Home / Chestiunea Jidănească / Ovidiu Albu, denigratorul lui Marius Albin Marinescu, legături cu Freedom House, un ONG de spionaj izraelian

Ovidiu Albu, denigratorul lui Marius Albin Marinescu, legături cu Freedom House, un ONG de spionaj izraelian

Incorect Politic
Decembrie 22, 2020

Cristina Guseth, mentorul lui Ovidiu Albu

 

Comentariu iscălit de Cornel-Dan Niculae, atașat articolului “Hienele din presa lui Iohannis, Aktual 24 dușmani ai românilor“:

 

Ura vine din partea lor. După moartea „Justiţiarului“ Albin Marinescu, Aktual24.ro – scula media a lui Iohannis – mai vrea şi moartea „colaboratorilor“ răposatului jurnalist Marius Albin Marinescu.

Uitaţi-vă la comentariile de la articolele despre subiect (două despre moartea lui Albin, acum, şi unul despre inchiderea Justitiarul, din primavara). Comentariile vin de la conturi false care aparţin tot publicaţiei Aktual24 şi care spun să moară şi colaboratorii lui Albin sau regretă că nu au murit toţi.

Ovidiu Albu este un fel de Adi Manciu (cu care a şi fost coleg la EvZ) şi a fost format de Cristina Guseth la Freedom House (subordonată CIA şi parteneră a fundaţiei lui Soros), apoi mutat la publicaţia americană de limbă română ziare.com (dirijată de ambasada SUA la Bucureşti şi de secta iudaică Chabad).

Ovidiu Albu recunoaşte aici relaţia cu Freedom House:

https://www.aktual24.ro/umilirea-unui-om-onest-cum-am-cunoscut-o-pe-cristina-guseth/

*

La ziare.com, Ovidiu Albu era un colaborator al ONG-urilor soroşiste pe care le susţinea în articolele pe care le scria, ceea ce a făcut ulterior şi la EVZ , unde era vădit pro Monica Macovei şi pro Băsescu. După ce a devenit Iohannis preşedinte s-a subordonat acestuia prin Aktual24.

(În paranteză fie spus, la centrala Freedom House din SUA era şef pe când se forma Albu la ei fostul director al centralei de spionaj american (CIA) James Woolsey, şef al Cristinei Guseth. James Woolsey era şi mai este – şi în prezent – membru şi în conducerea internaţională a organizaţiei israeliene „NGO Monitor“ (Monitor ONG), ce urmăreşte activitatea Ong-urilor la nivel global din punctul de vedere al intereselor Israelului şi care a fost fondat în 2001 de politologul evreu Gerald Steinberg, un mandatar al ministerului de Externe israelian şi al National Security Council, structură a statului Israel condusă preponderent de ofiţeri miliari evrei şi de şefi ai Mossad-ului, spionajul israelian, precum Ephraim Halevi, Ilan Mizrahi, Yossi Cohen, toţi directori în anii 2000 ai National Security Council-ului din spatele „NGO Monitor“.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *