Home / Internațional / Lituania a întrerupt comunicațiile terestre dintre Federația Rusă și enclava Kalinigrad

Lituania a întrerupt comunicațiile terestre dintre Federația Rusă și enclava Kalinigrad

Redacția Internațională
Incorect Politic
Iunie 23, 2022

Lituania a întrerupt comunicațiile terestre dintre Federația Rusă și enclava Kalinigrad

Lituania a întrerupt comunicațiile terestre dintre Federația Rusă și enclava Kalinigrad

Lituania a întrerupt comunicațiile terestre dintre Federația Rusă și enclava Kalinigrad. Luată în momentul când, cu rachetele primite din America, Ucraina pregătește atacul unor ținte rusești, decizia acesta ar putea marca schimbarea strategiei juridice, politice și militare a Rusiei, care în loc să continue ”operațiunea militară specială” va răspunde provocărilor NATO într-un fel ce ar schimba fața întregii lumi, nu doar contenciosul occidentalo-rus, pe spinarea cărnii de tun ucrainiene.

Obiectivele declarate ale Rusiei, demilitarizarea și denazificarea Ucrainei, ascund un tot mai evident război între civilizații: între Occidentul decadent sau civilizația homosexuală-curcubeică, cu utopicele ei veleități ”transumaniste” și o bună jumătate a lumii, ale cărei popoare refuză demența transumanistă de la Davos și dictatura anglo-americană ce durează de aproape un secol. După cum ne-am putut da seama, ”Operațiunea militară specială”, a Rusiei, are reguli și limite precise. Rusia nu a distrus întreaga infrastructură și rețelele de comunicații ucrainiene, internetul funcționează aproape ca înainte de 24 februarie 2022. Turnurile de telefoane mobile și rețelele electrice nu au fost distruse, iluminatul public funcționează la Lvov, Kiev, Harkov și în toate orașele ucrainiene. Unele depozite de combustibil, rafinării și alte obiective militaro-industriale au fost atacate, nu însă clădirile guvernamentale ucrainene, nici măcar Ministerul Apărării, care sunt în picioare și își continuă activitatea. Transportul civil funcționează. Numai unele transporturi feroviare au fost oprite, pentru a împiedica livrarea armamentului NATO. În ciuda propagandei occidentale, că ruși violează, jefuiesc și ucid civilii cu sălbăticie, adevărul este cu totul altul. Rusia nu a vizat zone civile, spre deosebire de Ucraina, care bombardează orașul Donețk de 14 ani, inclusiv acolo unde nu există nicio activitate militară rusă. De asemenea, Rusia a făcut presiuni asupra Ucrainei, pentru deschiderea unor căi de evacuare pentru civilii prinși în zonele de luptă. Ucraina a blocat multe dintre aceste operațiuni umanitare.

Principala caracteristică a ”Operațiunii militare speciale” este dimensiunea forței militare ruse din Ucraina: aproximativ 250.000 de ostași ruși, împotriva unei armate ucrainene și a unei forțe de apărare teritorială de peste 600.000 de oameni, militari, civili și mercenari din peste 20 de țări. Strategii militari consideră că, dacă vrea să învingă, armata atacatoare trebuie să aibă avantajul numeric de 3 la 1. Regula 3/1, de luptă terestră, este un ABC: pentru a învinge, forța de atac trebuie să aibă avantajul de 3/1, față de forța de apărare. De ce? Pentru că atacantul are pierderi mari, când ia cu asalt o poziție fortificată. Fără o suficientă rezervă de soldați, forța de atac își asumă riscuri foarte mari pentru a crea și exploata o breșă, pentru a compensa dificultățile terenului, etc. În plus, aproape totdeauna, moralul este și el de partea apărării.

Rusia a răsturnat aceste reguli și principii militare. Deși depășită numeric, de aproape trei ori, de Ucraina, care duce o luptă defensivă, de pe poziții fortificate, Rusia a obținut supremația aeriană și a paralizat capacitatea Ucrainei de a furniza sprijin aerian unităților asediate. Aviația ucraineană nu a jucat un rol ofensiv semnificativ în operațiunile ucrainene. Rusia s-a bazat pe gărzile patriotice ale republicilor Lugansk și Donețk, lăsându-le adesea să suporte greul bătăliei pentru recuperarea teritoriilor deținute de armata ucraineană, asumându-și rolul de comandă și de sprijin, iar forțele militare ale republicilor Lugansk și Donețk s-au subordonat. Lucru normal, căci Federația Rusă dispune de artilerie, sprijin aerian, rachete și alte materiale, ea singură fiind în măsură să sprijine operațiunile militare ale celor două tinere republici.

În ciuda afirmațiilor occidentale că Rusia a suferit pierderi catastrofale, nimic nu dovedește această afirmație. Vladimir Putin nu poate opri părinții și soții îndoliați să-și plângă fii pierduți pe câmpul de luptă. Pierderile pe care le îndură forțele ucrainene ar fi mult mai mari dacă Rusia ar decide să ducă un adevărat război împotriva Ucrainei, în care caz, nu vom mai vedea plimbările cucoanelor și politicienilor occidentali pe străzile Kievului.

Rusia are multiple opțiuni: poate distruge rețeaua electrică a Ucrainei, poate închide centrala nucleară Zaporojie (cea mai mare din Europa), poate împiedica accesul Ucrainei la petrol, poate distruge aaproape orice activitate industrială, poate viza infrastructura guvernamentală centrală și locală a Ucrainei.

Să sperăm că nu se ajunge la aceste extreme. Totuși, Vladimir Putin repetă că este vorba de o luptă pe viață și pe moarte, între poporul rus, ce vrea să rămână așa cum l-a lăsat Dumnezeu, și Occidentul degenerat care vrea să-l transforme într-o turmă de homosexuali curcubeici, cu botniță Covid-19, vaccinat-eutanasiat și transumanzat, cum visează Schwab și mafioții de la Davos. Ziariștii germani încep să înțeleagă pericolul. Televiziunea germană admite ceea ce devine tot mai clar: Occidentul neagă că Rusia aproape a câștigat conflictul militar cu Ucraina. Nu întâmplător, cei trei mușchetari occidentali, plus d’Artagnan-șase-case, s-au dus după Mylady Zelensky, să-i dea păsărica la apă.

Tot mai mulți sunt cei ce se tem că începem să ne confruntăm cu adevărul penibil și incontestabil. Indiferent că ne place sau nu ne place, Rusia a câștigat războiul, chiar dacă majoritatea politrucilor și politicienilor, între care Athos, Portos, Aramis, d’Artagnan și președintele german sau cârnatul afumat, cum îl numește Zelensky, continuă reveria lor de roboți ai Americii curcubeice: Rusia nu trebuie să câștige acest război. Ucraina trebuie neapărat să-l câștige’”. Realitatea este alta: Ucraina are tot mai mari șanse să devină o enclavă între Lvov, Jitomir, Vinița, ba chiar să dispară cu totul de pe harta Europei.

Din punct de vedere politic, rămâne de văzut unde se va ajunge. Practic, în câteva zile,  Rusia a cucerit un teritoriu mai mare decât Olanda și Belgia la un loc, cam jumătate din România actuală. Legătura terestră cu Crimeea și aprovizionarea acesteia cu apă potabilă explică de ce posesiunea Donbasului este esențială pentru Rusia. Ce ar trebui să se întâmple pentru ca Rusia să piardă războiul deja câștigat? Puțini comentatori recunosc că Ucraina nu este suficient de puternică pentru a se măsura cu Rusia. În ciuda miliardelor de dolari, arme și altele din partea Occidentului, Ucraina nu va putea învinge Federația Rusă, care câștigă și bătălia ”sancțiunilor internaționale”.

Trăim vremuri istorice. Lumea creată de cîștigătorii celui de al II-lea Război Mondial s-a încheiat pe 24 februarie 2022. Uniunea Sovietică a pierit. Imperiile coloniale francez și englez au pierit și ele, aproape în întregime. Fosta Africă ”franceză” speră să cucerească Franța cu penisul bărbaților și vaginul femeilor. Statele Unite vor imploza, ca și Uniunea Sovietică. Cu tot arsenalul lor atomic, Statele Unite se vor prăbuși, pentru că cele aproximativ 350 de milioane de locuitori nu formează și nu pot forma un popor omogen, cu aceeași limbă, cultură, obiceiuri, tradiție. Statele Unite nu își mai pot impune colonialismul în Germania, țară pe care, după ce învins-o în 1945, Rusia o va ajuta să se elibereze de sub dictatura mafiotă a Yankeilor.

În sfârșit, dictatura terorismului și a minciunii anglo-franco-sovieto-americane se va prăbuși. Dictatura mafioților și francmasonilor de la Yalta, Potsdam, Nuremberg, Malta se prăbușește sub ochii noștri, lucru ce nu ar fi fost posibil fără prealabila prăbușire a bolșevismului sovietic. Vom vedea cine va câștiga Războiul Rece, care încă nu s-a încheiat, ci abia începe să se înfierbânte. Al II-lea Război Mondial nu s-a încheiat cu adevărat, pentru că nu s-a semnat un Tratat de Pace între Statele Unite și Germania. Vreme de zeci de ani, Germania a fost și este încă o colonie anglo-franco-sovieto-americană. Grație actualei Federații Ruse și alianței acesteia cu o serie de alte State, populate de o bună jumătate a omenirii actuale, lumea va putea scăpa de dictatura, terorismul militar, financiar, medical, ideologic și intelectual, de jaful, tâlhăriile electoralo-democrate și minciunile nedemnilor câștigători ai celui de al II-lea Război Mondial.

3 comments

  1. Dacă Rusia va fi pusă la colț va fi ca animalul sălbatic, când e încercuit atunci atacă cel mai periculos, așa va face și Rusia, dacă va vedea că e înconjurată de către NATO, vor folosi armamentul nuclear și rachetele hipersonice (RS-28 Sarmant, cunoscut de NATO drept satan 2), gliderul hipersonic Avangard (viteză maximă Mach 20-27), Zircon, Iskander și Kinzhal

  2. “Fără o suficientă rezervă de soldați,”

    https://www.youtube-nocookie.com/embed/zTioBYdv2o4

    “I thought I was one of a kind…” (4:10)

  3. Excelenta analiza si detaliere fara cusur!
    Rusia a castigat “razboiul” inainte de a incepe operatiunile speciale de de-militarizare (ca nu e de-nazificare, pentru rusi fiind nazist cel ce omoara rusii, indifewrent daca are sau nu vreo ideologie… ).

Leave a Reply

Your email address will not be published.