Home / Actualitate / Încă un episod din colonia România – Plătim 1000 de dolari pe zi pentru un militar străin? 

Încă un episod din colonia România – Plătim 1000 de dolari pe zi pentru un militar străin? 

Incorect Politic
Decembrie 8, 2022

Plătim 1000 de dolari pe zi pentru un militar străin? 

Plătim 1000 de dolari pe zi pentru un militar străin? 

Via Ortodoxinfo:

Generalul în rezervă, Aurel Litan, a participat alături de mii de clujeni la festivitățile de 1 Decembrie, dedicate Zilei Naționale. El a depus o coroană de flori la monumentul voievodului Mihai Viteazu, fiind înconjurat de câțiva foști camarazi, scrie Gazeta de Cluj.

Litan a criticat în termeni duri modul în care a ajuns să fie gestionată Armata Română, precizând că cei care conduc țara își bat joc de militarii în rezervă, dar și în retragere, de toată armata.

„România să trăiască, ei (conducătorii țării) nu. Plânge uniforma, dar conducătorii de astăzi își bat joc de militarii în rezervă și retragere și de armata țării.Ce vor cu armata țării? Plătim 1000 de dolari pe zi pentru un militar străin? Am devenit port avion NATO, nu mai suntem România? Ce suntem? Aștept răspuns. Și președintele țării, împreună cu Nicolae Ciucă, au jurat că vor apăra țara. Mercenarii nu o să ne apere. O să fugă imediat ce va fi ceva. Noi suntem o țară cucerită? Ce sărbătorim? (…) Să-i dați unui militar cât primește un mercenar străin. Cui dau onorul astăzi? De ce nu suntem noi, mai avem verticalitate sau suntem la serviciul altora?”, a spus generalul în rezervă, Aurel Litan.

2 comments

 1. Mda ! Adio Schengen !
  Până la urmă se vede clar că e vorba de o delimitare, aparent în în spațiu, ce n-are nimic a face cu economicul, financiarul sau politica. Este o problemă pur religioasă !
  Și România și Bulgaria, la fel ca Rusia, Grecia și jumătate din Ucraina sunt țări creștin ortodoxe și tot ce li se întâmplă de ceva timp mult mai pe față se datorează planului satanist de distrugere a Religiei Ortodoxe singura care le încurcă planurile de resetare/distrugere a Lumii pe care ei o vor Modernă în cu totul altfel decât o vedem noi !
  Dacă nici acum nu devine clar cine are dreptate în ce se întâmplă acum în Ucraina înseamnă că se va trece la următorul și poate chiar ultimul nivel : războiul nuclear !
  Din care scapă cine poate : ei cred că cei care se vor adăposti în bunkărele pregătite, noi credem că cei pe care-i va apăra Bunul Dumnezeu !
  P.S. Niște conducători români patrioți,ar cere nu doar cele vehiculateîn privința austriecilor , ci chiar un ROexit urgent și reluarea legăturilor nu doar diplomatice, ci și economico-financiare cu Rusia și China, care ne-ar face toate mofturile posibile, inclusiv acela de a ne declara țară neutră !
  Ce-ar spune unchiul Sam, dar mai ales Ștrul ?
  – Yoi, vey, că s-au deșteptat și ei ! Românii adică…. 😉

 2. pentru 1 gaozar strin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *