Home / Știrea zilei / Mema Săptamânii și Jidanii Buni

Mema Săptamânii și Jidanii Buni

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 25, 2023

Această memă este pretext pentru un articol presărat cu informații interzise despre jidani și religia lor, felul lor de a gândi și a se raporta la noi, cei care nu suntem iudei și avem puța întreagă. Similar cu pretextul asasinării arhiducelui Ferdinand care a generat primul război mondial.

Mema Săptamânii și Jidanii Buni

Poate mai corect ar fi “mema lunii” că deja este aproape o lună de când se desfășoară războiul pentru eliberare a Palestinei.

Dincolo de profețiile despre al treilea templu și al treilea război mondial, scrisoarea lui Albert Pike și toate alea, cred că ceea ce se întâmplă în Israel marchează începutul sfârsitului pentru statul sionist și prin extensie pentru jidani. Nu cred în teoria că știau ce urma să se întâmple și și-au lăsat masacrați mii de compatrioți, lăsând apoi opinia publică să penduleze extrem spre pro-Palestina, comițând cel mai mare dezastru PR din istorie. Dacă ar fi știut ce urmează să seintâmple ar fi retaliat rapid cu o contraofensivă menită să zdrobească HAMAS și să neutralizeze rezistența din Gaza. Nici până azi nu au lansat invazia terestră. E doar o părere personală, chiar cred că mitul invulnerabilității statului sionist si al omniscienței serviciilor iudaice a fost doar atât, un mit pe care l-au spulberat niște băieți cu AK-uri pe parapante motorizate.

Cât despre “iudaismul nu este sionism”, am ceva pentru voi:

Iudaismul nu este Sionist? Hai să fim reali

Pe măsură ce minciunile din jurul masacrului de la Spitalul Baptist Al-Ahli se destramă din toate punctele de vedere posibile și numărul morților crește dramatic, este imperativ să facem o clarificare îndrăzneață a ceea ce se află în spatele acestui act de crimă în masă: Nu este sionismul… Ci iudaismul.

Aceasta nu este o crimă sionistă… Ci o crimă iudaică. Pentru că rădăcinile sale sunt talmudice.

Sentimentele genocidare exprimate de persoane precum Itamar Ben-Gvir , Eyal Golan , Ezra Yekhin , Betzalel Taljah , Matanel Layany și alți “israelieni” nu sunt simple reflecții ale unor rabini sioniști precum Manis Friedman , Yitzchak Ginsburgh și Eliezer Kashtiel, deși acești psihopați sunt cu siguranță instructivi și indicativi ai unei probleme mai mari.

Iar această problemă este, din nou… Halakha, așa cum a fost codificată de “Tora” și Talmud.

Folosind ca bază Deuteronomul 20:17 (“Să-i nimicești cu desăvârșire”), cel mai mare înțelept al iudaismului, rabinul Maimonide, scrie în “Mishneh Tora” că există doar două războaie iudaice: “Milchemet Mitzvah”, războiul de agresiune împotriva “amaleciților”, și “Milchemet Hareshut”, războiul de extindere a granițelor Sionului. Această afirmație provine de la rabinul Judah ha-Nasi , în tratatul Sotah din Talmud, care numește aceste războaie “mitzvah”.

Rabinul Shimon Bar Yochai, “înțeleptul” talmudic cunoscut sub numele de Rashbi, care este sărbătorit în fiecare an cu ocazia sărbătorii jidovești Lag baOmer, a învățat că jidanii sunt considerați a fi “oameni”, în timp ce neamurile “nu sunt numite oameni” – “Doctrina neomului ” – și, cel mai infamant, “Ucideți cel mai bun dintre goyim”. Da, acest ucigaș al urii este aclamat de iudei în fiecare an și chiar a marcat un masacru în Gaza în luna mai a anului trecut.

Conform legii iudaice, salvarea unei vieți iudaice prevalează asupra tuturor celorlalte obligații religioase, în timp ce viețile neamurilor NU TREBUIE să fie salvate. Șabatul poate fi profanat pentru a salva un iudeu, dar nu și un gentil, SUB NICI O CIRCUMSTANȚĂ. În mod specific, un medic iudeu nu trebuie să trateze un pacient gentil decât dacă abținerea de la tratarea acestuia va înfuria mai multe neamuri și astfel îi va pune pe jidani în pericol.

Maimonide se face ecoul acestei afirmații, declarând: “Și de aici învățați că este interzis să vindeci un gentil chiar și pentru plată”. Textele legaliste iudaice ulterioare, precum “Tur” al lui Yaakov ben Asher  și “Beyt Yosef” și “Shulchan Aruch” ale rabinului Joseph Karo reafirmă sentimentele lui Maimonide.

Rabinul Akiva Eiger, foarte apreciat învățat talmudist prusac, a opinat că, dacă o barcă era în pericol de Shabbat și un iudeu putea să o salveze, dar nu putea confirma că la bord se afla vreun iudeu, ar trebui să lase toți goyimii să se înece.

Maimonide  și Karo spun, de asemenea, că o femeie gentilă la naștere nu trebuie ajutată de Șabat, chiar dacă o moașă iudeică este capabilă să facă acest lucru. Rabinul Yoel Sirkis din Polonia a numit “un păcat de nesuportat” să încalci Shabbat pentru a salva o gentilă.

Proeminentul “înțelept” de la Pressburg, rabinul Moshe Sofer a decretat că musulmanii și creștinii sunt idolatri, precum și amaleciți și, prin urmare, este o “mitzvah” pentru iudei să “interzică înmulțirea seminței lui Amalec”. De asemenea, pe parcursul discursului său, el precizează că este mai bine să înșele neamurile decât să le amenințe.

“Legea medicală iudaică”, care face autoritate, compune și ea această manie anti-gentilică furibundă.

Mai mult, Tanya lui Chabad Lubavitch învață că toți non-iudeii sunt creaturi total satanice “în care nu există absolut nimic bun”. Acest lucru include embrionii non-iudei. DA. EMBRIONI. Însăși existența unui non-iudeu este “neesențială” și “toată creația a fost făcută doar de dragul iudeilor”. Acestea sunt concepte iudaice, nu sioniste. Iudaismul rămâne problema principală a omenirii.

Acest lucru este esențial, deoarece influența supremasistă iudaică a Chabadului pătrunde în întreaga societate “israeliană”, inclusiv în cei mai “liberali” gânditori ai acesteia. Celebrul Martin Buber  a popularizat pe scară largă hasidismul Chabadnik. La fel ca și sociologul Yehezkiel Kaufman, care credea în transformarea genocidelor din “Cartea lui Iosua” în realitate. Iar filozoful Hugo Shmuel Bergman, în numele Chabadului, a vrut să curețe etnic palestinienii și să-i trimită în Irak. Cât de “ales”!

Aceste bijuterii, doar ACESTE bijuterii, pot fi găsite la paginile 27-28 și 80-87 din lucrarea esențială a lui Israel Shahak, “Povara a trei milenii de istorie și religie iudaică”.

Tratatul talmudic Yevamot 65b:7 încurajeaza minciuna și spune: “Este permis ca o persoană să se îndepărteze de adevăr într-o chestiune care va aduce pacea”.

Și ce este pacea pentru un iudeu? Pacea pentru un iudeu și numai pentru un iudeu are loc după ce termină de tocat neamurile în bucăți.

“Îi vei distruge cu desăvârșire”, spune “Tora”. “Omoară-i pe cei mai buni dintre goyim”, spune Talmudul. Iudaismul a eviscerat Spitalul Baptist Al-Ahli din Gaza, iar iudaismul mușamalizează acest lucru. Iudaismul. Nu sionismul, care nu este altceva decât o filială a iudaismului.

Dar Sterie, există Jidani buni?

Da. Singurii jidani “buni” sunt cei care dezmint Talmudul și în mod deschis dezvăluie minciuna holocaustului. Cum este Israel Shahak. Norman Finklestein. Gerard Menuhin și alții ca ei.

Sterie CIUMETTI

3 comments

 1. Draga Sterie,

  Tocmai il citeam azi-noapte pe Schopenhauer in Parerga si Paralipomena, zicand :

  ” ABEA LA BATRANETE NE DAM SEAMA CAND AM FOST GENIALI LA TINERETE ”

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  TI SE POTRIVESTE !!!

  AI FACUT AICI O DISTINCTIE DIAMANT !!!

  SI LA MAI MARE !

 2. Ce doresc jidanii goimilor sa li se intimple lor, sa cada in groapa pe care o sapa “gentililor” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *