Home / Educativ / Întuneric și Lumină sau RĂZBOIUL TUTUROR CONTRA TUTUROR

Întuneric și Lumină sau RĂZBOIUL TUTUROR CONTRA TUTUROR

ALBU
Incorect Politic
Martie 17, 2021

 

ÎNTUNERIC ȘI LUMINĂ SAU

 

RĂZBOIUL TUTUROR CONTRA TUTUROR

 

Trăim epoca laboratoarelor-arsenale. Știm ce se învârte acolo. Laboratoarele de genul ăsta toacă milioane, miliarde. Paza nu o fac laboranții, ci gorilele securiste. Los-Alamosul american al bombelor ”A”, al bombelor ”H”, Wuhanul chinezesc? E clar ce se învârte acolo! Nu-i vorba de laboratoare, ci de arsenale. Fabricate în fostele armurerii și fierării, armurile de odinioară au devenit botnițe, ce apără țânțarii, să nu fie înghițiți. Fostele arsenale s-au mascat devenind ”laboratoare medicale”, mascate și ele, fostele spitale au devenit închisori, crematorii nedeclarate, unde oamenii sunt încătușați, legați de mâini, de picioare, arși de vii, stropiți cu condimente pompierești, ambalați în saci, expediați manu militari, cimitire, cioclii, veșnica pomenire, după împrejurări. De Wuhanul chinezesc, cel franțuzesc, de la Lyon, Los-Alamos, armureriile nemnțești, știm câte ceva. Cel mai uriaș laborator-arsenal, de vaccinuri, există însă în Israel, țară-arsenal ce ascunde prima experiență totală din istorie: frontiere închise, nici pasărea nu trece. Avraamo-penieni, la originea biblică, roboții biologici nu se mai fabrică prin amputarea rituală a genitalei intersițiale, la prima pubertate, fiind legați ca verigile pe lanțuri de acum cerebralo electronice. Dintre sclaveții de peste 70 de ani, 90% sunt vaccinați. Ceilalți, 10%, aparțin selectei și inițiaticei grupări ITS (înțelepții trăzniți ai Sionului), dintre care Talpa Iadului alege cei 72 sanhedrinocrați ai fiecărei generații.

Confundându-se cu Țara Sfântă (95,8% eficacitate), arsenalul Pfizer usucă Iordanul în albie, pune Marea Mortăciune în erecție biblico-elohimică, ispravă de sfîrșit/început de lume, nu simplă tăiere comercială împrejur. Analizată de un grup indpendent de înțelepți sanhedrinici, eficacitatea în chestie este neîndoielnică: dintre cei trecuți de 70 de ani, arsenalul Pfizer a ucis de 40 de ori mai mult decât virusul. La cei tineri, eficacitatea Killer-Pfizer este de 260 de ori mai mare decât a Covidului, cifră incredibilă. Pădurea avraamică se curăță de uscături. Impurii se elimină. Purii se purifică și fără purim. Se înțelege: vestea nu a fost comunicată de mass-mediile înrobite.

Aceleași constatări vin din alte țări, aproape la fel de avansate în privința killer-vaccinării: Anglia, Malta, Serbia, Monaco, Gibraltar, unde numărul de cazuri a crescut dar nu elohimic. Amatorii de informații pot citi în ziarul independent France Soir.

Zilele trecute, marele pontif Pfizer pregătea o vizită de lucru în Țara Sfântă. Ca Ceaușescu, în Epoca Lumină, sfântă și ea. Era vorba de bilanțul celei mai experimentări killer-vaccinale, de la Avraam încoace. Arhiereul Pfizer trebuia însoțit de o sfântă echipă de trepăduși, rabini, rabinuți, killer-vacciniști, unu mai vaccinat, mai killer ca altul. În ultimul moment, vizita Pater-Patria-Pfizer a fost anulată. Motivul? Rabinii și rabinuții Pfizer nu sunt vaccinați! Ca și cum Moise n-ar fi fost fugărit, de Egipteni. Pentru hoția cu aurul și argintul! Poveste adevărată. Nu glumă, cum cred unii. Dacă fabricanții de arme nu știu mânui armele lor, înseamnă că am ieșit din lumea euclidiană. Trăim într-o lume aberantă.

Rusia, dimpotrivă, suprimă restricțiile. Viața și-a reluat cursul. Exemplul cel mai frapant vine din Statele Unite. Texas și Missippi suprimă obligația botniței și deschid economia sută la sută. Urmează Florida și alte 15 State republicane. Biden este neputincios. ”Democrații” mențin portul botniței. ”Republicanii” renunță la restricții și redeschid economia la maxim.

Sanitară sau nesanitară, adevărată sau mincinoasă, politică sau banditească, mafiotă, criza actuală contribuie la înțelegerea multor lucruri. Oamenii își pun mintea la contribuție, rețin declarația cutărui sau cutărui ministru, într-o situație sau alta, ce au spus aceștia după, ce spun azi, după un an de criză politică, nu sanitară. Trăim terorarea sinistro-dictatorială a poliției, jandarmeriei, armatei, forțe teroriste, inconștiente, corupte, botnițate, mascate, seamănând teroarea, printre bătrâni, femei izolate, greșind adresele victimelor, etc. Teroarea polițienească a repetenților, certaților cu școala, teroriștii banda Cîțu, depășesc, în cinism, pe ministrul Doctor Petru Groza, cu Zăroni cu tot, teroriștii ocupanților sovietici, de după 6 martie 1945.

Criza actuală este un bun revelator. Unele țări acționează după Planul Tenebros, al forțelor satanico-mondialiste Deep State, Bill Gates, Soroș Rothschild, etc. Printre acestea, Israelul, Statele ”democrate” ale uninii americane, Franța, Germania, etc. Alte State acționează potrivit unui plan deschis, transparent, luminos, Planul Luminii. În cadrul crizei actuale, unele țări urmează Planul diabolic al Beznelor și Tenebrelor, planul deep state; alte țări se străduiesc să rămână în limitele normalului, respectă constituția, legile, drepturile, libertățile tuturor, urmând, într-un cuvânt, Planul Luminii. Printre acestea: Islanda, Statele ”republicane” ale uniunii americane, Rusia ce refuză pașaportul vaccinal.

Trăim o perioadă semnificativă, epocă de sacrificii pentru toate Statele și guvernele lumii, pentru toți oamenii politici, pentru popoarele lumii. În noile condiții, popoarele separă oamenii capabili și cinstiți de cei corupți, incompetenții, trădători, falșii politicieni ce au adus Țara și poporul în starea actuală. În Islanda, urmașii Wikingilor au dat de pământ cu partidele, politicienii, miniștrii, clasa politică, poporul recucerindu-și țara, libertatea. În State Unite, Texasul trage către lumină și libertate, toate Statele guvernate de ”Republicani”. În Franța, tovarășului marxist Macron i se pregătește ultimul model de ghilotină. Mulți se întreabă cum a ajuns președinte un sans couille… În ciuda celor peste 200 de ani, a Războaie mondiale, zeci de revoluții, războaie coloniale, lumea se întreabă cum s-a ajuns de la sans-coulotte la sans couilles? În ianuarie, le Macro-couillon, cum i se mai spune, pregătea reîntemnițarea populației, la domiciliu. Apropiindu-se cumpăna primăvăratică lumină-tenebre, se discută și revenirea la ”normal”. Parisul scandează Macron-Couillon, slogan nu fără efect. Francezii par deciși să reia drumul libertății, fără să piardă o secundă… Vom mai vedea…

Nu ne putem pierde în considerații țară după țară, sport ce vorbește mult și spune puțin. Încercate de unii, explicațiile material-factuale sfârșesc prin a nemulțumii chiar explicatorii. Președintele Trump a câștigat sau nu? Macron și-a pierdut couillonii sau numai culotta? Noul chiriaș, Casa Albă, bate orice Alzheimer! Ăl de la Cotroceni, cu musca pe căciulă, învârte laba digitalizată, a lui Onan? Biserica freacă credința cu neputința? Turmentat sau nu, cetățeanul se întreabă pe cine să creadă? Afară de arginții Iudei, ierarhii nu-și bat capul cu văzute, nevăzute! Ce-i în mână, nu-i minciună!

Lucru pare limpede, inclusiv la nivel mondial: se înfruntă două forțe, două planuri, două lumi posibile. Limbajul simplu este și cel mai profund. O spunem limpede, mai ales pentru cei cu credință în Dumnezeu! Nu de azi, nici de ieri, forțele ce se înfruntă sunt ale Adevărului sau Luminii, respectiv ale Minciunii sau Tenebrelor, ale Răului, ale Satanei.

După 11 septembrie 2001, Arabii vorbesc de Washingsheitan (Sheitan=Satana), nu de Washington, generalul-președinte de acum 250 de ani. Țară după țară, continent după continent, epocă după epocă, partid după partid, religie după religie, forțele Tenebrelor/Minciunii și ale Luminii/ Adevărului se înfruntă încă de pe potecile Raiului legendar. Forțele Minciunii/Tenebrelor sunt cunoscute sub numele de stat paralel, stat profund, deep state. Nu fără tulburătoare argumente, se zice că ce se petrece s-a planificat încă din noiembrie 1963, data asasinării președintelui american John Fitzgerald Kennedy. Totul s-ar fi decis atunci, inclusiv dispariția gigantului sovietic, abia ieșit din însângeratele scutece holocaustice ale celor 35 de ani de himere-tenebre iudeo-leninisto-bolșevico-staliniste. Zarurile sunt aruncate. Drumul e marcat. Variante și soluții sunt pregătite pentru locul și momentul oportun. Actorul principal nu e călăul Stalin ori măscăriciul Hrușciov ci foarte Herr profesorul Klauss Schwab, genitorul Forumului Economic Mondial (Davos).

Tenebros, cum o fi, planul nu-i secret, fiind expus în ultima carte a lui Schwab, COVID-19, MAREA REINIȚIERE, publicată în vara lui 2020. Evenimente deja petrecute figurează în reinițierea sau resetarea lui Schwab, la fel ca cele ce urmează să se petreacă, anii viitori. Scrisă parcă de un Illuminati scăpat din ejaculometria halucinantă, Spartacus Weishaupt, cartea lui Schwab se termină astfel: ”Nu posed nimic, n-am niciun fel de viață privată, niciodată viața n-a fost nai frumoasă!”. Iată obiectivul Klauss Schwab, pentru fiecare dintre cele șapte miliarde de locuitori ai pământului.

Nu-i greu de înțeles: falsa pandemie Covid-19 este coșmarul acestui trăznit întru Domnul, altoit, prin Campanella, Morus, Fourrier, boierul Bălăceanu, ”bunul sălbatic” al lui J. J. Rousseau, direct pe țeava lui Avraam. În noua și la fel de catastrofala lui încarnare, Noul Rousseau, plod avraamic sau Klauss Schwab propune un Nou Contract Social. Asta înseamnă noua inițiere sau resetarea lumii întregi! E limpede: criza Covidului este premeditată, mondială, pretext pentru criza economică în curs, cea financiară care urmează, apoi cea social-politică care, fără să mai aibă ce reseta, va schimba fața lumii. Dispariția intreprinderilor mici și mijlocii permite lansarea resetării economice, care este în curs: statul profund începe să furnizeze ajutoare financiare micilor intreprinderi aduse în stare falimentară. Treptat, ”ajutoarele” vor deveni permanente, universale, cu condiția esențială a supușeniei absolute în fața marii resetări a guvernului mondial. Pe de altă parte, digitalizarea, informatizarea, supravegherea polițienească, la care Stalin/Ceaușescu nici nu visau, vor facilita instalarea unui comunism mondial peste așteptările lui Orwell (1984) sau ale lui Aldoux Huxley (Cea mai bună lume posibilă).

Față cu Planul Minciunii/Tenebrelor, Planul Adevărului, al Luminii este subtil, spiritual, conducându-ne către libertate, cu condiția recâștigării suveranității individuale și colective. În acest sens, pe calea vieții, a inițierii întru adevăr, ne trebuie firul Ariadnei. De ce?  Pentru că am fost condiționați, dresați, tăiați împrejur cerebralicește, presați ca lămâia, secole și milenii, pentru a locui, a încăpea în, și a plimba prin lumea lui Dumnezeu, pielea, scalpul de pe țeastă și, nu în ultimă instanță, noul simbol, botnița mântuitoare, cu care, ca neajutoraților, ni s-a închis gura, inima, sufletul, omenia, totul.

Klauss Schwab ne asigură: vom primi grăunțe, ni se va da coca-kola, vom fi lăsați să digerăm, cum lăsăm și noi vacile. Toate, nu pot fi înțelese de toată lumea. Ar fi de mirare. Pe plan social, în lumea ce ne oferă generoasa ei găzduire, toată lumea nu a înțeles și nu va înțelege niciodată nimic. Unii au înțeles cât au înțeles, alții n-au înțeles nimic, dar au înțeles că n-au înțeles, ceea ce e ceva. Alții n-au înțeles mare lucru, dar sunt siguri că știu tot, și se cred obligați, ca Lenin, să ne învețe totul pe toți, cât mai repede cu putință, vorba lui Emil Țurcanu (reeducator marxist, Camera 4 Spital, Penitenciarul Piești, 1949-1953): ”clasa muncitoare nu poate hrăni la infinit brutele îmburghezite ale dușmanilor de clasă”. Iudeo-khazar cu plimbări elvețiene, dolari americani și mărci imperiale germane, Lenin reseta omenirea potrivit pedagogiei lui Pestalozzi, pe cale de a deveni a lui Macarenko: pe cine nu știe, îl învățăm; pe cine nu poate, îl ajutăm; pe cine nu vrea, îl obligăm.  Deep state, Klauss Schwab, Bill Gates și ceilalți știu totul, grăunțele sunt în mâna lor, iar creștinismul, religia sclavilor și cerșetorilor, îi ajută, în frunte cu Papa de la Roma. Cu biserica în frunte vom avea victorii multe! din Dă Doamne în Dă Doamne, din minuni și mîntuire în minuni și mântuire, cu voia sfântului Vaccin Anti-Covid, unii vor fi lăsați să trăiască, o vreme, pentru a digera, căca și umbri pământul. Nu pentru a căuta Adevărul! Doamne ferește, l-am putea găsi!

Deschideți ochii, Fraților! Oriunde vă aflați, deschideți ochii, pe tot întinsul țării, pentru care credem că suntem gata să murim. Vom vedea! Vom vedea când va cânta cocoșul lui Petrea, a treia oară! De când cu botnița Klauss-Orban-Cîțu, de când cu botnițarii milioanelor de sclavi, a reînviat turnătoria anilor 1950. Bucureștenii indignați, babele pe care moartea nu le găsește acasă, îmburgheziții ce freacă trotuarul, ITB-ul, farmaciile, toți sunt necruțători cu îndrăznețul ce iase în lume cu obrazul, expresia, lumina feței, cu care l-a dăruit Dumnezeu. Unii cred că 15 din cele 20 de milioane de sclavi sunt gata să raporteze poliției: cutare nu poartă botnița cum trebuie, tușește, umple lumea de covizi, nu crede în pandemie. Va trebui oare să dăm cu toporul după turnători? Să-i ardem? Să-i carbonizăm a la Piatra Neamț și Matei Balș? Cine știe? Asta face deep state. Condamnații sunt drogați, legați de paturi, iar securiștii dau foc Casei de Nebuni, care a devenit România.

Că ne place, că nu ne place, criza actuală a dovedit cât putem fi de răi, unii cu alții. Idioții toarnă la poliție pe cei ce refuză botnița, sau beau un pahar, la botez, nuntă, aniversare sau altă ocazie. Trântorii de polițai nu știu cultiva grâul, nu știu coace pâinea, nu știu nimic dar mănâncă cea mai albă pâine, se bucură de avantaje pentru care ar merita scărmăneala la beregată. Acești borfași analfabeți, adesea psihopați criminali, se plimbă cu arma la brâu, chiar mascați, cu drept de viață și de moarte peste sclavii care suntem noi, cei ce-i plătim! Până Când?

Cei mai detestabili și mai condamnabili fac pe medicii. Într-un fel sau altul, cei mai mulți medici și-au furat diplomele! Cum anume? De la caz la caz, despre unii vom afla, cazul actualei hahalere, ministrul Sănătății. Altfel nu-mi pot explica cum se face că sunt singurul doctor din România, singurul ce susține că niciun vaccin nu este, nu a fost și niciodată nu va putea fi bun, cu adevărat, nici măcar pentru un singur individ? Cu atât mai puțin pentru întreaga omenire! Sătul să dau cu pietre după acești medici ratați, neîmpliniți, călăi de ocazie sau de vocație, torționari ai lui Raed Arafat, am ajuns la concluzia că medicina este bolnavă, medicina acestor medici, medicina oficială care, ca tot ce este oficial este rău, spurcat, bun de aruncat, de incendiat! Nu-i putem numi pe toți: pe profesorii ce mint, pe contabilii ce rotunjesc conturile, pe politicienii ce mint și când vorbesc și când tac, pe magistrații ce pângăresc justiția și spurcă dreptatea, pe preoții și ierarhii ce spurcă lăcașul lui Dumnezeu, pe încă atâția alții.

La limită, turnătoria, delațiunea reciprocă înseamnă RĂZBOI CIVIL, RĂZBOIUL TUTUROR CONTRA TUTUROR. Cine cade, cade! Cine scapă, scapă! Nu se știe al cui e rândul mâine! Turnătoria, delațiunea, războiul tuturor contra tuturor trece prin inimile împietrite ale multora dintre noi, împiedicând aspirația către libertate a tuturora, la un loc, și a fiecăruia în parte. Ceea ce nu a reușit comunismul pare să reușească anagramaților useristo-liberali de azi, hoților de diplome universitare, de voturi populare. Fiecare dintre noi are de turnat o întreagă listă: pe cei ce nu poartă botniță, pe cei ce o poartă parțial sau invers, pe cei ce refuză testele, vaccinurile, orele regulamentare de plimbare penitenciară, etc.

Toate acestea trebuie să ne dea de gândit. Poporul de turnători este un popor deja mort. Cel ce își toarnă vecinul, fratele, prietenul, pe primul întâlnit, merită pălmuit, scuipat, arătat cu degetul, legat la stâlpul infamiei, doar, doar, vreun cățel generos, neștiutor, îi va acorda grația ridicării lăbuței. Cățeii ridică lăbuța. Noi nu. Pentru că Biserica ne-a pocit sufletește, ne-a frecat la creier cu întorsul celuilalt obraz. De atunci, am pierdut și cap, și obraz.

Colac peste pupăză, Dracul și-a înțărcat pruncii ca la carte, Planul Tenebrelor funcționează perfect, totu-i prevăzut, etapă cu etapă, organizare, tâlhărie electorală liberalo-useristă, Sectorul unu, vrăjitoarea despletită, scăpata cu urechile deflorate, de la Moulin-Rouge, ce și-a luat-o în cap taman la noi. Cum, necum, mister profund, nu dovadă că pământu-ar fi rotund ci că toate-s rotunjite ca Justiția injustă, inclusiv la Curtea supremă americană. Avem pe cine da vina! Planul Tenebrelor e bine orchestrat, plan mondial, date precise, particularități avute în vedere, etc. Unii cred că popoarele se vor trezi, ba chiar foarte rapid. Ar fi de mirare. Nu merge cu ”Dă Doamne”, cum ne-a obișnuit Tanti Biserica. Din păcate, vorba unui neamț al cărui nume poate fi pronunțat, fără riscuri neo-fasciste, istoria ne învață că istoria nu a învățat niciodată, pe nimeni, nimic. Nu toată lumea acceptă butada hegeliană. Ar fi ceva dacă, măcar de data asta, istoria va învăța ceva, pe cineva. Unii au sperat-o, pentru admirabilul Trump, alții pentru Statele Unite. Trump avea dreptate, vorba Kahalului, din Fundul pământului până în Înaltul cerului. Pentru dreptatea Statelor Unite n-aș fi dat însă o ceapă degerată. Nepedpsiți încă,Yankeii și-au bătut joc de cultură, dreptate, au  murdărit Europa, într-adevăr civilizată, la Nuremberg și nu numai, au întors roata civilizației cu cel puțin 25 de secole. Germania nu  a comis crimele pentru care Yankeii și complicii lor încă taie omenirea împrejur la creier. De altfel, fără succes. Trump ar fi putut scoate la vedere Marea Pisică, marele tromf. Ar fi fost un pas înainte, pentru Planului Luminii, al Adevărului.

Privind totul, mai de aproape, orice împlinire spirituală a omenirii trece prin inițiere. Fără inițiere, nimic serios nu-i posibil. În cazul omenirii, inițierea cui? Delicată întrebare! Nu există inițiere posibilă, absolută, nici măcar pentru un popor. Pentru omenire nici atât. Totuși, cu fața lui de bunic, Biblia în mână, Trump ar fi putut fi urmat de o bună parte din omenirea actuală, în împrejurări care, probabil nu au trecut cu totul. Foarte bine, dacă popoarele se vor trezi. N-aș dori mai mult și nu ar fi cazul. Pe plan spiritual, repet, evoluția, împlinirea noastră trece prin inițiere. Lumina are nevoie de întuneric, de tenebre. Nici Dumnezeu nu poate trece peste legile lui însuși. Alchimia spirituală, de care vorbesc, nu este doar lege a naturii sau culturii, ci lege supremă a întregului univers. Lumina are nevoie de întuneric. Nu există lumină fără întuneric! Cel puțin până la un punct, Întunericul covidic actual era și este încă necesar. Altfel milioane și milioane de oameni n-ar fi deschis ochii.

Desigur, nu toți vom deschide ochii. Tenebrele nu ne vor face pe toți să căutăm lumina, să plătim prețul de sânge, de viață, al luminii, al Adevărului.

Totuși, mulți dintre noi, tot mai mulți în orice caz, inclusiv medicii politrucizați, chiar și cei mai de pe urmă tăiați împrejur la creier încep să se întrebe de când, de ce, cu ce preț, pe cheltuiala și sănătatea cui se practică vaccinarea istorică sau trecută. Nu cea covidică, ARNm, care este cu totul altceva. E deja ceva dacă un număr de medici neterminați descoperă adevărata Medicină, adevărata imunitate, care nu poate fi decât cea naturală. La fel preoții. Aceștia ar putea descoperi că religia nu începe cu penisul lui Avraam, al hoților de vite, muieri, moșteniri, binecuvântări, penisul prexenetului ce-și plasează nevesta în sula faraonului, tăiat neregulamentar împrejur – ziua a cincea, nu a opta! Lumina are nevoie de întuneric. Inițierea, trezirea omenirii are nevoie de alchimia spirituală, legea supremă a întregului univers. Vom trăi și vom vedea, mai ales aceia care, mai inițiați decât alții, mor și nu tocmai, știindu-se condamnați la viață veșnică.

Iată câteva exemple, pentru cei ce bat la porțile inițierii. Pictorul ce pictează icoana, pleacă de la întuneric, de la negru către lumină, fără întoarceri inutile. Cultivatorul îngroapă semințele la întuneric, fără de care acestea nu pot învia, nu pot găsi calea vieții către adevăr, pentru a ne menține pe cunoscuta pildă a lui Isus, din Evaghelia lui Ioan.

Toți marii inițiați au petrecut o vreme în tenebrele peșterilor. Mitul platonician al ”Peșterii” este mai valabil ca oricând.

Mai mult ca oricine, după ultimul Război mondial, președintele Trump, fără să vrea probabil, a repus pe tapet chestiunea mitului ”Peșterii” nurembergiene. Nimeni nu ajunge la lumină fără a trece mai întâi prin proba întunericului, a tenebrelor. Oare de ce? Pentru că ”Întunericul” din creierul nostru, începând cu o anumită perioadă a vieții, stimulează funcționarea glandei pineale, modificând sistemul endocrin și compoziția hormonală a sângelui. Pentru ca omul să ajungă la lumina înțelegerii și chiar la imaginea de pe retină, trebuie ca, pe plan fizic, creierul, mai ales glanda pineală, să nu ”vadă” niciodată lumina! Corpul nostru fizic zace în negru, dar, paralel, grație acestu fapt, dezvoltăm corpul de lumină, ce nu se limitează la simpla vedere fizică.

Același lucru se petrece cu pretinsa criză Covid-19. Cu toată propaganda nerușinată a sclaveților din presa trădătoare, mai ales din această cauză, probabil, criza covidică joacă rolul revelatorului din tehnica fotografică. Cele ascunse de mult (minciunile vaccinale ce datează de 250 de ani, conspirația mondialistă ejaculată din penisul avraamic dacă nu chiar la Elohimii-Anunnaki) apar aproape dintr-o dată în plină lumină. Unii preoți or fi citit povestea sulii lui Avraam. Nu cunosc însă niciunul, în viață, care să o fi înțeles. Anul acesta, în 2021, o vor înțelege câteva mii de preoți, chiar și credincioși, iar de aceasta depinde înțelegerea secretului elohimo-avraamo-anunnaki de toată suflarea iudaică, creștino-iudaică și musulmană. După patru sau cinci mii de ani, poate că, într-adevăr, ar fi cazul să lămurim acest mister. În acest an, 2021, multe alte lucruri vor ieși la ”lumină”; foarte probabil însă, niciunul dintre acestea, nici măcar Povestea Maeștrilor Cântăreți din Nuremberg, nu va depăși importanța tovarășului Penis al profetului Avraam.

Ca în orice inițiere adevărată, pentru fiecare dintre noi se pune problema fundamentală a alegerii libere, luminate mai mult sau mai puțin, dar fără lumină fizică, prin iluminare interioară, intuiție. Pentru fiecare a sosit clipa alegerii: Rămânem în bezna Tenebrelor, în mijlocul fricii, spaimei, ignoranței, sclaviei inconștiente, sau, dimpotrivă, avansăm pe Calea Adevărului, a Vieții, a Luminii, pentru a împlinii omenia din noi și a deveni suverani cu adevărat liberi.

Nu întâmplător, în mod mai mult sau mai puțin confuz, mulți dintre noi înțeleg că trăim vremuri ”biblice”. De fapt nu retrăim povestea avraamică sau mozaică, pe care probabil nimeni nu a trăit-o în litera mărturiilor falsificate și răsfalsificate, care au ajuns la noi. Trăim însă vremea unei importante și necesare inițieri, pe care fiecare o înțelege, o simte și o trăiește potrivit toiagului de care dispune, ca drumeț, toiag în sens de bâtă ajutătoare, instrument, sculă sau mașină, unealtă, nu mădular al curviei, pedofiliei desfrâului adrenochromic.

Odată în plus, repet ideea fundamentală, mai ales pentru noi care, nu întâmplător, ne considerăm, pe bună dreptate, inițiați, până la un punct, din perspectiva corectitudinii sau incorectitudinii politice. Fiecare incorect politic trebuie să ridice ștacheta înțelegerii, a luminii, a adevărului, a vieții, cît mai sus cu putință. Nu ajungem toți la lumina deplină, la adevărul dumnezeiesc, extazul de care vorbește Plotin în Enneadele sale. Pentru cei mai mulți, secretul acestui adevăr nu este lumina finală, extazul mistic, cufundarea și trăirea întru Dumnezeu. Pentru cei mai mulți, pentru cea mai mare parte din viața unui om, secretul acestui adevăr, secretul inițierii, al întregii vieți este ”Calea”, al cărei prim pas este venirea pe lume, nașterea sau re-nașterea, încarnarea, reîncarnările repetate, în care creștinii au crezut până la Sinodul VIII ecumenic (cel de al IV-lea Sinod constantinopolitan, Constantinopole, 869-870).

4 comments

 1. Dacă toți se luptă împotriva tuturor,asta înseamnă de fapt sinuciderea speciei umane…Păcat!

 2. Albu, ai grija la al doilea “i” că nu se folosește oricând și oricum!
  In rest, te pricepi cu unele… derapaje!

 3. Mi-a placut !

 4. “… se zice că ce se petrece s-a planificat încă din noiembrie 1963, data asasinării președintelui american John Fitzgerald Kennedy. Totul s-ar fi decis atunci, …”
  Poate aruncati o privire aici…:
  1. raportul lui Norman Dodd catre Comitetul Reece (asupra activitatilor fundatiilor care beneficiaza de scutiri de taxe) predat in 1954 Camerei Reprezentantilor din SUA.
  https://ia800304.us.archive.org/19/items/DoddReportToTheReeceCommitteeOnFoundations-1954-RobberBaron/Dodd-Report-to-the-Reece-Committee-on-Foundations-1954.pdf
  … si aici:
  2. interviul aceluiasi N. Dodd dat in 1982, putin inainte de a muri:
  http://www.supremelaw.org/authors/dodd/interview.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *