Home / Actualitate / Migranți Aduși de Națiunile Unite cu Avionul în România

Migranți Aduși de Națiunile Unite cu Avionul în România

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 31, 2019

Migranți Aduși de Națiunile Unite cu Avionul în România

Agenția Migrației a Națiunilor Unite, care consideră migrația în masă ca fiind “inveitabilă, dezirablă și necesară” a anunțat sosisrea a primului său transport aerian internațional a 154 de somalezi din Etiopia spre Germania, cu un al doilea zbor a câte 220 de migranți, programat în noiembrie.

Pe 25 octombrie, Agenția Migrației s-a lăudat că alte două avioane cu migranți au aterizat în România, de această dată cu sirieni provenind din Amman, Iordania.

Iată declarația celui ce conduce biroul agenției de migrații din România, via Breitbart:

“The people who arrived today have been through the worst and now have a chance at rebuilding their lives in peace,” claimed Mircea Mocanu, Head of IOM’s office in Romania.

“Resettlement proves once again an amazing instrument for humane and safe travel,” he added.

“We are happy to be supporting the Romanian Government in its humanitarian response towards the situation in Jordan and Turkey,” he continued.

Se spune că sejurul lor, plătit din banii publici, este temporar, întrucât urmează să plece în occident. Cu toate acestea, când guvernul vorbește de ajutor umanitar, iar noi avem români cu pensii mizere (în timp ce magistrații politruci au pensii nesimțite), sau veterani de război batjocoriți, ceea ce transmite guvernul este ipocrizie și rea voință.

Poporul, care se presupune că este motorul democrației, nu a fost întrebat dacă dorește să cazeze musulmani și negri.

Dacă politicienii au impresia că pot să ne colonizeze cu populații străine, se vor convinge la un moment dat, dar prea târziu, că s-au înșelat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *