Home / Actualitate / Marșul Pentru Pace din București are loc pe 24 ianuarie – se va pleca din Piața Victoriei

Marșul Pentru Pace din București are loc pe 24 ianuarie – se va pleca din Piața Victoriei

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 23, 2023

Marșul Pentru Pace din București are loc pe 24 ianuarie - se va pleca din Piața Victoriei

Marșul Pentru Pace din București are loc pe 24 ianuarie – se va pleca din Piața Victoriei

Comunicat primit pe email:

În atenția redacției

„Mișcarea pentru pace”, împreună cu „Fundația Vatra Neamului” și „Noua Dreaptă” vă invită în data de 24 ianuarie 2024, la un marș organizat „Pentru Pace” în București, diverse localități din țară și diasporă, pentru a aminti politicienilor României că voința poporului este aceea de a nu implica țara într-un război care nu îi aparține.

Pe scurt, prin Ordinul M192/2022, s-a permis intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine care să  cantoneze în România sau doar să o traverseze, putând face posibilă declanșarea de ostilități cu alte state de pe teritoriul țării.  La punctul „a” se precizează că armate străine sunt libere să transporte în România produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase (bacteriologice, chimice).

Marșul va începe la ora 11:00 din Piața Victoriei, de unde după o serie de alocuțiuni se va pleca către Piața Universității. Pentru disciplina în desfășurarea acțiunii, asociațiile, grupurile, mișcările și partidele neafiliate pot confirma participarea pe adresa: noi@vrempace.ro, tel 0754.270.034; sau pe site: www.vrempace.ro precizând numele delegaților propuși a lua cuvântul, numărul aproximativ de participanți precum și numele celor desemnați cu supravegherea bunului mers al acțiunii

Fiecare participant poate veni cu propriile sale însemne, bannere, flyere, steaguri dar cu mesaje încadrate în contextul: PENTRU PACE! NOI vrem PACE!

Invităm așadar pe oricine dorește ca România să nu fie implicată în conflictul militar aflat la granițele noastre să ni se alăture marți 24 ianuarie de la ora 11:00 în Piața Victoriei din București.

www.unitateapoporului.ro

ACȚIUNE SUSȚINUTĂ DE NOUA DREAPTĂ

 

3 comments

  1. Imi pare tare rau ca foarte multe manifestari asemenea Marsului pentru Pace sunt programate la ore in care crestinii ortodocsi sunt inca in biserici. După Sfanta Liturghie, maine este si Slujba de TeDeum. Se putea gandi mai bine ora…

  2. In Ziua de 24 Ianjuarie se trebue sa se aniverseze UNIREA CELOR 2 PRINCIPATE ROMANESTI TARA ROMANEASCA SI MOLDOVA PRIMUL PAS POLITIC SPRE UNIREA TUTUROR ROMANILOR INTR UN SINGUR STAT AL LOR.
    Sa se aniversare IN TOATA TARA. INITIATIVA MARSULUI PT. PACE IN ACEASTA ZI DE SARBAATOARE NATIONALA ESTE CIUDATA. În al 2 le-a rand un mare curent de opinie pt. pace este indispensabil. Dar nu numai atât ci mai ales pt. NEUTRALITATEA ROMANIEI FATA DE ORICE CONFLICT. INTERESELE VITALE ALE TARII SI NEAMULUI ROMANESC DICTEAZA POZITIA POLITICA DE NEUTRALITATE ABSOLUTA. NICI AMICI NICI INAMICI CU ORICARE DIN PARTILE IN CONFLICT. NUMAI O VOINTA NATIONALA MASIVA SI FERMA DE NEAMESTEC IN TREBURILE SI OBIECTIVELE POLITICO MILITARE ALE ALTORA VA PUTEA SALVA TARA NOASTRA DE O CATASTROFA FARA NUME. În sfârșit cred ca indignarile și cerbiicia pur verbala impotriva celor care de 30 de ani acuza Poporul Romann de crima genocidului nu fac decât sa inventeze sufletele sa ofere prilej de stigmatizare a Romanilor de anti simiți. Nu de vorbe manșoane avem nevoie ci de alcătuirea de dosare cu dovezi contrarii peremptorii din chiar surse ebraice este nevoie Domnii mei. Deci cde mai multa seriozitate gravitate în felul de a aborda Chestiunea Evreiasca și o neobosita truda de cercetare și strângere de marturii și documente care sa pună în lina Adevarul Adevărat Adevărat caci înțeleptul nu vorbește decât dacă se sprijină pe dovezi de necontestat. A BON entendeur Dalut.

  3. “traiasca lupta pentru pace!”- mai bine era miting ANTI-NATO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *