Home / Actualitate / INFORMAȚII ȘOCANTE! Coronavirus – Pretext Pentru Vaccinarea Obligatorie

INFORMAȚII ȘOCANTE! Coronavirus – Pretext Pentru Vaccinarea Obligatorie

Incorect Politic
Martie 1, 2020

Via ActiveNews:

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, a afrimat, sâmbătă, la Conferința Națională RoVaccin, că măsurile preventive, inclusiv vaccinarea, sunt binevenite, mai ales în contextul epidemiei de coronavirus. Rafila a vorbit despre măsurile preventive, readucând pe tapet legea vaccinării obligatorii, fiind unul dintre susținătorii actului normativ.

El a subliniat că este necesar „să încercăm să îmbunătățim protecția copiilor noștri prin adoptarea unei legi a vaccinării, care să fie funcțională”.

„Acest lucru demonstrează că trebuie aplicate măsuri preventive imediate dacă vrem să controlăm problemele de sănătate publică legate de bolile transmisibile. Și atunci avem două lucruri de făcut: pe de o parte să lucrăm pentru ținerea sub control a acestei epidemii, în măsura în care acest lucru este posibil, pentru că sisteme de sănătate dezvoltate, cum ar fi cel din Coreea și Italia, în momentul de față sunt depășite de extinderea epidemiei. Pe de altă parte, să încercăm să îmbunătățim protecția copiilor noștri prin adoptarea unei legi a vaccinării, care să fie funcțională, adică menținerea acelor prevederi care fac posibil accesul la vaccinuri și la vaccinare și reușesc să aducă sprijin părinților care vor să se informeze și responsabilizează tot lanțul de vaccinare începând cu Ministerul Sănătății, medicii și terminând cu părinții care trebuie să fie responsabili pentru copiii lor”, a adăugat Rafila, citat de Agerpres.

Într-o reacție postată pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea remarcă: „E clar acum de ce era necesară “confirmarea” rapidă în România a coronavirusului? Urmăriți declarația lui Rafila, tipul cu lobby-ul pentru vaccinarea obligatorie. Vorbește despre vaccinarea obligatorie a miliarde de oameni”.

6 comments

 1. ce infamie !
  tocmai am ascultat ieri un virolog german de inalta clasa care a declat ca se lucreaza la vaccinul contra coronavirus care se preconizeaza ca va fi gata de utilizare in iunie sau iulie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Salvati copiii !
  Cu ce kkt ii otraveste ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  NU EXISTA INCA VACCIN ANTI – CORONAVIRUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Ce spune autoritatea romana in boli infectioase, prof.dr. Streinu-Cercel: “Acest virus este de 10 ori mai slab decât virusul gripal. Însă, ținând cont că avem un germene nou care nu a mai fost în circulație până acum, toată lumea este alertată și e normal să fie așa. Lumea medicală, vorbesc. Văd că se alertează și ceilalți care nu ar trebui (populația – nr.). Alerta de la nivelul lumii medicale este una, pentru că noi trebuie să știm și să verificăm de fiecare dată cu ce venim în contact (…). Noi avem pe teritoriul României cel puțin patru coronavirusuri, altele decât noul coronavirus care dau infecții de tip respirator sau digestiv, fără niciun fel de problemă, în timpul anului. Deci nu se pune problema că nu știm de coronavirus și că nu ar fi în România. Sunt virusuri de tip coronavirus, dar altele decât noul coronavirus.(…) Trebuie să ne spălăm din abundență cu apă și săpun pe mâini, trebuie să ne spălăm pe față, trebuie să evităm să ducem mâna la față, la nas sau la ochi. Trebuie să ne spălăm imediat pe mâini dacă am tușit în palmă sau am strănutat. Imediat, următorul gest este să ne spălăm pe mâini”, a explicat managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel

  • ” Văd că se alertează și ceilalți care nu ar trebui ” zice Streinu Păi dacă se alertează e din cauză că (((presa))) și cu shabbos oiy care lucrează în ea folosesc cele mai alarmiste titluri și ton cu putință.
   Cât despre Streinu, mare autoritate… Lumea are memorie scurtă. La vremea respectivă mânca ciocolată că o să moară două milioane de români din cauza gripei aviare.

   https://www.libertatea.ro/stiri/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-de-romani-143226

   Pe urmă: https://www.zf.ro/eveniment/romanii-merg-la-medic-cu-sutele-si-iau-cu-asalt-farmaciile-5078953 Românii merg cu sutele la doctor și iau cu asalt farmaciile
   Păi cred și eu, dacă sunt slabi de înger și-i sperie Streinu…

   https://www.zf.ro/eveniment/nota-de-plata-pentru-gripa-ah1n1-se-ridica-la-30-mil-euro-din-care-cea-mai-mare-parte-merge-pe-vaccinuri-5090379
   Nota de plata pentru gripa AH1N1 se ridica la 30 mil. euro, din care cea mai mare parte merge pe vaccinuri

   De asemenea, ministerul va achizitiona de pe piata internationalacirca 500.000 de doze de vaccin pentru copii de la GlaxoSmithKline(GSK), la un pret de 4,5 euro pe doza fara TVA, costurileridicandu-se la 2,2 mil. euro.
   “Conform recomandarilor OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii -n.r.) si CE (Comisia Europeana – n.r.), Ministerul Sanatatii vaasigura vaccinarea profilactica pentru aproximativ 40% dinpopulatia Romaniei din care un procent de 5% din personalulserviciilor publice esentiale, medico-sanitar, personalul careasigura securitatea nationala si locala, sectoare economice vitale,si 35% din categoriile cele mai expuse la riscul de imbolnavire, ladezvoltarea unor complicatii ale bolii”, a spus Adrian Streinu -Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Saptamanatrecuta, guvernul luase in calcul si contyractarea unui credit de12 mil. euro pentru a contracara efectele noului virus gripal, ceeace duce cheltuielile totale la peste 30 mil. euro.

   Apropo de îndatorare și credite^

   https://www.zf.ro/eveniment/explozia-cazurilor-de-ah1n1-grabeste-vaccinarea-5072687
   Anul 2009
   Și atunci ca și acum titluri alarmiste și dacă citești articolele te apucă râsul.
   Câte cazuri înseamnă la Ziarul Financiar “EXPLOZIE” a numărului de bolnavi? 400. Patru sute.
   Păi unde-s cele două milioane de morți? Și lumea nu învață nimic. A, nu s-au întâmplat? Păi nu-i nimic, vaccinurile s-au cumpărat (dacă-mi aduc bine aminte s-au și aruncat pe urmă, nu-i nimic, comisionul s-a luat, profitul s-a făcut, dar nu de vreo firmă românească).
   Și-acum la fel, “informații șocante” șamd Până una alta, primul “caz” s-ar putea… să nu fie Conform Mediafax. https://monitorulpartidelor.ro/primul-caz-de-coronavirus-s-ar-putea-sa-nu-fie-real-al-doilea-test-a-iesit-negativ-1-560
   Primul caz de coronavirus s-ar putea să NU fie real. Al doilea test a ieşit NEGATIV

 3. Petitie impotriva vaccinarii obligatorii:

  https://campaniamea.declic.ro/petitions/impotriva-legi-vaccinari-obligatorii-a-copiilor-si-adultilor-din-romania?fbclid=IwAR1Cmf_-j0ZZ54-HgMDohciJtXwgvYrpDYDc_M1hzlejVRYeBep_EJGfd-E#

  Este clar ca aceasta propaganda despre coronavirus urmareste mai multe aspecte: vaccinarea obligatorie, inducerea unei crize economice si altele.
  In ceea ce priveste vaccinarea obligatorie, situatia e serioasa si nu trebuie tratata superficial.
  Trebuie sa fim temeinic informati si sa nu acceptam totul ca fiind bun, doar pentru ca vine din partea unei autoritati…

 4. “Event 201 – a global pandemic exercise “ a efectuat o simulare, acum cateva luni, despre cum ar fi afectata lumea daca ar izbucni o pandemie de …coronavirus…
  https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174
  Linkul este de pe canalul lor oficial. Pana acum s-au intamplat o parte din situatiile simulate de ei. Urmariti filmuletul pentru a sti la ce sa ne asteptam in continuare….

 5. Universitarul virolog Martin Sturmer, Univ din Frankfurt, mare specialist .

  „Corona virus:

  SE TRANSMITE PRIN AER CONDITIONAT !!!” citat in videoul postat de mine mai jos
  Vaccinul nu exista inca dar va apare in iunie-iulie. E vorba de cel localizat in gat si in plamani.

  Nu va fi probabil pandemie ci vor apare doar focare de infectie in diverse locuri.

  Nu se moare decat posibil, nu neaparat, daca ai deja astma sau alte afectiuni caci afecteaza plamanii – alaltaieri s-a anuntat in USA pe you tube primul mort !

  Corona se dezvolta in gat si se transmite prin stropi respiratorii , mai ales daca tusesti sau stranuti.
  Ocoleste vizitele in aglomeratie. Daca discuti cu cineva si pastrezi distanta de un metru (jumate),you are safe !
  Se transmite in autobuze prin stranut si tuse : proiectat prin stropi de saliva acest virus poate ramane pe clante si bare si doua saptamani !!! activ !
  Solutia este spalatul pe maini extrem de des si pentru minimum 10 secunde cu sapun !!!
  Simultan cu aceasta masura trebuie sa evitati radical sa va atingeti fata, ochii, obrajii gura , cu mainile pe care le-ati pus pe bara autobuzului atinsa de stropii de saliva ai unui bolnav!
  Virologul citat mai sus a zis ca mastile nu sunt deloc recomandabile caci te fac sa-ti pui mana pe fata !
  Fructele din China trebuiesc foarte bine spalate ; dar asa, prin obiecte cumparate din China, nu exista pericol . Cumparati-va cate jucarii vreti!
  Virusul s-a transferat prin mutatii, de la lilieci, la oameni .
  Nu se transmite de la animale la om!

  Pe la minutul 13.30 virologul Martin Sturmer , prof universitar la Univ din Frankfurt , vorbeste despre efectul antibioticelor iar pe la min 14 declara ca:

  VACCINUL VA APARE ABEA IN LUNA IUNIE sau IULIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DECI:

  CU CE A VACCINAT BEBELUSII NOSTRI PRESEDINTELE VIROLOG GHEORGHE RAFILA TRAS LA RASPUNDERE DE AVOCATUL GHEORGHE PIPEREA ? VA ROG ABORDATI DOCTORUL SI SOMATI-L SA PREZINTE VACCINUL ! !!!!!!!!

  AICI ASCULTATI VIROLOGUL DE LA UNIV DIN FRANKFURT :

  Link:

  https://www.youtube.com/watch?v=SIOm_MBjWAY

  titlul:

  Antworten rund um den Coronavirus | Dr. Martin Stürmer, Virologe und Laborchef | SWR1 Leute

  17,577 views

  •Feb 26, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *