Home / Actualitate / Moartea Cristinei Țopescu și Ipocrizia lui Rareș Bogdan

Moartea Cristinei Țopescu și Ipocrizia lui Rareș Bogdan

Incorect Politic
Ianuarie 14, 2020

  Decesul Cristinei Țopescu a fost urmat de un val de declarații ipocrite, în special ale protestatarilor din tribul #rezist. […]

Moartea Cristinei Țopescu în singurătate și corul bocitoarelor ipocrite

 

Preluat de pe Justițiarul:

Decesul Cristinei Țopescu a fost urmat de un val de declarații ipocrite, în special ale protestatarilor din tribul #rezist. Brusc, toți au devenit prieteni apropiați ai decedatei și toți o iubeau, deși cadavrul femeii a fost găsit abia după două săptămâni și jumătate de la moarte, tocmai din cauză că nu o căutase nimeni, cu toate că în acest interval românii au petrecut Crăciunul, Anul Nou și alte sărbători. Ultima sa postare pe Facebook a fost a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie 2019. Avea aproape 5.000 de „prieteni” pe rețeaua de socializare respectivă, în lumea virtuală și în viața reală niciunul!

Nici măcar unul singur din puzderia de „PRIETENI”, apăruți ca ciupercile după ploaie pe ecranele televizoarelor pentru a o văita teatral pe decedată, nu o căutase acasă de sărbători!!! Nici chiar colegii de la serviciu nu i-au sesizat absența, că doar nu au fost trei săptămâni de zile libere! Hala „prieteni”, să le fie rușine! Biata femeie a trăit singură toată viața și a murit singură, fără să aibă cine chema ambulanța în ajutor și nici să-i aprindă o lumânare la căpătâi. Probabil că a murit în somn, trupul ei îmbrăcat în ținută de noapte fiind găsit pe pat. Singură în viață, singură în noapte, singură în moarte. Trist. Singurii ei prieteni adevărați au fost câinii, trei dintre cei opt căței pe care-i îngrijea cu dragoste murind alături de ea din cauza foamei și a setei, deoarece după decesul stăpânei nu a mai avut cine să-i hrănească și să le dea apă. Trist.

Dintre toți acești fățarnici, cel mai ipocrit și caraghios a fost histrionul Rareș Bogdan, care plângea teatral la telefon de parcă-i murise soția sau mama. Cât de mizerabil și fără caracter poate să fie un astfel de individ care speculează o tragedie și simulează plânsul pentru a-și crește popularitatea?! Ca să fie penibil până la capăt, a mai și scris o jelanie pe pagina lui de Facebook, care conținea și obsesia pupincuristo-săsească a pupenklausului chel. Citez: „Visa, mi-a dezvăluit, să își cumpere o căsuță într-un SAT SĂSESC din Transilvania și să se mute acolo, cu pisicile și câinii ei pe care îi iubea și îi îngrijea.” Deci, nu era suficient să afirme că Cristina Țopescu intenționa să-și achiziționeze o casă în Transilvania, a fost musai să sublinieze că satul trebuie să fie neapărat săsesc. O să spuneți că sunt eu cusurgiu și mă leg de fleacuri. Nu-i adevărat, iată și dovada obsesiei acestui pupincurist notoriu pentru Iohannis și sașii lui! Citiți și vă cruciți, o să vedeți până unde merge  slugărnicia și lipsa de demnitate a acestui pupincurist al alogenilor, un nemernic care pozează în mare patriot : Nu era suficient „Ținutul secuiesc”, Rareș Bogdan a stabilit în Ardeal și „Țara sașilor”!

Cu atât mai fals și deplasat pare bocetul Rareșului cu părul rar, cu cât ultima dată când vorbise despre acesta, Cristina Țopescu luase în derâdere exact IPOCRIZIA lui:

Măi Rareş, măi… Că Barna a fost la Antena 3, hai că am mai înţeles. Ca politician, deh, trebuie să începi a învăţa să înghiţi broaşte şi să-ţi şi placă puţin, trebuie să mergi la toate mass media ca să ajungi la toate tipurile de electorat. (…) Dar tu, măi Rareş? N-o să te întreb ce căutaşi acolo, că şi la tine se aplică ce se aplică la Barna. Problema ar fi alta: de ce trebuie să faci tu frumos cu moderatorul, oricare ar fi el? Cu asta nu mă dumiresc eu! Ca să nu te atace, ca să-i mai toceşti din ascuţişul sabiei ce ţi-ar secera capul fără să clipească, ca să te ai bine cu toată presa? O fi şi asta o chestie, nu ştiu, dar zi-mi tu dacă e aşa! Înţeleg că atunci când eşti provocat, să răspunzi cu un zâmbet şăgalnic şi să plesneşti, în replică, prin politeţe şi un soi anume de îngăduinţă, vor fi unii care vor aprecia că ştii să-ţi laşi adversarul să se certe singur, eu m-aş număra printre ei, dar aşa, să te ismeneşti, fără să fie cazul, în loc să răspunzi strict la întrebări civilizat şi atât, asta să mă bată Dumnezeu dacă înţeleg… după ce v-aţi congratulat reciproc, ca jurnalişti, atâta amar de vreme, cine vă crede acum, când vă faceţi bezele? Ca să fii credibil, ca să nu se şocheze lumea, trecerea asta de la sudalmă la pupici se cade a fi făcută şi ea treptat, măcar atat. Altfel, oamenii care se uită la voi, pe bună dreptate, nu pot spune decât atât: Ce fac ăştia aici? Ce ipocriţi! Măsura, Rareş, măsura, bat-o vina! Înghiţi broaşte, dar să le şi savurezi?”, scrisese Cristina Ţopescu pe Facebook în 18 iunie 2019, conform publicației „Adevărul”.

În ceea ce privește moartea Cristinei Țopescu, nu pot să spun decât un creștinesc „Dumnezeu să o ierte și să o odihnească!”, deși nu am fost un admirator al acesteia, iar tatăl ei, pe care îl idolatrizasem în tinerețe, m-a dezamăgit enorm după așa-zisa „revoluție”. Dumnezeu să-l odihnească și pe el!

Marius Albin MARINESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published.