Home / Educativ / Minciunile pe care le învățăm la școală: “Vaccinurile au eradicat boli”

Minciunile pe care le învățăm la școală: “Vaccinurile au eradicat boli”

Carolina Gunderode
Incorect Politic

Noiembrie 29, 2023

Minciunile pe care le învățăm la școală: "Vaccinurile au eradicat boli"

Minciunile pe care le învățăm la școală: “Vaccinurile au eradicat boli”

„Este de nesuportat să sugerăm că numai medicina occidentală în secolul al XIX-lea a scos omenirea din obscurantism și ignoranță. Aceasta este o manipulare inacceptabilă a istoriei”.

Să punem cunoștințele autentice la dispoziția familiilor și copiilor. Să încercăm chiar aici să aducem niște cunoștințe rezonabile. Amintiți-vă că în procesul științific, este necesar să faceți dovada afirmațiilor sale. Și, în lipsa dovezilor, ne aflăm în iluzie, ideologie, manipulare sau speculație.

Este greșit să spunem că vaccinarea eradica bolile

Studiul istoric demonstrează că este greșit să se învețe că vaccinarea generalizată eradica o boală. O astfel de afirmație pentru a fi adevărată ar trebui repetată de fiecare dată când a fost inițiată o campanie generalizată de vaccinare, datorită eficacității asupra populațiilor, deja falsă pentru covid. Pentru a fi adevărat, nu trebuie menționat că, fără vaccinare, se observă și aceleași rezultate de contracție, chiar cvasieradicare, o realitate a foarte multor țări pentru covid.

Pentru variola, boala de referinta a apologilor solutiei vaccinale pentru toate bolile, raportul OMS, al comisiei mondiale de certificare a eradicarii variolei din 13 martie 1980 spunea deja in pagina sa 32 .

Trei situații sunt observate de medicii din Anglia, de exemplu, așa cum a raportat Michel de Lorgeril în interviul său excepțional cu Laurent Mucchielli , cunoscut pentru munca sa privind beneficiile dietei mediteraneene împotriva bolilor cardiovasculare. Studiind vaccinarea împotriva variolei în Anglia, el observă:

 1. Scăderea acoperirii vaccinale nu a produs o creștere a deceselor (1879-1898).
 2. Creșterea acoperirii vaccinale este însoțită de o creștere a deceselor (1898-1905)
 3. Scăderea continuă a acoperirii vaccinării nu duce la reapariția după 1905

În al doilea rând, educația strategică. Celebrul raport al OMS din 13 martie 1980 explică eșecul tuturor vaccinurilor, chiar și împotriva variolei. El explică utilitatea de a veghea și de a acționa într-o manieră țintită de îndată ce apare un focar. Citiți aceste câteva rânduri:

„Cu toate acestea, în unele țări, chiar și atunci când acoperirea vaccinării a ajuns la 80 sau 90%… transmiterea variolei continuă… Este extrem de costisitor și dificil din punct de vedere logistic, dacă nu imposibil, să se obțină niveluri mult mai mari de acoperire. » (pag. 32)

Și următoarele concluzii demonstrează deja în 1980 toată absurditatea tuturor vaccinurilor și necesitatea unei alte strategii și, într-adevăr, vorbim despre variolă:

„Din 1967, s-a pus accent pe necesitatea sistemelor de raportare ca parte a unui program de monitorizare. … raportare și testare prin supraveghere activă. În sectoarele în care au fost depistate focare epidemice, a fost declanșată o campanie intensivă de vaccinare pentru limitarea acestora. » (pag. 33)

Acest raport în ansamblu concluzionează asupra importanței supravegherii și acțiunii terapeutice asupra populațiilor. Prin urmare, nu vaccinarea generală a eradicat această boală, ci o succesiune de acțiuni care vizează populațiile localizate. Se întâmplă ca aici terapia să fie un vaccin, desigur, dar politica de sănătate a OMS, în acest raport paradigmatic, arată că vaccinarea generală nu este soluția. Acesta este un fapt științific stabilit din 1980.

Scăderea mortalității prin boli infecțioase precede vaccinările pe scară largă

În schimb, unele boli au scăzut foarte semnificativ din alte motive fără nicio vaccinare; cazuri de ciumă, holeră sau lepră în Europa. Deci alți factori joacă un rol foarte important: igiena de bază, organizarea socială inclusiv curățenia și organizarea în mediul urban sau alimentația, așa cum a dovedit Michel de Lorgeril pentru anumite boli. În plus, multe boli infecțioase au scăzut în timpul secolului al XX- lea , inclusiv scarlatina, pentru care nu a fost dezvoltat niciun vaccin. A atribui rezultatul vaccinului este, prin urmare, foarte excesiv, chiar partizan.

Acesta este sensul lucrării doctorului Edward Harold Kass care a demonstrat la 19 octombrie 1970 în timpul unui discurs la reuniunea Societății de Boli Infecțioase din America că vaccinarea a avut efecte limitate. Declinul multor boli în timpul secolului al XX- lea are multe cauze, dintre care nu toate sunt bine cunoscute. Nutriția, condițiile de viață, îngrijirea evitând dezvoltarea bolilor și viitoarea vulnerabilitate a oamenilor sunt factori explicativi. El demonstrează acest lucru comparând evoluția tratamentului rujeolei, tusei convulsive și scarlatinei. Discursul său este disponibil sub numele de Infectious Diseases and Social Change , publicat în revista The Journal of Infectious Diseases of the Infectious Diseases Society of America, fondată în 1904.

Majoritatea scăderilor mortalității din secolul al XX- lea au precedat, așadar, campaniile de vaccinare, ceea ce le califică semnificativ rolul Este tocmai cazul rujeolei, a cărei mortalitate pentru 1 milion de oameni era estimată la 1.000 în 1850. Declinul a început la începutul secolului XX, fiind de 500 în anii 1920 și sub 100 după cel de -al doilea război mondial. Virusul a fost izolat în 1954, vaccinul s-a răspândit în anii 1970. A făcut aceeași demonstrație pentru tusea convulsivă cu o curbă comparabilă, vaccinarea având loc înainte de al doilea război mondial, numărul deceselor la un milion scăzând de la 1.400 în 1850 la mai puțin de 200 când a fost introdus vaccinul. Și cel mai interesant este scarlatina. Curba este identică în aceeași perioadă. Dar pentru această boală nu există vaccin. Dr. Kass trage două concluzii din aceasta.r

 1. Scăderea precede vaccinarea, așa că nu poate fi pusă pe seama că este medicamentul minune.
 2. Bolile cu sau fără vaccin, scarlatina de exemplu, scad în același mod în aceleași perioade, așa că vaccinul nu poate fi în mod logic factorul explicativ.

Există dovezi că vaccinarea obține rezultate foarte variabile, sau chiar eșuează

Și există deja dovezi împotriva acestei învățături false despre Covid. Oamenii vaccinați sunt bolnavi, cei vaccinați mor de această boală, cei vaccinați sunt contagioși de mult timp și contaminează. Eșecul în acest caz este așadar evident. Minciuna statului și profesorii vor deveni complici într-o minciună a statului anti-știință. Trebuie să li se spună că nu au dreptul să răspândească științe false, că libertatea lor de conștiință contează și că nu sunt educatorii zeloși ai unei dictaturi. Pentru că iată-ne.

Să facem bilanțul altor boli, obiecte de vaccinare. În ceea ce privește tetanos, populația franceză abia mai lucrează pământul și bricolajul se expune în mod foarte excepțional la unelte ruginite ca în trecut la ferme. Condițiile de viață explică la fel de mult această performanță. Rezultatul este cu siguranță convingător, dar numai vaccinul nu este factorul explicativ. Împrumut aici de la ziarul Le Monde excelenta sinteză din 1 august 2017 pentru diagramele sale ( Eficacitatea vaccinurilor în unsprezece boli) .

Diagrama 2 – Tetanus

În mod similar, unele vârfuri sunt vizibile în ciuda vaccinării împotriva rubeolei în anii 93, 94, 97 sau 2000. Dacă doar vaccinarea a fost sursa de lichidare a bolii la mamele însărcinate cu riscuri pentru copilul lor nenăscut, aceste vârfuri nu ar trebui să existe. Variația ratei de vaccinare nu este o variabilă suficientă de la un an la altul. Să admitem aici, însă, că vaccinarea rămâne predominantă, dar sunt evident și alți factori.

Diagrama 3 – Rubeola

În schimb, pentru hepatita B, declinul este foarte relativ și în prezent stagnant. Efectuarea vaccinării este de data aceasta foarte aleatorie, mai ales că suntem pe estimări. Strategia de vaccinare este chiar un eșec recunoscut.

Diagrama 4 – Hepatita B

Același lucru este valabil și pentru meningită, unde vedem o revenire. Nici rezultatele nu sunt concludente, al doilea eșec de a le arăta copiilor noștri.

Diagrama 5 – Meningita

Cu toate acestea, este de netăgăduit că pentru poliomielite, efectul vaccinării pare destul de incontestabil, acolo rezultatul fiind chiar spectaculos.

Diagrama 6 – Poliomielita

În fine, rămâne cazul tuberculozei, uitat de sondajul Mondial din 2017, mai mult pentru că vaccinarea nu mai era obligatorie și pe bună dreptate. Rezultatul este foarte discutabil. Departe de a fi 100% eficientă, estimarea publică este o reducere a riscului la jumătate cu absența complicațiilor grave, afirmată, dar nedovedită. Acesta este chiar exemplul de vaccinare slab susținută. Toată literatura științifică oficială recunoaște în rezultatele ei această situație de vaccinare destul de mediocră. Vaccinul nu mai este obligatoriu, de altfel, semn că. Bilanțul este așadar foarte amestecat, cel puțin.

Manipularea este brută și fundamental neștiințifică

Să extragem acum câteva exemple de manipulări orchestrate de Ministerul Educației Naționale în documentul său disponibil pe internet  :

Primul exemplu: ocolirea autorității părintești

„Unele vaccinuri sunt obligatorii, altele doar recomandate. Procesul de vaccinare a unui copil sub 16 ani împotriva Covid-19 este o alegere făcută de oficialii legali. Fără a fi prescriptiv și a interveni în decizia lor, educația națională poate ajuta elevii să înțeleagă mai bine funcționarea și circulația virusurilor, precum și contribuția vaccinului la răspunsul imun. Acesta este scopul acestei resurse. » (pag. 3)

Două propoziții demonstrează că este vorba de a oferi informații partizane, astfel încât copiii să poată argumenta cu, sau chiar împotriva, părinților lor în favoarea „vaccinării”. Aceasta se numește deturnare a consimțământului, întrucât educatorul nu are nicio misiune sau competență de a-l lumina pe „pacient” asupra nevoilor și riscurilor inerente terapiei. Neloialitatea procesului este consemnată în acest prim paragraf asupra problemelor.

Al doilea exemplu: manipularea consimțământului fără dovezi științifice

„Educația morală și civică (EMC) „Respectați-i pe ceilalți”, bazat în special pe dezvoltarea următoarelor abilități și cunoștințe: „Adoptați un comportament responsabil în relația cu sine și cu ceilalți” (ciclul 2); „A fi conștient de responsabilitatea ta individuală” (ciclul 3). » (pag. 4)

Învățătura trece în tăcere întreaga bază științifică a unor astfel de afirmații. Ar fi necesar să fie susținută certitudinea științifică că „vaccinul” protejează, că evită contagiunea și contaminarea etc. Toate acestea sunt ascunse pentru o învățătură „moralizantă” total manipulativă. Faptele științifice contrazic aceste afirmații morale iraționale. Aceasta este doxa Covid.

Al treilea exemplu: manipulare brutală, numai cure de vaccinare

Dintre materialul educațional, un scurtmetraj simplist și foarte manipulator despre rujeolă: (p.14). La fel ca toată ședința, el convinge copilul că toate bolile pot fi vindecate doar prin vaccinare. În niciun moment, în nicio secvență, copiilor li se prezintă tratamente pentru boli; în timp ce majoritatea bolilor și accidentelor dau naștere terapiei. Prejudecățile reprezentaționale care apar sunt la fel de crude precum campaniile de defăimare orchestrate împotriva medicamentelor care tratează Covid. Perversia răutăcioasă a statului, nu?

Al patrulea exemplu: legătura cu „vaccinarea” Covid, trecerea către confiscarea științifică

„Acum, că a fost studiat mecanismul de vaccinare, precum și alte concepte legate de microbi și boli, este posibil să legăm aceste noțiuni de epidemia de Covid-19. » (pag. 18)

Nimeni nu poate nega că scopul final este acela de a convinge copiii să-și ceară părinților să se vaccineze atunci când statul exercită presiuni pentru a-i întoarce pe copii împotriva părinților, în această iarnă de exemplu. Manevra este grosolană pentru a scufunda autoritatea și apoi a contesta competența parentală. Părinții ignoranți vor fi devalorizați în fața autorității școlii opuse celei a părinților, vechi metode cunoscute.

Ultimul exemplu: absența totală a alternativelor, gândire critică și evaluare științifică

„Ideea generală a acestei prime părți este, pe de o parte, de a introduce vaccinarea elevilor și, pe de altă parte, de a colecta primele lor reprezentări cu privire la acest subiect. » (pag. 6)

Copilul este manipulat foarte gros într-un singur scop, pentru a-l face să accepte ideologia vaccinării. Cum pot profesorii să fie complici la o astfel de negare a educației? Fără date științifice, fără rezultate privind vaccinurile pentru diferite boli, fără loc pentru controverse științifice sau analiza problemelor economice: vaccinarea sau tratarea bolnavilor, de exemplu. Aceasta este mica carte roșie a apologiei vaccinării cu un Stat sigur de adevărurile sale, de dreptul său de a impune și dicta: oamenii de știință la putere. Progresiștii nu sunt foarte deschiși la relativism, la discuții, pe aceste subiecte, de parcă toate acestea ar fi o certitudine absolută. Ideologie științifică în loc de educație rezonabilă. Infricosator.

Concluzie, nimic nu dovedește că vaccinarea generală este cel mai bun răspuns pentru toate bolile, în special pentru cele virale ale căror viruși mută foarte regulat, exemplu al gripei. Dovezile sunt chiar contrare. Mai mult, acest vaccin nu este prezentat. În acest sens, Michel de Lorgeril în interviul său de înaltă calitate cu Laurent Mucchielli în QG Media explică foarte bine eșecul pseudo-vaccinării antigripale:

„Deoarece virușii responsabili de gripă se schimbă în fiecare an, este imposibil să se efectueze studii clinice înainte de sosirea gripei sezoniere pentru a verifica eficacitatea vaccinurilor propuse. Deci este un fel de pariu, repetat în fiecare an. … Și a posteriori va fi verificată potențiala eficacitate. Tehnicile folosite pentru această verificare retrospectivă sunt slabe din punct de vedere științific, este evident că mulți vaccinați au o gripă mai mult sau mai puțin severă și chiar experții admit în general o eficacitate scăzută a acestor vaccinuri. Autoritățile din domeniul sănătății și experții din industrie susțin că este mai bine decât nimic, dar pentru un om de știință, acest lucru este exclus. »

Este o afacere care speculează pe frică, atâta tot. Copiii nu sunt educați în conceptele de bază: protecție, siguranță, securitate și libertate personală.

Auteur(s)
Pierre-Antoine Pontoizeau, pour FranceSoir

https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes/propagande-vaccinale-ecole-revoltons-nous

7 comments

 1. Un reputat medic ce tratează cancerul de prostată povestea că în secolul trecut se credea că există o predispoziție genetică la această maladie. Japonezii aveau cele mai puține cazuri de cancere de prostată. După ce au migrat masiv în SUA s-a constatat că procentul cancerelor în rândul comunității de japonezi se păstrează cu cel al celorlalți americani. Mitul s-a spulberat și s-a ajuns la concluzia că alimentația și modul de viață generează disfuncționalitățile organismului uman.

 2. tuse măgărească, “pertussis”,vaccin injectat pe cand nu mai era cazul
  https://avn.org.au/wp-content/uploads/2014/02/Fig3_whoop.gif

  -evident ca parazitii cercel,imbri,musta,Simin-Aysel Florescu,Adrian Marinescu si restul banditilor cunosc graficele,sint aceleasi pentru multe,multe “boli infectioase vaccinabile”;.

 3. Sinagoga Satanei a reînceput spalarea creierului…..vine pneumonia din China si variola maimutzei cine mai stie de pe unde……le-au scos din mânecā…..
  Deci pregatirea ! Ne asteaptā cusca !

 4. Vaccinatii trebuie sa bea ceai de pinus sylvestris ( 3 cesti/zi ) , iar nevaccinatii 1 ceasca/zi, preventiv.

  Fratilor,

  Suntem în pericol de moarte toti, deoarece vaccinatii dezvolta proteina spike, care ( vaccinati ) vor contamina nevaccinatii.

  Deci urgent ceai de pin sylvestre , ulei esential de pin silvestris, etc.etc.

  Post, Rugaciuni, Sfânta Spovedanie si Sfânta Împartasanie!

 5. Sora Carolina, dr Vernon Coleman aduce și alte argumente zdrobitoare împotriva vaccinurilor.
  Are doua saituri :
  vernoncoleman.org
  vernoncoleman.com

  O personalitate uriașă, un frate bun al tuturor oamenilor.

  Doamne, Ajută!

 6. Daca va uitati atent. succese semnificative au avut doar vaccinurile produse inainte de anii ’80- ’90

 7. Constantin

  Vaccinurile contin embrioni umani de peste 60 de ani, deci…..trage singur concluzia !

  Toate vaccinurile sunt otravuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *