Home / Educativ / Articolul INTERZIS de ANCOM

Articolul INTERZIS de ANCOM

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 30, 2020

Unul dintre articolele citate în decizia de a închide publicația Justițiarul, care azi dimineața a fost redeschis, apoi pe seara închis a doua oară, este acesta,  scris de Mihnea Codrescu.

Acesta a comentat imagini filmate în America, ale centrelor de urgență COVID-19 anunțate ca fiind „ultra-saturate” fiind, de fapt, ultra-goale!

De ce au fost date jos filmările? Punerea în scenetă a acestei pandemii demente arată semne de epuizare. Iată videoclipul cu pricina, în care se prezintă centrele goale din New York, unde situația e descrisă constant de mass media ca fiind una dramatică.

Referindu-se la medicii din teritoriu care transmit că nu sunt pacienți și că “Totul e umflat artificial”, Mihnea Codrescu denumește pandemia Covid-19 ca fiind o construcție mediatico-globalistă. Unde-i minciuna?

În nici un articol nu s-a negat existența acestui virus care seamănă cu gripa de primăvară și care, practic, asta și este. Problema este că bolnavii care au cu adevărat nevoie de îngrijiri medicale de urgență pentru alte boli, inclusiv boli grave, sunt lăsați să moară acasă pentru că unitățile medicale se ocupă de pacienții Covid-19 inexistenți…

Informațiile prezentate se confirmă într-un articol din presa franceză care dezminte previziunile “oficiale” ce vorbeau de sute de mii de bolnavi ce trebuie spitalizați de ugență. Au fost mai puțin de 7000 de persoane la terapie intensivă pe 5 aprilie, din care mai puțin de 400 se aflau în stare gravă, majoritate afiind bătrâni bolnavi de alte boli.

https://www.sortiraparis.com/actualites/a-paris/articles/212134-coronavirus-la-situation-dans-le-monde-pres-de-10000-morts-aux-etats-unis

De ce nu tratăm virusul așa cum este, gripa de primăvară care ucide persoanele imunodeficitare și/sau vârstnici? În fiecare an este așa, anul ăsta s-au decis tiranii să impună adevărul cu cenzura și să-i aresteze pe toți oamenii la domiciliu “pentru binele lor”.

Codrescu concluzionează pe bună dreptate zicând “Nimic din această piesă de teatru mediatico-politică nu mai stă în picioare. Economia a fost închisă și parțial distrusă fără nici un motiv serios. Ne întrebăm de ce…?”

Un răspuns concret vom avea probabil în 5-10 ani, când adevărul va ieși la suprafață.

Până atunci putem doar presupune și pe baza observațiilor să deducem logic ceea ce se urmărește: Impunerea unor politici la nivel global pentru vaccinarea obligatorie, identități digitale, cenzură de tip stalinist și supraveghere crescută. Un viitor distopic care nu este departe. Să ne pregătim.

4 comments

 1. Trebuia sa nu puna intrebarea cu economia…
  Poate ca este lovita economia de tipa iudaic bazata pe profit si pe “free trade” ca sa-si faca jidanii jocurile si nu trebuie arata ca se face deliberat, adica in mod constient.
  Exista economie de alt tip, sanatoasa descrisa de filozofi NE-marxisti germani.
  Exista economia de alt tip rentabila pe baza “cantitaii de osteneala”, nicidecum pe hartie tiparita si manipulata la nivel global…
  A dat rezultate in Germania – de aceea trebuia distrusa prim genocidul crestinilor, cu bani si munciuni ale acelorasi care au declansat blocada economica a Germaniei in 1933.
  A facut Brazilia sa sara din feudalism in era digitala… sint recunoscatori lui Mihail Manoilescu, cel ale carui lucrari nu se predau in Romania ca sa nu moara comerciantii perciunati…
  A dovedit practic modelul crestin, opus celui existent-globalizat iudaic un geniu tehnic si antreprenorial, creatorul masinilor Ford – blestemat, amenintat si santajat de aceiasi percoiunati, khazari cu origine jewish dar carora nu le poti spune jew ca esti brusc anti-semit.
  —-
  Sigur ca nu de asta a fost “legat” ci pentru ca lumea sa stie ce se intampla cu adevarat.
  Drept e si ca masurile au fost supra-normale datorita unei afectiuni despre care nu se stia si inca, se stie prea putin dar care omoara.
  In fata necunoscutului, fara a putea anticipa evolutia, cu experti in cele trecute dar cu gura mare fata de prezent si absolut confuzi pentru viitor… politicienii si-au dat “drumu'” la ticalosii – degenerare sexuala, dez-nationalizare, atac impotriva unitatii teritoriale… sa vedem cum au hacuit bugetul cu loaze penale… si altele inca ne-date pe fata.

 2. https://www.informationliberation.com/?id=61409 Media Hype Estrogen For Men As Coronavirus Treatment After Trashing Chloroquine
  Presa promovează estrogenul (!) ca tratament pentru coronavirus după ce au atacat virulent clorochina
  Mă întreb, ăștia la Jew York Times sunt prea deștepți pentru sau goyimii sunt prea proști dacă iau de bun așa ceva?

 3. Domnilor, inchiderea JUSTITIARUL.RO s-a executat exact pentru motivul pe care l-a mentionat Ion Cristoiu: Autoritățile au (re)închis siteul Justițiarul pentru ca lumea să nu aibă acces la arhivă, acolo unde sunt dezvăluite afacerile de corupție ale lui Klaus Iohannis.”

  https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Ion-Cristoiu-Autoritatile-au-re-inchis-siteul-Justitiarul-pentru-ca-lumea-sa-nu-aiba-acces-la-arhiva-acolo-unde-sunt-dezvaluite-afacerile-de-coruptie-ale-lui-Klaus-Iohannis-161300

  Am scris un mesaj pe pagina de facebook JUSTITIARUL, sa creeze un site strict pentru a publica aceasta arhiva, care sa contina strict dovezile indubitabile ale marsaviilor puscariabilului Johannis, K W, sa nu mai poata sa spuna ca dezinformeaza pe tema…Covid-19. Trebuie sa puna oamenilor la dispozitie toata arhiva coruptului J.K.Werner. Adevarul nu poate fi ingropat de tradatorii si puscariabilii din fruntea Romaniei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *