Home / Educativ / Hienele din presa lui Iohannis – “Aktual24”, dușmani ai românilor

Hienele din presa lui Iohannis – “Aktual24”, dușmani ai românilor

Dan Cristian Ionescu
Incorect Politic
Decembrie 19, 2020

Hienele din presa lui IohannisOvidiu Albu, poză rară

HIENELE DIN PRESA LUI IOHANNIS

 

“Portalul aktual24.ro este fondat de Ovidiu Albu, jurnalist cu peste 20 de ani de experienta in presa si comunicare. Ovidiu Albu a lucrat in televiziune, presa scrisa si presa online, fiind specializat pe “politic” si “investigatii”.

La aktual24.ro contribuie jurnalisti consacrati, specialisti in economie si politica externa, precum si critici de film si teatru.

De ce este nevoie de un alt site de stiri? Cu ce vine nou aktual24.ro?

Presa mainstream romaneasca este definita acum prin propaganda, manipulare, bani negri si influente ale serviciilor secrete. Este o presa compromisa, nicaieri in lumea civilizata nu se regaseste o situatie precum cea de astazi din Romania, in care atat de multi proprietari sau actionari ai unor trusturi media se afla la inchisoare sau au probleme cu legea. Blocati in continuare in reglari de conturi cu adversarii finantatorilor si intretinand un public captiv isterizat, managerii de presa nici nu au observat ca lumea se schimba cu o foarte mare viteza in jur.

Votul din 16 noiembrie nu a insemnat doar alegerea unui nou presedinte, ci si infrangerea acestui mod de a face presa, bazat pe propaganda si manipulare. Pe 16 noiembrie a iesit la iveala un nou public, o noua lume si-a afirmat puternic si decisiv prezenta, o lume critica, exigenta si sofisticata, gata sa se bata pentru un viitor curat si onest aici in tara.

Pentru acest public dinamic si critic apare aktual24.ro. Caruia i se ofera argumente in loc de isterie, umor in loc resentimente, informatie verificata in loc de cancan.”

Nu este așa că v-a emoționat pînă la lacrimi această declarație de conștiință? Nu este așa că v-ați umplut de mîndrie că un ziarist român a înființat un site care în sfîrșit ne spune adevărul? Nu este așa că cei care (ca și mine, pînă zilele acestea) nu ați auzit de Aktual24, vă veți năpusti pe acest site să citiți despre casele obținute de Iohannis prin acte false? Despre patrimoniul imobiliar uriaș al organizației fasciste GEG (confiscat nu de bolșevici ci prin decret al fostului rege Mihai) pe care l-a restituit împotriva legii către FDGR pe care a condus-o și care, pentru a obține acest patrimoniu, s-a declarat explicit urmașa organizației fasciste dizolvate ca urmare a obligațiilor internaționale impuse României? despre procurorii și judecătorii corupți care au închis ochii ajutînd astfel un infractor să ajungă în fruntea țării? despre cum “pas cu pas” a încălcat Constituția? despre cum a impus la conducerea țării un partid de nevolnici, incompetenți, trădători și corupți? despre cum a îndatorat România în schimbul unei șepcuțe? despre toate acele lucruri pe care timp de 14 ani Marius Albin Marinescu le-a dezvăluit?

Stați liniștiți, nu pierdeți timpul, nu veți găsi nimic. Nu am urmărit acest site dar în zilele din urmă am citit suficiente articole postate aici ca să îmi dau seama că nu veți găsi nimic pe tema Iohannis.

Toată viața mea am iertat, am iertat enorm – și am greșit. Nu mai iert – nemernicii, trădătorii, trebuie să plătească pentru asta. Cum să-l iert pe Iohannis care îi batjocorește pe cei uciși în 1989 vorbind despre idealurile împlinite ale revoluției? Crede cumva că eu m-am dus pregătit să mor pentru ca el să poată fura case cu acte false?

Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care prin informațiile oferite m-au ajutat să scriu acest articol.

X

La începutul acestei săptămîni, presa patriotică din România a fost în doliu, într-un mare doliu. Prin moartea lui M. A. Marinescu s-a dus unul dintre cei mari luptători pentru adevăr din presa independentă.

Au fost și știri scurte din care răzbătea satisfacția că acest apărător al adevărului nu mai este. Dar cel mai odios, cel mai mîrșav atac la adresa memoriei lui M. A. Marinescu a venit de la Aktual24:

https://www.aktual24.ro/cine-a-fost-marius-albin-marinescu-colaborator-al-securitatii-cu-numele-de-cod-rahova/

Aktual24 s-a înființat în martie 2015, imediat după alegerea lui Klaus Werner Iohannis în fruntea României, o țară pe care o urăște (ca și pe „dragii lui români”).

A fost înființat de Ovidiu Albu, jurnalist de care nu am auzit pînă în aceste zile. Am aflat că pînă la înființarea site-ului a lucrat timp de 10 ani ca reporter la Brașov, unde a condus și revista “În Obiectiv“ (apărută în 2000, pînă în iunie 2001), după care a scris pentru “Evenimentul Zilei”.

Pe vremea lui Traian Băsescu, Ovidiu Albu ocupa locul 2 (în ordine alfabetică) în topul “Fețe hidoase ale jurnalismului băsist”.

În 2019, AZPR îl caracteriza (pe baza aprecierilor ambasadei SUA) ca fiind “Fanatic anti-PSD, orientare stânga progresistă”:

https://uzp.org.ro/12981/cine-sunt-proprietarii-mass-mediei-din-romania/

Cînd ești caracterizat ca fanatic, indiferent de partea sau împotriva cui, este greu să pretinzi că ești obiectiv.

Iar cînd te prezinți ca specializat pe «politic» si «investigatii» dar nu vezi derapajele de la Constituție ale lui Iohannis, trădarea României, răul făcut românilor și suita de infracțiuni pe care nici justiția nu vrea să le vadă, înseamnă că ai orbul găinilor – românii au o vorbă: “Las-o jos, că măcăne”.

X

Povestea colaborării lui Marius Albin Marinescu este cunoscută și arhicunoscută. Mi-a vorbit pe larg despre aceasta la telefon – nu avea nimic de ascuns. Mi s-a “spovedit” cu multe, inclusiv lucruri despre care adesea îți este greu să le povestești. Nimic senzațional, obișnuitele păcate ale tinereții de care doar sfinții și bolnavii sînt scutiți.

Dar această colaborare a dezvăluit-o și cititorilor, în mai multe articole.

În timp ce făcea armata el, sibian și fiu de ofițer de armată (tatăl său a fost profesor la școala militară din Sibiu) s-a împrietenit cu CI-stul, de asemenea sibian, prietenie care a continuat și după liberare.

Pentru cei tineri trebuie să vin cu niște explicații. Înainte de 1989, în armată operau două servicii: DIA (Direcția de informații a armatei) și Direcția a IV-a a securității, contraspionajul militar, adică CI-știi, prezenți la unitățile militare cu alte atribuții. Pe scurt, era diferența între spionajul militar (atașații militari la ambasadele României) și contraspionajul militar.   

Știind că M. A. Marinescu are o garsonieră în care nu locuiește, CI-stul i-a propus să fie de acord să îl lase să se întîlnească acolo cu informatorii – a primit acceptul. Dar după 2-3 luni, căsătorindu-se, M. A. Marinescu s-a mutat cu soția în garsonieră. Din acte rezultă în mod clar că în acest scurt interval de timp, CI-stul nu s-a întîlnit acolo cu nimeni.

În același timp, cred că este clar pentru toată lumea că aceste locuințe nu erau puse la dispoziție securiștilor pentru a duce acolo dizidenți pe care să-i bată, altfel spus să încalce drepturile omului.

Pentru aceasta, CNSAS l-a declarat colaborator al securității. Cînd am auzit, i-am spus că nu se poate – mi-a spus că se poate. Avea dreptate, rupt de modificările legislative, eu nu știam că în această lege (la care printr-o scrisoare adresată Camerei Deputaților am avut o contribuție și eu cu prietenii mei din “Acțiunea pentru Idealurile Revoluției” – Nica Leon, Claudiu Iordache. Ion Gîtlan, Constantin Calancea și regretatul Nicu Stăncescu, fiind incluși la verificare și revoluționarii) se introdusese și această categorie.

Mai fac o pauză, să mă refer la următorul punctaj:

legea Ticu (cum este cunoscută) nu a avut încă de la votare cea mai fericită formă de redactare;

– Ticu Dumitrescu mi-a ridicat semne de întrebare, nu atît de la acuzațiile pe care i le-a adus Octavian Rădulescu, contracandidatul lui la șefia AFDPR, cît din faptul că după ce a văzut la Pitești dosarul de securitate al lui Băsescu, la ieșire a declarat ziariștilor că Băsescu nu are dosar, lăsîndu-l mască pe colonelul de armată care îl însoțea (am scris despre asta de mult);

– CNSAS are de mult un rol nefast, este ghioaga care se abate peste capul celor care deranjează puterea și care niciodată nu îi deranjează pe cei de la putere;

– am o mare întrebare – au fost sustrase dosare folosite și în prezent în scop de șantaj sau de pedeapsă; cine le-a sustras și cînd? fiindcă imediat după revoluție arhiva securității a fost ridicată de armata și atunci nu știu dacă au fost sustrase de armată înainte să le predea nou-înființatului SRI ori au fost sustrase de SRI?

X

            Ieri am primit un text lung (20 de pagini) scris în anul 2009 de dl. Vasile Zărnescu despre CNSAS și, în principal despre cazul Marius Albin Marinescu. Am aflat cu ocazia aceasta amănunte pe care nu le cunoșteam.

            Am multe comentarii sau opinii contrare în ce privește considerațiile generale, dar îi dau dreptate asupra cazului M. A. Marinescu (începînd cu finalul paginii 8).

            Marius Albin Marinescu a început să scrie despre fărădelegile lui Klaus Iohannis încă din anul 2006.

            În 2008, a fost contracandidat (din partea PNȚ-cd) al lui Klaus Iohannis la primăria sibiană. A pierdut, dar nu era suficient întrucît continua să scrie despre Iohannis, așa încît organele de stat trebuiau să-l pocnească în moalele capului.

Un act patriotic, firesc în toate țările lumii (dar la noi patriotismul trebuie să fie demonizat) a devenit un act de încălcare a drepturilor omului.

            Și asta au făcut, l-au declarat colaborator al securității. Cum și cînd? Veți vedea.

            Conform legii, candidații trebuiau să fie verificați de CNSAS înainte de alegeri. Dar M. A. Marinescu a fost declarat colaborator al securității la 8 luni după alegeri!

            Ce s-a întîmplat înainte? M. A. Marinescu ceruse accesul la propriul dosar. Citez din dl. Zărnescu:

„În acelaşi sens pledează şi adresa nr. P 4027/06 din 11.06.2008 a C.N.S.A.S. către d-l M. A. Marinescu, semnată de conf. univ. dr. Virgiliu-Leon ŢĂRĂU, ca răspuns la cererea d-lui Marinescu nr. P4027/08.09.2006, prin care solicita accesul la propriul dosar de securitate, şi în care i se răspundea că în evidenţele S.I.E. şi S.I.A. „nu s-a identificat nici un dosar întocmit pe numele dvs.“; iar S.R.I. le-a comunicat că „figurează cu dosarul fond reţea nr. 8375/Sibiu, distrus în timpul evenimentelor din decembrie 1989“ (cf. facsimil 3).”

Dar mai bine citiți singuri. În timp ce eu strîngeam informații, dl. Zărnescu, profitînd de arhiva domniei-sale, deja a publicat textul la care m-am referit.

https://www.incorectpolitic.com/denigrarea-post-mortem-a-lui-marius-albin-marinescu/

X

Aktual24 critică PSD. Și eu am criticat PSD, dar între mine și Aktual24 este o diferență: începînd cu prima săptămîna din ianuarie 1990 eu am criticat în articolele mele, rînd pe rînd, toate partidele care au nenorocit România. Aktual24 nu vede că sprijină pe cei care astăzi fac cel mai mare rău României (adică, de fapt, se face că nu vede).

Aktual24, mai nou, critică AUR. Și eu mi-am exprimat rezervele mele asupra lui George Simion. Dar din nou este o diferență între mine și Aktual24 – eu caut patrioții, pe cînd ei urăsc tot ce este patriotic.

La vîrsta mea nu mai pierd timpul cu filozofii lungi și inutile, apelez la cele mai simple silogisme: Klaus Iohannis este un trădător de țară și un dușman al României, cei care sînt în slujba lui Iohannis sînt trădători de țară și dușmani ai Romîniei – ergo, Aktual24 este trădător și dușman al României.

Dan Cristian IONESCU

 

9 comments

 1. ”Toată viața mea am iertat, am iertat enorm – și am greșit. Nu mai iert – nemernicii, trădătorii, trebuie să plătească pentru asta.”
  Este bine să iertați în continuare.

  ”La vîrsta mea nu mai pierd timpul cu filozofii lungi și inutile, apelez la cele mai simple silogisme: Klaus Iohannis este un trădător de țară și un dușman al României, cei care sînt în slujba lui Iohannis sînt trădători de țară și dușmani ai Romîniei – ergo, Aktual24 este trădător și dușman al României.”
  Sper că nu vreți s-o apucați pe calea legionarilor. Abordarea lor de a pedepsi politicienii era greșită. Singurul mod valabil în care o poți face e pe cale legală.
  Dar e mai bine să învingi răul cu binele. În loc să frământați ură la adresa lui Iohannis, mai bine vă rugați pentru el.

  • Abordarea legionarilor era corecta, atunci cand statul nu era capabil sa faca dreptate trebuia dat un exempl. Nu poti sa calci in picioare drepturile oamenilor si sa scapi basma curata. Atitudinea legionarilor este exemplu pentru fiecare popor oprimat de tirania unor calai globalisti, asa cum sustine si dl. col. Zarnescu, avem DREPTUL LA INSURECTIE!

   • Domnule Vlad V.,
    Vă mulțumesc pentru opinia măgulitoare pe care o aveți despre mine, dar mă gratulați prea mult. Eu am repetat ceea ce susținuseră alții, juriști, înaintea mea. Primul mare jurist a fost Grigore Geamănu, care a scris cartea DREPTUL LA INSURECȚIE, în 1933, carte care a fost ignorată și, apoi, a fost interzisă de regimul juden-bolșevic. Citiți o prezentare sumară aici https://www.incorectpolitic.com/dreptul-la-insurectie/ și, mai pe larg, aici: https://adriannastase.ro/2011/12/04/rezistenta-la-opresiune-si-dreptul-la-insurectie/.
    Cît despre alegațiile postacului Mihai T., sunt baliverne. Sfîntul Ioan Gură de Aur spune că „cine duce război cu Satana ține pacea cu Dumnezeu!” Iar, în Evanghelia după Ioan, Iisus Hristos le reproșează iudeilor: „Voi sunteți fiii Diavolului, tatăl minciunii!” (Ioan, 8, 44). Un nepot al marelui rabin Moshe Menuhin, Gerhard Menuhin scrie l fel: „Tell the Truth and same the Devil”- „Spune adevărul și rușinează diavolul”. În cartea lui, diavolul sunt jdanii! În sfîrșit, un sfînt al românilor, Nicolae Iorga, spune despre românii prea permisivi față de invazia jidanilor: „…un popor criminal de tolerant!”
    Dar urmașii iudeilor „biblici” – urmași sub specie doctrinar-ideologică, adică talmudistă și nu ca matrice genetică, fiindcă asta nu se mai păstreză după trei milenii de corcire -, deci urmașii jidani-așkenazi descendeți ai (k)hazarilor, ca alde Alexandru Florian, Maximilian K. Katz, Aurel Vainer, Liviu (Ștrul) Beris, Michael Shafir, Radu Ioanid și acoliții lor jidăniți români și neromâni, ca Andrei Marga, Raed Arahat, Adrian Cioflâncă și ceilalți cioflingari sunt intoleranți cu noi.
    De două milenii i-am tolerat pe alogeni. Trebuie să fim intoleranți cu intoleranții!!! Are dreptate Vladimir Putin: „Minoritarii trebuie să respecte legile țării! Dacă nu, să plece!” Dar, vorba românului: ”Cîinele nu pleacă de la măcelărie!” Trebuie alungat. Trebuie alungați anti-românii!

    • Îmi pare rău că v-am creat impresia că-s ”postac”.
     În acel mesaj nu am fost prea clar la ce mă refeream, așa că fiecare a înțeles ce a vrut. Eu mă refeream la execuțiile făcute de legionari. Despre dreptul popoarelor la insurecție, nu mă pronunț, dar spun despre execuții că sunt cu siguranță greșite. Când cineva ia viața unui om, îi ia posibilitatea de a se pocăi (de a se reabilita în fața lui Dumnezeu). Unii spun că păcatele celui ucis trec asupra aceluia, alții spun că trec jumătate. Oricum o dai, a ucide pe cineva e un act colosal, cu implicații puternice în veșnicie.
     Dar hai să o luăm cu ceva mai ușor de înțeles. Pentru ce sunt acuzați legionarii, până în ziua de azi ? În principal, pentru execuții. Deci ei au dat, fără să vrea, apă la moară detractorilor.
     Va spune cineva: dom’le, Ștefan cel Mare cum executa pe trădători ? Nu comparați voi pe legionari (care acționau ca cetățeni), cu Ștefan cel Mare (care acționa ca autoritate a statului).
     Apoi nu luați voi citate rupte din context și le prezentați ca poziția Bisericii. Sfântul Ioan Gură de Aur se referea la războiul duhovnicesc, adică să nu facem compromis cu păcatele. Nicăieri, niciodată, n-au îndemnat sfinții părinți pe oameni să facă execuții, nici pentru trădători dovediți. Dimpotrivă, Hristos-Dumnezeu s-a opus când Sfântul Apostol Petru a tras sabia, și i-a zis: ”Întoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri.” (Matei 26, 52).
     Dar și liderul legionarilor, Corneliu-Zelea Codreanu, se pare că era pe acceași poziție în această privință. Fiind în pușcărie, a zis: ”Chiar dacă sub aspect juridic sunt nevinovat, acum îmi dau seama că Dumnezeu mă pedepsește pentru păcatele mele”. De asemenea, băieții au vrut să-l scoată în mod violent de acolo, dar el a refuzat. Vroiau să intre cu sila în pușcărie, să-l scoată, și să plece cu un avion în Germania, dar liderul legionar a zis: ”Căpitanul pleacă ultimul de pe vas. Ce exemplu voi da eu camarazilor, dacă eu însumi fug din fața primejdiei ?”. Și poate că a refuzat și pentru a evita vărsarea de sânge. Pentru că este conceptibil că ar fi ieșit ceva urât dacă intrau cu violență peste gardieni.
     Dar ce spuneți de acel legionar care ar fi putut să-l ucidă pe șeful închisorii, însă nu a făcut-o ? Acela care a ajuns (sau a fost adus) până la biroul colonelului, unde i-a luat pistolul dar nu l-a ucis ? ”Aș putea să te ucid, dar nu o fac”, în timp ce colonelul probabil că era alb la față. Am spus ce-mi amintesc, cu aproximație.

     Aici nu vorbim despre apărarea țării în cadrul unui război. Desigur că oamenii pot să se apere, dar vorbim aici de război dovedit. Oamenii se spovedeau și împărtășeau, apoi mergeau cu Ștefan cel Mare și-i căsăpeau pe invadatori. Dar chiar și în război, Biserica îi oprește 3 ani de la împărtășire pe cei care au ucis în legitimă apărare. De ce așa ? Pentru că, oricum o dai, e vorba de viața unui om. Poate că Sfânta Biserică îi cheamă pe aceia să se pocăiască și pentru cei uciși (chiar dacă era invadatori), să se roage pentru ei, deoarece respectivii nu se mai pot pocăi.

     Acestea, despre execuții.
     Acuma despre dreptul la insurecție, discuția e foarte complexă. Nu degeaba și-au dat respectivii doctorate pa această temă. O problemă mare la insurecție este că se poate ajunge la vărsare de sânge. Ce vei face dacă oamenii vor ucide alți oameni ? Cum vor duce această răspundere pe umeri ?
     Apoi, am văzut la ultima revoluție ce se poate întâmpla într-o insurecție. Oamenii au vrut să-l răstoarne pe Ceaușescu, dar fără să vrea au participat la o preluare a puterii de către Rusia (probabil), cu acceptul puterilor vestice. Și au mai murit și 1000 de oameni.
     Și dacă se face insurecție (violentă) și reușește, sunteți siguri că sistemul va fi răsturnat ? Pentru că este conceptibil că sistemul are pregătit un plan b și pentru această situație. Poate să activeze pe cineva (pregătit dinainte) care să încerce să se impună ca lider al nemulțumiților. Poți să crezi că țara e condusă cu adevărat de popor, și în realitate să fie tot sistemul cu alte măști.
     Dar hai să presupunem că se face o insurecție la noi, și reușește. Poporul preia conducerea, toți guvernanții sunt destituiți (dar nu executați). Ce credeți că se va întâmpla mai departe ? NU cumva ar urma să fim invadați ? Vor spune: ”în România democrația este în pericol”. ”UN grup de extremiști încearcă să preia puterea, periclitând securitatea regională”. Nato este nevoit să intervină în apărarea statului de drept”. Sau activează extremiștii maghiari să facă turbulențe, statul să intervină pentru a restabili ordinea, apoi Nato să se atace pe motiv că agresăm minoritățile. ȘI apoi să se încerce dezmembrarea noastră, după modelul Kosovo.
     De asta vă spun de insurecție. Cei care cumpănesc lucrurile nu îndeamnă niciodată la insurecție (violentă), ci cel mult îndeamnă la nesupunere civică pașnică. Adică, de exemplu acuma: jos măștile, nu acceptați vaccinurile, nu acceptați să fiți testați; ieșiți din sistem. Nu agresezi pe nimeni în mod direct făcând acestea. Dar este dreptul tău să nu le accepți.

     • ”jos măștile, nu acceptați vaccinurile, nu acceptați să fiți testați, nu acceptați să fiți termoscanați; ieșiți din sistem”.

  • Cornel-Dan NICULAE

   Ura vine din partea lor. După moartea „Justiţiarului“ Albin Marinescu, Aktual24.ro – scula media a lui Iohannis – mai vrea şi moartea „colaboratorilor“ răposatului jurnalist Marius Albin Marinescu. Uitaţi-vă la comentariile de la articolele despre subiect (două despre moartea lui Albin, acum, şi unul despre inchiderea Justitiarul, din primavara). Comentariile vin de la conturi false care aparţin tot publicaţiei Aktual24 şi care spun să moară şi colaboratorii lui Albin sau regretă că nu au murit toţi.
   Ovidiu Albu este un fel de Adi Manciu (cu care a şi fost coleg la EvZ) şi a fost format de Cristina Guseth la Freedom House (subordonată CIA şi parteneră a fundaţiei lui Soros), apoi mutat la publicaţia americană de limbă română ziare.com (dirijată de ambasada SUA la Bucureşti şi de secta iudaică Chabad).
   Ovidiu Albu recunoaşte aici relaţia cu Freedom House:
   https://www.aktual24.ro/umilirea-unui-om-onest-cum-am-cunoscut-o-pe-cristina-guseth/
   *
   La ziare.com, Ovidiu Albu era un colaborator al ONG-urilor soroşiste pe care le susţinea în articolele pe care le scria, ceea ce a făcut ulterior şi la EVZ , unde era vădit pro Monica Macovei şi pro Băsescu. După ce a devenit Iohannis preşedinte s-a subordonat acestuia prin Aktual24.
   (În paranteză fie spus, la centrala Freedom House din SUA era şef pe când se forma Albu la ei fostul director al centralei de spionaj american (CIA) James Woolsey, şef al Cristinei Guseth. James Woolsey era şi mai este – şi în prezent – membru şi în conducerea internaţională a organizaţiei israeliene „NGO Monitor“ (Monitor ONG), ce urmăreşte activitatea Ong-urilor la nivel global din punctul de vedere al intereselor Israelului şi care a fost fondat în 2001 de politologul evreu Gerald Steinberg, un mandatar al ministerului de Externe israelian şi al National Security Council, structură a statului Israel condusă preponderent de ofiţeri miliari evrei şi de şefi ai Mossad-ului, spionajul israelian, precum Ephraim Halevi, Ilan Mizrahi, Yossi Cohen, toţi directori în anii 2000 ai National Security Council-ului din spatele „NGO Monitor“.)

  • Doar marxistii (bolsevici, comunisti, social-democrati, democrati, socialisti…) ii acuza pe legionari. inclusiv pentru ce nu au facut.
   Abordarea legionara este “iubeste-ti aproapele!” si iertarea, … de 7 ori, … de 7ori cate 7…
   Pentru cel ce te dusmaneste personal.
   Vrajmasii lui Hristos nu au drepturi si nu li se cuvinr iertare sau ingaduinta: capul sarpelui se taie sau se striveste!

 2. Am fost și eu curios să-l ascult pe doctorul Călin Georgescu, propunerea AUR pt funcția de prim-ministru. Pe lângă faptul că se exprimă foarte greu și lasă impresia că nici el nu crede ceea ce spune, am aflat totuși și ceva interesant. Cică UE e într-adevăr condusă de la Berlin, dar ordinele sunt transmise de la Beijing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *