Home / Evenimente / La Mulți Ani Tuturor Românilor!

La Mulți Ani Tuturor Românilor!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 31, 2017

Incorect Politic vă urează un călduros La Mulți Ani!

România se află pe marginea prăpastiei și tragedia este că oameni dinăuntrul ei vor să împingă neamul în abisul neființei globaliste.

Dar vine 2018.

Strămoșii care s-au întors în mormînt de-a lungul perioadei de beznă anti-românească sunt pe cale să străpungă lemnul coșciugelor, ridicându-se luminoși ca o stea călăuzitoare pentru noi, urmașii lor, care dupa 100 de ani se reunesc sub steagul românesc, mergând spre biruință.

Buciumul:

Pe 31 decembrie, la ora 14:00, din fața primăriei din Fălciu, coloana de manifestanți va porni înspre podul de la Prut, care în acest moment nu mai este funcțional. La 100 de ani de la Marea Unire, românii de pe cele două maluri ale Prutului vor trece steagul de 100 de metri peste pod, cerând astfel, alături de autoritățile locale, ca acest pod și celelalte 22 existente în perioada interbelică să fie reabilitate și funcționale, pentru ca râul să nu mai fie o barieră între frați.

Manifestările vor continua apoi la Casa de Cultură din localitate, unde se va sărbători Anul Nou, și cu demararea manifestărilor din cadrul Centenarului Marii Uniri. Petrecerea de Revelion va fi însuflețită de recitaluri folclorice susținute de soliști și ansambluri din România și Republica Moldova, trecerea dintre ani fiind punctată de un spectacol de artificii în aer liber, iar partenerii din administrația locală asigură mâncare și băutură tradițională”, arată organizatorii, Platforma Unionistă Acțiunea 2012, într-un comunicat.

Acțiunea 2012, grupul civic care aduce în spațiul public românesc mesajul „Basarabia e România”, îi invită pe toți românii să petreacă Revelionul 2018 pe malul râului Prut.

„Anul 2018 este deosebit de important pentru noi, deoarece marchează Centenarul Marii Uniri a tuturor românilor, din 1918. Începem 2018 la Prut privind spre Basarabia, către care ne concentrăm eforturile civice pentru a împlini cel mai frumos vis realizabil al generației noastre: reîntregirea. Îi invităm de Revelion alături de noi la Fălciu, în județul Vaslui, pe toți cei care cred în Unire. Împreună cu frații noștri de peste Prut vom striga într-un singur glas: Vrem Unire!” a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Așezată pe locul unui vechi târg de mare importanță economică pentru Moldova istorică, localitatea Fălciu este încărcată de semnificații simbolice pentru România și are ca omolog de partea stângă a Prutului satul Stoianovca (fostul Stoienești) din raionul Cantemir, mai arată organizatorii.

Inițiativa unioniștilor de-o parte și de alta a Prutului este una mai mult decât simbolică, este o deșteptare a conștiinței naționale. O chemare la luptă.

Înaintea oricărei mari bătălii, strămoșii noșțri se rugau lui Dumnezeu pentru ajutor, să biruiască vrăjmașul și să apere meleagurile binecuvântate ale țării.

Avem nevoie să recucerim mult. Suveranitatea, pământul vândut la străini, resursele naturale, independența economică, natalitatea, rațiunea Ortodoxă, legătura cu tradițiile și mândria de a fi ROMÂN! Vă cer să alocați 5 minute înaintea trecerii în 2018 pentru o rugăciune.

Începând cu ora 23:55, să ne rugăm pentru discernământ ca să nu cădem în cursa inamicului, pentru înțelepciune să învățăm din greșelile înaintașilor noșțri, pentru voință să nu ne dăm bătuți când noaptea se lasă împrejurul nostru.

Să ne rugăm pentru biruința neamului românesc asupra tuturor forțelor răului.

La mulți ani!

La mulți ani!

2 comments

 1. Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  Mă voi ruga alături de românii de pretutindeni, pentru țară, pentru noi și pentru viitorul copiilor noștri!! 23.55, p întâlnire sfântă! Doamne ajută!

 2. Înaintea oricărei mari bătălii, strămoșii noșțri se rugau lui Dumnezeu pentru ajutor, să biruiască vrăjmașul și să apere meleagurile binecuvântate ale țării.

  Avem nevoie să recucerim mult. Suveranitatea, pământul vândut la străini, resursele naturale, independența economică, natalitatea, rațiunea Ortodoxă, legătura cu tradițiile și mândria de a fi ROMÂN! “Vă cer să alocați 5 minute înaintea trecerii în 2018 pentru o rugăciune.

  Începând cu ora 23:55, să ne rugăm pentru discernământ ca să nu cădem în cursa inamicului, pentru înțelepciune să învățăm din greșelile înaintașilor noșțri, pentru voință să nu ne dăm bătuți când noaptea se lasă împrejurul nostru.

  Să ne rugăm pentru biruința neamului românesc asupra tuturor forțelor răului.

  La mulți ani!” Cred, cu toată tăria, că RUGĂCIUNEA este ceea ce ne mai poate salva! Dar…câţi se mai roagă azi… Dumnezeu sa binecuvînteue poporul român!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *