Home / Chestiunea Jidănească / Instigatorul-Șef Alexandru Florian Atacă Biserica Ortodoxă

Instigatorul-Șef Alexandru Florian Atacă Biserica Ortodoxă

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 19, 2017

Activenews:

Directorul general al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel”, Alexandru Florian, a vorbit în cadrul unei conferințe organizată la Biblioteca Centrală Universitară din Capitală de către Ministerul Afacerilor de Externe, Institutul “Elie Wiesel” și Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale despre discursul care incită la ură, insistând pe sprijinul acordat de Biserica Ortodoxă unor mesaje „legate de simbolistica mișcării legionare”.

„Suntem o țară eminamente ortodoxă, însă în ultima perioadă Biserica Ortodoxă Română, prin promovarea sau susținerea unor mesaje legate de promovarea unor mesaje legate de simbolistica mișcării legionare, nu face altceva decât să susțină organizații extremiste, să le dea apă la moară și în mod implicit să se îndepărteze de valorile democrației valorile respectării celuilalt”, a afirmat Florian, potrivit Agerpres.

De ce folosește pluralul “suntem” dacă dânsul nu se consideră conațional cu noi?

Chiar suntem o țară eminamente ortodoxă, iar în mintea bolnavă a lui Alexandru Florian există o problemă prin faptul că ne cinstim eroii din mișcarea legionară.

Faptul ca Biserica Ortodoxă Română susține elita intelectuală din perioada interbelică, în marea ei majoritate legionară, nu este absolut deloc gresit.

Faptul că Biserica Ortodoxă Română susține martirii temnițelor comuniste, în marea lor majoritate legionari, este absolut normal. Arată că suntem o societate sănătoasă care își apără cultura și își cinstește eroii.

Alexandru Florian nu iubește România, nici istoria ei, nici cultura ei, de aceea încearcă să o șteargă prin redenumirea străzilor și desființarea monumentelor.

Pentru o vreme consilierii săi l-au sfătuit să nu mai facă declarații publice deoarece au constatat că ele înfierează societatea și creează tensiune.

Acum Florian revine pe scena publică, face din nou declarații, pune paie pe foc instigând la conflict împotriva Bisericii Ortodoxe Române.

În urmă cu câteva luni, ActiveNews a scris un articol intitulat De ce trebuie demis Alexandru Florian, komisarul rasist, xenofob și antisemit de la Institutul „Elie Wiesel”

ActiveNews duce DR3 la alt nivel. Filosemiții sunt adevărații antisemiți.

Florian nu a ezitat să vorbească și despre situația politică din țările vecine României, în contextul în care, a spus el, „discursul urii este un mesaj care străbate astăzi Europa de la Nord la Sud și de la Est la Vest”.

Alexandru Florian

Reamintire că există o petitie pentru a-l declara indezirabil pe Alexandru Florian, nepotul unui stalinist.

Dacă ești funcționar public și vrei să aperi cultura românească, s-ar putea să-ți pierzi locul de muncă dacă refuzi ordinul lui Alexandru Florian de a redenumi străzi și a da jos monumente. Instutul “Elie Wiesel” răspândește teroare ideologică.

Semnele indică faptul că oamenii s-au săturat de terorismul ideologic al lui Alexandru Florian.

„Ce avem în jurul nostru? Avem câteva țări cu guverne conservatoare extrem de puternice și care promovează sau încurajează discursul urii — mă refer la Ungaria, mă refer la Polonia, avem Austria, unde partidul de extremă dreapta a luat locul trei la alegerile legislative și are toate șansele să fie parte activă în guvern, mă refer la Germania, unde, pentru prima dată după Război, extremiștii de dreapta au intrat în Parlament”, a detaliat Florian.

Aceste afirmații au fost făcute în fața ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și a șefei reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Cristea.

Florian tremură de frică, pe bună dreptate; hegemonia stângii în Europa e pe final. Este probabil ca în câțiva ani institutul Elie Wiesel să piardă finanțare guvernamentală. În cel mai bun caz, să fie desființat.

Metodele politicienilor de stânga sunt necinstite, bazate pe mascarea adevărului și în cazuri speciale cenzurarea acestuia.

Dezvoltarea tehnologică a reușit să îi țină pe oameni comozi, distrași și indiferenți la probleme politice…până când s-au trezit cu sute și mii de străini sălbatici care violează și vandalizează, cum e cazul în Germania și Suedia.

Adevărul despre intențiile anti-naționale ale conducătorilor de stânga cu valori globaliste prinde tot mai mult teren, ca un bulgăre de zăpada rostogolindu-se la vale.

Ori ca o flacără care nu se stinge până nu mistuie tot ce e minciună.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *