Home / Internațional / EXCLUSIV! Adevărul pentru care dr. Jean-Bernard Fourtillan a fost întemnițat la psihiatrie, informații despre vaccinul crimei mondialiste perfecte

EXCLUSIV! Adevărul pentru care dr. Jean-Bernard Fourtillan a fost întemnițat la psihiatrie, informații despre vaccinul crimei mondialiste perfecte

Redacția Internațională
Incorect Politic
Decembrie 20, 2020

 

ADEVĂRUL DESPRE VACCINUL CRIMEI MONDIALISTE PERFECTE

 

 *

Autori:            Profesorul Jean-Bernarnd FOURTILLAN

            Doctorul Serge RADER

            Doctorul Christian Tal  SCHALLER

            Frédéric CHAUMONT

Traducere și adaptare: Redacția Internațională INCORECT POLITIC

*

Iată adevărul despre așa numitul ”Vaccin Covid-19”, pe care Guvernul Mondial Secret și slugoii lui, din diversele țări, vor să-l impună întregii omeniri. Înainte de a expune unele detalii tehnice, vă avertizăm că :

Ceea ce veți vedea și auzi în acest video-clip a fost stabilit cu toată grija, sârguința, precizia și buna credință posibilă, grație concursului profesorului Jean-Bernard Fourtillan și al doctorului Christian Tal Schaller. Tot ceea ce veți vedea și auzi este în întregime verificabil pe lincurile din acest video-clip și pe situl www.verite-covid19.fr

Să privim cu atenție Brevetul alăturat : WO 2020/060606 AI (minutul 1,06), pe numele societății MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC (US/US), One Microsoft Way, Redmond, Washington, 98052-6399 (US), intreprindere farmaco-banditească și criminală, condusă, între alții, de faimosul și rău famatul Bill Gates.

Acest Brevet de invenție datează din 26 martie 2020. Repetăm, brevetul final al vaccinului crimei mondialiste perfecte datează din 26 martie 2020. După cum se vede, acest Brevet se referă la foarte multe State, țări, popoare – practic întreaga planetă Pământ.

Să privim mai de aproape schema de pe ecran. Este vorba de o cripto-împrejurare, aparent banală, cu care ocazie se utilizează datele și elementele esențiale ale activității noastre corporale (CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING ACTIVITY DATA).

Mai exact, despre ce este vorba? Micuțul OM, stânga jos (nr.145), sunteți dumneavoastră, aș putea fi eu sau oricare dintre noi, orice om de pe pământ, din zilele noastre, de exemplu primul nefericit, credul și ignorant, ce se lasă păcălit de propaganda mincinoasă, mai ales televizuală, apoi injectat cu otrava nucleică de care vorbim în continuare.

Dreptunghiul în care scrie ”SENSOR” desemnează nano-particulele din flaconul așa numitului ”Vaccin Covid-19”. Este vorba de ceva în genul microcipului ce se plantează, de câțiva ani buni, sub pielea animalelor și chiar a unor nefericiți voluntari, oameni cu grave carențe psiho-comportamentale și morale. Diferența este că într-o singură doză vaccinală se găsesc mii, chiar milioane de astfel de micro-senzori care, odată injectați intramuscular, în nefericitul cobai omenesc, sunt ”însămânțați” în acesta, precum vacile duse la buhaiul artificial care este un veterinar certat cu adevărata știință medicală. Odată ”plantați” sau însămânțați în corpul omenesc, micro-senzorii respectivi rămân acolo nu numai până la moartea nefericitului imprudent, ci chiar și după moarte. Persoana însămânțată cu ”ciorba nucleică” numită ”Vaccinul Covid-19”, rămâne însămânțată cu ”spermatozoizii drăcești”, putem spune, ieșind astfel din ordinea creației dumnezeiești și înrolându-se în anti-creația satanică sau drăcească, pentru întreaga veșnicie. În diversele noastre culegeri de folclor găsim modelul creației dumnezeiești față cu anti-creația  satanico-drăcească : De exemplu, Dumnezeu a creat albina, iar Satana sau Dracul, pentru a nu rămâne mai prejos, a creat musca ! La fel și în cazul de față : Dumnezeu a creat o mulțime de neamuri, popoare, culturi și civilizații, în cadrul cărora nu se găsesc nici măcar doi indivizi la fel, fiecare dintre aceștia având șansa lui de a se împlini omenește și a-l găsi pe Creatorul său prin cunoaștere, credință, acțiune, prin faptele sale de zi cu zi. Odată injectat sau ”vaccinat” cu otrava numită ”Vaccin Anti-Covid 19”, nimeni nu mai rămâne cel care a fost până atunci, nimeni nu mai devine cel prevăzut de Sfânta Natură, de Dumnezeu sau de ”Ursitoare” devenind un fel de legumă cu chip de om, un om modificat genetic, după metoda utilizată de peste douăzeci de ani, pentru modificarea și manipularea genetică a cartofilor, roșiilor, mazării și altor legume, apoi animale. Iată însă că, de acum, s-a ajuns la om ! Vechiul ideal al anumitor obediențe, secte și rituri masonice este pe cale să se realizeze sub ochii noștri. Dumnezeu ne-a făcut cum ne-a făcut, cu destule defecte, spun unii, cu lipsuri și neîmpliniri, pe care, savanții de azi, demenți sau geniali, sunt pe cale să le ”corecteze”, prin acest ”vaccin” care, de fapt, este cu totul altceva ! Repetăm, cobaiul omenesc ”vaccinat” astfel nu va putea scăpa niciodată, în niciun fel, de ”spermatozoizii” satanico-drăcești cu care a fost injectat, exact pentru totdeauna, pentru toată veșnicia !

Să revenim la schemuța de pe ecran. Ce înseamnă pătratul următor, în care scrie ”USER DEVICE” ? Acest pătrat desemnează, pur și simplu, telefonul portabil al nefericitului cobai omenesc, ce s-a lăsat injectat. Simplu ca bună ziua: pătrățelul USER DEVICE reprezintă telefonul portabil al oricărui injectat sau ”vaccinat” dintre noi. Telefonul portabil al fiecăruia va comunica însă automat și imediat cu nano-particulele care circulă în venele nefericitului cobai. Bineînțeles, orice telefon portabil este sau va fi conectat la Internet, prin intermediul noilor ANTENE 5G.

 

Cu alte cuvinte, oriunde s-ar duce și orice ar face, în fundul mării sau în vârful cerului, injectatul sau vaccinatul este sau poate fi reperabil și localizabil în orice moment din zi sau din noapte. Evident, acest lucru este neplăcut, enervant, îngrijorător… Unii, mai îndrăzneți, nu vor ezita să-și arunce telefoanele portabile în Dunăre, sau pe foc ! Alții, mai ingenioși, vor exploda telefonul portabil într-un cuptor micro-unde, etc. Totul va fi însă în zadar. Odată injectat sau ”vaccinat” cu spematozoizii Satanei, pentru cel în cauză nu mai există nicio scăpare posibilă. De ce ?  Foarte simplu : îndată ce trecem pe lângă cineva care are un telefon portabil, suntem perfect reperabili, localizați, ca și cum ar fi vorba de propriul nostru telefon. Asta e ! Odată ”vaccinați”, odată însemnați cu semnul Fiarei, cum spune la Apocalips, suntem reperați de toate telefoanele portabile din jurul nostru. Pentru a nu mai fi reperați, ar trebui, probabil, să mergem în mijlocul unuia dintre oceane, în mijlocul Saharei, într-o pădure uriașă, cu condiția de a nu ne intersecta cu cineva care are un telefon portabil ! Vrem, nu vrem, trebuie să admitem ori că dracii sunt mari specialiști în telecomunicații, ATI și altele asemenea, ori că, genialii oameni de știință au înnebunit de-a binelea ori au devenit draci împielițați, pentru care un nou Ivan va trebui să-și procure o nouă Turbincă, probabil fermecată, ca și aceea a lui Ion Creangă.

Dacă toată lumea renunță la telefonul portabil ? Dacă fiecare își aruncă telefonul portabil în foc ? În acest caz, nu trebuie uitat că releele antenelor 5G sunt sau vor fi plantate peste tot : în contoarele electrice din locuințe, în diversele aparate electro-casnice, în electronica automobilelor, în sacul de spate, gențile de mână ale cucoanelor, în rama ochelarilor, ceasul de mână, structura mobilierului orășenesc, stațiile de autobuz, instalațiile radar, stopurile de pe șosele, etc. Așa stând lucrurile, pentru a nu mai fi reperați va trebui să ne mutăm pe altă planetă ! Altă scăpare nu există !

 

Să revenim însă la schemuța noastră. Amestecați în siringă, spermatozoizii drăcești sau nano-particulele se injectează simultan în corpul nefericitului candidat la sclavia satanică și mondialistă. Din chiar clipa vaccinării, suntem localizați de propriul nostru telefon portabil. Apoi, ori chiar simultan, prin intermediul puternicelor antene 5G, localizarea fiecăruia este cunoscută de autorități, dar și de eventualii pirați, ce ar putea dori, de ce nu, să încerce a-și procura și ei unul sau niscaiva sclavi leguminizați, măcar din când, pentru a-i face cadou cuiva, pentru senzații inedite și a-i manipula, cât de cât, pentru perioade mai lungi sau mai scurte, dintr-un motiv sau altul…

 

Ce se mai găsește în ”Vaccinul Covid-19”, dincolo de nano-particulele virotice sau ”spermatozoizii” satanico drăcești inventați de savanții noștri demenți ? Iată o scurtă listă a incredibilelor drăcovenii spermatozoizico-satanice din acest așa numit ”Vaccin Covid-19”:

Patru fragmente din VIRUSUL SIDEI, HIV1, care transmit nefericitului vaccinat sindromul bolii numită SIDA și imuno-deficiența ce rezultă din acesta.

– Secvențe ADN ale germenului malariei, care vor transmite această boală (paludismul) tuturor celor vaccinați

157 de secvențe suplimentare de ADN și proteine, conform Brevetului US 8,243,718 B2, al căror rol și prezență nu ne este explicată.

Milioane, probabil, de nano-particule sau ”spermatozoizi drăcești”, cum i-am numit noi, care, grație antenelor 5G, ce vor permite controlul definitiv, total și absolut al indivizilor și popoarelor ”vaccinate”.

 

Vaccinul ChAdOx1 nCoV-19, pe care Guvernul Mondial Secret vrea să îl injecteze tuturor oamenilor de pe pământ, conține următoarele:

 

– ChAdOx1 n-CoV-19 : Covid-19 transportat de adenovirusul ChadOx1.

– Nano-particulele (spermatozoizii satanico-drăcești) de care vorbește Brevetul Microsoft PCT / US 2019 / care fac posibil controlul și localizarea tuturor ”vaccinaților”, prin intermediul antenelor 5G.

– Dezinfectanții de conservare, Thimerosal sau Formaldehidă și un antibiotic.

 

COVID -19 este un coronavirus artificial, fabricat în Franța, de către Institutul Pasteur, pe baza coronavirusului natural SARS-COV.

Covid-19 este fructul mai multor manipulări genetice pe culturi de Coronavirus SARS-COV asociate Sindromului Respirator Acut Sever (SRAS), rezultat dintr-un eșantion repertoriat sub numărul 031589, colectat  prin spălarea bronho-alveolară a pacienților infectați de coronavirusul SARS-COV, spălare efectuată de savanții demenți ai Institutului Pasteur, înainte de anul 2003, în cadrul Spitalului Militar Francez din Hanoi (Vietnam).

 

Iată etapele prin care s-a ajuns la misteriosul coronavirus COVID- 19 :

 

Prima etapă : SARS-COV a fost produs conform primului Brevet European EP 1 694 829 B1 și a Brevetului US 012. 8224 A1, pe baza SARS-COV-ului colectat la Hanoi. înainte de anul 2003.

Etapa a II-: SARS-COV-1 este o continuare a primului Brevet US 012.8224 A1, protejat de către al doilea Brevet US 8.243, 718 B2 , în anul 2011, pe baza lui SARS-COV 1.

Etapa a III-a :  COVID-19 a fost produs pe baza virusului SARS-COV- 2, prin înserarea în genomul acestuia a patru secvențe ARN din virusul Sidei, HIV.

 

Creatorul sau inventatorul virusului artificial COVID-19 este Doctorul FREDERIC TANGY, Directorul Inovației Vaccinale la Institutul Pasteur. Doritorii de inedit facial îi pot admira fotografia, pentru a nu rămîne la superstiția că toții dracii și drăcușorii iadului contemporan, în care trăim, arată precum Bill Gates, Soros, Rockfeller sau alte figuri, nu tocmai îngerești, cunoscute sau necunoscute.

 

După cum se vede, virusul COVID-19 a fost fabricat în Franța, de către savanți francezi ai Institutului Pasteur, oameni mai mult sau mai puțin demenți sau îndrăciți, pe baza coronavirusului natural SARS-COV. Într-un al doilea timp, virusul COVID-19 a fost transferat la laboratorul chinezesc din Wuhan. Într-un al treilea timp, savanții francezi demenți, din cadrul Institutului Pasteur, detașați special la Wuhan, au făcut ”scăpat” acest virus, fără știrea nici permisiunea savanților și autorităților chinezești, din Wuhan, nici a guvernului central chinezesc care, foarte normal, a găsit de cuviință să arate că nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase!.

 

Când China spune că ”Virusul Covid-19 nu este un produs chinezesc”, ea spune adevărul!

Odată injectat, ”Vaccinul Covid-19” nu produce imediat efectul scontat. Este vorba de o bombă biologică cu explozie întârziată. Abia mai târziu, nefericiții ”vaccinați” vor muri de paludism sau malarie, Sida sau orice altă boală, contra căreia sistemul imunitar va fi absolut neputincios.

 

Practic, prin crearea forțată a unei imuno-deficiențe, acest vaccin sau ne-vaccin răpește celor contaminați orice mijloc de vindecare, de orice boală. Cu alte cuvinte, ”Vaccinul Covid-19” este arma perfectă de luptă, ce face posibilă crima perfectă, o VERITABILĂ  CRIMĂ  CONTRA  ÎNTREGII  OMENIRI.

 

Unii vor spune că gradul de perversitate al acestei arme vaccinale de luptă este incredibil, de-a dreptul drăcesc, satanic! Pe cei care consideră că informațiile din acest video-clip sunt fake news, îi invităm să verifice totul pe linkurile furnizate chiar de acest video-clip și pe situl nostru www.verite-covid19.fr

Terminând acest video-clip, vă sugerăm să îl descărcați și să îl difuzați cât mai mult posibil printre prietenii și cunoștințele voastre, în orice țară, indiferent de limbă.

Vă mulțumim pentru atenția și interesul vostru. Vă dorim NOROC LA TOȚI.

Semnează cei patru autori.

5 comments

 1. Link-ul din ultimul text e greșit, are virgulă în loc de punct.

  Referitor la subiectul articolului. Comuniștii au aceleași tactici ca întotdeauna.

  Dar se pare că nici chinezii n-au toți boii acasă. https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3110871/coronavirus-chinese-president-xi-jinping-proposes-global-qr
  dresându-se sâmbătă seara la summit-ul G20, Xi a spus că un mecanism global care implică recunoașterea reciprocă a certificatelor de sănătate, inclusiv rezultatele testelor de acid nucleic sub formă de coduri QR, ar putea fi utilizat pentru a permite călătoriile transfrontaliere, informează SouthChinaMorningPost.

  “Sperăm că mai multe țări se vor alătura acestui mecanism”, a spus Xi, potrivit agenției chineze de știri de stat Xinhua.
  „Avem nevoie de alte politici care să standardizeze și să stabilească piese rapid pentru a facilita fluxul ordonat de oameni.”
  Cu atât mai ciudată propunerea, având în vedere că la ei par să se fi ridicat restricțiile cretine care sunt la noi și în Vest.

 2. Usor de accesat in direct de aici despre Prof Fourtillan liber –

  titlul videoului usor accesibil:

  le professeur Fourtillan enfin libre !
  190 views
  •Dec 19, 2020
  linkul:
  https://www.youtube.com/watch?v=BuABrMk9mI0

  Se invoca scuza unui malentendu /neintelegere din partea psihopatilor care l-au arestat si bagat in spitalul de nebuni , pentru ca el a declarat ca institutul Pasteur a inventat covid 19 .

  A FOST SUSTINUT SI DE NOBELISTUL PROF MONTAGNIER CARE A DECLARAT DIN NOU CA VIRUSUL A FOST FABRICAT IN LABORATOR !

  Descoperirea stiintifica cea mai importanta pentru noi azi este faptul ca PROF . FOURTILLIAN :

  SE OPUNE VACCINURILOR INTRUCAT TOATE VACCINURILE CONTIN ENORM DE MULTE SUBSTANTE TOXICE ORGANISMULUI NOSTRU , SI MAI ALES ALUMINIU IN DOZE DE 10-20-30-40 de ori MAI MARI DECAT CELE TOLERATE DE ORGANISMUL UMAN !
  ADICA TOATE SUNT OTRAVITOARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  TOT FOURTILLAN SUSTINE CA MASCA NU SERVESTE DECAT SA NE OTRAVEASCA CU CO2 SI CA NU EXISTA NICI MACAR UN SINGUR STUDIU CARE SA DEMONSTREZE UTILITATEA MASTILOR !!!

  TOT FOURTILLAN SUSTINE CA TESTUL PCR A PRODUS 95% REZULTATE GRESITE . SI CA NUARE NICIO BAZA STIINTIFICA PENTRU A PUNE DIAGNOZE .

  PROF FOURTILLAN NE PREGATESTE UN VIDEO IN CARE NE POVESTESTE CE I-AU FACUT IN PSIHIATRIE !

 3. adevarul de despre vaccin :
  fiara financiara va deveni actionar pe toate tarile si localitatile care nu is mai pot plati datoriile, toti vor vrea sa intre cu companiile si datoriile personale in sistemul integrat de biznis al fiarei.
  lumea va a vea un singir patron, ochiul lui lucifer, banul criptat digital prin cod ADN pe care nu il poti falsifica.

 4. are fata de cazar corcit (frederic tangy).
  se si distinge cu zambetul malefic la panoul de onoare
  https://isv-online.org/isv_fellows_of_year

  ei stiu f bine ca daca modifica genomul uman sistemul de aparare impotriva virusilor cedeaza. nici nu va fi nevoie sa bage neon in sange, pe ei ii intereseaza insemnarea celor tineri care au putere de munca si creativitate ca sa faca bani pentru investitori.

  ” Results: We identified age and sex as important determinants of humoral immunity, with older individuals and women having higher rates of seropositivity for most antigens. Genome-wide association studies revealed significant associations between variants in the human leukocyte antigen (HLA) class II region on chromosome 6 and anti-EBV and anti-rubella IgG levels. We used HLA imputation to fine map these associations to amino acid variants in the peptide-binding groove of HLA-DRβ1 and HLA-DPβ1, respectively. We also observed significant associations for total IgA levels with two loci on chromosome 2 and with specific KIR-HLA combinations.

  Conclusions: Using extensive serological testing and genome-wide association analyses in a well-characterized cohort of healthy individuals, we demonstrated that age, sex, and specific human genetic variants contribute to inter-individual variability in humoral immunity. By highlighting genes and pathways implicated in the normal antibody response to frequently encountered antigens, these findings provide a basis to better understand disease pathogenesis. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *