Home / Chestiunea Jidănească / Jidanii au Turbat! Sesiunea Foto de la Sinagogă

Jidanii au Turbat! Sesiunea Foto de la Sinagogă

Daniel Sălăjan
Incorect Politic
Noiembrie 4, 2019

Fără a irosi o ocazie de a-și face reclamă, Silviu Vexler & company, alături de fițuica “Adevărul” ingineresc un nou scandal antisemit.

Adevărul:

O sesiune foto sexy a stârnit revolta comunităţii evreieşti, deoarece fotograful şi modelul au ales ca fundal sinagoga din Constanţa. Lăcaşul de cult mozaic se află în paragină, iar accesul este interzis.

Sesiunea foto a presupus alegerea unui loc aparte, puţin accesibil, iar fotograful şi modelul s-au gândit la ruinele sinagogii din Constanţa, aflate în zona peninsulară, pe strada C.A. Rosetti.

Cu voia unor muncitori care se ocupă de reabilitarea unei clădiri vecine, care îşi ţin materialele de construcţie în curtea sinagogii printr-un contract încheiat cu Comunitatea evreiască din Constanţa, ei doi au pătruns în interiorul lăcaşului de cult, care nu mai are acoperiş şi este năpădit de vegetaţie.

Mândri de ce a ieşit, fotograful şi manechinul au postat pe Facebook rezultatul şedinţei foto, în care tânăra poartă ţinute sumare şi sexy. La primele semne ale scandalului, ei le-au retras de pe reţea.

Din păcate fata și-a murdărit trupul cu tatuaje, capătând aspect de mahalagoaică sau de pușcăriașă, acest fapt îi știrbește mult din sex-appeal.

Levitic 19:

28. Pentru morţi să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.

„Scandalos! Sinagoga din Constanţa, un monument arhitectural deosebit lăsat în paragină de autorităţi, de comunitatea evreiască locală, acum este transformată în decor pentru fotografii de genul acestora… În orice altă ţară din Europa, o astfel de clădire ar fi fost, de mult restaurată…. De ce în România nu?“ a reacţionat MCA Romania (Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului din România).

Defapt proiectul de restaurare există de câțiva ani.

„Ultimele documente necesare au fost finalizate recent, după o procedură foarte dificilă care s-a întins pe durata ultimilor ani datorită complexităţii deosebite a proiectului. În baza acordului care a fost realizat deja, reabilitarea Sinagogii va fi efectuată în parteneriat de către FCER/CE Constanţa şi Guvernul României. Sper ca lucrările să înceapă în cel mai scurt timp posibil“, a declarat el.

Cum tot mai des apar “scandaluri antisemite”, vă spun…pe curând!

3 comments

  1. Subscriu la parerea despre tatuaje

  2. “În orice altă ţară din Europa, o astfel de clădire ar fi fost, de mult restaurată…. De ce în România nu?”
    Pentru ca plateste dobanzi – practica ilegala de fapt, ca nu ai voie sa tiparesti bani sa platesti! – din care huzurersc belferii folosind minciuna absoluta a exterminarii religioase.
    Tot ei rad de idiotii de goyimo care se oimprumuta tot de la ei ca sa le dea banii degeaba pentru minciuna holocaustului, “cu acte” conform regulilor pretinse “legi” facute de franc-masoni = slugile create si dresate tot de ei! – si de idioti precum Dancila si alti pupincuristi ai talmudisilor, vanzatori de Tara.
    Holocaustul a fost al germanilor si mai mult, genocidul crestinilor atatati, divizati, instigati, manipulati de talmudistii astia care se pretind jidani *Jewish ancestry!)

    • “Lasata in paragina de autoritati…” si ma rog frumos de ce nu platesc ei din buzunarele lor? De ce-ar trebui restaurata intr-o tara “inca” ortodoxa o sinagoga?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *