Home / Chestiunea Jidănească / Antiromânism à la Johannis și Cîțu și ticăloșia „cazului” Octav Bjoza

Antiromânism à la Johannis și Cîțu și ticăloșia „cazului” Octav Bjoza

Prof. univ. dr. Corvin Lupu
Incorect Politic
Martie 17, 2021

Antiromânism à la Johannis și Cîțu și ticăloșia „cazului” Octav BjozaOctav Bjoza, Prședintele Asociației Foștilor Deținuți Politic din România

Antiromânism à la Johannis și Cîțu și ticăloșia „cazului” Octav Bjoza

 

„Spune-mi pe cine n-am voie să critic, ca să știu cine mă conduce.”

Colonialismul din România se adâncește pe zi ce trece și nu se mulțumește cu jaful economic al resurselor generațiilor prezente și viitoare, inclusiv ale copiilor care încă nu s-au născut. Colonialiștii și-au asigurat și adâncit controlul asupra României prin intermediul celor mai devotate slugi, cele mai influente alese din rândul minorităților etnice și a românilor jidoviți și slugarnici, care și-au vândut sufletele asasinilor românismului. Aceste slugi ale colonialiștilor continuă să-i lovească pe etnicii români. Ultima victimă a liderilor evreilor din România (afirm că din punct de vedere lingvistic este mai corect termenul de jidan, Juden, Jews etc.) este domnul Octav Bjoza, președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici, sub-secretar de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945 – 1989, un patriot român, anticomunist și care recent a luat o poziție deosebit de corectă, atât din punct de vedere științific, cât și moral, cât și național românesc. Dar nici un adevăr favorabil românilor nu rămâne nepedepsit în regimul ticălos al timpurilor pe care trebuie să le trăim și domnul Bjoza a fost destituit.

Mai întâi, liderii antiromâni ai evreilor, cu sprijinul conducătorilor politici ai țării, minoritari etnici ascunși, respectiv Ion Iliescu și Adrian Năstase, au introdus o legislație nedemocratică, antiromânească și neconstituțională, care îngrădește libertatea de opinie și a cuvântului, care prevede tot felul de pedepse penale pentru fapte de antisemitism, pentru promovarea și recunoașterea meritelor unora dintre cei mai importanți etnici români din toate timpurile, foști patrioți români legionari și ale lui Nicolae Ceaușescu și pentru contestarea presupusului holocaust al evreilor din România (?!) Mă refer la Ordonanța 31/2002, act normativ care a fost respins de Parlamentul României, pe vremea când mai existau patrioți în Parlament, în frunte cu marele istoric Gheorghe Buzatu. Ulterior, ca să evite asemenea succese ale patrioților români, cei doi lideri politici de foarte tristă amintire, menționați mai sus, au modificat Constituția și au introdus sistemul anti-democratic al adoptării tacite a legilor și Ordonanța 31/2002 a fost adoptată. Ulterior a fost transformată în Legea 107/2006 și completată prin Legea 217/2015, care adâncește reprimarea românismului. În 2015, parlamentarii întregului sistem ticăloșit au adoptat legea în tăcere complice, indiferenți față de problemele reale ale românismului, umili și servili în fața mizerabililor care le-au cerut să voteze împotriva românilor.

Și iată că lucrurile se leagă și aceste acte normative produc efecte. În 2005, jidanii m-au atacat pe mine pentru un studiu publicat în revista „Transilvania”. Mi-au făcut plângere penală Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington și Federația Comunităților Evreiești din România. Cele două plângeri au fost conexate de fostul procuror general al României, generalul Ilie Botoș, într-un singur dosar. În fine, atunci, acțiunile jidanilor au fost respinse. Repet pentru necunoscători și pentru rău intenționați: termenul de „jidan” nu a intrat în limbă ca termen peiorativ și este mai corect decât cel de „evreu”. Dar jidanii nu s-au lăsat și au încercat să mă hărțuiască continuu. Veneau la fostul rector al universității mele și-l presau să mă marginalizeze, să mă schimbe din decan și să mă dea afară, veneau la primarul Johannis și îi cereau să-l preseze pe președintele Consiliului Județean, tot sas și subaltern al lui Johannis în Forumul German, să mă schimbe din funcția de director de centru cultural și de redactor șef al Revistei „Transilvania”. Și acum, recent, nenorociții de la Institutul Wiesel au scris rectorului meu o scrisoare în care reclamau că am folosit cuvântul „jidan” într-un articol dintr-un ziar. Cu asta se ocupă și din asta trăiesc ei foarte bine din banii românilor. Niște nemernici!

Au încercat să-l condamne și pe Paul Goma, pentru valoroasa lui carte „Săptămâna Roșie”, în care sunt arătate crimele jidanilor din Basarabia împotriva românilor, pe baza unor documente pe care i le-a pus la dispoziție SIE, al cărui valoros agent a fost, fapt meritoriu pentru acei generali patrioți de atunci, care astăzi s-au cam împuținat… L-am ajutat și pe Paul Goma și liderii evreilor au simțit că este susținut și și-au retras acțiunea din justiție, nedorind să piardă un al doilea proces.

Anul acesta o instanță ticăloșită din București l-a condamnat la fond la 13 luni de închisoare cu executare pe col. SRI în retragere Vasile Zărnescu. Am fost martor în acest proces, împreună cu dl. profesor Ion Coja și timp de 45 de minute i-am oferit instanței toate argumentele istorice și juridice de care avea nevoie pentru a-l achita pe învinuit. L-au condamnat la închisoare pentru că a scris și analizat afirmațiile despre jidani/evrei/sau cum vor ei să li se zică, ale altor cercetători și savanți străini! Dacă nu i-au putut condamna pe aceia, l-au condamnat pe Zărnescu!! Și majoritatea românilor tace… Așa au fost românii subjugați de multe ori în istorie și, poate, această generație de etnici români de astăzi, pentru indiferența ei, își merită soarta tristă pe care o va avea sub stăpânirea jidănească și a slugilor ei.

Pe col. Vasile Zărnescu l-au condamnat la fond pentru că, pe de o parte, magistraților le este frică de răzbunarea jidanilor, pe de altă parte, un mare număr de magistrați sunt controlați de serviciile secrete, care n-au nimic în comun cu românismul și patriotismul  românesc, ci slujesc doar interesele colonialiștilor și propriile lor buzunare. A mai rămas o mică parte din magistrați care încearcă cu disperare să-și îndeplinească misiunea nobilă de a sluji dreptatea și adevărul.

În această perioadă se pregătesc viitorii magistrați ticăloșiți care să-i înlocuiască pe ultimii patrioți români din justiție. Acum vă dau și o informație, verificată din trei surse, cum scrie la manual: într-un liceu privat din București, este o clasă de 24 de elevi, toți evrei ascunși sub nume românești, care sunt pregătiți special pentru a urma Facultatea de Drept și Institutul Național al Magistraturii, după care vor fi împrăștiați în sistem. Este înfiorător ce-i așteaptă pe românii care vin din urmă, iar tragedia este cu atât mai mare cu cât ei nici nu-și dau seama… Statul paralel se consolidează, se profesionalizează și se judaizează.

Pentru cititorii care nu au fost atenți la detaliile cazului Octav Bjoza, doresc să menționez că domnul Octav Bjoza a fost destituit din funcția de sub-secretar de stat pentru că a formulat o solicitare îndreptățită din toate punctele de vedere și a comentat pertinent și corect acea cerere, care era de competența domniei sale.

Prin Legea 232/2020, care modifică și completează Decretul-lege nr. 118/1990, urmașii foștilor deținuți politici din perioada ocupației militare sovietice și a regimului politic judeo-bolșevic (1944-1964) urmează să primească o serie de drepturi bănești, recompensă foarte întârziată și care compensează într-un procentaj infim uriașele suferințe suferite, nu numai de cei întemnițați, ci, în egală măsură și de familiile lor. Toate familiile foștilor deținuți au avut de suferit în forme dintre cele mai diferite, uneori năprasnice. Li s-au confiscat averile, au fost anchetați continuu, au fost presați să devină informatori, soțiile lor au fost hărțuite și forțate să divorțeze, copiilor le-a fost interzis dreptul la studii superioare, au fost evacuați din casele lor, au fost deportați în Bărăgan, au fost dați afară din servicii etc.

Și iată că ovreiașii noștri „fruntași” au sărit din nou împotriva românilor, solicitând membrilor Parlamentului României să voteze un amendament la Legea 232/2020 prin care urmașilor foștilor deținuți politici legionari să nu li se acorde aceste drepturi bănești. Parlamentarii puterii și ai PSD au acceptat fără crâcnire solicitarea jidovilor. Mie asta mi se pare o adevărată tragedie a poporului român ca aleșii (?) lui să accepte cu seninătate orice acțiune antiromânească.

În schimb, domnul președinte Octav Bjoza a luat poziție și a criticat sever această inițiativă și atitudinea guvernului Cîțu (o catastrofă a României!) de a susține solicitările jidanilor. Într-un comunicat el a arătat: „Ce vină puteau să aibă copiii fasciștilor, naziștilor, legionarilor, evreilor, comuniștilor, românilor? Ce vină puteau să aibă copilașii rămași acasă pentru faptele comise de părinți? Așa vedem noi problema”.

Anterior, pe 12 martie 2021, domnul Bjoza a declarat că Asociația Foștilor Deținuți Politici din România este „revoltată de faptul că a ajuns motiv de dispute între parlamentari. Mărul discordiei îl constituie Legea nr. 232/2020, care aduce unele reparații materiale copiilor foștilor deținuți politici, deportați, prizonieri etc., dar subliniem că toți copiii noștri, indiferent când s-au născut și indiferent de faptele părinților, au fost solidari cu suferințele întregii familii, iar timp de 31 de ani nu li s-a asigurat nicio reparație morală și materială”. În același comunicat al Asociației Foștilor Deținuți Politici din România se arată: „Cu o zi înainte de a fi supusă votului în plenul Parlamentului, la Comisia pentru muncă, trei deputați (Vexler Silviu, Ganț Ovidiu și Adnagi Slavoliub)[1] au cerut membrilor acestei comisii introducerea a încă două articole, „13” – „Prevederile prezentei legi nu se aplică persoanelor condamnate pentru infracțiuni contra umanității sau celor în cazul cărora s-a dovedit că au desfășurat o activitate fascistă sau legionară în cadrul unei organizații sau mișcări de acest fel, PRECUM ȘI COPIILOR ACESTORA” și „14” în care se spune: „Agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv a Municipiului București, ÎN BAZA SESIZĂRILOR primite sau din proprie inițiativă, vor verifica legalitatea drepturilor acordate beneficiarilor acestei legi (…)”.

Domnul Octav Bjoza a avut o atitudine corectă, abordând problema din punct de vedere uman. De altfel și deputatul liberal Florin Roman a contestat decizia premierului, pe care a catalogat-o drept o „eroare”, o mișcare pe care Florin Cîțu a primit-o „în plic” din „spatele cortinei”.

Oare cine să fie „în spatele cortinei”? Nu cumva statul paralel? Nu cumva „domnul” Hellwig? „Românul” Helwig…

Aș dori să spun cititorilor acestor rânduri că Florin Cîțu este doar o slugă. O slugă a antiromânismului. De aceea a fost pus acolo, iar el nu are voie să aibă inițiative proprii, ci doar să execute ordinele „din spatele cortinei”, cum spune domnul Florin Roman (care a fost deja luat la ochi). Securiștii nu-i agreează pe civilii care se revoltă împotriva lor. Doresc să vă mai spun că o asemenea decizie, de destituire a unui demnitar de stat care este decorat de Johannis cu „Steaua României” nu se putea lua fără acceptul lui Johannis. Vă rog să fiți convinși de asta! Deci, Johannis este implicat direct în această mizerie, ca și în multe altele. De altfel, eu am mai arătat că Johannis este președintele ajuns acolo doar pentru a sluji Germania și a putea fi șantajat cu dosarele lui penale și civile cu care ar fi putut foarte ușor să înfunde pușcăria. Executând disciplinat ordinele sistemului ticăloșit din străinătate și ale serviciilor secrete din România, tronează la Cotroceni ca un șeic, bucurându-se de vizitele băieților pe care-i place el.

Florin Cîțu este doar un exemplu de antiromânism. El a fost înălțat după ce anterior fusese sancționat de BNR pentru că a desfășurat operațiuni financiare prin care a atacat leul în scop de devalorizare. Nu cumva această operațiune murdară, antiromânească, a fost de fapt pașaportul lui Cîțu pentru accederea la conducerea guvernului României?

Revin la domnul Octav Bjoza și destituirea sa. Domnul Octav Bjoza a spus că nu sunt vinovați copiii fasciștilor și legionarilor, indiferent ce au făcut părinții lor. Declarația este de bun-simț, dar este una șchioapă, care ocolește esențialul. Mișcarea Legionară a fost o organizație patriotică a etniei române a cărei activitate a fost analizată în cadrul Tribunalului de la Nürnberg, în 1946. Tribunalul de Nürnberg a fost o instanță politico-juridică neiertătoare, implacabilă, care a trimis la spânzurătoare, la glonț sau la temniță grea pe toți vinovații din viziunea lor de învingători în războiul mondial care făceau legea în toată lumea. Nimeni nu a scăpat nepedepsit dacă a fost vinovat de ceva, în viziunea învingătorilor, în fruntea cărora se aflau evreii. Or, Mișcarea Legionară, pe care jidanii și slugoii lor o murdăresc astăzi în fel și chip, nu a fost acuzată nici de nazism, nici de fascism, nici de crime de război, pentru că nu a fost nici una nici alta și nu a făcut nimic care să-i atragă vinovăția în fața Tribunalului de la Nürnberg. Acesta este purul adevăr istoric. Restul sunt vorbe politicianiste rostite de antiromâni, majoritatea inculți, unii chiar proști, alții proștii proștilor, iar alții, cei mai periculoși, cunoscători ai adevărului afirmat de mine mai sus, dar ticăloși de foarte rea-credință. V-o spune un istoric, cercetător al acelei epoci.

Cu ani în urmă, domnul Octav Bjoza, în cadrul unei emisiuni televizate în care a vorbit despre ororile din temnițele judeo-bolșevice din România, pe care le-a trăit în anii cât a fost condamnat. Cu acel prilej, el a spus un mare adevăr, mărturisit de mulți foști deținuți. În gulag, în cea mai neagră perioadă de după al doilea război mondial, camarazii cei mai demni, cei mai curajoși și cei care îi ajutau cel mai mult pe semenii lor aflați în suferință au fost legionarii. Așa fuseseră ei educați. Acum, copiilor lor, care au suferit din greu în acea perioadă, li se refuză o minimă recompensă, iar legionarii, cei câțiva care mai sunt în viață, sunt încă o dată batjocoriți pe nedrept și batjocorită este și memoria celor trecuți în lumea de apoi.

Lovind continuu în legionari, regimul ticăloșit care a acaparat România lovește în români și în românism. Așa au făcut și predecesorii jidanilor de astăzi, părinții și bunicii lor bolșevici. La sfârșitul anilor ’50, într-o ședință a conducerii Partidului Muncitoresc Român, o serie de persoane propuse pentru numiri în funcții importante au fost respinse pe motiv că ar fi avut printre membri de familie și legionari. Ceaușescu Nicolae, care era secretar cu probleme organizatorice al partidului, a declarat că este nevoie „s-o lăsăm mai încet cu legionarii”, pentru că în fiecare familie de români a fost cel puțin un legionar. El spunea că dacă se continuă cu prigoana împotriva legionarilor, românii vor fi excluși din actul de conducere a României și vor fi numiți doar minoritarii etnici. Iată că acest lucru a fost reluat în zilele noastre de noii ideologi și formatori de opinie ai jidanilor. Copiii cui sunt astăzi Alexandru Florian, Vladimir Tismăneanu, Petre Roman, Andrei Oișteanu ș.a.? Sunt urmașii judeo-bolșevicilor Radu Feinstein (tatăl evreu, mama unguroaică), Ernö Neulander, Leon Oigenstein etc, care și-au luat nume românești și s-au cocoțat în cârcă românilor, pentru a-i trânti la pământ și a-i întemnița ideologic în alt tip de gulag judeu, în care au plasat întreaga țară.

În foarte criticata sa poziție luată împotriva persecutării politice a copiilor legionarilor, domnul Octav Bjoza a declarat că regimul comunist și ororile sale au fost aduse în România de evrei. Acesta este un adevăr istoric pe care jidanii, cu un tupeu specific, nu vor să-l recunoască. Păi cine au fost Ana Pauker (Hanna Rabinsohn, vice-prim-ministru și ministru de Externe), Iosif Chișinevski (Ioșka Roitman, vice-prim-ministru răspunzător de Securitate), Gheorghe Pintilie (Timofei Bodnarenko-șeful Securității), Boris Grünberg (Alexandru Nicolschi, adjunct al șefului Securității și secretar general al MI), Avrum Bunaciu (acuzator public șef în comisia de acuzatori publici a Tribunalului Poporului din București, organizator al Tribunalul Poporului din Cluj, ministru al Justiției, secretar al Marii Adunări Naționale și ministru de Externe, vicepreședinte al Consiliului de Stat), Leontin Sălăjan  (Leon Szilágy, ministrul Apărării) etc etc? Toți cei opt șefi de direcții din Securitatea Poporului, înființată în 1948 și care a comis crimele și ororile regimului judeo-bolșevic, au fost evrei. Nu-i mai dau cu numele pe toți, dar în cărțile mele Confruntări româno-evreiești și în Trădarea Securității în decembrie 1989, care se distribuie  prin site-ul Librăriei „Colțul Naționalist”, împreună cu alte cărți ale mele, am prezentat liste de zeci și zeci de înalți demnitari comuniști și securiști evrei, torționari ai poporului român. Cu ce a greșit domnul Bjoza? Vă spun eu: cu nimic! Doar că șefii liberalilor, Joahnnis, Hellwig, Orban, Cîțu & Co, cei mai ticăloșiți liberali din întreaga istorie a României, nu suportă adevărul și îi reprimă cu cruzime și răutate organică pe patrioții români.

Și vine acum Cîțu și în nimicnicia lui afirmă că: „A pune în discuție dimensiunile Holocaustului și a încerca să pui pe umerii comunității evreiești aducerea comunismului în România este nu doar o încercare de a mistifica istoria, ci și un gest periculos pentru valorile democratice.

Mai mult, încercarea de a justifica și de a aduce argumente pentru ca urmașii criminalilor de război, naziștilor sau fasciștilor, să beneficieze de drepturi din partea statului român (prevăzute de Legea nr.232/2020) este un afront și o mare nedreptate față de toți cei care au suferit din cauza ororilor comunismului și Holocaustului.”

Deci ce ne spune Cîțu: că nu mai avem voie să cercetăm și să discutăm despre istoria evreilor și raporturile lor cu alte popoare decât după părerea lor. Prin asta neagă dreptul cercetării istorice de a continua dezbaterea. Apoi neagă evidența, că regimul comunist a fost creat de evrei (Marx, Engels, Lenin, Troțky, Jdanov, Djerzinsky, Iagoda etc.) și adus în România tot de evrei. Mai mult decât atât: cei mai mari torționari din România au fost evrei, iar în spatele „luptei de clasă” s-a ascuns un obiectiv fundamental: dorința de distrugere a elitelor etniei române, în scopul ușurării misiunii de a controla România, poporul și, mai ales, bogățiile ei. Aceleași obiective se promovează și astăzi, sub alte forme, ceva mai rafinate, dar la fel de ticăloase.

În încheiere, mai spun ceva, atât celor necunoscători, cât și celor rău-intenționați: a-i critica pe evrei, a menționa crimele unora dintre ei și răutatea anti-românească a altora, NU ÎNSEAMNĂ ANTISEMITISM. Acuzațiile unor evrei în acest sens sunt neavenite.

În România nu există antisemitism manifestat public. Există doar nemulțumiri create de obrăznicia și antiromânismul unor lideri ai evreilor care trândăvesc și trăiesc pe picior mare, pe banii poporului român, speculând criticile obiective ale unor gesturi ale evreilor, interpretându-le în mod fals ca fiind „antisemitism” și trecând la represiune cu ajutorul românilor jidoviți și vânduți colonialiștilor.

Ar mai fi multe de spus, dar închei cu o lozincă: Jos sistemul ticăloșit jidovit!

 

Prof. univ. dr. Corvin Lupu

 

PS

Uitați-vă la chipurile lui Alexandru Florian și Florin Cîțu. Cei dintre dumneavoastră care se pricep la psihologie pot să citească atât răutatea interioară, cât și limitele intelectuale care-i caracterizează. De altfel, Alexandru Florian a fost exmatriculat din facultate, iar Florin Cîțu a avut mari probleme, adevărate lupte, ca să-și poată face studiile. Dacă voi mai putea aloca timp și energie, am să le public dosarele.

 

[1]  Acești parlamentari minoritari etnici sunt plasați în Parlament fără să-i aleagă nimeni. Unul dintre ei, Ganz (gâscă!) reprezintă minoritatea germană, dar se comportă jidănește. Oare de ce?

16 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  “Lovind continuu în legionari, regimul ticăloșit care a acaparat România, lovește în români și în românism.”. Știe foarte bine ce spune, domnul profesor univ. Corvin Lupu. Regret faptul că tace, sau poate nu cunosc eu, domnul general de brigadă (rtg.) Cristian Troncotă, care are suficiente informații din documente inaccesibile publicului larg. Este momentul să se rostească adevărul. Românii nu mai pot fi prostiți la infinit cu gogoși servite de toți analfebiții. Admir curajul românului Corvin Lupu. Parafrazându-l pe Richard Wurmbrandt din închisoarea spital Tg.Ocna, spun că o sută de români ca domnul profesor Corvin Lupu pot schimba fața României.

  • Regret că dl Vasilică Milirau nu și-a găsit alt model pentru a-l parafraza decît pe Richard Wurmbrandt, care a fost un jidan ticălos tot timpul, chiar cînd a fost agent al Siguranței Generale! De fapt, cei care l-au băgat la pușcărie au fost tocmai coreligionarii săi, jidanii bolșevici, cînd au descoperit că îi turnse la Siguranța Generală!
   Așa cum am anticipat înainte de a fi condamnat de infama instanță a Judecătoriei Sectorului 3 – și, cu această ocazie, îi mulțumesc încă o dată distinsului domn prof. univ. dr. Corvin Lupu pentru că a venit la proces să mă apere! -, s-a urmărit ca, prin cazul meu – care este un proces politic (cf. http://www.trezirealarealitate.ro/2021/02/corul-calomniei-continua-sabina-fati/) – să se producă un precedent juridic prin care să fie condamnați, pe rînd, unul cîte unul, alți români patrioți, naționaliști autentici, și nu de fațadă cum sunt mulți dintre cei infiltrați în A.U.R. Vedeți, aici, și: https://www.incorectpolitic.com/dezvaluiri-presedintele-klaus-iohannis-a-cerut-public-condamnarea-domnului-colonel-vasile-zarnescu/

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Domnule Vasile Zărnescu, am încercat să iau ceea ce este bun de la orice om din viața aceasta. Dacă am avut ce învăța, nu m-a deranjat că acela este țigan, maghiar sau evreu. Eu cred într-un Dumnezeu care a lăsat pe pământ toate neamurile, care au un rost, fiecare în parte. La evrei am admirat solidaritatea în momente când au vrut să obțină ceva. M-a impresionat cum în S.U.A., cutia poștală a unui demnitar a fost umplută de scrisori și petiții, pentru a rezolva o problemă ce le viza comunitatea.
    Revenind la miorița noastră, vă rog să aveți în vedere că, pe linie maternă, Corneliu Codreanu era ceh. Lisaveta Eliza Brauner, mama lui Codreanu, l-a avut ca tată pe Adolf Brauner, ceh născut în Moravia. Bunica de pe mamă, soția lui Adolf, a fost Elena Czerny, fiica lui Iosef Czerny, de origine cehă și a unei mame, al cărei tată a fost inginer în Polonia. Și Codreanu a fost un bun român. Poate prea bun, pentru români!

    • E lăudabil că vreți să luați ceea ce este bun de la toți, dar eu v-am reproșat altceva: că l-ați ales ca exemplu pozitiv, citîndu-l, pe Richard Wurmbrandt, care a fost toată viața un ticălos! E regretabil că nu s-a sacrificat el și nu a refuzat pastila de penicilină adusă pentru a-i salva viața lui Valeriu Gafencu și, ca un jidan hrăpăreț – cum este tot neamul lui -, a luat-o și a trăit – blestemat fie-i numele în veci!
     Valeriu Gafencu a murit. iar porcul de Richard Wurmbrandt a emigrat în S.U.A., unde a denigrat România, arătîndu-și cicatricile rezultate în urma operațiilor suferite, dar el le-a prezentat ca urme ale torturilor la care ar fi fost, chipurile, supus de către români! NU, a fost tortura de jidanii lui, ca răzbunare că i-a turnat la Siguranță!
     Și mai văd că ocoliți tema și îmi înșirați genealogia lui Codreanu, deși nu despre el era vorba în propoziție.
     Iar Dumnezeu a făcut o greșeală majoră: printre alte „neamuri”, i-a lăsat și pe jidani. CA teolog, știți că leviții – împărștiați printre iudei și deveniți „învîțători ai Legii”, adică politrucii vremurilor de atunci -, au falsificat textele iudaice așa cum le-a convenit ca să formuleze doctrina lor politico-militară de jusstificare a crimelor comise contra „neamurilor”, spre a le cuceri. Vechiul Testament este istoria crimelor comise de iudei. Și, apropo, pe vremea lui Iisus, nu existau „evrei”, ci iudei, adică jidani – în terminologia actuală. Printre cei 12 fii ai lui Iacob, zis și Israel, nu a existat nici unul numit Evreu/Ebreu, ca să dea numele urmaților săi „evrei”” „Cuvintul „evrei” este o născiocire a Cahalului stabilit, după mai multe migrații, în Imperiul țarist. În Europa Centrală și de Est sunt numiți jidani, jidovi, jizi, jido, iar în Europa Occidentală sunt numiți Jews, Juifs, Giudei, Hudio etc. În România s-a impus folosirea cuvîntului „evrei” de către jidovii veniți pe tancurile sovietice. Hasdeu, Paulescu, Dobridor și alți mari intelectuali români îi desemnează prin cuvîntu jidani sau jidovi.
     Cît despre „solidaritatea” jidanilor, ea există în fața goyimilor, dar în viața intrajidănească există o dușmănie perpetură între jidanii ziși „sefarzi” și jidanii așkenazi – aceștia fiind numiți jidovii sintetici, adică proveniți dintre (k)hazarii cărora li s-a impus adoptarea talmudismului, în anul 740.
     Cît depre moghiori, citiți materialui meu republicat recent, aici, „O zi n efastă: 15 martie” – https://www.incorectpolitic.com/o-zi-nefasta-15-martie/.
     Despre țigani, citiți aici: https://curentul.net/2010/10/16/romania-va-deveni-groapa-de-gunoi-etnic-a-europei-1/ și urm.; republicat, integral, aici: https://www.scribd.com/doc/176140043/Vasile-Zarnescu-Romania-Va-Deveni-Groapa-de-Gunoi-Etnic.

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      Domnule Vasile Zărnescu, degeaba ne contrzicem noi pe tema Vechiului Testament. Biserica Ortodoxă Română își pune credincioșii să se roage Dumnezeului lui Israel. Cică așa era Tatăl, răzbunător și crud, pe vremea aialaltă, dinainte de Hristos. Și ca să fie bomboana pusă pe coliva Neamului românesc, preoții ortodocși se roagă în altar, în timpul Sfintei Liturghii: “Fă bine, Doamne, întru bună voirea Ta, Sionului, și să se zidească zidurile Ierusalimului. Atunci vei binevoi jertfa dreptății, prinosul și arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tău viței”. Făr cuvinte!!!
      Dacă o să întrebați vreun popă teolog, o să vă răspundă că ceea ce citiți nu este așa. Totul este o alegorie, pe care numai ei, aleșii creștinismului, alți “aleși” decât evreii, știu s-o interpreteze. Vrăjeli copiate de la leviții gângavului Moise. La prostit oamenii, mă întreb care sunt mai specializați.

   • Sint de acord cu dezaluirile despre Wurmbrandt prezentate de Dl Zarnescu; am gasit la Vancouver, Canada printre carti vechi… una in care vorbeste despre faptele lui de eroism religios… in inchisoare, in Romania.
    Nimic despre cum a scapat de moarte prin sacrificiul martirului Valeriu Gafencu.
    O fi scris in alta parte, …
    —-
    Despre explicatiile termenilor evreu, jidan, iudeu, etc.- 100% am gasit dovezi clare din cautari personale de ani de zile, in sute de documente din arhive digitale, adica de pe net.

    CA sa fim corecti pana la capat, sa nu ne pacalim – jidanitii nu sint nicimacar jidani si in nici un fel n snt semiti.
    Li se potrivesc versurile “paralele”:
    “Dai in mine, dai in tine
    dai in fabrici si uzine”
    Asta ar fi “solidaritatea” lor: orice ai face TU esti inamicul public daca nu esti sluga supusa si tacuta.
    Ascunzandu-se sub aparenta cultului mozaic si a desemnariui frauduloase de evrei, aceste fiinte sint talmudisti babilonieni din secta sabateeana a frankistilor.
    Iar slugile lor sint franc-masonii.

    Ce sa ne mai framantam?
    Adevarul este anti-semitic.
    Si pe bune, si pe mascate.
    Dupa asta vin si idiotii utili: pro-GAY-sistii, sectantii si ateii.

 2. Ma doare inima, in cine sa mai avem incredere la viitoarele alegeri?

  • De ce era nevoie sa mai fie sacrificat a doua oară domnule Octav Bjoza?A trădat tara ?A distrus economia?A făcut împrumuturi externe nejustificate pe seama poporului român?Iohannis și Citu cunosc de citi români au fost votați?Demisia ,trădători de popor!

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Ileana În tine. Totul trebuie să pornească de la fiecare dintre noi.

 3. Trebuie demascata in mod repetat strategia criminalilor de a-si incrimina victima – rasturnand adevarul in mod sistematic cu capul in jos si cu picioarele in sus !
  De aceea le pute revizionismul acelor comunitaristi care nu suporta adevarul istoric dezgropat si prezentat pe baze stiintifice , ce imbogateste o argumentatie sau alta .
  “Cand se spune adevarul , nu poate exista antisemitism, chiar daca el nu convine unora” cit Episcopul Richard Williamson, haituit pentru ca a spus adevarul.
  Adevarul istoric va fi mereu dezgropat si revelat prin noi descoperiri . Ca le convine sau nu unora sau altora, nu conteaza . Revizionismul istoric este un proces etern .

 4. Domnule Corvin Lupu, vă mulțumim din suflet pentru acest articol și pentru întreaga dvs. luptă cu sistemul ticăloșit jidovit și vă rugăm să le publicați neapărat dosarele acestor trepăduși (Florian și Cîțu) și ale altor nemernici aflați vremelnic în fruntea statului.

 5. domnului Octav Bjoza cu rușine în suflet

  Eroii în România,
  sunt alungați îndată;
  la noi slugărnicia,
  de ei, e deranjată!

  La noi e o rușine,
  ca țara să-ți iubești;
  trădarea dă mai bine,
  decât să te jertfești!

  La noi securitatea,
  la fel ca ieri și acum,
  susține nedreptatea,
  distruge tot ce-i bun!

  Drept nu avem în țară
  nici sfinții să-i mărim,
  de frică că de afară,
  ne spune că greșim!

  Noi ne cinstim călăii,
  le facem monument
  și ne urâm eroii,
  ca un popor dement!

  Pe cine deci să mire
  că a noastră Românie,
  de-atâta umilire,
  e doar o colonie?

  18.03.2021

 6. „Liceul privat” la care se referă dl prof. univ. dr. Corvin Lupu a fost îndicat de mine, în articolul https://www.incorectpolitic.com/corul-calomniei-continua-sabina-fati-despre-procesul-lui-vasile-zarnescu/, republicat și aici: http://www.trezirealarealitate.ro/2021/02/corul-calomniei-continua-sabina-fati/; https://www.nationalisti.ro/procesul-colonelului-sri-vasile-zarnescu-corul-calomniei-continua-sabina-fati/ , unde am scris:
  „Unul dintre mijloacele extrem de pernicioase prin perfidia lui este școala înființată de Ronald E. Lauder în incinta Teatrului evreiesc de stat, unde sunt pregătiți tineri ashkenazi spre a fi cadrele care vor ocupa toate funcțiile de conducere din toate instituțiile statului român, ceea ce va însemna înrobirea României!”
  Mai trebuie să precizez că, dacă, inițial această școală „privată” fusese subvenționaltă de Ronald E. Lauder, acesta, jidan hrăpăreț cum este – ca tot neamul lui -, a recurs la o stratagemă, ca să scape de cheltuieli: a declarat, într-o conferință, că trebuie să închidă școala, fiindcă nu o mai poate finanța. Atunci, românii oficialii trădători care erau de față – și se paote reconstitui tîrla criminalilor trădători -, au sărit mărinimmoși că „statul român va prelua cheltuielile necesitate de funcționarea școlii, atît de importanță pentru a semnmifica prietenia israeliano-română”!
  Astfel s-a ajuns ca românii, prin intermediul slugilor jidanilor, să plătească instruirea viitorilor lor asasini strecurați în economie, magistratură, învățămînt, cultură și, în genere, în toate domeniile strategice.

 7. Felix Djerzinschi nu a fost evreu,ci polonez get-beget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.