Home / Internațional / Microbiologul Vania Atudorei O ZICE DIRECT: “OMS nu e o organizație științifică, ci, în primul rând, politică.”

Microbiologul Vania Atudorei O ZICE DIRECT: “OMS nu e o organizație științifică, ci, în primul rând, politică.”

Incorect Politic
Octombrie 30, 2020

Via ActiveNews:

„Organizația Mondială a Sănătății nu e neapărat organizație  științifică, ci, în primul rând, politică, iar izolarea totală și noi restricții sunt alte gogorițe care vin de la OMS, care a făcut multe greșeli în trecut, a afirmat, luni, profesorul universitar doctor, Vania Atudorei, cu  o experiență de 40 de ani în domeniul microbiologiei farmaceutice și a farmacologiei, într-un interviu pentru emisiunea ”Reporterii Actualității” la Radio România Actualități. Profesorul născut în Botoșani și stabilit in Canada, microbiolog federal al RMCCM (Registered Microbiologist of Canadian College of Microbiologists) și supervisor al Departamentului Farmaceutic al Eurofins, Montréal,  cu dublu doctorat pe microbiologie în Elveția și Canada, iese din tiparele „experților”  prezenți zilnic la posturile TV, care anunță  apocalipsa covid în România, semănând teroare.

Vania Atudorei spune că cifrele date de autorități nu trebuie crezute în totalitate, pentru că un număr de analize sunt fals pozitive, explică faptul că ar fi corect să se spună că oamenii au murit din cauza coronavirusului, nu de covid și arată de ce pandemia este mină de aur, iar mulți au interesul să mențină această stare. De asemenea, microbiologul, care susține că virusul există, dar nu se teme de el, consideră că unele decizii luate de autorități pentru a stopa răspândirea covid-19 nu au niciun fundament științific.

Publicăm mai jos cele mai importante declarații din acest interviu care poate fi ascultat AICI.

După părerea mea, suntem în prelungirea primului val pentru că în vară am asistat la o descreștere a numărului de cazuri, și era normal. Acum, milioane și milioane de elevi și studenți s-au întors la școli, iar contactele între ei au dus la creșterea acestor cazuri.

Această criză este gestionată bine. Am în față o hartă interactivă și mă surprinde să constat că numărul de cazuri pozitive la 1000 de persoane este la jumătate în țările vecine față de România. România este, la ora actuală, cam de 10 la mie. Nu înțeleg de ce în Bulgaria este 5, în Serbia este 4, în Ungaria este 5. Iar în România este 10. Iar în Moldova este aproape dublu, 18. Probabil că măsurile care s-au luat nu au fost eficiente. Ca să nu mai vorbim că nici cifrele nu trebuie să le credem în totalitate, pentru că un număr de analize sunt fals pozitive. În statistici nu ni se dă și cifra de mortalitate, care în primăvară era foarte mare, de 5%.  Acum a scăzut, e la 1% sau și mai puțin. Ca la gripă. Mai mult, mă uit la cifre recente, septembrie-octombrie, și trei țări au avut mortalitate ZERO la un milion de locuitori: Australia, Noua Zeelandă și Norvegia. Să vedem ce au făcut ei și să facem și noi același lucru.

Asistăm la luarea de decizii mai ales politice și economice, care, uneori, nici măcar nu sunt justificate și n-au niciun fundament științific. Dacă mă uit la OMS, care nu e neapărat organizație  științifică, ci, în primul rînd, politică, să nu vă surprindă că există incompetență și la OMS. Să nu credeți că țara în care lucrez și trăiesc, Canada, este și ea la adăpost de astfel de decizii stupide.

 Suntem departe de catastrofa Gripei Spaniole

De altfel, în istoria umanității n-a durat nicio pandemie mai mult de 2 ani. Cea mai gravă, de nivel 5, a fost cea de Gripă Spaniolă, care a avut cea mai mare mortalitate din istoria epidemiilor. Gripa anuală are o mortalitate sub 0,1%. Cam o jumătate de milion de morți pe glob, în fiecare an. Dar suntem departe de această catastrofă de Gripă Spaniolă. Izolarea totală și noi restricții sunt alte gogorițe care vin și ele de la OMS, care a făcut multe greșeli în trecut, la alte pandemii. Dacă vă amintiți, în primăvară, OMS spunea că măștile nu sunt obligatorii și nu sunt recomandate, ca după câteva săptămâni să revină și să spună că, da, trebuie să le purtăm.

Au murit DIN CAUZA covid

La începutul pandemiei, majoritatea celor decedați erau în vârstă de 70, 80, 90 de ani și cam toți aveau alte boli cronice, afecțiuni specifice bătrâneții. Prezența acestui coronavirus le-a agravat starea. Nu putem spune că au murit de coronavirus. Din păcate, medicii raportează decesul după ultima cauză. Dacă ei aveau afecțiune cardiacă înainte, n-au murit de stop cardiac, ci au murit de covid pentru că au fost infectați. Este ceva similar cu SIDA. Nimeni n-a murit de SIDA, ci de virusul care distruge sistemul imunitar. Deci, corect ar fi persoanele nu au murit de coronavirus, ci din cauza coronavirusului care le-a agravat stări precare de sănătate.

Adevărul este că virusul există. El este negat în contextul unor restricții și restrângeri de libertăți individuale. Există o contestare mai ales în rândul tinerilor și îi înțeeleg, mai ales in contextul unor decizii care nu sunt justificate și care sunt abuzive.

Business-ul farmaceutic de miliarde

Sunt companii care-și freacă mâinile și fac afaceri de aur. Vă dau ca exemplu compania farmaceutică americană Gilead, care fabrică Remdesivirul. Ei au vândut numai în acest an acest medicament de peste 3 miliarde de dolari. Tratamentul este scump, costă peste 3000 de dolari  în SUa pentru un pacient, iar în Europa peste 2000 de dolari. Știți că China fabrică 60% din măști. Ei au vândut în acest an măști în valoare de 40 de miliarde de dolari, iar prețul la o mască a crescut de 10-20 de ori. Vânzarea de halate și mănuși pentru spitale a crescut cu 50% față de anul trecut. Industria de calculatoare a vândut in acest an peste 426 de milioane de aparate. Nu mai vorbesc de testele covid, care costă între 30 și 50 de euro fiecare. La această oră, pe glob sunt aproximativ 42 de milioane de persoane pozitive, care au fost testate pozitiv. Pe lângă ei sunt zeci și zeci de milioane testați negativ. Dacă înmulțiți numărul lor cu 30 de dolari, obțineți o cifră astronomică numai din fabricarea acestor teste. E un business economic fantastic pe care mulți vor să-l mențină și au tot interesul să mențină starea de pandemie.

Nu acest virus ucide cel mai mult, ci ignoranța și incompetența!

Eu sunt o persoană cu risc, pentru că am o embolie pulmonară și iau anticoagulante. În același timp, vreau să cred că sunt și curajos și conștient.Nu-mi este teamă de acest virus pentru că îl cunosc. Consider că la ora actuală nu acest virus ucide cel mai mult, ci ignoranța și incompetența!

2 comments

 1. Nu este vorba de greșeli sau erori, din partea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). OMS-ul se ocupă de politică, răspândind tot felul de minciuni privind diversele vaccinuri și unele medicamente, minciuni ce servesc interesele banditismului farmaceutico-medical contemporan, ale mondialiștilor și ale altor cercuri oculte. Într-un cuvânt, OMS-ul este o organizație banditească, care trebuie denunțată ca atare.
  Cinstit vorbind, o astfel de organizație mondială a sănătății nu este posibilă. Diversele condiții de viață, diversele tradiții și obiceiuri alimentare și mai ales diferențele rasiale sunt atât de mari încât niciun fel de organizație medicală mondială a sănătății nu este posibilă. Tot ce poate să facă un guvern serios este să se retragă din OMS și să o denunțe ca organizație, inutilă, dăunătoare sănătății tuturor popoarelor, criminală chiar, cum a fost cazul cu actuala falsă pandemie medicală și veritabilă pandemie psiho-politică-mediatică. Domnul Atudorei nu poate spune tot ce gâdește, Canada fiind unul dintre statele cele mai jidănite și polițienești, în care se construiesc deja lagăre ce concentrare pentru orice fel de dizidenți.
  Doctor Ygrec.

 2. Genocidul corona. Sinteză realizată de Claire Edwards

  https://youtu.be/XlCJShfsGfk

  Acest fragment face parte dintr-o conferință de presă ținută în Austria, pe 23 octombrie 2020. Filmarea integrală se găsește la https://youtube.com/watch?v=zbIrTRP-t-Y
  Autorul este fost angajat la ONU, și unul din liderii din spatele ”Apelului Internațional pentru Blocarea 5G la nivel terestru și spațial” (5gspaceappeal.org)
  În acest video, autorul face o sinteză a acestei crize false (dar primejdioase), și arată înspre ce ne îndreptăm.
  Acest document (pe care îl citește), și încă unul,au fost înmânate președintelui Austriei, prin Biroul Prezidențial. Documentul este disponibil la adresa http://ageoftruth.tv/wp-content/uploads/2020/10/The-COVID-19-Genocide-2020.pdf

  (transcript)
  Mai întâi vreau să dau un citat al lui Robert F. Kennedy Jr, care a spus: ”De fiecare dată când cineva luptă pentru o idee, sau acționează pentru binele celorlalți, sau combate nedreptatea … el transmite un mic val de speranță. Când milioane astfel de valuri (transmise de oameni energici și curajoși) se întrepătrund, ele formează un uragan care poate dărâma și cel mai puternic zid al oprimării”.
  Acest articol este intitulat ”Genocidul covid-19, desfășurat în 2020”.
  ”Covid-19” a fost planificat de mult. El a fost prezent în documente și simulări, produse de eugenistul Bill Gates și de Fundația Rockefeller. Forumul Economic Mondial a furnizat o platformă cu 200 de niveluri detaliate, despre cum trebuie folosită pandemia pentru o resetare globală a valutelor și trecerea la moneda digitală; pentru a trece la tehnocrație și guvernul totalitar mondial de factură socialistă și ecologistă, și pentru a înrobi omenirea printr-o sinistră conspirație a vaccinurilor.
  Au fost și în trecut încercări de a folosi pandemiile pentru asemenea scopuri, dar nici una nu a reușit. De această dată, Organizația Mondială a Sănătății a schimbat dinainte criteriile de clasificare a unei pandemii, pentru a putea declara pandemie fără să aibe o bază. Tedros Adhanom Ghebreyesus (documentat ca având activități teroriste, și acuzat de genocid), a fost numit director-general la OMS pentru a putea orchestra pandemia și a facilita preluarea controlului de către regimul totalitar global.
  Tehnologia wireless suprimă sistemul imunitar. Tehnologia 5G este implicată în pandemia covid-19. Există o corelație între locațiile cu 5G și nivelurile de morbiditate/mortalitate, combinată cu administrarea anterioară de vaccin antigripal (în Wuhan și Milan). Simptomele covid sunt practic identice cu simptomele expunerii la radiația electromagnetică (REM).
  Cercetări militare desfășurate de multe decenii au fost ținute secret, iar agențiile de reglementare au fost cooptate, pentru ca publicul să nu afle despre pericolul extrem al REM. Doctorii nu sunt pregătiți cu privire la riscurile de sănătate legate de REM, și astfel diagnostichează greșit afecțiuni produse de REM. Spitalele sunt puternic dotate cu echipamente 5G care pun în pericol viața pacienților.
  Tehnologia 5G are multe scopuri:
  – este o unealtă militară folosită pentru depopulare;
  – facilitează apariția controlului tehnocratic și totalitar;
  – face posibilă supravegherea, recunoașterea facială, monitorizarea non-stop a persoanelor;
  – face posibil controlul asupra minții și corpului persoanelor;
  În combinație cu vaccinurile și cu nanoparticulele pulverizate din avioane, tehnologia 5G face posibilă torturarea și uciderea celor luați în vizor. REM poate fi folosită pentru a simula prezența unor patogeni și pentru a copleși sistemul imunitar, iar telefoanele mobile ar putea fi folosite în acest moment pentru simularea ”infectării cu covid-19” a colegilor de muncă sau a membrilor familiei.
  Tehnologia 5G a fost desfășurată pe scară largă, atât la nivel terestru cât și la nivel spațial, pentru a ataca și controla populațiile. Măsurile de combatere a coronavirusului – ilegale – au fost utilizate de guverne pentru a accelera desfășurarea de echipamente 5G , și pentru a instala routere 5G de 60 Gigaherți în școli, în vederea atacării copiilor.
  În nenumărate țări, a fost adoptată legislație ilegală:
  – pentru a anula drepturile civile;
  – pentru a distruge economiile;
  – pentru a falimenta companiile mici și mijlocii;
  – pentru a separa, a izola, și a teroriza membrii familiei;
  – pentru a-i sărăci pe oameni, inclusiv prin distrugerea locurilor de muncă;
  – pentru a scoate copiii din sânul familiei;
  – pentru a-i încarcera pe dizidenți în lagăre de concentrare;
  – (în Marea Britanie) pentru a acorda imunitate agenților guvernamentali care comit acte de tortură, viol, și crime;
  – pentru a folosi forțele polițienești, forțele armate și grupuri de mercenari cu scopul de a controla populațiile;
  – pentru a vaccina forțat populațiile cu un vaccin ne-medical ce conține mecanisme de control al populației;
  Nu există, și nici nu a existat o pandemie, din moment ce curba se stabiliza deja înainte ca măsurile de închidere să fie aplicate. Mortalitatea este la un nivel mai jos decât în anii trecuți. Testul PCR – care nu a fost proiectat niciodată ca test de diagnosticare, și care are o marjă de eroare de până la 94 % – este folosită de mass-media și social media pentru a teroriza populațiile și pentru a le supune. Iluzia pandemiei este întreținută prin faptul că doctorii sunt obligați să treacă fiecare deces ca ”deces covid”. Doctorii și personalul medical sunt intimidați pentru a nu dezvălui adevărul despre această falsă pandemie. În Marea Britanie, certificatele de deces sunt schimbate pentru ca rudele să nu poată pune întrebări despre cauza morții.
  Până în acest moment, zeci de mii de doctori au rupt tăcerea și și au spus că acest ”covid-19” este o farsă. În Irlanda nu a existat nici un deces covid până pe 20 aprilie, iar închiderile aplicate de atunci încoace s-au bazat pe 98 de decese din 5 milioane de oameni (când 30.000 de oameni mor anual din alte boli). Numai oamenii cu simptome vizibile – precum durere de cap, sau roșu în gât – sunt contagioși. 86 % din cazurile ”covid” sunt purtători asimptomatici, prin urmare inofensivi. Un studiu pe anticorpi, realizat de Universitatea Stanford, a ajuns la concluzia că rata mortalității este undeva între 0,1 și 0,2 % (exact ca a gripei sezoniere). Ratele proiectate ale mortalității, declarate inițial de OMS, erau de ”20-30 de ori mai mari”. În iunie, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA (CDC) a confirmat că rata mortalității este de numai 0,26 % … mult mai mică decât cei 3,4 % pe care i-a estimat OMS, și pe baza cărora s-au perpetuat panica și închiderile. Dar chiar și aceasta este o supraestimare: rata mortalității pentru persoanele neinternate (non-nursing home) se pare că este de numai 0,1 % sau 1 din 1000.
  Guvernele Germaniei și Marii Britanii au declarat (în documente) că au amplificat panica în mod deliberat – inclusiv prin faptul că au traumatizat pe copii, făcându-i să creadă că își vor tortura și ucide părinții dacă nu se spală pe mâini și nu respectă măsurile corona. Copiii au fost învățați că își arată dragostea față de bunici prin faptul de a nu se apropia de ei. Distanțarea socială este o tehnică de tortură, proiectată cu scopul de a traumatiza pe oameni și de a-i condiționa să păstreze distanța față de ceilalți, astfel încât să poată fi detectați și luați la țintă de arma 5G.
  Politicile guvernamentale și ale OMS au scopul conștient de a ucide pe oameni. În multe țări, doctorilor li s-a ordonat să nu permită accesul bătrânilor în spitale, și să retragă orice ajutor medical; iar sistemele naționale de sănătate au încetat să mai furnizeze servicii medicale pentru alte boli în afară de ”covid”, lăsându-i pe bolnavi să moară. În Franța, guvernul a dat o ordonanță prin care doctorii sunt obligați să administreze bătrânilor un medicament care era interzis din 2012, deoarece era contra-indicat pentru probleme respiratorii. În SUA, spitalele au fost mituite din greu pentru a pune diagnosticul ”covid”, și pentru a pune pacienții pe ventilatoare care i-au ucis. OMS și guvernele au suprimat metodele eficiente de tratament (din care una este folosită de 70 de ani), și i-au hărțuit pe doctorii care salvau bolnavi. În mare parte, autopsiile (care ar fi dezvăluit cauza reală a morții) au fost blocate. Profesorul de medicină legală Klaus Puschel a declarat că nu a văzut nici măcar un singur caz de ”covid-19” la autopsie care să nu fi avut și boli grave, preexistente. Guvernele și OMS au promovat și au forțat purtarea măștii, deși știau 100 % că acestea acestea nu protejează de nici un fel, împotriva nici unui virus, ci cauzează serioase probleme neurologice și respiratorii … în acest fel punând viețile și sănătatea oamenilor în pericol.
  În Marea Britanie, rata deceselor a crescut numai după ce a fost implementată închiderea generală. Economiști de top avertizează că guvernul Marii Britanii ”omoară mai mulți oameni decât ar putea salva” cu aceste măsuri de închidere. Ziarul britanic Daily Mail a cercetat 130 de studii publicate în jurnale medicale, reviste academice și reviste ale fundațiilor, care documentează devastarea socială și sanitară produsă de aceste închideri. Într-un district din SUA, sinuciderile în rândul tinerilor s-au dublat. Un milion de oameni din New York nu își mai permit să cumpere mâncare. Reprezentantul Britanic la OMS a declarat că sărăcia la nivel mondial se va dubla până în 2021, ca urmare a închiderilor.

  Vaccinul ”covid”
  Bill Gates vrea să reducă populația globului. În cadrul conferinței ID2020 (din 2019) el a prezentat lumii vaccinul său, care conține markerul electronic tip ”nanocip”, al cărui scop este de a ”însemna” și a controla 7 miliarde de oameni. ID2020 are ca scop să procure o identitate digitală unică pentru toți oamenii, până în 2030. Această identitate digitală ar urma să permită accesul la tranzacții și la sisteme securizate. Aceasta este înrobirea electronică a omenirii.
  Acest cip subcutanat va fi capabil:
  – să influențeze comportamentul persoanei respective (pentru a manipula și a controla mulțimile);
  – să elimine anumite categorii de oameni (să reducă populația globului);
  – să asigure supunerea față de vaccinuri;
  – să localizeze permanent pe purtător (adio libertăți civile);
  – să integreze 7 miliarde de oameni în rețea, și să dea drumul la un sistem complet digital care este echivalentul unei tranzacții pe un magazin online;
  Nanocipurile și cristalele lichide din vaccinuri pot influența comportamentul uman. Oculta nu este preocupată de etică. Viitorul vaccin este proiectat să schimbe genetic umanitatea pentru toate generațiile care urmează; practic, eliminând umanitatea cu totul, pe măsură ce oamenii devin transumani sau roboți.
  Coreea de Sud tocmai a avut 9 decese și 432 de reacții adverse datorate vaccinului antigripal, iar 5 milioane de doze nu au fost refrigerate. Un voluntar de la testele AstraZeneca tocmai a murit, iar două teste au fost întrerupte deoarece participanții s-au îmbolnăvit. Aceste vaccinuri „COVID” nu urmează protocoalele normale de testare și sunt desfășurate pe repede-înainte, ca nu cumva falsa pandemie să fie demascată prea repede și oamenii să nu mai ia vaccinul. Guvernele acordă companiilor farmaceutice imunitate deplină privitor la daune.
  Un număr din ce în ce mai mare de oameni afirmă că vor refuza vaccinul COVID-19, aproximativ jumătate din populația SUA și Marii Britanii spunând acest lucru. Și totuși, anumite guverne intenționează să forțeze vaccinarea populațiilor folosind armata, în timp ce altele intenționează ca cei ce refuză să aibe interzis la serviciu, școală sau călătorii.

  Omenirea se află într-un pericol extrem și iminent

  Unii oameni inițiază procese pentru a opri acest război împotriva umanității. Printre ei: Asociația Catolică Italiană, organizația Simon Dolan and Bernician din Marea Britanie. Children’s Health Defense și Environmental Health Trust inițiază procese împotriva Comisiei federale pentru Comunicații (FCC), pentru refuzul acesteia de a-și revizui ghidurile învechite privind expunerea termică la radiațiile electromagnetice. Procese de drept comun sunt inițiate în mai multe țări.
  Dar toate aceste mișcări sunt prea lente. Autorii escrocheriei COVID încă impun restricții și distrug vieți, afaceri și familii. Entitatea din spatele tuturor acestor lucruri, Forumul Economic Mondial, ne-a spus (în 2017) despre lumea pe care doresc să o vadă până în 2030:
  – Nu veți avea nici o proprietate. Veți închiria totul;
  – SUA nu vor mai fi cea mai puternică țară lumii; pentru că totul va fi sub control tehnocratic și totalitar, iar statele naționale nu vor mai exista;
  – Veți mânca mult mai puțină carne (așa spun ei, dar de fapt nu vi se va mai permite să mâncați deloc carne);
  – Un miliard de oameni vor fi strămutați datorită (falselor) schimbări climatice. Țările vor trebui să primească mai mulți refugiați;
  – Cei care poluează vor trebui să plătească o taxă pentru a emite dioxid de carbon. „Poluatorii” vor include fermieri care cultivă alimente;
  – Valorile occidentale vor fi presate până vor ceda. Cultura voastră va fi eliminată și înlocuită cu sloganuri tehnocratice maoiste;
  Oculta provoacă lipsuri alimentare în multe moduri. Construiesc lagăre de concentrare pentru dizidenți. Vor să impună cu forța un vaccin plin de nanocipuri, pentru a avea certificate privind vaccinarea, și sistem de criptomonede; introduc nanoparticule (în mâncare, în apă, în aer, în vaccinuri) cu care să ne poată urmări, supraveghea și controla (inclusiv la nivelul minții). Acest vaccin este proiectat să schimbe genetic umanitatea, pentru toate generațiile viitoare.
  În SUA, Soros și 269 de corporații importante finanțează Black Lives Matter și distrug America, având complicitatea unor politicieni corupți din tabăra democraților. Vor să fie război civil peste tot. În Austria, Franța, Elveția, SUA și alte țări, mulți oameni au arme și antrenament de luptă. Nu le putem da ceea ce vor. Trebuie să oprim în loc acest program, să preluăm noi înșine puterea și să-i arestăm pe făptași.

  Concluzie

  Guvernele sunt corporații care se supun ordinelor Forumului Economic Mondial și nu-și mai servesc popoarele. Aceștia acționează încălcând legi naționale și internaționale, și nu mai au nici o legitimitate. Asistăm la prăbușirea statului de drept. Guvernele, reprezentanții aleși, instituțiile internaționale (inclusiv ONU) și asociațiile private (precum Comisia Internațională Pentru Protecția Împotriva Radiațiilor Neionizante, și Forumul Economic Mondial) sunt complici în acest program, care este „cea mai mare crimă împotriva umanității săvârșită vreodată”. În aceste circumstanțe, numai popoarele au legitimitate. Făptașii trebuie arestați și aduși în fața justiției, în noi procese Nürnberg. Aceștia includ pe: Klaus Schwab, prințul Charles, Bill și Melinda Gates, George Soros, secretarul general al ONU Antonio Guterres, Tedros Adhanom Ghebreyesus și Michael Ryan de la OMS, prim-ministrul din Noua Zeelandă (Jacinda Ardern), prim-ministrul britanic Boris Johnson și ministrul Britanic al Sănătății (Matt Hancock), președintele francez Emmanuel Macron și primul ministrul Edouard Philippe, cancelarul german Angela Merkel, cancelarul austriac Sebastian Kurz, Elon Musk, Mark Zuckerberg, jurnaliști din presa mainstream (și alții). Politicienilor, jurnaliștilor care deversează știri false pentru mass-media oficială (și altora) li se poate acorda imunitate dacă schimbă macazul acum, dacă se alătură popoarelor înainte de a fi prea târziu, și publică informațiile. Facem apel la populație să evite pe acești oameni în hoteluri, restaurante, taxiuri, oriunde îi întâlniți. Întoarce-ți spatele și arată-le disprețul pentru comportamentul lor psihopatic și intenția de genocid.
  Facem apel la armatele și poliția națională să fie alături de oameni împotriva conspiratorilor. Aceștia urmăresc să vă exproprieze și pe voi și să vă ia copiii, precum și să ucidă câți oameni vor considera necesar. În Noua Ordine Mondială, poliția și armatele vor fi înlocuite cu roboți. Locul vostru este tot alături de oameni. Vă rugăm să veniți alături de noi în apărarea omenității noastre, a sănătății, a familiilor, a copiilor noștri, a popoarelor locale și a întregii vieți naturale de pe Pământ, care ne susține și ne protejează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *