Home / Actualitate / Elevi Supuși Îndoctrinării Liberale La Iași

Elevi Supuși Îndoctrinării Liberale La Iași

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 5, 2018

Școala nr. 23 Titu Maiorescu din Iași, 2018.

Îndoctrinarea celor mici cu “valorile europene” a luat amploare.

Elevi Supuși Îndoctrinării Liberale La Iași

Elevi Supuși Îndoctrinării Liberale La Iași

Toleranța, luată în abstract, nu este un concept rău, sună chiar bine. Dar ia să adăugăm și context.

Dacă o rană este infectată, toleranța ei poate duce la pierderea unui membru, chiar la moarte dacă infecția este lăsată să se extindă. Așadar trebuie făcută o distincție, toleranța este rea când tolerezi infecție, toleranța este bună când cazezi un prieten din altă localitate și este iarăși rea când tolerezi agresorul ce intră fără voia ta în casa ta. Ori ceea ce se întâmpla în Europa occidentală cu migranții este o situație similară.

Dacă nu îi înveți pe copii aceste nuanțe contextuale, ei vor lua de bună că toleranța este o valoare universala ce trebuie susținută în orice situație. Și apoi ajungi ca Germania când nu mai ai voie să faci comentarii negative pe Facebook.

Oare noi cum am fi tratați dacă am merge în vizită în țări islamiste? Cu aceeași ospitalitate cum sunt tratați ei în Europa?

Elevi Supuși Îndoctrinării Liberale La Iași

Să condamni fără excepție rasismul este ca și cum ai condamna anticorpii unui organism când aceștia reacționează la un dezechilibru biologic.

Biologia demonstrează ca nu toți suntem egali. Așa că și biologia a ajuns să fie considerată rasistă.

Mitul egalității iarăși sună bine, dar este aplicat greșit. Sigur că toți avem doua picioare, două mâini, dar nu toți avem mâinile la fel de lungi, picioarele la fel de groase, etc. Nu o să îl pui pe un pitic lângă un atlet în cadrul aceleiași competiții.

Cum am ajunge oare dacă am accepta pe oricine? Din păcate am ajuns unde am ajuns pentru că am acceptat (((paraziții cosmopoliți))).

Dacă am accepta criminalii și violatorii am fi mai progresivi?

Oricum conceptul “Accept pe oricine” este fundamental ipocrit, acei copii care cred că fac un bine scriind asta pe hârtie și punând-o pe stradă, nu ar accepta pe oricine. Nu ar accepta pe cineva care le-ar fura jucăriile, i-ar scuipa pe stradă sau le-ar aduce prejudiciu părinților. Nici părinții lor nu ar accepta pe oricine.

Așadar care e scopul acțiunii?

Virtue signaling, cum zice americanu, să arate profesorii cât de virtuoși sunt, cât de civilizați și de europeni, respectând valorile care sună bine și îndoctrinând copii care nu realizează ce înseamna ele defapt.

One comment

  1. Recunoașterea oficială a “școlii acasă” nu poate veni destul de repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *