Home / Actualitate / Justițiarul închis a doua oară. Mihnea Codrescu, AUTORUL INTERZIS de ANCOM

Justițiarul închis a doua oară. Mihnea Codrescu, AUTORUL INTERZIS de ANCOM

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 1, 2020

Ieri dimineață ANCOM a publiat decizia prin care este aprobată redeschiderea sitului Justițiarul. Domnul director Marius Albin Marinescu, ajutat de către avocați patrioți care au zdrobit decizia anterioară, a obținut o victorie împotriva tiraniei. Câteva ore mai târziu, acesta urma să piardă Justițiarul pentru a doua oară.

Prima decizie ANCOM era motivată prin menționarea a două articole, unul scris de Marius Albin Marinescu, apărut în 12 martie, dar starea de urgență a fost decretată pe 16 martie. Legile nu se aplică retroactiv, deci grupul de înmormântare strategică a fost forțat să-și înmormânteze decizia de a închide Justițiarul.

Vă dați sema câți bani se duc la politrucii și inchizitorii sistemului, ei fiind absolut incompetenți? Nu mai vorbim de încălcarea articolului 30 din Constituție, care, printre altele, prevede că Nici o publicație nu poate fi suprimată. Ne-am obișnuit că de facto nu mai contează Constituția, se încalcă zi și noapte fără să existe consecințe. Victorii se obțin prin semnalarea unor vicii de procedură sau greșeli flagrante de drept, ușor de exploatat de avocați inteligenți.

Celălalt articol a fost scris de Mihnea Codrescu și prezenta filmări din centrele COVID-19 din America, anunțate ca fiind ultra-saturate, dar ele erau, de fapt, ultra-goale.

Justițiarul închis a doua oară

Decizia_ANCOM_nr_506_23_04_2020 .pdf

Sub asediul avocaților patrioți, ANCOM a cedat, elaborând o decizie prin care redeschide situl Justițiarul.  În ea se precizează condiția – să fie șterse cele două articole.

Totuși, prostia unei autorități care pretinde să dicteze ce este adevărat și ce nu, care își permite să-ți spună pe ce link-uri nu ai voie să intri, această prostie este depășită numai de tupeu.

Primul link este articolul care a apărut și pe Incorect Politic (link) , filmul cu pricina fiind republicat în acest articol. Ca politrucii lui Stalin, neterminații ăștia vor să-ți spună ție, cititorul, ce ai dreptul să citești și ce nu.

Cinste avocaților Dan Chitic, Lucian Dumitrașcu și Vasilica Coroiu pentru că nu au stat deoparte când drepturile fundamentale erau călcate în picioare.

Îți imaginezi ce-au simțit acești inchizitori ratați când au fost nevoiți să redeschidă site-ul care l-a investigat pe tătucul Iohannis? Dar oare ce-au simțit când prin acțiunile lor au făcut reclamă gratuită publicației, făcând Justițiarul mai popular ca oricând? Cel mai probabil au murit de ciudă, de aceea s-au repezit să-l închidă iar.

Decizia completă poate fi citită aici. Cartea MANIFEST menționată de Mihnea Codrescu poate fi cumpărată AICI.  JOS CENZURA!

Ar fi un mare deranj pentru ei dacă ar ieși oamenii din robie. Norocul lor e că încă n-a ajuns cuțitul la os. Continuați cu starea de demență și s-ar putea să ajungă mai repede decât vă așteptați.

IMPORTANT! După ce au redeschis site-ul, au lansat în spațiul public ideea că Marius Albin Marinescu s-ar fi milogit într-un compromis cu autoritățile criminale, enumerând trei condiții pentru redeschidere, dintre care doar una se regăsea de fapt in decizia ANCOM. Prin aceste informații, apărute într-un articol pe profit.ro, au vrut să-l murdărească pe Marius Albin Marinescu, inoculând ideea că ar fi făcut un compromis, că a căzut la înțelegere cu sistemul, tehnică similară cu metodele bolșevice din temnițele României ocupate de după 23 august 1944. Naționaliștii erau constrânși sub tortură să semneze o declarație prin care se dezic de crezul legionar, apoi declarația era citită în fața deținuților cu scopul de a-i demoraliza.

Prin articolul scris de domnul Marinescu “Lupta cu tirania, am câștigat o bătalie!”, acesta a dovedit că nu s-a reeducat, fapt pentru care decizia de închidere a fost luată a doua oară.

Justițiarul închis a doua oară

Aștept a doua salvă a avocaților domnului Marinescu pentru redeschiderea publicației. Pana atunci, articolele Justițiarul sunt binevenite pe platforma Incorect Politic. Sfatul meu pentru oricine are de gând să publice articole pe net, luați-vă domeniu și găzduire în SUA.

În încheiere, haidem să-l privim pe tovarășul inchizitor șef al Grupului Pentru Comunicare Strategică, Eduard Andi Manciu.

G4Media:

Manciu este șeful departamentului de comunicare al PNL din primăvara lui 2015. Anterior, el a fost jurnalist cu experiență preponderent pe domeniul politic, în redacțiile Realitatea TV (2006 – 2007), Evenimentul Zilei (2007 – 2009), NewsIn (2009 – 2012), B1 TV (2012) și Mediafax (2012 – 2015).

Fost jurnalist mercenar în slujba propagandei globaliste, actual propagandist PNL, Eduard Andi Manciu reprezintă tot ceea ce este canceros în presă și în politică. Prin prestația sa împotriva adevărului, Eduard Andi Manciu a obținut, de data aceasta pe merit, titlul de dușman al poporului.

Justițiarul închis a doua oară

Întrucât într-un sondaj prezentat recent la televizor (cred că la Antena 3 era) s-a constatat că marea majoritate a oamenilor se informează de pe…Facebook, ar fi păcat pentru ANCOM dacă acest articol ar circula pe rețeaua de socializare.

One comment

  1. Informatiile pt care a fost inchis Justitiarul mai exista (inca) si pe alte site.uri: https://ioncoja.ro/din-trecutul-penal-al-johanului/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *