Home / Actualitate / Doctorul Gabian Amaterasu îi dă un RĂSPUNS DUR lui Alexandru Rafila în urma declarației sale “Încercările de compromitere a încrederii oamenilor în vaccin trebuie rapid neutralizate”

Doctorul Gabian Amaterasu îi dă un RĂSPUNS DUR lui Alexandru Rafila în urma declarației sale “Încercările de compromitere a încrederii oamenilor în vaccin trebuie rapid neutralizate”

Incorect Politic
Decembrie 19, 2020

Preluat de la comentariile R3media.

Să vă fie rușine, tovarășe doctor Rafila. Adevărata medicină și adevărații medici au fost totdeauna contra vaccinării oarbe și generalizate, obligatorii sau neobligatorii. Agenții patogeni ai diferitelor infecții posibile provin din chiar descompunerea celulelor origanismelor vii, proces reversibil pe durata vieții acestora, mult mai complex însă, după așa numita moarte a lor. Există cărți și descoperiri medicale despre care, în analfabetismul dumneavoastră funcțional, nu aveți habar.

Medicina oficială, predată în actualele facultăți de Medicină, este un fel de idolatrie, o politrucărie dogmatică, precum marxism-leninismul la academia sovietică Jdanov sau la Academia-Combinat de Politruci, Ștefan Gheorghiu, din București.

Provenit dintr-o familie alogenă, de călăi ai vechii Securități, sunteți și veți rămâne suspect, în ochii Românilor, cât veți trăi. Sângele românesc vărsat de propriul dumneavoastră tată nu poate fi uitat. Conform Thorei, cartea sfântă a neamului dumneavastră, acest sânge vă pătează inclusiv pe dumneavoastră, ca fiu al unor călăi și ucigași dovediți, ai vechii Securități.

Că vă vaccinați sau nu vă vaccinați, vă privește. Lăsați-o însă mai ușor cu lecțiile de Medicină. Ca funcționar al OMS-ului, direct sau indirect, participați la crimele acestei organizații criminale. Dacă președintele Trump va câștiga, totuși, alegerile din Statele Unite, întreaga OMS va fi demascată, interzisă, ca și, probabil, suspecta și nu mai puțin criminala ”Organizație a Națiunilor Unite”. Resetarea lumii s-ar putea produce în cu totul alt sens decât cel dorit de stăpânii și complicii duimneavoastră mondialiști și neo-marxiști

Alde Macron, Merkel și alte canalii din fruntea diverselor guverne europene își vor fi primi pedepsele meritate, vor fi puși la stâlpul infamiei și generațiile viitoare le vor biciui mormintele!

Pe lângă că orice vaccin este rău din principiu, în condițiile actuale așa numitele ”vaccinuri Anti-Covid-19” sunt un fel de ”ciorbă” de ciosvârte de ARN virotic, ce pot modifica genomul omenesc. Oricât ați fi de politruc, știți destulă Medicină și Genetică, deci înțelegeți despre ce este vorba! Sunteți însă un om rău, o ființă diabolică, cum se spune, de aceea continuați să mințiți poporul român. De ce o faceți? Cu câte linguri mâncați dumneavoastră, de nu vă săturați niciodată? Până când veți aduna bogății peste bogății? Vreți să vă turnăm aur topit, pe gâtlejul nesătul? Sunteți un monstru, domnule Rafila!

Cu alte mijloace și la alt nivel, continuați opera nefastă; continuați șirul crimelor comise de tatăl dumneavoastră, contra noastră a Românilor. De aceea vă disprețuim ca pe un ”Zero-omenesc”. Ne este milă de dumneavoastră. Poate că ar fi cazul să vă călugăriți, să vă dați la fund, să vă ascundeți, poate chiar să căutați un ștreang. Căutați măcar o gaură de șarpe. Acolo vă este locul, între șerpii veninoși, nu între oamenii lui Dumnezeu.

Obrazul dumneavoastră de Vițel de Aur spurcă lumina soarelui și murdărește retina poporului român, care vă consideră un simplu ceva, care pute, în ploaia vremii.
De aceea nu vă spun decât atât: Să vă fie rușine! Rușine, domnule politruc medical.

Dr. Gabian Amaterasu

27 comments

 1. Va multumesc mult pentru ca ati raspuns rugamintii mele de a putea partaja aceste articole si pe whatsapp.
  O seara frumoasa!

 2. Felicitari dl dr. Amaterasu!

 3. Felicitări domnului doctor Amaterasu!

 4. Impresionantă analiza domnului doctor Amaterasu. Dacă practică în România, să se pregătească de ripostă, căci ATGOR își joacă ultima carte în stil suicid “totul sau nimic!”.

 5. L-am vazut pe asta ce urat raspunde la tembeliziuni cand e contrazis, ca un fecior bine educat de taica-sau.

 6. “Zero-omenesc” este un cuvant prea bland !

  RAFILA ESTE UN ANTI-OM .

  • Adică este un virus nenorocit !!!

  • SA NU UITATI VA ROG FRUMOS REMARCA SAVANTULUI NOSTRU , MEDICUL LEGIST, UNIVERSITARUL VASILE ASTARASTOAIE, DESPRE ACEST ABRUTIZAT RAFILA , AJUNS IN OMS :

   “RAFILA NU A FACUT IN VIATA LUI PRACTICA MEDICALA … POATE CEL MULT OPERATII DE APENDICITA INTRUCAT DIN FACULTATE A TRECUT FOARTE REPEDE LA FUNCTIONAREALA SI POZITII POLITICE !”

 7. Dacă președintele Trump va câștiga, totuși, alegerile din Statele Unite, întreaga OMS va fi demascată, interzisă, ca și, probabil, suspecta și nu mai puțin criminala ”Organizație a Națiunilor Unite”. Resetarea lumii s-ar putea produce în cu totul alt sens decât cel dorit de stăpânii și complicii duimneavoastră mondialiști și neo-marxiști

  Trump n-a făcut decât să trântească meciul și să ducă americanii cu preșul 4 ani.Marele luptător s-a dezumflat de cum a ajuns acolo. Ca și toată opoziția de “extremă dreaptă”: Marine LePen sau Boris Johnson.
  În cel mai rău caz, dacă decretează legea marțială, americanii or să fie vaccinați cu forța sub marele “antiglobalist”

  • Ia zi tu ce NU A FACUT Trump din ce a promis si pentru care promisiuni a fost votat!
   Si mai dezvaluie din inaltul desteptaciunii tale care este “meciul” si cum anume l-a trantit.
   Ca e fraier cu privire la vaccinare… a zis sa-si fac cine vrea, nu cere obligativitate.
   De ce e rau sa decreteze legea martiala?
   Dupa fraudarea alegerilor de catre organizatia neo-comunista Partigul Democrat?
   Ar fi chiar bine, dar Trump mai are rabdare: dupa ce majoritatea bolsevica din Camera va anunta pe Bidonu’ [cu] Robinet iar Senatul pe Trump, urmeaza faza “un stat, un vot” adica 29-21 pentru Trump.
   Apoi, fara sa se treaca la legea martiala se pot pedepsi hotii chiar daca vor incepe batalii intre bamdele marxiste (Antifa, BLM si alte zeci de adunaturi fatate din puroiul iudaic care le conduce si le finanteaza)
   Daca va fi cazul, ca stie mai multe decat tine, va da legea martiala care este binevenita.
   Vor intra in inchisoare borfasii comunisti iar unii vor fi executati pentru conspiratie si inalta tradare.
   Asta ar fi normalitatea care sa permita idesteptarea din marasmul cosmarul marxist in care zace acum America.

   Americanii “AU CU CE” sa repare raul facut de anti-americanismul si anti-crestinismul Partidului Democrat si al sionistilor globalisti!
   Legal, exista suficienti oameni normali care… sa taie capetele hidrei.
   Noi nu mai avem macar un ofiter si cativa soldati sa aresteze pe tradatorul Iohanis si sa inceapa marea curatenie… s-au castrat toti militarii si militarizatii pentru mici si bere fara munca, au tradat juramantul fata de Tara si neam!

   • Mai bine zi tu CE a făcut? Unde-i zidul, Hillary e cumva la închisoare și n-am aflat eu? (The Clintons are good people, zis imediat după alegeri). Sau tu ești unul din ăia care tot așteaptă cele 50 000 de condamnări ale Qanon? Avea patru ani să se pregătească pentru fraudă (a și postat despre asta). Și-acum ce-a făcut? L-a lăsat pe Fauci să-i inchidă pe toți în case, a finanțat “vaccinurile”, da alea pe care vor să ni le îndese pe gât cu forța (aprobate pe repede înainte). Assange care prin revelațiile lui l-a ajutat să câștige e la închisoare și e distrus ca om (Trump e nerecunoscător sau trădător, alege tu).
    În mandatul lui FBI a declarat white supremacism drept cel mai mare pericol pentru America (!)
    A promovat intens mitul pericolului chinezesc și al amestecului lor în alegerile din SUA prin intermediul democraților, în schimb influența israeliană n-o vede.

    A numit numai jidani și globaliști în toate funcțiile de conducere posibile. Și numai warmongers (căutători de război cu lumânarea) cum ar fi Pompeo. Epstein e mort (asasinat în mod evident), lumea stă în lockdown și de altfel lockdown-ul le-a permis Democraților să fure alegerile.
    L-a obligat cineva să-l numească pe Fauci?
    Deci ce-a făcut exact?
    De făcut totuși a “făcut” ceva: l-a omorăt pe Soleimani, si pe fizicianul iranian care se ocupa de programul nuclear. 2 puncte pentru Israel.

   • Domnule Gheorghe,

    Substantial este :

    1.
    TRUMP NU A FACUT NICIODATA PARTE DIN VREO SECTA OCULTA !
    ACESTA ESTE SECRETUL LUI ADEVARAT PENTRU CARE NU-L SUPORTA OCULTA !!!
    Deci:
    Trump este un om liber pentru ca nu a participat la ritualuri compromitatoare, cu nimeni !
    2.
    Se pare ca a asteptat prea mult datorita betelor puse in roate de diversi (vezi Georgia)si in acest punct este prea periculos pentru el sa nu dea lovitura finala !
    Il casapesc sigur daca vrea sa dea inapoi!

    traducere mecanica din :

    http://www.concept-veritas.com/nj/sz/2020/12_Dez/16.12.2020.htm
    NJ Headlines 137, miercuri 16 decembrie 2020
    titlu: “Lupta lui Trump pentru America este lupta împotriva MARELUI RESET – pentru omenire!”

    citat:
    “Trump își poate desigur activa decretul ( ordinul executiv ) din 12 septembrie 2018 cu privire la interferența străină în alegerile din SUA Programul posibil ar fi înainte sau după 6 ianuarie.

    The Epoch Times se alătură și apelului lui Trump de a declara legea marțială.

    Trump pe 14 decembrie 2020 pe Twitter : “Ce idiot, guvernatorul Brian Kempf, Georgia ! Ar fi putut fi atât de ușor, dar acum trebuie să o facem în mod greu.”

    Este un fapt faptul că China a atacat SUA cu fraudă în alegerile cibernetice. China se află în spatele giganticului mecanism de fals electoral, așa cum arată în mod clar documentația Epoch Times (1,5 ore, a se vedea oferta de mai jos). Desigur, Iranul a fost implicat și ca aliat al Chinei, ceea ce arată că Israelul cântă cu greu o „vioară” în concertul mondial globalist. Favoritismul lui Trump către Israel nu l-a ajutat în niciun caz. Da, am fost de mult pe o cale diferită, pe care Israelului nici nu i se permite să marșească alături de marii globaliști.”

    DECI IN MOD SIGUR :

    Trump are legea necesara si probele interferentei straine, cerute de acea lege, pentru anularea alegerilor prin lovitura de stat deoarece interferenta straina in alegeri este demonstrabila ! Incepand cu China .
    Nu stim insa cum ramane cu softurile lui Ghita al nostru care se pare ca va fi sau a fost cerut pentru extradare din Serbia, in USA. De catre CIA

    • Judecând după comentariu, răspunsul era pentru mine, nu pentru Gheorghe. The Epoch Times se alătură și apelului lui Trump de a declara legea marțială.
     The Epoch Times e extrem de credibil: din el aflăm cum virusul a pornit din China deși circula prin lume din Decembrie, cum chinezii fac trafic cu organe și cum îi obligă chinezii pe Uiguri să culeagă bumbac si alte alea Propaganda de atrocități funcționează. CIA-ul ar trebui să investigheze amestecul Israelului în politica americană. Ah dar stai, nu se poate așa ceva, ar fi antisemitic. Trump de exemplu n-a făcut nimic când s-a anunțat că Israelul a spionat Casa Albă în timpul mandatului lui. “The Democratic party doesn’t love Israel enough”. Cam asta e tot. La un moment dat, povestea cu Trump joacă șah în 4 dimensiuni trebuie lăsată moartă.

 8. Lol, ca fapt divers..frumos nume “Amaterasu”. imparatii Japoniei se considera urmasi directi ai acestei zeite (supreme) in religia Shinto..

 9. Dacă măștile funcționează atunci de ce mai avem nevoie de distanțare?
  Dacă și măștile și distanțarea funcționează atunci de ce mai e nevoie izolare?
  Dacă și măștile și distanțarea și izolarea funcționează atunci de ce mai e nevoie de vaccin?
  Dacă și măștile și distanțarea și izolarea și vaccinul funcționează atunci de ce corporațiile care produc vaccinul nu vor să-și asume nici o responsabilitate?

  • PENTRU CA NU AU REZULTATELE TESTARILOR OBLIGATORII ELABORARII SI OMOLOGARII UNUI VACCIN . UNII LE AU SI NU LE PUBLICA :
   de ex din 40 de nutrii, 20 au fost infectate cu covid, dar nevaccinate. Alte 20 vaccinate !
   Toate vaccinatele au murit in doua zile, cele nevaccinate , si-au trait covidul si simptomele de rigoare dar s-au insanatosit !
   Acest test a ramas nepublicat si e tinut secret de un mare institut din Germania citat de universitarul si marele savant din Hamburg, prof Hockerts, prezent cu ample explicatii catre avocatii condusi de Reiner Fuellmich din Sitzung 32 din Corona Ausschuss .
   Se moare pe capete la testari , SI SE TACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • CORECTURA SI SCUZELE DE REGOARE : PROFESORUL HOCKERTZ APARE IN SEDINTA 30 NU IN 32 CUM AM GRESIT MAI SUS – adica el apare aici:

    Sitzung 30: “Unter der Lupe” – Stiftung Corona-AusschussLIVE

    This event ended at 9:19 AM on December 4, 2020

 10. Fabricarea vaccinului a costat foarte mulți bani si acum trebuie recuperati,indiferent dacă este util sau inutil,dacă face binr sau rău omenirii! Pentru fabricantii lui oricum nu conteaza OMUl viu,ei au nevoie de spațiu! Mie nu-mi dă pace o întrebare,de unde stiu autorii vaccinului si cei care doresc mai puțini oameni pe pământ că ei vor supraviețui aceste operațiuni puse la cale de ei? Se gândesc măcar pentru o clipă că s-ar putea întâmpla să plece înainte să-și îndeplinească dorințele nebune?

 11. Sa va ia dracu daca nu va vccinati ! Sa fie infintate lazarete ca pentru leprosi in vremea lui Isus Cristos ,cei care se imbolnavesc sa fie lasati acolo singuri fara asistenta iar spitalele sa fie pentru oameni care au bolile obisnuite ,covitii sa fie tratati separat in hale parasite daca nu vreau vaccinari !

 12. Ce tot vorbiti de vaccin,…covidul e un virus sintetic, ca si sida, virușii sintetici nu creează anticorpi, au trecut 50 de ani si nu exista un vaccin anti sida , un vaccin se testeaza/produce în 2-8 ani, ăștia cum l-au făcut asa repede…il aveau pregătit?……sau au facut altceva si-i spun vaccin ca sa ne ameteasca, oare ce or fi pus în el?…

 13. caroline gunderode

  December 21, 2020 at 4:04 pm

  Usor de accesat in direct de aici despre Prof Fourtillan liber –

  titlul videoului usor accesibil:

  le professeur Fourtillan enfin libre !
  190 views
  •Dec 19, 2020
  linkul:
  https://www.youtube.com/watch?v=BuABrMk9mI0

  Se invoca scuza unui malentendu /neintelegere din partea psihopatilor care l-au arestat si bagat in spitalul de nebuni , pentru ca el a declarat ca institutul Pasteur a inventat covid 19 .

  A FOST SUSTINUT SI DE NOBELISTUL PROF MONTAGNIER CARE A DECLARAT DIN NOU CA VIRUSUL A FOST FABRICAT IN LABORATOR !

  Descoperirea stiintifica cea mai importanta pentru noi azi este faptul ca PROF . FOURTILLIAN :

  SE OPUNE VACCINURILOR INTRUCAT TOATE VACCINURILE CONTIN ENORM DE MULTE SUBSTANTE TOXICE ORGANISMULUI NOSTRU , SI MAI ALES ALUMINIU IN DOZE DE 10-20-30-40 de ori MAI MARI DECAT CELE TOLERATE DE ORGANISMUL UMAN !
  ADICA TOATE SUNT OTRAVITOARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  TOT FOURTILLAN SUSTINE CA MASCA NU SERVESTE DECAT SA NE OTRAVEASCA CU CO2 SI CA NU EXISTA NICI MACAR UN SINGUR STUDIU CARE SA DEMONSTREZE UTILITATEA MASTILOR !!!

  TOT FOURTILLAN SUSTINE CA TESTUL PCR A PRODUS 95% REZULTATE GRESITE . SI CA NUARE NICIO BAZA STIINTIFICA PENTRU A PUNE DIAGNOZE .

  PROF FOURTILLAN NE PREGATESTE UN VIDEO IN CARE NE POVESTESTE CE I-AU FACUT IN PSIHIATRIE !

 14. – in China cica mureu oameni pe strada… unde in lume ati m vazut oameni morti pe strada d e covrig??
  – cica vaccinul are rata de succes de 70-90%… inseamna ca restul de 30-10% pot sa moara… asadar la 1 milion de vaccinati rata de decese ar fi de 100-300 mii de morti (evident este vorba de o probabilitate); la circa 20 milioane de romani rata de decese ar fi 2-6 milioane (mai mult sau mai putin, este o estimare MATEMATICA), asadar mai multi morti de vaccind decat covrigu :))
  – cum s-au vindecat in 4 zile 45 mii de infectati (erau cam 110 mii de infectati atunci) inainte de alegerile din septembrie 2020?

 15. Domnele Gabian, vă felicit pentru textul lapidar și bine țintit. Nu sînteți doar un bun medic ci și un poet. Sînteți un OM. Aprecierea mea nu este complezență este un adevăr certificat de textul pe care l-ați scris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *