; orice persoană rezonabilă ar face-o. Deși nu este o infracțiune să susțină aceste opinii și, în unele contexte, să le exprime, este o încălcare a secțiunii 127 din Legea din 2007 să le comunici publicului pe internet.” Și așa este.

Nu vedem ce îi permite judecătorului scoțian să afirme peremptoriu că „orice persoană rezonabilă” ar fi șocată de argumentul lui Vincent Reynouard. Nici nu vedem ce-l autorizează să certifice „falsitatea patentă” a concluziilor cercetătorului revizionist. A lăsa  judecătorii să se aventureze pe terenul istoriei, a-i  lăsa  să decidă ce este sau nu rezonabil în dezbaterea intelectuală, în controversa istorică, a-i lăsa să decidă asupra argumentului dacă avem sau nu dreptul să expunem pe rețelele de socializare este cu adevărat halucinant și foarte îngrijorator cu privire la viitorul libertăților individuale și publice.

După cum comentează pe bună dreptate excelentul site Jeune Nation, din condeiul curajosului Francis Goumain, această decizie a Curții de Apel din Edinburgh este „un atac flagrant împotriva drepturilor fundamentale ale omului: un atac împotriva principiilor de bază nu numai a dreptului britanic, ci și a standardelor intelectuale, acceptate de civilizația europeană. »

ACEASTA nedreptate flagrantă nu pare însă să șocheze lumea media. Numeroasele depese care evocă cu lăcomie extrădarea lui Vincent Reynouard nu se îndepărtează în niciun fel de ceea ce nu este nici mai mult, nici mai puțin decât o persecuție politică odioasă și rușinoasă și o incriminare extrem de gravă a cercetării istorice libere și a dezbaterii intelectuale. Aceasta este o regresie, o involuție, o ratacire  care trebuie denunțată și combătută deschis și energic. În această decizie se afirmă nu doar atotputernicia unui anumit lobby comunitar, ci și mai mult conformismul ideologic și chiar lipsa de spinare a magistraților de rang înalt.

Nu o putem spune niciodată suficient, dar carierismul, din păcate atât de răspândit în toate sferele societății, perpetuează, întărește, agravează, gravează în piatră minciunile, nedreptatea, ignominia. A avea pace, a lui Pilat, nu a lui Hristos, a face carieră, a nu face valuri, a merge cu direcția vântului, a-și păzi confortul, interesele, avantajele, prebendele, mulți sunt gata sa comita  toate abdicările, toate ignominiile, la răsucirea legii, la pervertirea legii, la multiplicarea sofismelor, la promovarea minciunii și a nedreptății.

În articolul pe care Libération îl consacră extrădării lui Vincent, cuvântul este acordat generalului de jandarmerie Jean-Philippe Reiland, șeful Oficiului Central pentru Lupta împotriva Crimelor Împotriva Umanității și Crimelor Hate (OCLCH) .

Comandantul acestei organizații și-a declarat „toată satisfacția față de anunțul acestei decizii”. „Este punctul culminant al unui proces care a mobilizat multă energie de ambele maluri ale Canalului. Aș dori să mulțumesc poliției și autorităților judiciare din Scoția pentru implicarea în ceea ce consider a fi o luptă. Este victoria legii asupra ignominiei” (sic!) ține să comenteze ofițerul de rang înalt al jandarmeriei (și, fără îndoială, al Francmasoneriei). Și a adăugat: „Este important ca această decizie să vină într-un moment în care observăm o creștere a actelor antisemite în Franța și Europa. »

Înțelegem că generalul Reiland a fost numit cavaler al Legiunii de Onoare pe 14 iulie 2021, la mai puțin de un an de la moștenirea direcției acestui birou central pentru lupta împotriva crimelor motivate de ură. El este într-adevăr un discipol zelos al Republicii lor. Are toate elementele de limbaj. Într-un lung interviu acordat lui Le Figaro pe 26 decembrie 2023, același general Reiland, hotărât neplătit, se referă la „crime motivate de ură” în acești termeni: „În fața acestui flagel (antisemit și homofob), am pus în aplicare. un sistem de monitorizare specifică în vederea găsirii autorilor, bazându-se pe toate unitățile de teren dacă este necesar. Ca atare, vom îmbunătăți eficiența colectivă prin formare. Înainte de mai 2024, obiectivul ministerial este ca 100% dintre jandarmi și polițiști să fie instruiți în lupta împotriva tuturor infracțiunilor motivate de ură, inclusiv a celor care vizează comunitatea LGBTQIA+. Acesta este întregul scop al seminarului pe care tocmai l-am organizat pe 19 decembrie. »

Da, ați citit bine, jandarmii și poliția nu mai sunt acolo pentru a apăra văduva și orfanul, pentru a proteja oamenii cinstiți, ci sunt acolo pentru a apăra pe introvertiti  și circumciși, pe cei tulburați și pe cei depravați, participanții la Gay Pride , oameni nebuni, persoane trans, persoane gay și bi, persoane nebinare și persoane intersexuale.

În timp ce milioane de crime și infracțiuni sunt comise în fiecare an în țara noastră, generalul Reiland are o singură misiune, o singură obsesie: să urmărească revizioniști, antisemiți, homofobi, lesbofobi, bifobi și transfobi. Aici se află poliția și jandarmeria, și într-adevăr toate organele Statului, în țara noastră. Nu există o vorbă faimoasă că ‘peștele de la cap se-mpute’ ?

GENERALUL REILAND este mândru de el și de echipele sale. Gândiți-vă! „Cel mai recent raport al Oficiului (care are peste o sută de anchetatori specializați) relevă un salt cu 25% în arestul poliției pentru infracțiuni motivate de ură în 2023.” Iar ofițerul superior a salutat coordonarea cu succes a „acțiunii unităților de jandarmi și a serviciilor de poliție. în mai multe puncte din teritoriu”.

Într-adevăr, mergând să vâneze bărbați liberi și cinstiți, care nu îndoaie genunchiul în fața lobby-ului jidovesc și a lobby-ului LGBT, să meargă să bubuie usi la casele particulare la ora șase dimineața, a taților pașnici bănuiți că ar fi făcut remărci antisemite sau/și homofobi să-i încătușeze în fața soțiilor și copiilor lor, să-i ducă în custodia poliției pentru 24 sau 48 de ore, apoi să-i tragă în fața instanțelor penale, da, chiar au cu ce se  mândri! Acest lucru merită Legiunea de Onoare. În trecut, soldații și-au câștigat decorația și și-au câștigat medaliile datorită curajului lor pe teren.

Astăzi își culeg zdrănganitoarea datorită Oradour-sur-Glane. Ei ajung în vârful ierarhiei devenind apărători zeloși ai introvertitilor și ai Lobby-ului. Cine și-ar fi imaginat asta cu doar câteva decenii în urmă, Reiland, înarmat cu toate decorațiile sale, se crede onorabil când în realitate este un nenorocit, un om patetic, un sărac cu duhul patetic, care se aruncă până la gât în ​​dezonoare, în promovarea viciului, a imoralității, a LGBTismului, că apara toate perversiunile morale și sexuale, adica  ceea ce este nedrept, urât, nefiresc,  ceva ce strigă răzbunare înaintea lui Dumnezeu după catehismul Sfântului Pius semenilor săi!

Cu astfel atat de triste figuri, degenerarea țării nu poate decât să continue și să se accelereze. Reiland vede crime de ură peste tot, dar este incapabil să denunțe genocidul palestinian. Nu are niciun cuvânt, nici unul, pentru poporul palestinian care este însetat, flămând, bombardat, abandonat, lipsit de toate de către entitatea criminală sionistă.

Săracul om !

ÎN Ajunul deciziei Curții de Apel din Edinburgh, juriul Premiului Internațional Robert Faurisson, întrunit la Vichy pe 25 ianuarie, a ales pentru a șasea ediție să-l onoreze pe revizionistul american Arthur Butz, acum peste nouăzeci de ani ( el s-a născut pe 10 noiembrie 1933 la New York) pentru lucrarea sa majoră The Hoax of the Twentieth Century. Acest strălucit și erudit profesor universitar specializat în inginerie electrică a fost profund respectat și considerat de regretatul profesor Faurisson pentru calitatea muncii sale.

În urmă cu patru ani, în ianuarie 2020, Vincent Reynouard a fost cel care a primit acest premiu internațional Robert Faurisson. După toate probabilitățile se va întoarce în Franța în câteva zile. Îl vom lăsa liber până când dosarele aflate în derulare vor fi judecate definitiv, așa cum a scris și a promis sistemul de justiție francez în ultimele săptămâni avocaților săi britanici sau vom căuta să-l punem în arest? Sentințe legale încă neexecutate?

În teorie, Vincent poate fi judecat doar pentru cazurile pentru care i s-a cerut extrădarea. Dar, așa cum spunea regretatul profesor Faurisson, și experimentăm acest adevăr de mult timp, „când vine vorba de reprimarea revizionismului istoric, nu există nici credință, nici lege, nici drept”. […]

RIVAROL, < jeromebourbon@yahoo.fr >.

5 comments

 1. Pentru cei interesați , interviul dat de Vincent Reynouard pentru revista Rivarol se află pe site-ul ” Pro fide catholica ” al scriitorului Laurent Glauzy , în data de 3 februarie sau în jurul acestei date.

 2. Ceva informații despre Cătălin Danoiu de la Veghe patriei?

 3. Trimisesem material despre eliberarea lui in Franta .
  aici traducere mecanica – fragment:

  VARIANTA DE HÂRTIE
  RIVAROL NR. 3600 DIN 02.07.2024 (HÂRTIE)
  Distribuie pe
  Acțiune

  Editorial
  Două știri uluitoare: Vincent Reynouard este liber, RIVAROL apare la Academia Stelelor!
  VESTILE BUNE sunt prea rare pentru ca noi să ne ignorăm plăcerea sau să fim pretențioși. Spre deosebire de ceea ce sperau detractorii săi și de ceea ce se temeau admiratorii săi, Vincent Reynouard este liber încă din seara de Lumânărie. Vineri, 2 februarie, la ora 19.18, a părăsit biroul judecătorului de instrucție care l-a sesizat la tribunalul Paris Porte de Clichy cu privire la rechizitoriul său pentru șapte videoclipuri revizioniste postate online în 2019 și 2020 pe rețelele de socializare și ordinul său de plasare. sub supraveghere judiciară. Până la procesul său, care ar trebui să aibă loc în termen de șase până la douăsprezece luni înaintea camerei a XVII-a a tribunalului penal din Paris (camera de presă), autorul cărții despre Oradour, Criul victimelor, va trebui să facă în fiecare săptămână, iar în această luni. , 5 februarie, se prezintă la secția de poliție a raionului capitalei în care se află în prezent. În plus, lui Vincent Reynouard îi este interzis, fără autorizație prealabilă, să părăsească teritoriul metropolitan și este obligat să prezinte toate documentele justificative (pașaport, carte națională de identitate). Dar el este liber. După ce a stat în spatele gratiilor timp de aproape cincisprezece luni în închisoarea din Edinburgh din Scoția (din 10 noiembrie 2022 până la 1 februarie 2024) și după ce a fost extrădat în Franța pe 2 februarie, plasat în spatele unui avion Air-France care zbura între Capitala Scoției și aeroportul Roissy-Charles de Gaulle, supravegheați de trei inspectori de poliție francezi, care l-au încătușat și înlănțuit când a părăsit avionul, după ce a fost transferat în biroul unui judecător de instrucție parizian, activistul și cercetătorul revizionist este în sfârșit liber. O libertate cu siguranță relativă, condiționată, deloc definitivă, dar o libertate totuși. În seara eliberării sale, Vincent Reynouard a fost de acord, în ciuda oboselii sale, iar noi îi mulțumim profund, să realizeze împreună cu Florian Rouanet și servitorul tău un captivant videoclip de 82 de minute în care povestește cu sinceritatea sa, ușurința și obișnuitul său sinceritate față de cele 64 de săptămâni ale sale de detenție (va fi petrecut în total 449 de zile în închisoare la Edinburgh, la care trebuie adăugate cele nouă luni pe care le-a executat deja, din 9 iulie 2010 până în 5 aprilie 2011, la închisoarea din Bruxelles, apoi la Valenciennes, in total doi ani de inchisoare.Aia nu-i nimic, doi ani in viata de barbat!) si mai departe cei aproximativ noua ani petrecuti in Regatul -Unit, mai intai in libertate (cel putin relativ) de 2015 până în 2021, apoi ascuns din 25 octombrie 2021 până în 10 noiembrie 2022 când a reușit pentru prima dată să scape de vigilența a doi polițiști britanici care au venit să-l rețină în locuința pe care o ocupa atunci în Londra Mare și că i-a pierdut. alergând cu viteză maximă ca Forrest Gump.
  Teoretic, Vincent Reynouard riscă un an de închisoare pentru cele șapte videoclipuri cu care este acuzat (nesurprinzător este inculpat pentru contestarea crimelor de război și crimelor împotriva umanității și incitare publică la ură rasială sau religioasă) dar, după ce a împlinit deja șase luni la Edinburgh , după cum explică în interviul pe care ni l-a acordat în acest număr, ar trebui, în principiu, să petreacă maximum șase luni într-o închisoare franceză dacă ar fi condamnat la maximul prevăzut de lege și dacă această condamnare era definitivă și executorie. Până atunci, va putea profita, deși cu prudență, de libertatea pe care a recâștigat-o în sfârșit. Aceasta este, fără îndoială, o veste bună care îi încântă pe toți prietenii noștri, dar care îi enervează foarte mult pe dușmanii lui (și ai noștri) despre care ne putem imagina că vor muta cerul și pământul pentru a încerca să-l facă să se predea.

  DAR CE a deranjat în mod deosebit, iar cuvântul este slab, politico-media Landernau în ultimele ore, este apariția trecătoare a ultimului număr de hârtie al săptămânalului nostru (cel din 31 ianuarie 2024) în cadrul finalei Academiei Stelei care a atras 4,3 milioane de telespectatori sâmbătă, 3 februarie seara, pe TF1. Spre finalul spectacolului, în timp ce nefericitul finalist Julien cântă piesa „Que tu reviens” (un program destul de mare! Sunt acestea „cele mai negre ore” care sunt astfel chemate să revină? Nu îndrăznim să credem!), doi figuranți bărbați. dați doi dansatori un ziar de format mare desfășurat din spate și în genunchi. Dansatorii își întind brațul (și nu brațul, atenție!) pentru a citi cu atenție și deferință această publicație tipărită care apare pe ecran de abia zece secunde. Din păcate, acesta nu este un ziar obișnuit, ci o „publicație emblematică a extremei drepte”, așa cum spun știrile (mulțumesc pentru compliment!). Utilizatorii de internet atenți, și în special foarte agresivul Tristan Mendès France, aproape s-au înecat când și-au dat seama că este într-adevăr săptămânalul opoziției naționale și europene. Scandalul a luat imediat proporții considerabile.
  Chiar dacă aproape toți telespectatorii nu au observat și nici nu au bănuit nimic (și din motive întemeiate, secvența este scurtă și cele două copii ale RIVAROL fluturate de dansatori apar pe furiș pe fundal), Fouquier-Tinville-urile noastre din secolul XXI se sufocă de furie, rupe-le tunicile și cere sancțiuni imediate. Nu putem număra numărul depeșărilor pe întrebare, atât din presa națională, cât și din presa regională. Vorbim despre asta la radio, la televiziune, la Les Grandes Gueules de la RMC, la C à vous de pe France 5. Politicienii și jurnaliștii se implică, se indignează, se înfurie. Un parlamentar din majoritate face un apel oficial la Arcom, Autoritatea de Reglementare în Comunicarea Audiovizuală și Digitală, să pedepsească această „infamie” (sic!). Endemol France, care produce Star Academy, în dimineața zilei de duminică, 4 februarie, sub presiune, a publicat un comunicat de presă în care compania de producție își cere scuze categorice: „Star Academy este un program grozav de familie care reunește toate publicurile în jurul valorilor divertismentului, bunăvoinței și coeziune. Regretăm și condamnăm ferm că un ziar de propagandă, în totală opoziție cu valorile Academiei Stelelor, a apărut într-un tablou aseară (sâmbătă, 3 februarie) în timpul finalei. În prezent investigăm pentru a înțelege cum a fost pus acest lucru în timpul difuzării. Sancțiunile necesare vor fi luate în consecință. Ne cerem scuze spectatorilor, artiștilor și studenților. »

  CU TOATE, acest comunicat de presă, deși pocăit, nu este suficient pentru a stinge focul. În primul rând, este criticat că vorbește cu modestie doar despre un „ziar de propagandă” și că nu folosește epitetele așteptate și obligatorii în acest tip de împrejurare: „negaționist, antisemit, rasist și homofob”. Nu este aceasta deja o formă de mulțumire sau chiar complicitate cu fiara murdară care se ridică, care se ridică până la punctul de a fi încorporată într-o scenă a finalei Academiei Stelelor? Nu ar trebui așadar RIVAROL să se redenumească, ca un ilustru predecesor: Eu sunt peste tot? Apoi, nu înțelegem și nu admitem că un astfel de ziar (mai mult sub formă de două exemplare) s-ar fi putut strecura pe scenă și ar fi putut fi manipulat succesiv de patru dansatori. Din ce complicitate rușinoasă ar fi putut beneficia acest săptămânal insultat de un număr tot mai mare de instituții de presă în Franța? Ne întrebăm cu voce tare: este vorba de o ignoranță grosolană a conținutului și a orientării sale ideologice sau și mai serios este vorba de un act politic, cu siguranță subliminal, discret, dar devastator? Preocuparea nu se diminuează, anxietatea este palpabilă în rândul decidenților și publiciștilor noștri.
  În ceea ce ne privește, să fim sinceri, nu avem informații despre subiect, suntem la fel de surprinși ca toți ceilalți, dar ni se pare evident că RIVAROL nu a ajuns întâmplător acolo, mai ales că este ultimul număr, și că acolo au fost cel puțin două exemplare. Prin urmare, totul sugerează că este un simpatizant sau chiar un activist rivarolian anonim, și oh, atât de priceput și genial, cel care a făcut această lovitură de stat magnifică și improbabilă. Sau poate mai multe. Spre deosebire de Dieudonné, RIVAROL nu distribuie quenelles aurii, dar acesta este gigantic. Este ridicarea umerilor! Autorul acestei strălucite inițiative nu numai că ar merita un abonament gratuit pe viață la săptămânalul nostru dacă s-ar face cunoscut discret, dar ar trebui să fie făcut membru de onoare al redacției. Pentru că a făcut mai mult într-o seară pentru notorietatea ziarului și a liniei sale editoriale decât ceea ce am încercat noi cu modestie de zeci de ani. Oh, cu siguranță, să nu fim naivi, acest lucru nu va crește semnificativ numărul cititorilor și abonaților noștri, nu va schimba fundamental raportul de putere, ceea ce este foarte în dezavantajul nostru, dar această lovitură formidabilă este, fără îndoială, bună pentru moral, mărește energia și combativitatea de zece ori. Din când în când avem nevoie de câteva reușite, chiar dacă sunt trecătoare, de câteva victorii, chiar dacă sunt pirine. Așa că să ni se îngăduie, înainte de a intra în austeritățile perioadei de patruzeci de ani, să pătrundem șampania, să zâmbim și chiar să râdem puțin, ca un copil fericit, să sărbătorim totul deodată, la douăzeci și patru de ani. la ore distanță, eliberarea surpriză a prietenului Vincent în seara de Crăciunală și victoria media a lui RIVAROL în seara Saint-Blaise în finala Star Academy la prime time pe TF1. Cine zice mai bine? După cum spunem astăzi, puțin prostește în brarii și restaurante: bun gust![…]

  RIVAROL, .

 4. Vincent Reynouard, un om curajos, revizionist francez ca si Robert Faurisson, Herve Ryssen, i-a isterizat pe jidanoi pentru ca spune adevarul istoric. Intre altele i se reproseaza ca a scris o carte despre ce s-a intamplat la Oradour-sur-Glane, un sat din Franta, rasturnand versiunea oficiala controlata de evrei in care ii incrimineaza ca de obicei pe germani. Partizani francezi, in realitate teroristi aliati cu jidanii, au capturat un ofiter german. germanii s-au alertat si au trimis un detasament la Oradour ca sa-l recupereze pe ofiter. In sat au adunat in piata toti barbatii din sat si pe femei si copii i-au bagat in biserica. Apoi au inceput perchezitiile prin case cautand ofiterul lor. Numai ca in podul bisericii, partizanii depozitasera armament si muntie, dinamita, si in acest moment s-a produs o explozie fara ca germanii sa fi facut ceva. Germanii s-au speriat crezand ca sunt atacati si i-au mitraliat pe barbatii adunati in piata satului. In biserica au murit toti datorita exploziei. Istoria oficiala ii acuza pe germani ca in “sadismul” lor ar fi incendiat biserica. Vincent insa demonstreaza ca un adevarat crminalist ca in realitate s-a produs o explozie si nu incendiu. Explozia s-a produs din vina partizanilor. Conform cu conventiile de razboi, partizanii nu trebuie sa existe deoarece prin actiunile lor pun in pericol populatiile civile. Lupta trebuie sa dea numai intre soldati. In alta ordine de idei, vreau sa spun ca francezii sunt ocupati de catre jidani inca de la revolutia sforarita de masoni din 1789. Franta invadata de jidani si de straini din toata lumea, nu mai e Franta de 235 de ani. Toata cultura Frantei este jidanita. Vedeti de ex. filmele “franceze”, rareori e unul fara sa fie mana de jidan. Poate cateva filme cu Alain Delon. Poporul francez? Francezi, jidani, africani, chinezi, arabi, pachistanezi, filipinezi etc. Zice ca Franta ne-a impus incetatenirea jidanilor ca sa ne recunoasca independenta din 1877. Dar care “Franta”? Acum se vede in Franta si numai, decaderea, distrugerea urmare a amestecului rasial incurajat, planificat de catre jidanime. Dar poate din tot raul sa se nasca ceva bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *