Home / Internațional / Sărbători Musulmane Publice în Germania

Sărbători Musulmane Publice în Germania

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 19, 2017

Germania este sub ocupație de 72 de ani, un popor european asuprit de călăii câștigători ai războiului.

După imigrație în masă, legi anti-libertate de expresie, poliția gândirii pe facebook, acum trădătorii de la conducerea Germaniei vor să declare sărbători publice musulmane.

Buciumul:

Ministrul german de interne, Thomas de Maiziere, i-a scandalizat pe colegii său conservatori cu propunerea sa privind instituirea de către Germania a unor sărbători publice musulmane.

Luând cuvântul în cadrul campaniei pentru alegerile din landul Saxonia Inferioară, care vor avea loc azi, De Maiziere, membru al Uniunii Creștin-Democrate (CDU), partidul cancelarului Angela Merkel, a afirmat că este deschis ideii ca în unele regiuni din Germania să existe sărbători publice musulmane.

„În locurile unde sunt mulți musulmani, de ce să nu ne gândim să instituim o sărbătoare publică musulmană?”, a spus el.

În Germania trăiesc circa patru milioane de musulmani, dintre care majoritatea au origini turcești. Mulți dintre cei peste un milion de migranți care au venit în Germania din Orientul Mijlociu și din alte părți ale lumii în ultimii peste doi ani sunt musulmani.

Privim Germania și ne cutremurăm. În Frankfurt, nativii germani au ajuns o minoritate. Dacă politica de suicid cultural va continua, unde va ajunge?

Alexander Dobrindt, reprezentant al Uniunii Creștin-Sociale (CSU), ramura bavareză a CDU, a declarat pentru Bild că moștenirea creștină a Germaniei nu este negociabilă. „Noi nu luăm în considerare instituirea unor sărbători publice musulmane în Germania”, a afirmat el.

Vocile din opoziție sunt mai importante acum ca oricând.

Dar este oare CSU opoziție reală sau controlată?

Nu contează, oamenii care trăiesc printre musulmani sunt cea mai reală opoziție la suicidul cultural care se promovează în occident.

Sărbători Musulmane Publice

Și cu cât mai mulți musulmani sunt aduși în țările europene, cu atat mai tare crește opoziția radicală.

Urmează niște ani decisivi pentru Europa.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *