Home / Internațional / Irlanda va da legi privind discursul instigator la ură pentru a-i incrimina pe cei care insultă comunitatea imigranților

Irlanda va da legi privind discursul instigator la ură pentru a-i incrimina pe cei care insultă comunitatea imigranților

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 29, 2023

Prim-ministrul Irlandei, pe nume Leo Varadkar, răspunde la înjunghierea de ieri de către un migrant la Dublin spunând că va adopta legi privind discursul instigator la ură pentru a-i incrimina pe cei care insultă comunitatea imigranților.

El spune că va adopta și legi pentru a folosi mai bine recunoașterea facială pentru a identifica pe oricine a protestat împotriva înjunghiilor.

El a mai spus că „Irlanda este o țară a migranților. Serviciile noastre publice nu ar funcționa fără migrație. Nu ar fi nimeni care să aibă grijă de bolnavi sau să aibă grijă de bătrâni, cu siguranță nu ar fi suficienți oameni.”

Este mult mai supărat pe protestatari decât pe bărbatul care i-a înjunghiat pe copiii irlandezi.

El urăște în mod clar poporul irlandez.

Același prim-ministru spunea că sunt prea mulți albi în cabinetul său și că este nevoie de mai multă diversitate.

3 comments

 1. „A venit în țara aceasta și a fost ajutat cu locuință socială, cu ajutoare materiale și cu asigurare medicală vreme de zece ani, însă nu a avut un loc de muncă și nu a contribuit sub nicio formă la bunăstarea acestei societăți”, a spus logodnicul unei irlandeze ucisă de un tânăr imigrant din Slovacia condamnat la închisoare pe viață în timpul procesului.

  Imigrația masivă are efecte contrare celei dorite. Imigrația nu se mai absoarbe și se constituie în minoritate distinctă ce aduce la pachet problemele specifice minorităților.
  În Suedia o treime din medici s-au născut și pregătit în alte state dar încep să se gândească serios să părăsească țara din cauza violențelor provocate de imigrația prost controlată.

 2. Păi așa va fi și la noi: de la “Slava Palestina” se va trece întreruperea circulației auto când de exemplu mahomeții (de-acum câtă frunză, câtă iarbă), vor dori să se așeze în bot în mijlocul caldarâmului să îl slăvească pe zeul lor păgân. Dacă îi vei claxona nervos (să nu mai vorbim de cazul în care unul mai bazat va vrea să treacă peste și printre ei), vei fi imediat amendat sau mai rău pentru “discriminare”.

  • N-o să fie niciun Slava Palestina că e antisemitism. Nu mai găsesc articolul dar în Germania dacă vrei să fii “imigrant” și să obții cetățenie, trebuie să declari loialitate Israelului ,de când cu atacurile Hamas.
   În Palestina sunt și creștini. Sau te faci că ai uitat de biserica distrusă de jidani sau de cum scuipă pe creștini peste tot?
   Iar în ce privește prim-ministrul Irlandei, e o corcitură de indian homosexual. O să le iasă multiculturalismul pe nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *