Home / Actualitate / L-a trădat BOR pe Hristos?

L-a trădat BOR pe Hristos?

Incorect Politic
Martie 28, 2020

L-a trădat BOR pe Hristos

Dragii mei,

Sunt uimit de ceea ce se întâmplă. Duhovniceste sunt îngrozit. S- au dat comunicate ca “credincioșii ” sa nu mai vină la Sf. Liturghie. Nu ajungea că s-au dat legi, că poliția și armata vor ține oamenii departe de Liturghie.

Accept că niște forme de viață nu înțeleg că în potir se află “însuși Trupul și însuși Sângele”! Dar Biserica Luptătoare?

Unde sunteți nepomenitorilor? Unde sunteți luptători cu cipurile și cu codurile de bare? Unde sunteți luptătorilor cu Antihrist?

ASTA E APOSTAZIA!! ASTA E LEPADAREA DE HRISTOS! Acum ni se cere să stăm departe de HRISTOS Euharistic. Ni se cere să ” mărturisim ” că HRISTOS e contagios. Că nu mai e VIAȚA ! Ca HRISTOS poate fi moarte. Fraților, intelegeti în limba română ce zic eu aici??CULMEA ! IN POSTUL PAȘTELUI.

V-ați cumpărat linguriță de unică folosință?

Ați uitat că unde sunt 2 sau 3 adunați în numele LUI este și Hristos acolo? Și nu are ce să se întâmple rău? Ați uitat că sute de mii de pelerini sărută moaștele fără să răcească măcar? Ați uitat că preoții împărtășesc pe bolnavii cu cele mai contagioase boli și apoi consumă ce a rămas și nu se îmbolnăvesc?
CE URMEAZĂ?

Să închidem bisericile de cate ori este vreo răceală?  Sau mai bine de tot. NU?

SOLUȚIA a fost să lăsăm TOTUL (adică Liturghia, care mai ține lumea) pe monahi și preoți.  Ei o să strige către bisericile mai goale decât cele din Occident (de care noi radeam) :
– Luați mâncati ACESTA ESTE TRUPUL MEU
– Beți ACESTA ESTE SANGELE MEU

Bravos, turmă a lui Hristos, ne-am transformat în altă turmă! Măcar faceți ceva să sprijiniți pe monahi și preoți! Vai de capul nostru!

Doamne ajută!

Cătălin Rusu

8 comments

 1. Luca 22.10: El le-a raspuns: “Iata, cand veti intra in cetate, va va iesi inainte un om, ducand un ulcior cu apa; mergeti dupa el in casa in care va intra

  —————————

  Voi, care spuneti ca sunteti “credinciosi”, de ce nu vreti sa intelegeti ca timpul se schimba, ca intram intr-o epoca noua – cea a Varsatorului – lasand in urma pe cea a Pestilor. Ce am scris mai sus este luat din Biblia pe care o cititi si nu o intelegeti. Trist. Daca vreti sa mergeti pe calea religiei, n-aveti decat. Dar epoca asta noua, a Varsatorului, e o epoca a haosului. Daca deveniti radicali, crezand ca sunteti conservatori, nu va faceti nimic bun. Radicalizarea este piatra de temelie a discutiilor in contradictoriu si in final chiar a haosului!

  De ce alegeti calea asta ? De ce vreti haos ? Stupid !

  Nu va e clar ca actionati “ca la carte” ? Epoca Pestilor (cei 2 pesti ai lui Iisus) e considerata pacifista. Daca e asa si stiind cate razboaie au fost peste tot in ultimii 2000 de ani, oare cum va fi noua epoca ?

  Cum vreti sa fie ?

  Inchideti cartea si deschideti-va mintea. Ganditi cu propria minte !

  • “Închideți cartea”. Eu am deschis cartea. De fapt am deschis multe. Le-am și terminat. Aici nici nu e vorba de conservatorism. Aia e o etichetă stupidă. Gen “conservatorii ăia care nu cred că există 50 de sexe”. Dacă nu accepți ideea aia, chipurile ești “conservator”, cu alte cuvinte “înapoiat”, sau “demodat”, sau ceva similar. Doar că cei care sunt de acord cu ea, nu sunt “progresiști” și “mai buni”. Sunt doar halucinați. Ideea ta e ca oamenii să accepte “progresismele”, care nu mai au de mult nici o legătură cu egalitatea, sau dreptatea, sau alte pretexte din astea, și guvernul unic mondial, și suprimarea libertăților, ca să nu fie conflict.

   • De obicei citesc aici chestii interesante. Imi place sa citesc. Azi imi calc obiceiul si intervin, fiindca cine a scris “vine haosul” m-a pus pe ganduri. Nu stiu daca are dreptate, dar stiu ca dumneata, “aiurel”, ai obiceiuri proaste: te contrazici, te ratoiesti la altii fara sa le citesti comentariile de-a intregul si arunci replici fara rost. Chiar si aici, nu esti decat dovada radicalismului, de dragul de a critica si de a lua in ras parerile altora.
    De fapt, nu cu tine vreau sa ma cert, ca nu meriti prea multa atentie – esti doar un joker.

    Asa ca revin la subiect: Exista multe semne ca ne indreptam spre o viata haotica in care numeni nu mai stie care va fi soarta zilei de maine. Oare este o intamplare? Oare este rezultanta actiunilor pe care le realizeaza fiecare ins, in fiecare clipa a vietii lui ? Oare e destinul ?
    Citeam ca Ecuatia lui Drake, care a fost un pucnt de referinta in istoria astronomiei, arata ca numarul minim probalilistic de civilizatii care pot exista la un moment dat este de 1 – a noastra, dar foarte usor poate fi supraunitara, duce la urmatoarea intrebare: Daca mai e cineva ? Cineva care, la fel ca si noi isi pune intrebari, cauta, cerceteaza, vrea sa inteleaga Universul. Sunt o gramada de teorii si zvonuri cum ca Ei au venit de mult pe Terra si au lasat niste urme care azi nu pot fi explicate de teoria recunoscuta stiintific cum ca noi suntem mai evoluati decat stramosii nostri (de exemplu elicopterul, submarinul si tancul care apa in templu din Abidos sun “explicate” ca fiind rezultate din suprapunerea mai multor texte, desi planul frescei nu este adandit, asa cum ar fi fost in cazul scrierii repetate, care insemna cioplirea pietrei in mod repetat).
    Punand cap la cap ceea ce am citit si ideea de mai sus, permiteti-mi sa intreb: Oare, daca mai sunt si altii? Stiu ca o sa radeti de mine si o sa spuneti ca m-am imbolnavit de “conspirationita”, ca Papa e globalist sau NASA “scapa” anumite texte ca sa zapaceasca populatia, dar daca e adevarat ? Stiti ca Papa a scapat ca “probabil sunt fiinte si pe alte planete, si sunt creatia Domnului” ?
    https://www.catholicnewsagency.com/news/do-aliens-exist-pope-francis-tackles-this-and-other-things-in-new-interview-75025
    https://www.cbsnews.com/news/vatican-considers-possibility-of-aliens/

    Oare intelegeti haosul care se va crea cand Ei vor veni? Caci, atunci cand vor veni, toate religiile se vor dovedi bune de aruncat la cos, pentru motivul ca au declarat si si-au invatat “turma” ca sunt creatia zeului la care se roaga ? Indiferent care va fi fost acest zeu, altul pe fiecare continent, altul in fiecare tara !

    PS. Sper ca administratorii sitului sunt corecti si publica parerea mea. Multumesc

    Mariana

    • Este un punct de vedere interesant, exista destui oameni care sa creada teoriile cu extraterestrii din antichitate incat sa se lucreze cu teoria. Ca o fi adevarata sau nu, asta nu putem spune precis, dar putem deduce ca la un moment dat va avea loc o “mare dezvaluire”, sau o “mare deceptie” cum le zic unii. Adica ce se va intampla, ideea de contact cu extraterestrii va avea loc la un moment dat, fiind o treapta spre acea noua ordini mondiale. De mentionat pe acelasi sistem vor prezenta o ‘a doua venire’ contrafacuta folosind tehnologie holo.

 2. https://www.breitbart.com/faith/2020/03/28/italy-decrees-going-church-not-valid-reason-leaving-home/
  Italia decretează că mersul la biserică nu e un motiv valabil pentru ieșit din casă. E valabil și în alte părți.
  Și să nu-mi începeți cu “dar, dar catolicii oricum nu sunt creștini” și alte aberații extremiste, că tot vorbeam zilele trecute de incapacitatea de colaborare în rândul albilor. Ceilalți nu fac discriminări din astea. “Știu că sunt sclav, dar măcar papistașii/ ăia sunt și ei”. Și invers.

 3. Stiti ce ciudat este ca vaccinarea e nasoala, dar “vaccinarea cu lingurita” e buna ?

 4. Pe scurt, în cazul în care epidemia e exagerată, mai bine să nu aibă anticlericaliștii pretexte, iar dacă este cu adevărat un pericol, iarăși e mai bine că s-au suspendat temporar slujbele.

  Nu știu dacă trădare e termenul potrivit. Știm foarte bine ce fel de guvern avem. Majoritatea oamenilor sunt ușor de influențat, vezi criza curentă, lui Iohannis și liberalilor le-ar pica foarte bine să dea vina pe “fanaticii religioși” pentru “împrăștierea epidemiei”. Deja a venit cineva cu o idee să “naționalizeze averea Bisericii Ortodoxe Române”.
  Și deja există un precedent, New York Times dă vina pe “creștinii” cei “anti-știință” (deci “nedestupați la minte”, sună familiar nu?) pentru împrăștierea epidemiei. Mă rog, e vorba de evanghelicii zioniști din SUA, care sunt practic o sectă care are “Biblia” ei, dar la noi nu s-ar face distincția asta. Nu contează că despre epidemie se știa de mult, dar o mulțime de Democrați și ziarele insistau că nu e nici o problemă, dar acum încearcă să dea vina pe public. Iarăși la fel ca la noi.
  E vina românilor, nu a lor care știau de luni de zile și n-au făcut nimic, ba chiar continuă să nu facă nimic, fie pentru că speră să treacă de la sine și să nu se vadă că nu erau pregătiți în nici un fel, fie pentru că asta au indicație să facă și pun țara pe butuci in felul ăsta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *